:خنده1:
P *pooneh* متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر 2014 , April 18 #247 چرا تو جعبه مداد رنگیای انجمن رنگ معاون انجمن نداریم :خنده2::سوت:
M Mahdi Askari مدير فنی 2014 , April 18 #248 *pooneh* گفت: مشاهده پیوست 55284 چرا تو جعبه مداد رنگیای انجمن رنگ معاون انجمن نداریم :خنده2::سوت: کلیک کنید تا باز شود... مدیر فنی هم نداریم :| یعنی اینطوری هست که اصلا من دیده نمیشم ؟:|
*pooneh* گفت: مشاهده پیوست 55284 چرا تو جعبه مداد رنگیای انجمن رنگ معاون انجمن نداریم :خنده2::سوت: کلیک کنید تا باز شود... مدیر فنی هم نداریم :| یعنی اینطوری هست که اصلا من دیده نمیشم ؟:|
P *pooneh* متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر 2014 , April 18 #249 Mahdi Askari گفت: مدیر فنی هم نداریم :| یعنی اینطوری هست که اصلا من دیده نمیشم ؟:| کلیک کنید تا باز شود... اخی اره اقا مهدی رنگ شما هم نیست :ناراحت: مسئولین رسیدگی کنن:سوت:
Mahdi Askari گفت: مدیر فنی هم نداریم :| یعنی اینطوری هست که اصلا من دیده نمیشم ؟:| کلیک کنید تا باز شود... اخی اره اقا مهدی رنگ شما هم نیست :ناراحت: مسئولین رسیدگی کنن:سوت:
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2014 , May 25 #252 امتیازم صفر بودا، یهو 6 شد نمیدونم چرا:خنده2: تاحالا اینقد خوشحال نشده بودم!:8:
M Mahdi Askari مدير فنی 2014 , May 28 #253 تا حالا شنیدین میگن این دستگاه سر همیه؟ پاورش رو از یک جای دیگه آوردیم گذاشتیم روش قطعاتش رو از جاهای دیگه باز کردیم و... شرح حال مدیر فنی هم همینه همه چیزش فرق داره سر هم کردن چسبوندن به هم شده این
تا حالا شنیدین میگن این دستگاه سر همیه؟ پاورش رو از یک جای دیگه آوردیم گذاشتیم روش قطعاتش رو از جاهای دیگه باز کردیم و... شرح حال مدیر فنی هم همینه همه چیزش فرق داره سر هم کردن چسبوندن به هم شده این
T TAHEREH متخصص بخش 2014 , June 14 #256 چهار ، یک ، چهار ، دو ، چهار!:خنده2: بالاخره رکورد میزنم:63: :شاد:
M Mahdi Askari مدير فنی 2014 , August 19 #258 دیروز مصادف با 27 مرداد ماه 1393 :شاد: تشکر از همه کاربران و مدیران انجمن :گل:
T TAHEREH متخصص بخش 2014 , August 31 #259 یک شب من و خواهر فاطمه تصمیم گرفتیم با هم مشترکاً در ارسال پست اول شیم.... در آخر مشترکاً سوم شدیم:15: اینم آخر و عاقبتمون:گریه: چه و چه و چه ها:15: اینجا از خودمون تقدیر میکنم:توافق::9:
یک شب من و خواهر فاطمه تصمیم گرفتیم با هم مشترکاً در ارسال پست اول شیم.... در آخر مشترکاً سوم شدیم:15: اینم آخر و عاقبتمون:گریه: چه و چه و چه ها:15: اینجا از خودمون تقدیر میکنم:توافق::9: