• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

✿(◕‿◕)✿ســی و پنجمیـن صندلی داغ ايران انجمن با حضور *tyara*✿(◕‿◕)✿

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
115. از بچه ها کدومشون اینان؟؟:سوت::نیش:
درسخون

خرخون
خیلی خرخون:غش:

باهوش
خوش اخلاق
جدی

بامرام
مغرور
مشکوک
خاکی
مذهبی
با شخصیت
متین
باجنبه
خوش تیپ
خسیس
بامزه
اکتیو
جوگیر
مهربون
تنها
شلوغ
ساکت
پررو
رک

116. از 10 به خودت درباره پایینیا نمره بده:هنگ:
صداقت
جنبه
رفاقت
هوش
مطالعه
ولخرجی

117. چرا می گن طرف مثل بچه خوابش برده در حالیکه بچه ها هر دو ساعت یک بار از خواب بیدار می شن و گریه می کنن؟
118. چرا وقتی باطری کنترل تلویزیون تموم میشه دکمه های اونو محکمتر فشار می دیم؟
119. چرا اگر به کسی بگید که در فضا 4میلیارد ستاره وجود داره باورش میشه ولی ولی اگه بهش بگید رنگه دیوارخیسه خودش با دست امتحان می کنه تا مطمئن بشه؟
120. چرا وقتی مردم می خوان بپرسن ساعت چنده به مچ دستشون اشاره می کنن ولی وقتی می خوان بپرسن دستشوییی کجاست به پشتشون اشاره نمی کنن؟:10:
121. اگه روغن ذرت از ذرت تهیه میشه و روغن سبزیجات از سبزیجات،پس روغن بچه ازچی تهیه میشه؟
122. اگر این حرف درست باشه که ما به دنیا میایم که به دیگران کمک کنیم پس دیگران برای چی به دنیا میان؟
123. دوست داری کودتا کنیم؟:8:
124. نفرات دیگه سراغ داری علیه ادمین تظاهرات راه بندازیم از حکومت بندازیمش؟:سوت:
125. دوست داشتی جای ادمین باشی؟
126. دوست داشتی جای کی بودی؟
127. دوست داشتی چیکاره بودی؟
128. سر از هنر منرم درمیاری یا از هفت دولت آزادی؟
129. بنظرت من بهترم یا ادمینا؟
:نیش:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
خوبی؟:9:

130. اهل ورزش هستی؟ ورزشکاری یا طرفدار؟ کدوم تیم؟ چقدر از ورزش می دونی؟

131. فكر ميكني كدوم خصوصيتت باعث جلب نظر ديگران میشه؟

132. اگر دوباره متولد بشی (یه فرصت دوباره) چه کار خواهی کرد؟

133. لطفا با خوندن این کلمات اولین برداشت ذهنیتو بنویسی.
بی وفائی:
بد قولی:
بدگوئی:
بدزبانی:
برداشت بد:
بد ذاتی:
بد نامی:

134. اهل کل کل هستی؟چرا؟
135. پنج تا چــــرا که توی زندگيتون كه هنوز جوابي براشون پيدا نكردي.
136. حالا پنج تا آرزوی مهم خودتو بنویسی.
137. دوست داري به سن ميانسالي برسي يا دوران جواني بهتره؟ چرا؟
138. لطفا با خوندن هر كدوم از كلمه هاي زير اولین چيزي به ذهنت ميرسه رو سریع بنویس.
فداكاري:
عشق:
پاييز:
زندگي:
ایمان:
بهار:
ایثار:
انسان:
حیوان:
مهمان:
ایران:

139. کدومش وحشتناکتره و چرا؟ سوسک، موش، گربه، سگ، مار، زنبور، عقرب، مارمولک، مگس، پشه، اژدها؟
140. كدوم يك بدتره؟
- خيانت
- طلاق
- سوختن و ساختن
- سرد شدن تو زندگی

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
141. من تو 3 سطر تعریف کن:سوت: انتقادنه ها تعریف:نیش: شوخی کردم:دوست: نظر کلیت؟:سوت:
142. كدوم يك رو بيشتر دوست داري؟
- طلا و جواهر زیاد
- خانه بزرگ و ماشن شیک:100:
- مزارع و باغهای بزرگ و سرسبز:100:
- کلی پول و دارائی تو بانک:100:

143. اگر الان تو مصاحبه کننده بودی دوست داشتی چه کسی رو دعوت کنی و ازش سوال بپرسی؟
144.شماره پات چنده؟ چه کفشی میپوشی؟
145. شماره و سایز لباسات چنده و چه تیپ لباسی دوست داری و میپوشی؟
146. تا حالا بیف استروگانف خوردی؟ چندبار؟ چه مزه ای میده؟
147. دستور طبخ پیتزا و ماکارونی و اسپاگتی رو بلدی؟ ( اگه نه چرا؟)
148. جلوی آینه با خودت حرف میزنی؟ چرا؟:غش:
149. یه جوک خیلی توپ و باحال بگو::شاد:
150. بهترین همدم تنهایی ات؟ بدترین دوستی که تا حالا داشتی؟
151. نظرت در مورد خواستگاری خانمها از آقایون چیه؟ چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
152. یه آرزو کن که محال نباشه ولی زیاد دم دست هم نباشه:
153. آدم خوشبینی هستی یا آدم بد بینی؟:فکر:
154. بهترین تفریحت چیه؟ چرا؟

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی

155. تا حالا خلاف کردی؟ از خلاف خوشت میاد؟
156. چندتا میوه که دوست داری نام ببر:
157. غذا چی دوست داری؟ شکمو هستی یا نه؟
158. خیلی اساسی و فنی اما خلاصه بزغاله رو توصیف و تشریح کن::غش2:
159. تا حالا برق گرفتگی رو تجربه کردی؟ توضیح بده:
160. بلدی بندری برقصی؟ فکر میکنی میشه روزی برسه که با تکنولوژی نانو ریز تراشه رقص بندری مدل 3000 واسه مغز انسان بسازند؟:10:
161. تا حالا دعوا و کتک کاری داشتی؟ شیری یا روباه؟
162. گریه کردی؟ آخرین بار؟ اولین بار؟ وسطاش رو هم بگو دیگه::خنده2:
163. عشق رو تو نیم خط تعریف کن:
164. اگه صد میلیون بهت بدیم چیکار میکنی؟
165. به چه رنگی علاقه داری؟ چرا؟
166. به کدوم هنر پیشه علاقه داری و چرا؟ از کدوم هنر پیشه خوشت نمیاد و چرا؟
167. یه جوک دیگه هم بگو ولی ایندفعه باید بامزه تر باشه ها میدونم اون یکی زیاد خوب نبود::نیش:
168. نظرت در مورد فرهنگ و تاریخ ایران چیه؟ از گذشتگان کیا رو بیشتر دوست داری؟
169. دلت واسه کسی تنگ میشه؟ چرا؟
170. نظرت راجع به کله و پاچه چیه؟ سیرابی دوست داری؟ حلیم چی؟ نون و پنیر بهتره یا کباب بره؟
171. تا بحال ضایع شدی؟ تعریف کن ( خلاصه):52:
172. از بین زیبایی و ثروت کدوم رو انتخاب میکنی ؟ البته فرض بر این است که با ثروت زیبایی رو نمیشه خرید( فقط یک انتخاب)
173. بازم سوال بپرسم؟
174. سوالا خوب بودن اصلا؟:34:

175. و در پایان هرچه می خواهد دل تنگت بگو:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
اخ که چقدر من از این سوالا خوشم میاد:8:

176. این کلمات چه معنایی می دهند؟
خفن:
تیریپ:
گاگول:
دیفال:
مرتیکه اسب:
پنت هاوس:
هلی پاد:
جکوزی:
آب حوضی:

177. این شعر را تفسیر کن و ترجمه هم کن و کلش رو هم معنا کن و بگو از کدوم کتاب و کجاست و شاعرش هم کیه::نیش:
ای هدهد صبا به سباء می فرستمت
بنگر که از کجا به کجا می فرستمت
حیف است طایری چون تو در خاکدان غم
زینجا به آشیان وفا می فرستمت

178. اگه بخوای از بین تورم و بیکاری یکی رو انتخاب کنی که رفعش کنی در حالی که میدونی ایندو همیشه در جهت عکس هم حرکت میکنند کدومو انتخاب میکنی ؟
179. بعضیا میگن زندگی بی عشق مثل ساندویچ بدون نوشابه که با ما ربطی نداره تو خودت ساندویچ رو با نوشابه میخوری یا فراورده های لبنی رو مثل دوغ بیشتر ترجیح میدی؟:سوت:

180. به جز مطالعه های اجباری(همون درس منظورمه) مطالعه ی دیگه ای هم داری؟؟؟از چه نوعش؟؟؟؟
181. اگر قرار باشه معلم باشی چه درسی رو تدریس می کنی؟

182. فرض کن معلم هستی و شاگردانت خیلی آزار دهنده اند ، راه حل تو چیه؟؟
183. اگر قرار باشه یه ماکت بسازی که مهم ترین ویزگی محل سکونتت رو بیان کنه ، چه می کنی؟
184. فرض کن یه نویسنده ای ، موضوعی که دوست داری بنویسی چیه؟؟ و چرا؟؟
185. زمین رو بیشتر دوست داری یا آسمون رو؟چرا؟؟؟
186. اگه قرار بود واسه زندگیت اسم یه فیلم رو میذاشتی اون فیلم چی بود؟

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
115. از بچه ها کدومشون اینان؟؟:سوت::نیش:
درسخون
نداریم

خرخون محمد مهدی
:خنده1:
خیلی خرخون:غش: مهدی
:خنده2:

باهوش خودم
:سوت:
خوش اخلاق مریم خانوم
جدی امین خان

بامرام ابجی مریمم
مغرور نداریم
مشکوک نداریم
خاکی مرتضی
مذهبی نمیدونم
با شخصیت دخترم طاهره
متین علی اقا
:احترام:
باجنبه مهدی
خوش تیپ خودم
خسیس نداریم
بامزه خودت زهرا جونم
اکتیو همه بچه ها
جوگیر نداریم
مهربون بازم همه
تنها نداریم
شلوغ طاهره*خودت*محمد مهدی
ساکت ادمین
پررونداریم
رک خودم

116. از 10 به خودت درباره پایینیا نمره بده:هنگ:
صداقت 9/75
جنبه10
رفاقت9/75
هوش9
مطالعه8
ولخرجی8

117. چرا می گن طرف مثل بچه خوابش برده در حالیکه بچه ها هر دو ساعت یک بار از خواب بیدار می شن و گریه می کنن؟ شاید اون ارامشی منظورشه که بچه موقعه خواب داره
118. چرا وقتی باطری کنترل تلویزیون تموم میشه دکمه های اونو محکمتر فشار می دیم؟ تازه چند دفعه میکوبیم توسرش
:خنده1:
119. چرا اگر به کسی بگید که در فضا 4میلیارد ستاره وجود داره باورش میشه ولی ولی اگه بهش بگید رنگه دیوارخیسه خودش با دست امتحان می کنه تا مطمئن بشه؟ چون حوصله اش نمیگیره ستاره هارو بشماره اما دیوار دم دسته امتحان میکنه
:سوت:
120. چرا وقتی مردم می خوان بپرسن ساعت چنده به مچ دستشون اشاره می کنن ولی وقتی می خوان بپرسن دستشوییی کجاست به پشتشون اشاره نمی کنن؟:10:خب چون ساعت رو به مچ دست میبندن برای دست شوی هم به احتمال زیاد طرف داشته ازش برمیگشته و در این حالت پشت سرش قرار میگیره
:زبون:
121. اگه روغن ذرت از ذرت تهیه میشه و روغن سبزیجات از سبزیجات،پس روغن بچه ازچی تهیه میشه؟ از بچه:زبون:
122. اگر این حرف درست باشه که ما به دنیا میایم که به دیگران کمک کنیم پس دیگران برای چی به دنیا میان؟اونها هم به دنیا میان تا به ما کمک کنن چون ما براشون دیگران هستیم
123. دوست داری کودتا کنیم؟:8:ارههههههههههههه
:ذوق زده:
124. نفرات دیگه سراغ داری علیه ادمین تظاهرات راه بندازیم از حکومت بندازیمش؟:سوت: اره بعدا بهت میگم که لو نریم
:چشمک:
125. دوست داشتی جای ادمین باشی؟برای تجربه اره
126. دوست داشتی جای کی بودی؟ خودم
:نیش2:
127. دوست داشتی چیکاره بودی؟ زودتر خبرنگار میشدم
128. سر از هنر منرم درمیاری یا از هفت دولت آزادی؟ بلهههههههههه نقاشی
:146:
129. بنظرت من بهترم یا ادمینا؟:نیش:
تو بهتر تری

