سلام
عزیزان بنده مخالف ابراز نظر و دیدن و مشاهده ی نظرات همه ی شما نیستم. ابراز نظر یکایک شما هم در چهارچوب درستش قابل احترام هست و نیازی نیست از بیم مجازات از ابراز نظر خودداری کنید. منتها حرف سر این هست که چطور درست ابراز نظر کنیم. وسط یک مسابقه و درست جایی که شور و هیجان شکل گرفته؟ بیرون به صورت خصوصی با ادمین نظرمون رو در میان بگذاریم؟ با مدیر بخش مسابقات نظرمون رو در میان بگذاریم؟ یا شاید هم صبر کنیم مسابقه تمام بشه و در نهایت نظر کلیمون رو به صورت پیشنهاد ابراز کنیم؟
همه ی اینها یک راه حل هستند و هرکدوم سبکی از ابراز نظر و با عواقب خاص خودشون...
بنده برای دوستان معترض هم حق قابل ملاحضه ای قائل هستم و عرضم این نیست که همه چیز عالی و خوب پیش رفته منتها از حکم اعدام برای یک کوتاهی در بین همه ی خوبی ها متنفر هستم!
اینکه به عنوان مثال در ایران انجمن حدود 10 مسابقه عمومی برگزار شده باشه و از بین ده مسابقه بر اثر عوامل ناخواسته یک مسابقه هم با کمبود های مواجه بوده باشه. خب میشه کمبود رو هم گفت و باید گفته بشه منتها روش و موقع ابرازش خیلی شرط هست.
تنها مطلبی که خدمت شما عزیزان منتقد بنده میتونم عرض کنم این هست که به امید خدا ترتیبی اتخاذ خواهد شد و همینجا از مدیر بخش مسابقات ایران انجمن هم میخوام که پس از این مسابقه، مسابقات به محض شروع دارای برنامه ی زمان بندی شده و از قبل اعلام شده ای باشند.
با ذکر این موضوع توقع از دوستان این خواهد بود که مارو در اتمام خوب و بی حاشیه ی این مسابقه یاری کنند.
موفق باشید