[FONT=B Koodak Bold] از دست دادن دوست، نوعی غریبی ست. *امام سجّاد (ع)*
baroon متخصص بخش ادبیات 2013 , February 22 #42 خموشی در برابر بدگویی از دوستان، گونهای دشمنی است. *ارد بزرگ*
baroon متخصص بخش ادبیات 2013 , February 22 #43 نشان دوست نیکو آن است که خطای تو بپوشد و رازت آشکار نکند. *بوعلی سینا*
baroon متخصص بخش ادبیات 2013 , March 6 #44 روح من، برای من رفیقی است كه مرا هنگام روزهای سخت و سنگین، دلداری می دهد و هنگام فزونی یافتن غم های زندگی تسكین می بخشد. *جبران خلیل جبران*
روح من، برای من رفیقی است كه مرا هنگام روزهای سخت و سنگین، دلداری می دهد و هنگام فزونی یافتن غم های زندگی تسكین می بخشد. *جبران خلیل جبران*
baroon متخصص بخش ادبیات 2013 , April 12 #47 صفات هر کس مربوط به محسّنات و نقایص اخلاقی دوستان اوست. *کارلایل*
baroon متخصص بخش ادبیات 2013 , April 26 #48 بگذار دوستی کم کم به اوج خود برسد. اگر این رسیدن برقآسا باشد، ناگهان از نفس میافتد و متوقف میشود. *ولتر*
بگذار دوستی کم کم به اوج خود برسد. اگر این رسیدن برقآسا باشد، ناگهان از نفس میافتد و متوقف میشود. *ولتر*
baroon متخصص بخش ادبیات 2013 , April 26 #49 دو دوست قدر شناسند حق صحبت را که مدتی ببریدند و باز پیوستند *سعدی*