:36:

*pooneh*

خوبی؟:9: عالیممممممممممممم:68:

130. اهل ورزش هستی؟ ورزشکاری یا طرفدار؟ کدوم تیم؟ چقدر از ورزش می دونی؟ اره هستم*هم ورزشکار هم طرفدار*پرسپلیس*درحد خودم میدونم

131. فكر ميكني كدوم خصوصيتت باعث جلب نظر ديگران میشه؟ صمیمیتم

132. اگر دوباره متولد بشی (یه فرصت دوباره) چه کار خواهی کرد؟ همین راهم رو در پیش میگیرم باکمی تغییر

133. لطفا با خوندن این کلمات اولین برداشت ذهنیتو بنویسی.
بی وفائی: منظورت بی وفای بود ایا؟خوب نیست
بد قولی: خیلی بده
بدگوئی: زشت
بدزبانی: خیلی زشت
برداشت بد: درست فکر نکردن
بد ذاتی: به ذهنم چیزی نرسید
بد نامی: بی ابروی

134. اهل کل کل هستی؟چرا؟ اره*چون دوست دارم دیگه
:نیش2:
135. پنج تا چــــرا که توی زندگيتون كه هنوز جوابي براشون پيدا نكردي.شرمنده شخصیه
136. حالا پنج تا آرزوی مهم خودتو بنویسی. انم چندتاش شخصیه *1-سلامتی خانواده2-خوشبختی3-رسیدن به هدفهام4-رضایت خدا
137. دوست داري به سن ميانسالي برسي يا دوران جواني بهتره؟ چرا؟ هردوره ای برای خودش خصوصیاتی داره ادم باید از هر دوتاش بهترین استفاده رو کنه
138. لطفا با خوندن هر كدوم از كلمه هاي زير اولین چيزي به ذهنت ميرسه رو سریع بنویس.
فداكاري: مادر
عشق: زیبا
پاييز: رنگارنگ
زندگي: سخت
ایمان: باور
بهار: زیبا
ایثار: از خود گذشتگی
انسان: بنده
حیوان: ........
مهمان: حبیب خدا
ایران: وطنم
:مشکوک::زبون:

139. کدومش وحشتناکتره و چرا؟ سوسک، موش، گربه، سگ، مار، زنبور، عقرب، مارمولک، مگس، پشه، اژدها؟ اژدها چون از دهنش اتیش میاد بیرون
:ترس:
140. كدوم يك بدتره؟ خیانت
- خيانت
- طلاق
- سوختن و ساختن
- سرد شدن تو زندگی
:144:

*pooneh*

141. من تو 3 سطر تعریف کن:سوت: انتقادنه ها تعریف:نیش: شوخی کردم:دوست: نظر کلیت؟:سوت: یه دختر خوب
بانمک و شیطون
مهربون و دوست داشتنی خب شد سه سطر

:16:
142. كدوم يك رو بيشتر دوست داري؟
مزارع و باغهای بزرگ و سرسبز:100:
- طلا و جواهر زیاد
- خانه بزرگ و ماشن شیک:100:
- مزارع و باغهای بزرگ و سرسبز:100:
- کلی پول و دارائی تو بانک:100:

143. اگر الان تو مصاحبه کننده بودی دوست داشتی چه کسی رو دعوت کنی و ازش سوال بپرسی؟ مهدی بابابزرگم رو
144.شماره پات چنده؟ چه کفشی میپوشی؟ 38-اکثرا اسپرت
145. شماره و سایز لباسات چنده و چه تیپ لباسی دوست داری و میپوشی؟ بستگی به جنس لباس و دوختش داره 36-38 اسپرت
146. تا حالا بیف استروگانف خوردی؟ چندبار؟ چه مزه ای میده؟ نه نخوردم تو خوردی؟
147. دستور طبخ پیتزا و ماکارونی و اسپاگتی رو بلدی؟ ( اگه نه چرا؟) بلدم
:148:
148. جلوی آینه با خودت حرف میزنی؟ چرا؟:غش: گاهی وقتا اونم چون با خودم درد و دل میکنم
149. یه جوک خیلی توپ و باحال بگو::شاد: الان تعداد دخترا ازپسرا تو سفره خونه ها بیشتره!
فکرکنم پسرا میرن کلاس گلدوزی وسفره آرایی
icon_smile.gif

تازه وقت آرایشگاه هم دارن …
icon_neutral.gif

بعدشم قلیون واسه پوست شون ضرر داره
icon_smile.gif

150. بهترین همدم تنهایی ات؟ بدترین دوستی که تا حالا داشتی؟ خدا* تو دانشگاه
151. نظرت در مورد خواستگاری خانمها از آقایون چیه؟ چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب نیست *
152. یه آرزو کن که محال نباشه ولی زیاد دم دست هم نباشه: ظهور امام زمان
153. آدم خوشبینی هستی یا آدم بد بینی؟:فکر: خوش بین
154. بهترین تفریحت چیه؟ چرا؟
گردش رفتن*چون بهم ارامش میده
:70:

*pooneh*

155. تا حالا خلاف کردی؟ از خلاف خوشت میاد؟ مثلا چه خلافی
:فکر:
156. چندتا میوه که دوست داری نام ببر: انار*سیب*انبه
157. غذا چی دوست داری؟ شکمو هستی یا نه؟ قیمه*نه زیاد شکمو نیستم
158. خیلی اساسی و فنی اما خلاصه بزغاله رو توصیف و تشریح کن:
بزغاله هم خلاصه هم فنی

