Maryam
متخصص بخش ادبیات
آيا از ضعف حافظه ميترسيد؟ ميدانيد برخي رژيمهاي غذايي ميتواند براي فعاليت مغزي مضر باشد و برعكس برخي موادغذايي از مغز در برابر مشكلات و بيماريها محافظت ميكنند!
5 غذاي پر مغز !!
برای آنکه مغز سالمی داشته باشید به این توصیه ها عمل کنید:
1- رژیم غذایی کم کلسترول انتخاب کنید!
رژیم های غنی از گوشت قرمز و محصولات لبنی پرچرب می توانند کلسترول خون را بالا ببرند. کلسترول عروق خونی را تنگ و خون و اکسیژ ن رسانی به مغز را کند می کند.
2- گوشت قرمز و لبنیات کم چرب مصرف کنید!
این موادغذایی منبع خوب کارنیتین هستند نوعی اسید آمینه اصلی در ساختار اعصاب و مغز
3- غلات کامل و سبزیجات بخورید:
نان هایی که از غلات کامل تهیه می شوند حاوی لسیتین هستند که مغز از آن برای تولید اسیتیلکولین که نوعی حامل عصبی است استفاده می کند
4- منابع غنی ویتامین C و E بخورید:
این آنتی اکسیدان ها از مغز در برابر خطرات و آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد مراقبت کرده و میزان ضایعات و پلاک های پروتئینی که سبب زوال عقل می شوند را کاهش می دهد. بروکلی، کلم سبز، گوجه و اکثر سبزیجات منابع خوب ویتامین C هستند. بادام، روغن های گیاهی، گردو و دانه های کامل ویتامین E دارند.
5- موادغذایی غنی از ویتامین Bکمپلکس مصرف کنید!
تحقیقات اخیر پژوهشگران نشان داده است کمبود ویتامین B12 و اسیدفولیک از آنجا که می تواند باعث شود میزان اسیدآمینه هوموسیستئین در خون را بالا رود می تواند سبب زوال عقل و بروز بیماری آلزایمر شود. روغن های گیاهی، دانه ها، دانه کامل گندم و غلات کامل منابع خوب ویتامین B هستند.
منبع : salamatiran.com