ali.doosti
کاربر ويژه
واقعا برای بعضی افراد این گروه متاسفم که نشون می دن توبه گرگ مرگه!زیر پستی که گذاشتم بارش افغانستان با بارش زاگرس مخالفه می نویسه درور بر بارش افغانستان! عرقی که رو افغان ها داره رو ایرانی ها نداره... ! دلیلش کنجکاوم کرده
آرزوی قلبی همه ماست ولی امیر جان یه مدت که کم تر اینجا می یومدم متاسفانه دور دست کسایی افتاده که هیچ بویی از رقت قلب شما نبردن...شا چه زیبا برای همه ایران یکسان پیش بینی می کنین ووقتی اوج بارش ها غربه از خوشحالی پست جامع می زنید که انگار قراره محله خودتون بیاد ولی برخی دیگه فقط و فقط نگران خودشونن و دعا می کنن همه جا خشک شه به قیمت این که شهر خودشون سیل بباره...من پست زدم بارش شرق زیاد می شه و غرب کم و این نشونه یکسان بودن همه ایران برای منه ولی نباید اینجور به من جواب داده شه!
هر چند که ایشون یک مقدار گاهی کم لطفی میکنند ولی فکر کنم منظورشون رودخانه هیرمند (دریاچه هامون) و هریررود (سد دوستی بوده).
شما هم زیادد حساسیت بخرج ندین.
انشاء الله زاگرس عالی بباره رودهاش خروشان بشه.
البرز نماد ایران به روزهای خوب و خوش گذشته اش بگرده.
منطقه ما هم سیراب بشه.
افغانستان هم خوب بباره
همه جای ایران پر بارش و سرسبز بشه.
انشاء الله
ببین پسر جان تو باشی و یا نباشی من حرفمو میزنم یعنی چی دور دست کسانی افتاده؟؟؟... هاااااااااآرزوی قلبی همه ماست ولی امیر جان یه مدت که کم تر اینجا می یومدم متاسفانه دور دست کسایی افتاده که هیچ بویی از رقت قلب شما نبردن...شا چه زیبا برای همه ایران یکسان پیش بینی می کنین ووقتی اوج بارش ها غربه از خوشحالی پست جامع می زنید که انگار قراره محله خودتون بیاد ولی برخی دیگه فقط و فقط نگران خودشونن و دعا می کنن همه جا خشک شه به قیمت این که شهر خودشون سیل بباره...من پست زدم بارش شرق زیاد می شه و غرب کم و این نشونه یکسان بودن همه ایران برای منه ولی نباید اینجور به من جواب داده شه!