• Z
159. تا حالا برق گرفتگی رو تجربه کردی؟ توضیح بده: اره*یبار سیم برق رو کردم تو پیریز بعد تو دستم گرفتم دیگه برق ولم نمیکرد:نیش2:
160. بلدی بندری برقصی؟ فکر میکنی میشه روزی برسه که با تکنولوژی نانو ریز تراشه رقص بندری مدل 3000 واسه مغز انسان بسازند؟:10: نه بلد نیستمممممم
:نه: اره چرا که نه
161. تا حالا دعوا و کتک کاری داشتی؟ شیری یا روباه؟ نه اهلش نیستم
162. گریه کردی؟ اره آخرین بار؟ چند روز پیش اولین بار؟ به دنیا اومدم وسطاش رو هم بگو دیگه::خنده2:
163. عشق رو تو نیم خط تعریف کن: عشق یعنی زیبای که هم تلخه هم شیرین گاهی هم خیلی گریه دار
164. اگه صد میلیون بهت بدیم چیکار میکنی؟ نصفش رو به نیاز مند ها میدم نصفشهم ماشین میخرم برای خودم
165. به چه رنگی علاقه داری؟ چرا؟ قرمز چون رنگه عشقه والبته خوش رنگ
166. به کدوم هنر پیشه علاقه داری و چرا؟ از کدوم هنر پیشه خوشت نمیاد و چرا؟ حامد بهداد *چون شخصیتش رو دوست دارم*از هنرپیشه ای بد نمیاد
167. یه جوک دیگه هم بگو ولی ایندفعه باید بامزه تر باشه ها میدونم اون یکی زیاد خوب نبود::نیش:
ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﮐﻪ ﻃﺮﻑ ﺑﺎ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﺑﻮﺩﻩ

ﻭﺍﺳﻪ ﮔﻮﺷﯿﺶ ﻗﻔﻞ ﺗﺼﻮﯾﺮﯼ ﻣﯿﺬﺍﺭﻩ

ﺑﺪﻭﻥ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﻗﻔﻠﺶ ﺑﺎﺯ ﻧﻤﯿﺸﺪﻩ !

168. نظرت در مورد فرهنگ و تاریخ ایران چیه؟ از گذشتگان کیا رو بیشتر دوست داری؟ هم فرهنگ خوبی داریم هم تاریخ خوبی* امیر کبیر
169. دلت واسه کسی تنگ میشه؟ چرا؟ برای یکی که دیگه هیچ وقت نمیاد*چون دوسش دارم
170. نظرت راجع به کله و پاچه چیه؟ دوست ندارم سیرابی دوست داری؟اصلا حلیم چی؟ عمراااااااا نون و پنیر بهتره یا کباب بره؟ هردوتاش
171. تا بحال ضایع شدی؟ تعریف کن ( خلاصه):52: اره*تو دانشگاه خوردم زمین بعد کل سالن ترکید از خنده
172. از بین زیبایی و ثروت کدوم رو انتخاب میکنی ؟ البته فرض بر این است که با ثروت زیبایی رو نمیشه خرید( فقط یک انتخاب) ثروت*چون به بقیه کمک میکنم
173. بازم سوال بپرسم؟ ارههههههههههه
174. سوالا خوب بودن اصلا؟:34: عالی بود مثل گل قالی بود

175. و در پایان هرچه می خواهد دل تنگت بگو: دوستتتتتتتتت دارمممممممممممم
:atish:

*pooneh*

اخ که چقدر من از این سوالا خوشم میاد:8:

176. این کلمات چه معنایی می دهند؟
خفن: نمیدونم
تیریپ: تیپ ژست
گاگول: خنگ
دیفال: نمیدونم
مرتیکه اسب: یعنی طرف اسبه
پنت هاوس: خونه بزرگ یه ساختمان
هلی پاد: نیدونم
جکوزی: ماکه نداریم
آب حوضی: اب داخل حوض

177. این شعر را تفسیر کن و ترجمه هم کن و کلش رو هم معنا کن و بگو از کدوم کتاب و کجاست و شاعرش هم کیه::نیش:
ای هدهد صبا به سباء می فرستمت
بنگر که از کجا به کجا می فرستمت
حیف است طایری چون تو در خاکدان غم
زینجا به آشیان وفا می فرستمت

شرح بيت

**- اي باد صبا كه مانند هدهد پيام بري ، تو را به كشور سبا مي فرستم ; ببين كه از چه جائي به چه جائي مي فرستمت ،هدهد: مرغ افسانه اي كه در دربار سـليمـان مي زيسـته ، فارسـي آن شـانه به سر است و به آن مرغ سليمان يا پوپك هم مي گويند، داستان اين مرغ و پيام آوري او از سليمان به جانب بلقيس ملكه سبا در سوره نمل و نام هدهد در آيه 02 از اين سوره آمده است ،صبا: باد ملايم ، يا باد به طور اعم است كه به علت حركت دائمي خود و رسـاندن بـوي معشـوق پيـام بر و نامه رسان تصور شده است ،سبا: نام قوم و مملكتي بوده در قسمت جنوب غربي جزيرة العرب در هزاره اول قبل از ميلاد، نام آن در كتاب اول عهد عتيق كه كتاب پادشاهان ناميده مي شود در موضوع رفتن ملكه سبا به دربار سليمان نبي آمده است ، در قرآن كريم هم در سوره نمل آيه 22 از مُلك سبا نام برده شده است ،اما اشاره بيت مخصوصاً به آيه 82 از سوره نمل است اِذهَب بِكِتابي هذا فَاَلقِه ِ اِلَيهِم ثُم َ تَوَل َ عَنهُم فَانظُر ماذا يَرجِعُون َ (اينك نامه مرا به جانب آنان بر و باز شو تا بنگري پاسخ چه مي دهند)،و حاصل معني اينكه اي باد صبا كه مانند هدهد نامه بري ، تو را به كشور سبا مي فرستم تا براي من از معشوق خبر بياوري ، ببين كه تو را به چه جاي دوردستي مي فرستم ، **
از حافظ*هدهد
(اسم ) پرندهای ازراست. سبکبالان وازدست. نازک نوکان که دارای منقاری نوک تیز وطویل وخمیده وجثهاش بانداز. یک سار است این پرندهحشرهخواراست وبطور انفرادی میزید ومعمولا درحفرههای تن. درختها برای خودلانهمیسازد برروی سراین پرندهیکدستهپروجوددارد که حیوان باراد. خود میتواند مانندبادبزن آنهارا ازهم واکندویا روی هم بخواباند . وجهتسمی. شانه بسرازهمین جهت است

