• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

یه مدیریت محتوای مناسب واسه داشتن یه وبلاگ دوست داشتنی با مدیریت آسان همانند بلاگفا.

mehdibukani

New member
با سلام...

لطفا جواب بدید... خیلی ضروریه و من شدیدا منتظرم...

این اولین بارمه که تو یه انجمن پست میزارم واسه همین زیاد آشنا نیستم.

یه سوالی داشتم که میتونه جواب خیلیا رو بده اما بنظرم تا حالا مطرح نشده .. من که خیلی گشتم ولی پیدا نکردم.

من 8 ماه پیش یه دامنه آی آر خریدم سپس با یه هاستینگ 20 گیگابایتی رایگان هاستش کردم. حالا هم من موندمو دامنه ام و هاست خالیم!!!

البته از هر سیستم مدیریت محتوایی تا حالا استفاده کردم مثلا از وردپرس جوملا نیوک و ... و تا چند وقتی اونا رو داشته ام اما متاسفانه قالب های این گونه سیستم ها ورژن رایگانشون خیلی کم پیدا میشه اگرم پیدا بشه زیبا نیست و خوشم نمیاد ازشون.

اما سایت های وبلاگ دهی مثل بلاگفا که عاشقشم با اینکه مدیریت بسیار ساده ای داره در حدی که یه بچه 10 ساله ازش میتونه استفاده کنه اما خیلی شیک و دوست داشتنی اند

آدم وقتی وبلاگ های بلاگفا رو میبینه از داشتن سایت پشیمون میشه.

مشکلات بلاگفا:

تنها مشکلم در مورد بلاگفا دامنه است که نمیتونم طوری بهش بچسبونم که فقط دامنه ام رو داشته باشه نه مثلا ( 5s.blogfa.com ) . وقتی تو گوگل سرچ میکنی و وبلاگت رو پیدا میکنه این وبلاگ همون آدرس با پسوند رو داره درحالی که میخوام همین وبلاگ با دامنه ی خودم باشه. نمیدونم از منظورم حالی میشید یا نه.

به هر حال دو سوال دارم:

1 - راهی هست بتونم بلاگفا رو به دامنه ام طوری متصل کنم که مشکل مذکور حل بشه؟

2- اگه نه , یه سیستم مدیریت محتوا مثل بلاگفا میخواستم که خیلی سبک هست و ضمنا قالباشم زیبان . اصلا سیستم مدیریت محتوای بلاگفا رو نمیشه مستقیما رو هاست نصب کرد و ازش استفاده کرد؟ یه جای نیست؟

لطفا جواب بدید... خیلی ضروریه و من شدیدا منتظرم...

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
به هر حال دو سوال دارم:

1 - راهی هست بتونم بلاگفا رو به دامنه ام طوری متصل کنم که مشکل مذکور حل بشه؟

2- اگه نه , یه سیستم مدیریت محتوا مثل بلاگفا میخواستم که خیلی سبک هست و ضمنا قالباشم زیبان . اصلا سیستم مدیریت محتوای بلاگفا رو نمیشه مستقیما رو هاست نصب کرد و ازش استفاده کرد؟ یه جای نیست؟

برای سوال اولتون:
بله از طریق ورود به قسمت وبمستر گوگل میتونید تعیین کنید که گوگل کدومیک از آدرس های شمارو نشناسه.

برای سوال دومتون:
دوست عزیز به نظر من سیستم مدیریت محتوای وردپرس بی نظیرترین سیستم است. من پیشنهاد میدم از این سیستم استفاده کنید.
منتها بله میتونید خود سیستم بلاگفا رو به صورت سرویس وبلاگ دهی نصب کنید.

بالا