• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

◊ طـرز تهیـه كلوچه زنجبيلي مغـزدار ◊

ZahRa-Gh

متخصص بخش
مواد اولیه :




  • آرد سفيد چهار پيمانه
  • شير يك و نيم پيمانه
  • شكر دو پيمانه
  • خمير مايه دو قاشق غذاخوري
  • كره آب شده و روغن مایع از هر کدام نصف پيمانه
  • تخم مرغ دو عدد
  • زنجبيل و دارچين از هر كدام يك قاشق مرباخوري
  • نمك 1/8 قاشق چايخوري
  • خرما، گردو و دارچين و سياه دانه يا كنجد براي تزيين به ميزان لازم
  • كره براي تفت دادن خرما 50 گرم
  • زرده تخم مرغ دو عدد
  • زعفران آب شده دو قاشق مرباخوري

كلوچه زنجبيلي مغزدار



طرزتهيه:

مواد خشك را با هم مخلوط كرده و در يك ظرف بزرگ دو بار الك مي كنيم، وسط آن را باز كرده

روغن، تخم مرغ شير و كره را با هم مخلوط كرده و به مواد اضافه مي كنيم.

خمير را ورز مي دهيم تا به دست نچسبد (در صورت چسبيدن كمي آرد اضافه مي كنيم)

و در كيسه فريزر قرار داده و داخل دستمال تميز به مدت يك ساعت استراحت مي دهيم تا

خمير مايه عمل كند. بعد از يك ساعت روي تخته آرد پاشيده و به اندازه گلوله هاي كوچك از

خميرها جدا كرده و مجددا 10 دقيقه استراحت مي دهيم. در اين مدت خرما را با كره تفت داده

و با گردو و دارچين مخلوط كرده و مي گذاريم خنك شود. گلوله هاي خمير را باز مي كنيم و يك

عدد خرماي تفت داده شده و يك تكه گردو در وسط خمير قرار داده و به صورت بقچه اي مي

پيچيم. زرده تخم مرغ و زعفران آب شده را با هم مخلوط كرده و روي كلوچه ها ماليده و سياه

دانه يا كنجد براي تزيين مي پاشيم و 10 دقيقه ديگر استراحت مي دهيم. داخل فر به مدت 20

الي 30 دقيقه با حرارت 150 درجه مي پزيم.


نكتــه:



خمير مايه هاي فوري در هنگام ورز دادن خمير به عمل مي آيد.​



 
بالا