آواز جن اصوات جن است و واحد ندارد

صبا
ابوالحسن ابن ابوالقاسم ( خان ) کمال السلطنه ابن صدرالحکمائ نواده ملک الشعرائ محمود خان صبا موسیقی دان معروف معاصر ( ف. 1336 ه.ش ./ 1377 ه.ق ./ 1957 م .)پدرش کمال السلطنه با موسیقی ایرانی و اروپایی آشنا کامل داشت و ابوالحسن را بوسیله استادان ایرانی با آلات مختلف و نغمات موسیقی ملی آشنا ساخت و سپس وی را برای آموختن و یولن نزد استادان اروپایی که در جنگ بین المللی اول از روسیه بایران آمده بودند بتحصیل کماشت . وی درین راه پیشرفت کامل نمود و روش خاصی جهت نواختن نغمات دلنشین ایرانی با ویولن ابداع کرد. پس از تاسیس مدرسه عالی موسیقی توسط آقای توسط آقای علینقی وزیری ابوالحسن در آن مدرسه بتکمیل معلومات موسیقی پرداخت و پس از مدتی اندک مامور آموختن ردیف موسیقی ایرانی بوسیله ویولن بشاگردان مدرسه مزبور گردید و در مواقعی که ارکستر مدرسه تشکیل میشد سلوزن اکستر بود . چندی بعد بسمت معلم موسیقی در رشت بکار پرداخت و در مدت اقامت سه ساله خود در آنجا با آهنگهای محلی گیلان آشنا شد و درین مدت گروهی از جوانان هنردوست را تربیت کرد و سپس بتهران مراجعت نمود و کلاس مخصوص [ ویولن صبا] را افتتاح کرد و بعدها باستادی ویولن و سنتور در هنرستان موسیقی ملی و ریاست ارکستر هنرهای زیبا منصوب شد و عده بسیار از هنرمندان معاصر پرورده اویند .از آثار اوست : سه دستور ویولن سه دستور سنتور دستور سه تار .

بادبرین, بادی‌که‌ازسمت‌مشرق‌می‌وزد, مقابل‌دبور, شوق و میل, کودکی

1 - ( مصدر ) میل کردن به کودکی و جوانی و بازی . 2 - ( اسم ) کودکی طفلی طفولیت .

نام وی محمد صابر حسین و از شعرای هندوستان و از اهالی سهسوان است

عذاب هدهد
در تحفه العراقین این ترکیب واقع شده است چه ظاهر وقتی حضرت سلیمان بر هدهد قهر کرده باشند

تاج هدهد
عبارت از پرهائی است که بصورت تاج باشد بر سر هدهد .

ای
(حرف ندا و خطاب) ای,کلمه‌افسوس وحسرتجهت‌اظهاردرد: آی‌سرم, برای‌بیان‌حسرت: آی‌دریغ, آی‌دریغا

برای تفسیر آید یعنی ( کلب مقدم ای سگ پیشین .)

اسم معرب و بعضی آنرا مبنی دانسته اند و برای استفهام آید .

نوروز صبا
نغمه ای است که در همایون وراست و پنجگاه نواخته می شود 0 شعبه ای است از مقام بوسلیک از پنجمین نغمه است و نیم بانگ دارد 0

گلشن صبا
منظومه ایست فارسی سروده فتحعلی خان صبا ( ف. 1238 ه .ق . ) . این منظومه بسیار مطبوع است و بتقلید از بوستان شیخ سعدی ساخته شده وبهمان سبک و وزن است و شامل داستانهای کوتاه و زیبا و پند و اندرز میباشد .

صبا خلق
( صفت ) خوش خلق نیکخوی .

صبا سرعت
( صفت ) آنکه در تندروی مانند صبا باشد تند رو سریع السیر .

صبا حکم بالخیر
درودی است که به بامداد گویند یعنی بامداد شما خوش

ای شهریار
نام روز سی ام است از ماههای ملکی

ای میر
طایفه از طوایف ترکمن ایران

ای یون
یکی از سرداران آتنی است که اری پیدس درباره وی داستان نگاشته است .

بخته ای
ده از دهستان ناروئی بخش شیب آب شهرستان زابل .

دریاچه ای
منسوب به دریاچه . مربوط به دریاچه .

قابلمه ای
بشکل قابلمه بمانند قابلمه

قومشه ای
محمد رضا از اهالی قومشه اصفهان از اکابر حکمائ و مدرسین قرن چهاردهم هجری است .

کرایه ای
کرایه یی اجاره ای

خامه ای
برنگ خامه یا منسوب به خامه

نقره ای
منسوب به نقره 0 از جنس نقره 0 که از نقره ساخته شده است 0 یا به رنگ نقره 0 سپید چون سیم 0 نقره فام 0 نقره گون 0

نوبه ای
نوبتی منسوب به نوبه 0 با مبتلا به تب نوبه 0

نیزه ای
منسوب به نیزه مانند نیزه . بشکل نیزه . یا در نقاشی : قلم موئی که نوک آن کم پشت و بلند باشد این نوع قلم را مینیاتور سازان در قلم گیری یکنواخت و خطوط بلند بکار می برند 0 مقابل گندمی 0 یا شیشه نیز ه ای : قسمی بطری است با دهانه تنگ که معمولا در حدود 3 لیتر ظرفیت دارد در بازارهای عمده فروشی برای فروش سرکه و آب لیمو و مانند آنها ازین نوع شیشه استفاده کنند 0

شفروه ای
شرف الدین شفروه یا شفروه ای از شاعران اواخر قرن ششم ق . و از ستایشگران سلجوقیان بود . دیوان او حاوی 8000 بیت است . از آثار او رساله را یاد کرده اند که در مقابل [ اطباق الذهب ] زمخشری مشتمل بر پند و موعظه و شرح حالات اصناف خلایق نوشته است .

