11 عدد ازبهترين غذاهايي كه شما نمي خوريد
1- چغندر: دكتر بادون (متخصص تغذيه و مولف كتاب 150 عدد از سالم ترين غذاهاي روي زمين ) ميگويد: چغندر را اسفناج قرمز در نظر بگيريد ، زيرا كه چغندر يك منبع غني از folate و رنگدانه هاي قرمز طبيعي است ، پس مي تواند ضد سرطان باشد.
نحوه مصرف:به صورت تازه ، خام و به عنوان يكي از اقلام ثابت سالاد ميتواند مورد مصرف قرار بگيريد .حرارت دادن چغندر باعث تحليل قدرت آنتي امسيدان آن ميشود.
2- كلم :مملو از مواد مغذي مانند sulforaphane ( مادهاي شيميايي كه باعث تقويت آنزيمهاي ضد سرطاني ميشوند ) است .نحوه مصرف :سالاد كلم به شيوه آسيايي ها يا به عنوان چاشني داخل ساندويچ.
3- كاهوي سوئيسي : سبزي برگ پهن بسته بندي شده با خواصي به هويج در مراقبت از چشما ها .
نحوه مصرف :به صورت ريز ريز شده و تفت داده شده در روغن زيتون.
4- دارچين :ميتواند در تنظيم قند خون و كلسترول موثر باشد.
نحوه مصرف : درون قهوه يا سوپ جو.
5- آب انار : يك ماده عالي براي فشار خون و مملو از آنتي اكسيدان .
نحوه مصرف : تنها آن را بنوشيد.
6- آلو خشك : اين ماده داراي تمامي خواص آلوي تازه سرشار از آنتي اكسيدان ها است .
نحوه مصرف :آنها را طبخ كنيد.
7- تخم كدو : مغذي ترين بخش كدو پوشيده از منيزيم است .داراي بالاترين سطح مواد معدني است كه خطر مرگ زود رس را كاهش مي دهد .
نحوه مصرف :مانند اسنك آن را كباب كنيد (بو بدهيد) يا آن را درون سالاد بريزيد.
8- ماهي ساردين: دكتر بادون آنها را ((غذاي سالامتي درون كنسرو)) مي نامد . آنها سرشار از امگا 3 هستند و حقيقتا" فاقد جيوه و منبعي غني از كلسيم مي باشند . ساردين در عين حال داراي آهن ،منيزيم ،فسفر ،پتاسيم ،روي ،مس و منگنز است ، همين طور اين ماده غذايي منبعي سرشار از ويتامين هاي B ميباشد.
نحوه مصرف:بسته هاي سارديني كه در روغن زيتون يا روغن ساردين هستند را انتخاب كنيد. ميتوانيد آن را به تنهايي يا مخلوط در سالاد ، به همراه نان تست ، با سس خردل يا سس پياز به عنوان چاشني ميل كنيد.
9- زردچوبه : ((فوق ستاره ادويه جات )) زرد چوبه داراي مواد ضد سرطان است.
نحوه مصرف :قابل تركيب با املت تخم مرغ يا در هر بشقاب سبزجياتي است.
10- زغال اخته منجمد : درست است كه نجماد باعث تحليل رفتن برخي مواد مغذي درون ميوه و سبزي ميشود تا در تمام طول سال آن را بدون آنكه فاسد شود در دسترس داشته باشيم.
نحوه مصرف: درون ماستي يا چاشني شكلات شيري تركيب كنيد و مغز بادام له شده را به آن بيفزاييد.
11 – كنسرو كدو : يك سبزي با كالري پايين كه فيبر و ويتامين A بالايي دارد و باعث سيري شما با كمترين مقدار كالري ممكن ميشود.
نحوه مصرف :با قدري كره ، دارچين و مغز گردو تركيب كرده و ميل كنيد.
1- چغندر: دكتر بادون (متخصص تغذيه و مولف كتاب 150 عدد از سالم ترين غذاهاي روي زمين ) ميگويد: چغندر را اسفناج قرمز در نظر بگيريد ، زيرا كه چغندر يك منبع غني از folate و رنگدانه هاي قرمز طبيعي است ، پس مي تواند ضد سرطان باشد.
نحوه مصرف:به صورت تازه ، خام و به عنوان يكي از اقلام ثابت سالاد ميتواند مورد مصرف قرار بگيريد .حرارت دادن چغندر باعث تحليل قدرت آنتي امسيدان آن ميشود.
2- كلم :مملو از مواد مغذي مانند sulforaphane ( مادهاي شيميايي كه باعث تقويت آنزيمهاي ضد سرطاني ميشوند ) است .نحوه مصرف :سالاد كلم به شيوه آسيايي ها يا به عنوان چاشني داخل ساندويچ.
3- كاهوي سوئيسي : سبزي برگ پهن بسته بندي شده با خواصي به هويج در مراقبت از چشما ها .
نحوه مصرف :به صورت ريز ريز شده و تفت داده شده در روغن زيتون.
4- دارچين :ميتواند در تنظيم قند خون و كلسترول موثر باشد.
نحوه مصرف : درون قهوه يا سوپ جو.
5- آب انار : يك ماده عالي براي فشار خون و مملو از آنتي اكسيدان .
نحوه مصرف : تنها آن را بنوشيد.
6- آلو خشك : اين ماده داراي تمامي خواص آلوي تازه سرشار از آنتي اكسيدان ها است .
نحوه مصرف :آنها را طبخ كنيد.
7- تخم كدو : مغذي ترين بخش كدو پوشيده از منيزيم است .داراي بالاترين سطح مواد معدني است كه خطر مرگ زود رس را كاهش مي دهد .
نحوه مصرف :مانند اسنك آن را كباب كنيد (بو بدهيد) يا آن را درون سالاد بريزيد.
8- ماهي ساردين: دكتر بادون آنها را ((غذاي سالامتي درون كنسرو)) مي نامد . آنها سرشار از امگا 3 هستند و حقيقتا" فاقد جيوه و منبعي غني از كلسيم مي باشند . ساردين در عين حال داراي آهن ،منيزيم ،فسفر ،پتاسيم ،روي ،مس و منگنز است ، همين طور اين ماده غذايي منبعي سرشار از ويتامين هاي B ميباشد.
نحوه مصرف:بسته هاي سارديني كه در روغن زيتون يا روغن ساردين هستند را انتخاب كنيد. ميتوانيد آن را به تنهايي يا مخلوط در سالاد ، به همراه نان تست ، با سس خردل يا سس پياز به عنوان چاشني ميل كنيد.
9- زردچوبه : ((فوق ستاره ادويه جات )) زرد چوبه داراي مواد ضد سرطان است.
نحوه مصرف :قابل تركيب با املت تخم مرغ يا در هر بشقاب سبزجياتي است.
10- زغال اخته منجمد : درست است كه نجماد باعث تحليل رفتن برخي مواد مغذي درون ميوه و سبزي ميشود تا در تمام طول سال آن را بدون آنكه فاسد شود در دسترس داشته باشيم.
نحوه مصرف: درون ماستي يا چاشني شكلات شيري تركيب كنيد و مغز بادام له شده را به آن بيفزاييد.
11 – كنسرو كدو : يك سبزي با كالري پايين كه فيبر و ويتامين A بالايي دارد و باعث سيري شما با كمترين مقدار كالري ممكن ميشود.
نحوه مصرف :با قدري كره ، دارچين و مغز گردو تركيب كرده و ميل كنيد.