• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

یکی ازتحقیقات خودم

parisa

متخصص بخش
26855774452207429255.jpg

این عکس که از خودم نیست اما یکی از قوانین فیزیکی کاملا مشهود هست اینجا.
بر اساس اطلاعات خودم میگم ! امیدوارم اسم ها رو اشتباه نگم.
چرا آب روی سطح پخش نمیشه؟
اینجا نیروی هم چسبی بین مولکول های آب از نیروی دگرچسبی بین مولکول های آب و سطح بیشتره. البته تا زمانی که حجم آب زیاد نباشه.
هم عکسم تنوع داشت هم نکته اش ظریف بود !
فقط نگید این به شیمی مرتبطه تا فیزیک ! فیزیک هم دخیله اینجا.

parisa

متخصص بخش
وقتی که دمای هوا خیلی خیلی پایینه و سرده توصیه میشه برای محافظت درخت در برابر سرمای بیش از حد بر روی درخت آب ریخته بشه و تنه ی درخت خیس بشه .در نتیجه به دلیل سرمای شدید آب موجود که برروی تنه درخت ریخته شده بعد از مدت کمی به یخ تبدیل میشه.و اما مزیت این کار چیه؟با این کار دیگه یخ موجود روی بدنه ی درخت به عنوان یک عایق از درخت در برابر سرمابه خوبی محافظت میکنه و سرما به داخل بدنه ی درخت نفوذ نمیکنه.دقیقا شبیه به خانهی اسکیموها که از یخ ساخته شده و داخلش خیلی خیلی گرمه.

21322516213494437795.jpg

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
یه چیزی رو من اضافه کنم که نوع سطح هم تو تشکیل این پدیده بسیار مهمه
و این که گفتی فکر نکنم به شیمی ربط داشته باشه
همون فیزیکه فقط

parisa

متخصص بخش
83438937349706943120.jpg

بازی با سایه
سایه یکی از پدیده های فیزیکیه که گاهی فوق العاده زیباست.
1.gif

این پدیده به علت برخورد نور با جسم و ممانعت جسم از عبور نور به وجود میاد. و یه محیط مرئی دو بعدیه.که بسته به زاویه ی تابش نور جلوی جسم،پشت جسم یا با یه زاویه ایی نسبت به خط عمود بر جسم روی زمین، دیوار و ... تشکیل میشه.
دلیل اینکه سایه ی این حلقه به شکل قلب در اومده اینه که بین جلد کتاب قرار گرفته و اون بریدگی بین جلد باعث شده شکل سایه اینجوری بشه.البته به زاویه ی دید ناظر هم بستگی داره و اگه جلوی حلقه بایستید میتونید سایه ی حلقه رو به طور کاملا واضح اینطوری ببینید...

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
البته به زاویه ی دید ناظر هم بستگی داره و اگه جلوی حلقه بایستید میتونید سایه ی حلقه رو به طور کاملا واضح اینطوری ببینید...
ببخشید ها ولی فکر کنم زاویه دید ناظر تاثیر نداره بلکه زاویه تابش نور که باعث به وجود اومدن این شکل زیبا و هندسی شده

parisa

متخصص بخش
به شما پیشنهادمی کنم
شكست نور و عدسي ها

فیزیک یک وحتما مطالعه کن

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
یک بار دیگه به اون شکل نگاه کن و ببین تاثیر کدوم یکی بیشتره
زاویه دید ناظر یا زاویه تابش نور منبع

parisa

متخصص بخش
البته به زاویه ی دید ناظر هم بستگی داره و اگه جلوی حلقه بایستید میتونید سایه ی حلقه رو به طور کاملا واضح اینطوری ببینید...

سلام
من حرف شما رو که رد نکردم پیشنهاد دادم اون بخش فیزیک رو هم مطالعه کنید /البته اینم باید بگم همیشه ودرهمه حال استثنا هم وجود داره موفق باشید

بالا