شیره ای
آنکه شیر فروشد آنکه شیره تریاک تدخین کند .

شیشه ای
منسوب به شیشه فروشنده شیشه

شیوه ای
زن بد عمل کسی که معمولا دارای عادتهای زشت و مضر و اعمال سوئ باشد .

ای شگفت .
برای اظهار تعجب بکار رود .

ای شگفتا .
برای اظهار تعجب بکار رود .

ای شئ
( ادات استفهام ) جمله ایست که بدان از فصل مشترک ماهیتی پرسش شود و گویند : (( ای شئ هوفی ذاته )) یا : (( ای شئ هوفی جوهره )) ورد پاسخ این سوال فصل واقع شود یعنی جزو ماهیت که بدان ماهیتی از دیگر ماهیات که با او در جنس مشارکت دارند ممتاز شود چنانکه ناطق در جواب ای شئ هوفی ذاته در مورد انسان گفته شود : ((یکی آن بود که چون از کدامی هزیکی بپرسی اندر خودیش جواب آن بود چنانکه بپرسی که مردم کدام حیوان است ? گویند که : ناطق . پس ناطق جواب کدامی مردم بود . و بتازی جواب ای شئ گویند .))

178. اگه بخوای از بین تورم و بیکاری یکی رو انتخاب کنی که رفعش کنی در حالی که میدونی ایندو همیشه در جهت عکس هم حرکت میکنند کدومو انتخاب میکنی ؟ بیکاری
179. بعضیا میگن زندگی بی عشق مثل ساندویچ بدون نوشابه که با ما ربطی نداره تو خودت ساندویچ رو با نوشابه میخوری یا فراورده های لبنی رو مثل دوغ بیشتر ترجیح میدی؟:سوت: من با اب ترجیح میدم

180. به جز مطالعه های اجباری(همون درس منظورمه) مطالعه ی دیگه ای هم داری؟؟؟از چه نوعش؟؟؟؟ مجله و کتاب های تخیلی
181. اگر قرار باشه معلم باشی چه درسی رو تدریس می کنی؟ امار

182. فرض کن معلم هستی و شاگردانت خیلی آزار دهنده اند ، راه حل تو چیه؟؟ منم مثل خودشون رفتار میکنم
183. اگر قرار باشه یه ماکت بسازی که مهم ترین ویزگی محل سکونتت رو بیان کنه ، چه می کنی؟ خب میسازم دیگه
184. فرض کن یه نویسنده ای ، موضوعی که دوست داری بنویسی چیه؟؟ و چرا؟؟ تخیلی*چون دوست دارم
185. زمین رو بیشتر دوست داری یا آسمون رو؟چرا؟؟؟ اسمون رو *چون انگاری به خدا نزدیک ترم
186. اگه قرار بود واسه زندگیت اسم یه فیلم رو میذاشتی اون فیلم چی بود؟ تیام
:دوست:

Fa.Sa

مدیر بخش پزشکی
سلام. خوبی تیام جون؟:دوست::گل:

187. الان با چه ویندوزی داری کاری می کنی؟
188. لپ تاپ یا کامپیوتر؟
189. اگه برای دو ماه نتونی بیای اینجا چی کار می کنی؟!
190. نظرت راجع به قالب جدید انجمن چیه؟
191. بلدی چجوری از اینا بذاری؟!

192. به چه پستی امتیاز میدی؟ به نظرت چه پستی لایق امتیاز هست؟
193. تلویزیون یا اینترنت؟
194. موبایل یا تلویزیون؟
195. اولین بار چجوری اومدی اینترنت و با اینترنت آشنا شدی؟
196. یه انتقاد از خودت بکن.
197. تو دوران مدرسه از چه درسی متنفر بودی؟

خسته نباشی.

Earl grey tea by Lena Khachina - weblog.jpg

*pooneh*

سلام. خوبی تیام جون؟:دوست::گل: به به سلام عزیزم خوبم

187. الان با چه ویندوزی داری کاری می کنی؟ ویندوز7
188. لپ تاپ یا کامپیوتر؟ کامپیوتر
189. اگه برای دو ماه نتونی بیای اینجا چی کار می کنی؟! معتاد میشم
190. نظرت راجع به قالب جدید انجمن چیه؟ رنگش شادتر بود بهتر میشد
191. بلدی چجوری از اینا بذاری؟!
به قول خودت با کامپیوتر بلد نیستم:سوت:
192. به چه پستی امتیاز میدی؟ به نظرت چه پستی لایق امتیاز هست؟ در کل پستی که جذاب و خوب باشه
193. تلویزیون یا اینترنت؟ اینترنت
194. موبایل یا تلویزیون؟ موبایل
195. اولین بار چجوری اومدی اینترنت و با اینترنت آشنا شدی؟ قبلا میشناختمش
:خنده1: الان داریم باهم زندگی میکنیم
196. یه انتقاد از خودت بکن. بیش از حد اعتماد میکنم
197. تو دوران مدرسه از چه درسی متنفر بودی؟ زبان

خسته نباشی.
سلامت باشی
مشاهده پیوست 44890
:دوست:

mhd21

کاربر ويژه
198.صداقتو تعریف کن؟

199.آدم صادقو تعریف کن؟

200.آدم قویو تعریف کن؟

201.به نظرت صداقت نشانه ی ضعفه؟

202. آدم شجاع رو تعریف کن؟

203. یه چیزی میگم نظرتو بگو
"خیلی از آدما اینقد ترسو شدن و ضغیفن که دروغ میگن ، چون نمیتونن با عاقبت کارشون روبه رو بشن،خیانت میکنن و دروغ میگن ،
چیزی که هستنو مخفی میکنن و برای بدست آوردن چیزی که لیاقتشو ندارن براش تلاش کنن دروغ میگن و صداقتو میزارن کنار ولی بازم با عاقبت کارشون روبه رو میشن اما خیلی بدتر ازچیزی که فکرشو بکنن"

