• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

یکی از سخت ترین کارهای دنیا

Maryam

متخصص بخش ادبیات
13910114.jpg

یکی از سخت ترین کارهای دنیا

همین کاره !

اونم بعد از این همه تعطیلی و تا لنگ ظهر خوابیدن ...

امروز چیکار کردین ؟

سر صبح چجوری بیدار شدین ؟

asl_davood

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی
منم 12:30 بیدارشدم :خجالت2:

تا یه هفته هم به خودم تعطیلی دادم :نیش:

ponyo

کاربر ويژه
منم ساعت 10 صبح با اس ام اس دوستم که پرسید" کی بریم دانشگاه؟!" بیدار شدم!!

rahnama

پدر ایران انجمن
من البته چند روز قبل برگشتم و تا دو روز فقط خوابیدم تا خستگی رفع شود.از 10شب الی 10صبح.خیلی سخت بود بیدارشدن.

Sarah

کاربر ويژه
راستش صبح ها خیلی دیر از خواب بیدار میشم و برای انجام کارهای روزانه وقت کافی دارم! استثنائاً امروز ساعت 6:30 از خواب بیدار شدم تا برم دانشگاه دنبال مدرک موقتم!!! اکثر کارمندان گرامی دانشگاه خصوصاً بخش فارغ التحصیلی که من باهاش کار داشتم مرخصی بودن و هفته آینده میان!!!

تازه امروز متوجه شدم که عبارت "سحرخیز باش تا کامروا باشی" باید اصلاح بشه!!!....:خنده2:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
من امروز ساعت موبایلم و گذاشته بودم روی 5:55 دقیقه که بیدارم بکنه
دیشب همش یه حسی بهم میگفت که مریم تو خیلی سخت بیدار خواهی شد !
:53:
ولیییییی در کمال تعجب:تعجب2: امروز صبح 10 دقیقه زودتر از اینکه موبایلم بیدارم بکنه خود به خود بیدار شدم !i
برخلاف اون چیزی که فکر میکردم خیلی سخت نبود زود بیدار شدن بعد از این همه روز دیر بیدار شدن
:41:
دو روز پیش یه لحظه گفتم چقد بد میشد هر روزم مثل این روزای تعطیل سپری بشه دیر بیدار شدن و بی هدف !
خودم باورم نمیشد یه روز دلم برای زود بیدار شدن تنگ بشه !!!
:17:
آخ جون بازم صبح زود بیدار شدن و بدو بدو تا شب :80:

Xaniar

متخصص بخش زوم
ساعت 2:30 بیدار شدم :خنده2:
قرار بود از امروز بریم سر کلاسا ما من نرفتم:نیش:
فردا باید ساعت 7 بیدار بشم:فرار:

naznaz

کاربر ويژه
من که هیچ وقت نمیتونم دیرتر از 7:30 بیدار بشم:25:چه تعطیل چه غیر تعطیل...احتمالا ژنتیکی باشه:75:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
ولی من تکالیف رو انجام نداده بودم و گذاشته بودم سیزده به در انجام بدم ولی یهو سیزده به در رفتیم بیرون و تا شب نیومدم
برای همین از ساعت 5 بیدار شدم و درس نوشتم تا مدرسه:دل شکسته:
(البته اینو هم بگم الان ساعت 8 هست و من از وقتی که از مدرسه اومدم خوابیده بودم و الان پا شدم:نیش:)

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
امروز حدوداً یک ساعت زودتر از روزهای قبل بیدار شدم! منتها با روزهای گذشته تفاوت زیادی نداشت! :بدجنس:

mohammadshamosi

کاربر ويژه
امروز اولین روز کاریم که خیلی هم شلوغ بود در سال 91 بود
ساعت 8:30 صبح پشت سیستم کار رو شروع کردم تا الان که ساعت 12:15 شب هست
:14:

بالا