204.رقیق القلب به کی میگن؟

205.یه سریا هستن خودشونو برتر از دیگرون میدونن ؟ چرا یه همچین احساسی دارن؟

206.نظرت درباره این آیه ها رو بگو؟
مائده آیه 119،احزاب آیه 24

*pooneh*

198.صداقتو تعریف کن؟ یعنی صاف و صادق بودن
199.آدم صادقو تعریف کن؟ کسی که همه چیز رو به سادگی به دیگران میگه

200.آدم قویو تعریف کن؟ ادمی که در مقابل مشکلات قوی باشه

201.به نظرت صداقت نشانه ی ضعفه؟ اره چون بعضیا ازش سواستفاده میکنن

202. آدم شجاع رو تعریف کن؟ کسی که از هیچ چیز نترسه

203. یه چیزی میگم نظرتو بگو
"خیلی از آدما اینقد ترسو شدن و ضغیفن که دروغ میگن ، چون نمیتونن با عاقبت کارشون روبه رو بشن،خیانت میکنن و دروغ میگن ،
چیزی که هستنو مخفی میکنن و برای بدست آوردن چیزی که لیاقتشو ندارن براش تلاش کنن دروغ میگن و صداقتو میزارن کنار ولی بازم با عاقبت کارشون روبه رو میشن اما خیلی بدتر ازچیزی که فکرشو بکنن"

این ادمها شاید نمیدونن که دارن راه اشتباهی میرن

204.رقیق القلب به کی میگن؟رقیق القلب کسی است که از دیدن یک فقیر واقعا متاثر می شود یا وقتی از قیامت و دوزخ سخن به میان می آید، اشک در چشمانش حلقه می زند.راه رقت قلب نیز دوری از گناه است. امام امیر المومنین علی(علیه السلام) می فرماید: (ما جفت الدموع الا لقسوة و ما قست القلوب الا لکثرة الذنوب)، چشم ها گفتار خشکی نمی شودف مگر در اثر قساوت قلب، و قلب گرفتار قساوت نمی شود، مگر با زیادی گناه.

205.یه سریا هستن خودشونو برتر از دیگرون میدونن ؟ چرا یه همچین احساسی دارن؟ چون انسان های خودبین و متکبری هستم

206.نظرت درباره این آیه ها رو بگو؟ هر دوتا ایه در باره صداقت و راستگوی بود
مائده آیه 119،احزاب آیه 24

:احترام:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
سلام:145:

207-یه کتابی که فکر می کنی حتما خوشم میاد بهم معرفی کن

208-بهترین دوست انجمنیت؟

209-مهربون ترین دوستت در انجمن؟

210-از کدوم افراد جامعه خوشت میاد؟

211-زنان قدیم با جدید چه فرقی کردن؟ توضیح بده

212-مردها چطور؟ اونم توضیح بده

213-فلسفه ی زندگی شما چیه؟

214-چه غذایی رو بهتر درست میکنید؟ (نیمرو و املت قبول نیست)

215-کدوم روز هفته بهتره؟ چرا؟

216-به چه نوع موسیقی علاقه مندی؟
217-کدوم کشور رو بعد از ایران از همه بیشتر دوس داری؟
earthhug.gif

218-یه ضرب المثل بگو!

219-یه بیت شعر بنویس!

220-نظرت راجع به اینا:

- کفش پاشنه بلند

- سگ
- گربه
- عروسک
- گل
- آشپزخونه
- هله هوله (خوراکی های متفرقه)
- مسافرت
221-چه حسی بهت دست یاد یکدفه دیدی رفتی رو صندلی؟
a%20%2887%29.gif

*pooneh*

سلام:145: سلامممممممممممممم

207-یه کتابی که فکر می کنی حتما خوشم میاد بهم معرفی کن کتاب شعر های احمد شاملو

208-بهترین دوست انجمنیت؟ خیلی زیادن

209-مهربون ترین دوستت در انجمن؟ مریم

210-از کدوم افراد جامعه خوشت میاد؟ افرادی که میانه رو هستن و هر چیزی رو به حد تعادل میخوان

211-زنان قدیم با جدید چه فرقی کردن؟ توضیح بده زنان قدیم احساس مسئولیت بشتری در مقابل خانواده داشتن و هر سختی رو به جون میخریدن تا کانون خانواده رو حفظ کنن تا کانون گرم خانواده از بین نره اما الان این موارد خیلی کمه

212-مردها چطور؟ اونم توضیح بده مثل نمونه بالا

213-فلسفه ی زندگی شما چیه؟ تلاش کن تا موفق باشی

214-چه غذایی رو بهتر درست میکنید؟ (نیمرو و املت قبول نیست) اکثر غذاهارو بلدم بجز فسنجون چون دوست ندارم

215-کدوم روز هفته بهتره؟ چرا؟ پنج شنبه *چون فرداش جمعه هستش:خنده1:

216-به چه نوع موسیقی علاقه مندی؟ پاپ
217-کدوم کشور رو بعد از ایران از همه بیشتر دوس داری؟
earthhug.gif
اسپانیا

218-یه ضرب المثل بگو! پایت را تو کفش بزرگ‌تر از خودت نکن!

219-یه بیت شعر بنویس!
شیشه ی دل را شکستن احتیاجش سنگ نیست

این شقایق با نگاهی سرد پرپر می شود

220-نظرت راجع به اینا:

- کفش پاشنه بلند واسه عروسی خوبه

- سگ وفادار
- گربه ملوس
- عروسک عالیه
- گل عاشقشم
- آشپزخونه غذا
- هله هوله (خوراکی های متفرقه) به بهههههههههه
- مسافرت دوست دارم
221-چه حسی بهت دست یاد یکدفه دیدی رفتی رو صندلی؟
a%20%2887%29.gif
حسی که روی صندلی میشینم

:گل:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
222-دوست داري توي چه سني زندگي كني ؟

223-چقدر قراره عمر كني ؟

224-چقدر ميخواي كه عمر كني ؟( با قبلي فرق داره ها )

225-قراره چجوري بميري ؟

226-دوست داري چجوري بميري ؟( اينم با قبلي فرق داره ها )

227-كشتن رو دوست داري يا كشته شدن ؟؟ ( يعني دوست داري بميري يا كشته بشتي ؟ )

يك كلمه اي جواب نديا . قشنگ دل به كار بده و توضيح كامل بده
__zereshk__.gif

228-يك جوك بگو يكم بخنديم!
25r30wi.gif

229-به نظرت اگه حرف " ك " رو از حروف الفباي فارسي حذف مي كردند، چه تاثيري در ادب اين مرز و بوم دارد؟
reading.gif

230-اين موارد شما رو ياد چي يا چه كسي مي ندازه؟

1- لوووووس

2- یخ

3- خز

4- فی الواقع!

5-عجیب

6- ننر

7- کهیر

8- خودخواه

9- رابین هود

10- داروغه

11- معرفت

12- رله

13- غریبه

231-زن ذلیل زن ذلیل که میگن ها تو یه جمله بگو ببینم یعنی چه

232-فرض کن سوار ماشینت هستی یهویی میزنی به یه نفر گواهینامه هم نداری میدونی که طرف مرده بگیرنت اعدام میشی فرار میکنی یا میمونی ؟ چرا !؟
3dglassmiley2.gif

233-اگه شب خوابت نبره چه کار می کنی؟

234-تا حالا شده رو حرف پدر مادرت حرف بزنی بد سزاشو ببینی ؟

:خنده1::گل:

*pooneh*

222-دوست داري توي چه سني زندگي كني ؟ همین سن که هستم 21

223-چقدر قراره عمر كني ؟ هرچقدر خدا بخواد

224-چقدر ميخواي كه عمر كني ؟( با قبلي فرق داره ها ) اندازه ای که بار رو دوش کسی نباشیم

225-قراره چجوري بميري ؟ خدا میدونه

226-دوست داري چجوري بميري ؟( اينم با قبلي فرق داره ها ) سرم رو بذارم رو متکا بخوابم و دیگه بیدار نشم

227-كشتن رو دوست داري يا كشته شدن ؟؟ ( يعني دوست داري بميري يا كشته بشتي ؟ ) دوست دارم بمیرم :خنده1:

يك كلمه اي جواب نديا . قشنگ دل به كار بده و توضيح كامل بده
__zereshk__.gif
من که دل به کار میدم :سوت:

228-يك جوك بگو يكم بخنديم!
25r30wi.gif
بچه خسیسهه توي امتحان بیست مي‌گيره. باباش ميزنه توي گوشش و ميگه: خاك بر سرت كنن، با نمره 10 هم ميشه قبول بشي، حتما بايد اين همه خودكار حروم مي‌كردي؟

229-به نظرت اگه حرف " ك " رو از حروف الفباي فارسي حذف مي كردند، چه تاثيري در ادب اين مرز و بوم دارد؟
reading.gif
تاثیر زیادی میذاشت فکر کن به کتاب بگیم چی؟

230-اين موارد شما رو ياد چي يا چه كسي مي ندازه؟

1- لوووووس خودم

2- یخ هیشکی

3- خزهیشکی

4- فی الواقع! هیشکی

5-عجیب محمد مهدی

6- ننر هیشکی

7- کهیر هیشکی

8- خودخواه هیشکی

9- رابین هود مهدی بابابزرگم

10- داروغه جناب پلنگ

11- معرفت ابجی مریمم

12- رله هیشکی

13- غریبه هیشکی

231-زن ذلیل زن ذلیل که میگن ها تو یه جمله بگو ببینم یعنی چه کسی که به زنش احترام میذاره اما حسودا بهش میگن زن ذلیل:خنده1:

232-فرض کن سوار ماشینت هستی یهویی میزنی به یه نفر گواهینامه هم نداری میدونی که طرف مرده بگیرنت اعدام میشی فرار میکنی یا میمونی ؟ چرا !؟
3dglassmiley2.gif
میمونم چون باید تقاص کارم رو پس بدم

233-اگه شب خوابت نبره چه کار می کنی؟ اهنگ گوش میدم

234-تا حالا شده رو حرف پدر مادرت حرف بزنی بد سزاشو ببینی ؟ اره:خجالت2:

:خنده1::گل:

فاطمه سوالا برام اشنا بوداااااااااااااااااا

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
خب آشنا باشه حق چاپ که محفوظ نیست:خنده2:
235-از نظر خودت خصوصيات مثبت و منفيت چيه ؟
writing.gif

236--اگه بهت فرصت ميدادن يه بار ديگه متولد بشي دوست داشتي توي چه دوره اي متولد بشي ؟ چه سالي ؟ چرا ؟
rainbowf.gif

237-بهترين شعري كه خوندي ؟
smileybunny1.gif

238-يه جمله اي كه خيلي روت تاثير گذاشته ؟
queen.gif

239-از چه جور آدمايي معمولا خوشت مياد ؟
fallsmiley4.gif

240-شكلكاي مورد علاقت ؟
treasuresmile1.gif

241-فصل مورد علاقت ؟
aska.gif
snowing.gif
weathermanf1.gif
weathermanf2.gif
weathermanf3.gif
weathermanf4.gif

242-خصوصيات پسر مورد علاقت ؟
bollywood1.gif

243-تا حالا شكست عشقي خوردي‌ ؟
heartbreaking.gif

244-اصلا تا حالا عاشق شدي ؟
feeldaluvsmiley.gif

245-دلت معمولا براي كي تنگ ميشه ؟
flirtysmile3.gif

246-كيو از همه بيشتر دوست داري ؟
starplucker.gif

247-تا حالا شده بخوای جای یه نفر دیگه باشی؟
interview.gif

248-از زندگی ات راضی هستی؟چرا؟
chase.gif

249-به ارزوهای بچه گیت رسیدی؟
blessed.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا