• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اسپم های تاپیک هواشناسی

ali_kermanshah

کاربر ويژه
والله یادمه خودت هم از این نوع حرفا میزدی پسر جان...وقتی علم بشر نمیتونه پاسخ مناسب رو بده جواب رو باید یکجای دیگه کنکاش کرد

نمونش روزهای تولد و شهادت امام رضا؟؟اگه یادت نیست برگردم به آرشیو بیارم حرفاتونم؟؟

پس فقط اینرو بدون تو این دنیا همه چیز به همه چیز ربط داره !!!
خودت از انرژی منفی سامان گفتی یعنی این خرافات نیست ۰۰۰ ولی همه میدونیم انرژی منفی از سخن سامان نشات نمیگیره بلکه از رفتار انسان های اون منطقه بر میخیزه و به جای پر بارش کم بارش رو نصیب میکنه!!!!!

پس بزن لایک قشنگه رو
دوست عزیز
لطفا موضوع مورد بحث در این فروم را از مبحث اصلی خارج نکن .
هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد .

hamed2148

کاربر ويژه
ببخشید اگه کپی پس می کنم ولی فکر کنم مطلب قشنگی باشه لطفا تا انتها بخوانید... شاید لطف خدا شامل همه ما شود

پرسش:مي خواستم بپرسم شما مي دونيد «نماز باران» از ديدگاه علمي چه جايگاهي داره؟ به بيان ساده تر وقتي «نماز باران» خونده مي شه چه اتفاقي در جهان از نظر علمي رخ مي ده كه منجر ميشه به بارش باران؟
پاسخ:
ـ مقدّمه علمی
پیش بینی صد در صدی آب و هوا ، بخصوص در طولانی مدّت ، با علوم طبیعی ، امری است غیر ممکن. اگر با هندسه ی نوظهور آشوب یا برخال یا فراکتال آشنایی داشته باشید ، ملاحظه می کنید که وضع آب و هوا ، در عین منظّم بودن ، با میلیاردها عامل ریز و درشت دست به گریبان است که تغییر هر کدام آنها می تواند وضعیّت آب و هوا را کاملاً متحوّل سازد. از این نظریّه با عنوان اثر پروانه ای یا اثر بال پروانه نام می برند. چون طبق این نظر ، حتّی بال زدن یک پروانه نیز می تواند وضعیّت آب و هوایی را بر هم بزند. لذا گاه در کمال شگفتی ، پیش بینی های هواشناسان با 180 درجه اختلاف در طبیعت ظاهر می شود.
ــ اثر پروانه ای
چند تن از دانشمندان آب و هواشناسی در حال بررسی شرایط آب و هوایی در یک منطقه خاص که در آن جا آب‌ و هوایی نسبتاً منظم و بی‌تغییر بود پرداختند. آن‌ها به مدت دو سال مشغول بررسی آب و هوای این منطقه بودند در سال اول پدیده‌ای مشاهده نگردید. اما در پاییز سال دوم ناگهان شرایط آب و هوایی که دستگاه اندازه‌گیری آب و هوا نشان می‌داد به هم ریخت اما آثار این به هم ریختگی در آب و هوا مشاهده نگردید. دانشمندان بر آن شدند که این بی‌نظمی ایجاد شده در آب و هوا و دستگاه اندازه‌گیری را به گونه توجیه کنند اما این امر میسر نشد. دانشمندان یک سال دیگر به این شرایط ادامه داده تا به موفقیت دست یافتند و آن این بود که در آن سال به علت هجوم پرندگان به دریاچه‌ای در آن نزدیکی و پر زدن آن‌ها در فراز این دریاچه فشاری به جو آمده که این فشار باعث آن گردیده‌است که دستگاه‌های اندازه‌گیری برخلاف آن چه دیده شده ثبت کنند. دانشمندان بر آن شدند که با استفاده از دستگاه‌هایی نبود پرندگان در فراز این دریاچه را شبیه‌سازی کرده و نتایج را بررسی کنند. آن‌ها پس از بررسی به این نتیجه رسیدند که اگر این پرندگان از آن سال به بعد به آن جا در بالای دریاچه هجوم نمی‌آوردند طوفانی بزرگ در آن منطقه شکل می‌گرفت و باعث تخریب ۱۲ هکتار از این منطقه می‌گردید. در حقیقت پر زدن آن پرندگان باعث می‌شد که شرایط شکل‌گیری این طوفان پیش نیاید و در واقع مهم‌ترین اصل نظریه آشوب ایجاد گردید و آن عبارت بود از: پروانه‌ای در آفریقا بال می‌زند و باعث ایجاد گردبادی در آمریکای جنوبی می‌گردد. این اصل بیان می‌کند که کوچک‌ترین تغییر در این جهان باعث بی‌نظمی‌های بزرگی خواهد گردید. در سال ۱۹۶۵ لورنتس مشغول پژوهش روی مدل ریاضی بسیار ساده‌ای که از آب و هوای زمین بود، به یک معادله دیفرانسیل غیر قابل حل رسید وی برای حل این معادله به روش‌های عددی با رایانه متوسل گردید. او برای اینکه بتواند این کار را در روزهای متوالی انجام دهد. نتیجه خروجی هر شب را به عنوان ورودی روز بعد در نظر می‌گرفت. لورنتس در نهایت مشاهده کرد که نتیجه بررسی شده توسط رایانه او خروجی تا ۴ رقم اعشار دارد که این محال بود چون رایانه او اعداد را تا ۶ رقم اعشار نشان می‌داد. پس به بی‌نظمی ایجاد شده در رایانه و آب و هوا دست یافت. این واقعیت غیر ممکن بودن پیش‌بینی آب و هوا در درازمدت را نشان می‌داد.
بحث اصلی:
با توجّه به مطالب فوق می توان گفت که فقط کافی است خدا تغییری کوچک در جایی بدهد تا اتّفاقاتی شگفت در طبیعت ظاهر شود ؛ کما اینکه هر از چندی نیز از این اتّفاقات به چشم می خورد. چه بسا امر نمودن بندگان به برخی امور از این سنخ باشد؛ یعنی خداوند متعال با بیان تکلیفی مردم را به اموری وا می دارد که در نظم طبیعت اثر می گذارند.
امّا باید دانست که صدقه و نذر و دعا و نماز باران و امثال آنها ، برای این نیستند که غیر ممکنی ممکن شود. در دعا و نذر و امثال آن ، اصل اوّلی این است که متعلّق آنها باید امری ذاتاً و وقوعاً ممکن باشد. اصل دوم این است که دعا و نذر و ... ، علّت ناقصه اند برای برخی امور ، نه علّت ناقصه ی همه ی امور و نه علّت تامّه ی آنها. لذا هیچگاه با تحقّق اینها ، معلول به نحو ضرورت موجود نمی شود ؛ امّا در مواردی که این امور نقش علّت ناقصه دارد ، تا تحقّق نیابند ، علّت آن پدیده ها نیز تامّ نمی شود ؛ لذا خود پدیده نیز تحقّق نمی یابد. پس آنجا که با دعا یا نماز باران ، باران ببارد ، بدون آن نخواهد بارید. لذا وظیفه ی ما در خشکسالی ها آن است که نماز باران را بخوانیم و دعا را انجام دهیم تا اگر نماز و دعای ما علّت ناقصه ی باران است ، باران ببارد ؛ و اگر نبارید ، یا نماز مقبولی اقامه نشده ، یا اساساً آن خشکسالی با نماز باران حلّ شدنی نیست ؛ یا غیر از نماز و دعا ، تحقّق علّت دیگری نیز لازم می باشد.
مشابه این مطلب حتّی در امور طبیعی مثل پزشکّی نیز وجود دارد. مثلاً پزشک بعد از تشخیص درست ، داروی مناسب را تجویز می کند و بیمار نیز به نسخه عمل می کند ؛ ولی نتیجه ی مطلوب حاصل نمی شود. در این حالت پزشکان می گویند: این مورد از استثناهای پزشکی است ؛ یعنی داروها در موارد مشابه ، هیچگاه نتیجه های مشابه بروز نمی دهند ؛ بلکه همواره موارد استثنا نیز وجود دارند. در این موارد استثنا ، در حقیقت آن دارو یا علّت برای درمان بیماری آن شخص نیست یا علّت دیگری نیز نیاز است که همراه دارو موجود نیست.
پس از آنجا که افعال ما می توانند در عالم خارج از خودمان نیز اثر بگذارند ؛ لذا می توان با انجام خیرات یا دعا و امثال آن ، این امید را داشت که در امور جاری عالم ، تغییراتی ایجاد شود ؛ همانگونه که بال زدن یک پروانه می تواند در وضعیّت آب و هوا تغییر ایجاد کند. امّا مطلب اینجاست که ما نمی دانیم کدام فعل ما ، چه تأثیری در عالم دارد ؛ امّا خالق هستی آگاه است که چه نوع فعلی ، چه سنخ تغییری را موجب می شود. لذا به ما دستور می دهد که اگر فلان تغییر را در طبیعت می خواهید ، فلان کار را بکنید و اگر آن تغییر دیگر را طالبید آن کار دیگر را به عمل آورید. امّا آنگاه که بشر سر خود و بدون توجّه به دین و شریعت شروع به انجام اعمالی می کند ، نظام هستی را در هم می ریزد. البته در کوتاه مدّت و به صورت مقطعی ممکن است آثار خوبی ایجاد کند ولی در بلند مدّت نظم عالم را مخدوش می سازد. مثلاً جنگلها را نابود ، حیوانات را منقرض ، لایه ی ازن را سوراخ ، آفات طبیعی را مقاوم و بیماریهای جدیدی را موجب می شود. لذا خداوند متعال فرمود: « ظَهَرَ الْفَسادُ فِي الْبَرِّ وَ الْبَحْرِ بِما كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ لِيُذيقَهُمْ بَعْضَ الَّذي عَمِلُوا لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُون‏ ــــــ فساد ، در خشكى و دريا به خاطر دستاورد مردم آشكار شده است؛ خدا مى‏خواهد نتيجه ی بعضى از اعمالشان را به آنان بچشاند، شايد(بسوى حق)بازگردند. » (الروم:41) ؛ همچنین فرمود: « وَ لَوِ اتَّبَعَ الْحَقُّ أَهْواءَهُمْ لَفَسَدَتِ السَّماواتُ وَ الْأَرْضُ وَ مَنْ فيهِنَّ بَلْ أَتَيْناهُمْ بِذِكْرِهِمْ فَهُمْ عَنْ ذِكْرِهِمْ مُعْرِضُونَ ـــــــ و اگر حق از هوسهاى آنها پيروى كند، آسمانها و زمين و همه ی كسانى كه در آنها هستند تباه مى‏شوند! ولى ما قرآنى به آنها داديم كه مايه ی يادآورى براى آنهاست، امّا آنان از(آنچه مايه) يادآوريشان(است) رويگردانند»(المؤمنون:71). یعنی باید خالق آسمان و زمین بگوید که چه کنید تا نظم طبیعت پا برجا بماند و بیشترین سود به شما برسد ؛ نه اینکه یک عدّه با تأسیس مکتبهای ساخته ی دست خوشان ، بشر را به بیراهه ببرند. کسی که قادر نیست یک لحظه بعد خود را پیش بینی کند ، چگونه می تواند برای دیگران دستور العمل زندگی و تعامل با سایرین و تعامل با طبیعت را بیاموزد؟ امّا اگر مردم حقیقتاً عامل به دستورالعملهای الهی بودند ، آنگاه جهان نیز به کام آنها می گشت. لذا فرمود: «وَ لَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرى‏ آمَنُوا وَ اتَّقَوْا لَفَتَحْنا عَلَيْهِمْ بَرَكاتٍ مِنَ السَّماءِ وَ الْأَرْضِ وَ لكِنْ كَذَّبُوا فَأَخَذْناهُمْ بِما كانُوا يَكْسِبُونَ ــــــــ و اگر اهل شهرها و آباديها ، ايمان مى‏آوردند و تقوا پيشه مى‏كردند، بركات آسمان و زمين را بر آنها مى‏گشوديم ؛ ولى(آنها حق را) تكذيب كردند ؛ ما هم آنان را به كيفر اعمالشان مجازات كرديم. »(الأعراف:96).
اخیراً تحقیقات آماری غربی ها نشان داده که در مقام عمل آن بیمارانی که دیگران برایشان دعا می کنند زودتر از افراد دیگر شفا می یابند. البته به صورت آمار مقایسه ای. این حقیقتی است که تأیید شده، امّا چگونه دعا چنین اثری می گذارد از نظر علمی رازی است ناگشوده.
همچنین تحقیقات دکتر ایموتو نشان داده که آب به دعا و امور مقدّس پاسخ مثبت می دهد. نظریّه ایشان را می توانید در آدرس مقابل ملاحظه فرمایید. http://groups.google.com/group/fkowsari/web/sokhanranihaye-videoye-bozorgane-movafaghiyat-be-farsi

مطلب آخر
خداوند متعال می فرماید: « وَ إِنْ مِنْ شَيْ‏ءٍ إِلاّ عِنْدَنا خَزائِنُهُ وَ ما نُنَزِّلُهُ إِلاّ بِقَدَرٍ مَعْلُومٍ. ـــــ و هيچ چيزي نيست مگر اينکه خزائن آن نزد ماست و ما آن را نازل نمي کنيم مگر به اندازه معلوم و معيّن» ( حجر:21) لذا حقیقت هر چیزی از علم خدا به عالم جبروت و از آنجا به عالم ملکوت و از ملکوت به عالم مادّه نازل می شود. حال هر چیزی که در عالم ملکوت، علّت واقع می شود برای امر ملکوتی دیگر، صورت مادّی آن علّت نیز علّت واقع می شود برای صورت مادّی آن معلول. بر این اساس می توان گفت: در حال دعا و نماز، روح آدمی در عوالم ملکوت صعود می کند؛ و در مرتبه ی بالاتری نسبت به ملکوت سایر امور قرار می گیرد. در این حالت روح آدمی می تواند در مراتب پایینتر از خود تصرّفی علّی بکند. با این بیان می توان گفت که تأثیر دعا و نماز و امثال این امور در امور مادّی، از طریق تصرّف در عوامل ملکوتی و جبروتی است.

Ahmad7777

New member
والله یادمه خودت هم از این نوع حرفا میزدی پسر جان...وقتی علم بشر نمیتونه پاسخ مناسب رو بده جواب رو باید یکجای دیگه کنکاش کرد

نمونش روزهای تولد و شهادت امام رضا؟؟اگه یادت نیست برگردم به آرشیو بیارم حرفاتونم؟؟

خودت از انرژی منفی سامان گفتی یعنی این خرافات نیست ۰۰۰ ولی همه میدونیم انرژی منفی از سخن سامان نشات نمیگیره بلکه از رفتار انسان های اون منطقه بر میخیزه و به جای پر بارش کم بارش رو نصیب میکنه!!!!!

پس بزن لایک قشنگه رو

اولا دوست عزیز آدم با یک استاد که بزرگتر از خودش باشه پسر جان نمیگه.
دوما شما آمدی دوتا مطلب نا مربوط رو باهم قاطی کردی و گذاشتی تو انجمن.یکبار دیگه به اون وبلاگ سر بزنید ایندفعه کل متن وبلاگ رو بخونید.
سوما اگه شما 10 سال هم توی مشهد زندگی کرده باشید متوجه این شده اید که روزهای مذهبی در مشهد مثل شهادت برف سنگینی نباریده.پس اینو تجربه میگه نه آقا امیرمحسن.
چهارما شما میگی اگه تو کشوری ظلم و دروغ و فلان و.... باشه بارش نخواهد بارید.ولی اگه دقت کنیم بعضی از مناطق مثل رامسر تو ایران نیستند چون اونجا خیلی بارش دارند و شهرشون پاکه پاک هست و اصلا دروغ نمیگن ظلم هم نیست.دوست عزیز تو همه جای دنیا آدم بد و خوب پیدا میشه.اگه اینطور باشه باید الان آمریکای شمالی بعضی از مناطقش باید بیابون و کویر میبود.ولی فقط برو یک لحظه روزهای برفی امسالشون رو نگاه کن.

اگه میشه بحث هم تموم کنید و بپردازیم به پیش بینی هواشناسی کشور.هرچی خدا بخواد همون میشه اگه بباره الحمدالله اگه هم نبارید بازهم خدایا شکرت حتما حکمتی بوده
:گل::گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

پس بزن لایک قشنگه رو
آقای میثم 100
بله علم بشر امروز در خیلی از مباحث قادر نیست به بسیاری از مجهولات پاسخ بده.

در خصوص روز وفات امام رضا و عدم بارش در مشهد هم باید بگم که این یک خواست و آرزوی قلبی توده گسترده ای از مردم هست که به این مقوله انرژی مثبت میگن و نه خرافات چون خیل عظیمی از مردم به یک چیزی اعتقاد راسخ دارند و در واقع خوب بودن هوا رو از صمیم قلب آرزو دارند ؛پس خدای مهربان هم پاسخ میده.

نمیدونم باید بگم که این حرفهای شما و امثال شما سرگرم کننده است یا ......
ولی شما ها و امثال تون کوچکترین اعتقادی به کوروش که ندارین تعجب میکنم که چطور به باورهای خودتون ارتباطش میدین!
بعد هم در تعجبم شما طوری در خصوص اراده و پیش بینی و مقصد و نقشه های خدا صحبت میکنید و اونقدر به خودتون اعتقاد دارید که انگاری امروز ظهر در محضر خدا به صرف نهار دعوت بوده اید!!!!

hamed2148

کاربر ويژه

آقای میثم 100
بله علم بشر امروز در خیلی از مباحث قادر نیست به بسیاری از مجهولات پاسخ بده.

در خصوص روز وفات امام رضا و عدم بارش در مشهد هم باید بگم که این یک خواست و آرزوی قلبی توده گسترده ای از مردم هست که به این مقوله انرژی مثبت میگن و نه خرافات چون خیل عظیمی از مردم به یک چیزی اعتقاد راسخ دارند و در واقع خوب بودن هوا رو از صمیم قلب آرزو دارند ؛پس خدای مهربان هم پاسخ میده.

نمیدونم باید بگم که این حرفهای شما و امثال شما سرگرم کننده است یا ......
ولی شما ها و امثال تون کوچکترین اعتقادی به کوروش که ندارین تعجب میکنم که چطور به باورهای خودتون ارتباطش میدین!
بعد هم در تعجبم شما طوری در خصوص اراده و پیش بینی و مقصد و نقشه های خدا صحبت میکنید و اونقدر به خودتون اعتقاد دارید که انگاری امروز ظهر در محضر خدا به صرف نهار دعوت بوده اید!!!!
نه من اونی ک میگید نیستم ولی تو صفحه قبل جواب کاملی ب این مبحث شما داده شده خواهش میکنم ملاحظه کنید

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

بر این باورم که خدای بزرگ تمام تواناییهایی که به تک تک موجودات داده اند را ، همه را در وجود انسان یکجا جمع نموده است . و بهمین دلیل است که خدای متعال پس از خلق انسان فرمود :

« فتبارک الله احسن الخالقین » .
آری اگر خوب به اطرافمان دقت کنیم انسانهایی را میبینیم که کارهای مافوق بشری انجام میدهند . از مرتاضان هندی گرفته تا دانشمندان و پیامبران و انسانهای شگفت انگیز با قدرتهایی خاص که هرکدام بر اثر شناخت گوشه ای از قدرت نامحدود خودشان توانسته اند فراتر از اطرافیانشان به رشد و کمال برسند. پرواز کردن ،زندگی کردن زیر آب، عمر جاویدان ، غیب شدن ، و و و ... همه و همه را توانسته اند انجام دهند .

کمی به الان خودتان فکر کنید ... ، کدام قدرت شگفت انگیز در شما پدیدار است ؟ کدام نیروی عظیم را در خودتان کشف کرده اید و آنرا میشناسید و از آن استفاده میکنید؟؟ باید بگویم که همه میدانیم خود شناسی مقدمه خداشناسی است و برای انجام کارهای بزرگ بایستی در خودمان زیربنایی از شناخت خویش مهیا کنیم و هر چه این پایه مستحکمتر باشد ، رشد و تعالیمان سریعتر خواهد بود .

جهان هستی در جاهایی از زندگی دریچه هایی را بر روی ما میگشاید که با ورود به آنها به یکی از اسرار توانایی انسان و رموز کائنات پی میبریم و تنها خواست ما برای پیشرفت موجب میشود که بسادگی از کنار این فرصتها عبور نکنیم و آنها را ببینیم . تنها آنها که میخواهند که انسان بشوند در مسیر تعالی و رشد خویش ، در زندگی به دریچه هایی از انرژی واردشده و به قله شناخت یکی از قدرتهای خویش صعود میکنند. درک هر یک از رموز قدرت کائنات موجب میشود توانایی و انرژِی ما برای گشودن دروازه های بعدی بیشتر شود . پله پله و دریچه به دریچه میتوانیم قدرتهای خدادادی را بشناسیم و آنقدر بزرگ شویم که فریاد اناالحق سرداده و با خدا یکی شویم .

ماچیزی جز عصاره کائنات نیستیم . ما چیزی جز عصاره وجود خدا نیستیم . ما از خداییم و میتوانیم تا خدا بالا رویم و خدایی شویم .

و همه چیز از ذهن ما آغاز میشود ...

hamed2148

کاربر ويژه
من برف رو خیلی دوست دارم یعنی همه ما همینطوریم۰۰۰ اون صدا خوردن برف بروی شیشه تو سکوت شب و صدای باد همراه برف لذت بخش ترین موسیقی بوده ک تو تمام عمرم گوش کردم ۰۰۰ سفید شدن شهر بهترین تصویری بوده ک از کودکی تا حال تو ذهنم نقش بسته و یک رنگ شدن بالا و پایین شهر ، شبیه هم شدن بهترین خیابون تو بهترین جای شهر و با بدترین خیابون تو پایین ترین تر نقشه شهر۰۰

خدایا شهر و دیارمون رو دوباره یکرنگ کن حتی برای لحظه ای فقط همین!!!

آخرین ویرایش:

hamed2148

کاربر ويژه
ببخشید وسط حرف دوستان میپرم... من یک انتقاد دارم از روش برخورد تهاجمی هادی خان .. نمیدونم این سبک ادراه اینجا درسته یا ن؟؟!!

اصلا کسی جرات نداره بالای حرف دوستان حرفی بزنه چون بلافاصله با برخرود چکشی و حذفی جوابش داده میشه !!

آخه مطالبی ک دیشب من گذاشتم چ مشکلی داشت که تمام اونا حذف شد !!! من الان باید چ جوری این صحبتم رو ب ادمین برسونم ؟؟

من تو صحبتام ب کی و چی مگه توهین کردم یا حرف بدی زدن ک الان شاهد حذف پستام باشم !!!!

آقای احمد زاده خواهشا جوابگو من باشید !! یکجوراییخودرایی و دیکتاتوری راه افتاده تو بخش هواشناسی ... تمنا دارم جلوی این خودرای رو بگیرید !!!

حرفای ما حرف نیست فقط اینا میتونن حرف بزنن !!!!!

به نام آذادی بیان ادمین جواب من رو بدین ؟؟؟

hamed2148

کاربر ويژه
اسپم کجا بود ..
دوست دارم ادمین در این باره صحبت کنه

مثلا مطلبی ک درباره نظریه اثر پروانه ای گفتم اسپم بود!!!!

آقای احمد زاده خواهشا رسدگی کنید ..

hamed2148

کاربر ويژه
من هم ب انداه دوستان سابقه دارم تو این انجمن حق ندارید ب نام اسپم مطلبی رو حذف کنید

اول مطلب ویراش یا تعدیل میشه ن از اول حذف کنید ... خواهش نذارید چنین اخلاقی رواج پیدا کنه !!!

مگه ما اسپم سنج سر خود داریم ک ب راحتی تشخیص میدیم که طرف داره اسپم میگه یا ن؟؟؟ ( شاید اسپم سنج تازه ب وسایل هواشناسی بعضی ها مثل دماسنج و بارون سنج اضافه شده )

golil

کاربر ويژه
به نظر می رسه هوای سرد داره خوب نفوذ می کنه روی دریا خزر از بارش در شهرهایشان می توان فهمید

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینجا افغانستان
.
.
.
.
.
.
من مثلا الکی دارم از زیر بهمن تکست میدم.
خخخخخخخخ

seyyedalireza

مدیر موقت
تا حالا زمینی به سمت یزد یا اصفهان نرفتی،؟ اون جاده کویریه کلی شتر داره، دیگه حسابشو بکن
تقریبا هر

الکی میگی!@!!!!!!!!!
حرف دروغی نزدم داره شدید مياد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
روحش شاد و خدا رحمتش کنه این آهنگش رو خیلی دوس داشتم!
حیفش شد ....
هنوز میتونست سالهای سال بهترین خاطره های ما رو با ترانه ها و آهنگ های نابش رقم بزنه.

متن آهنگ روزهای سخت مرتضی پاشایی
Lyrics Music Morteza Pashaei Roozhaye Sakht

بارون صدای احساسه دل
بارون چشات میشناسه
تو رو از دست دادم توی لحظه
آدم دنیاشو میبازه
تلخه سکوته این خونه
آخه غیر از خدا کی می دونه
تو دلم آتیشه با تو بهتر میشه حال این دیوونه
این روزها سخت تر از اونیه که باور کنی
مگه میشه با یه خاطره سر کنی
تو می دونی من چیزی نگم بهتره
تو دنیا کی از ما عاشق تره
یه جوره هق هق زدم صدام زخمیه
این اون دردی که نمی فهمیه
یه دفعه پرپر شد پر پروازمون
گرفتس چقدر دل آسمون
Music
من دلخورم توام هستی
ولی باز این غرورو نشکستی
چی شده بی خوابی
تو که راحت رو من چشماتو می بستی
درگیره درده مجنونم مردم میگن که دیوونم
اگه تنها تنها میری زیر بارون که من پریشونم
این روزها سخت تر از اونیه که باور کنی
مگه میشه با یه خاطره سر کنی
تو می دونی من چیزی نگم بهتره
تو دنیا کی از ما عاشق تره
یه جوره هق هق زدم صدام زخمیه
این اون دردیه که نمی فهمیه
یه دفعه پرپر شد پر پروازمون
گرفتس چقدر دل آسمون
**

samann

کاربر ويژه
اوه چه اپدیت بدی زده واسه نوسان قطبی و نوسان اطلس ....
و البته دوباره صعودی میشه انشالله
و البته عجب اپدیتی کرد انسو یعنی روحم آزاد شد:گل:
و همزمان نروژمونم ترکوند...
به به
یعنی پارسال که فرت و فرت غرب بارش داشتو و ما توکف یه بارش 5 میلی مونده بودنیم . خدا دیگه هیچ وقت همچین چینش شاخصی رو نیاره.....
دورد بر سال 93 :گل: درود بر شرفش

ali.doosti

کاربر ويژه
خدا لعنت کنه این زاگرسو
:خجالت2:

بله!ایشون تشخیص می دن دنیا چینشش غلطه!از طرف خدا ازتون عذر می خوام...البته خداروشکر در اوج فلاکت و ۴۰ درصد بارشمون بخاطر همین زاگرس عزیز و بی نظیر از خیلی جاها بارشمون بیشتره وراه به راه بحران آبو جیره بندی نداریم!امسالم یه ساله و دنیا روی یه چرخ نمیچرخه..البته نگین زاگرس ک سرچشمه رودهاس..کوهرنگ کبیر که امسالم بارشش بی نظیر بوده!

samann

کاربر ويژه
بله!ایشون تشخیص می دن دنیا چینشش غلطه!از طرف خدا ازتون عذر می خوام...البته خداروشکر در اوج فلاکت و ۴۰ درصد بارشمون بخاطر همین زاگرس عزیز و بی نظیر از خیلی جاها بارشمون بیشتره وراه به راه بحران آبو جیره بندی نداریم!امسالم یه ساله و دنیا روی یه چرخ نمیچرخه..البته نگین زاگرس ک سرچشمه رودهاس..کوهرنگ کبیر که امسالم بارشش بی نظیر بوده!
همین زاگرس جنابعالی طبق اون تحقیقی که گذاشتم جلوی ورود رطوبت مدیترانه ای رو به سمت فلات داخلی میگیره
از دست ما کاری ساخته نیست اما تو میخوای واقعیتو بپذیر و میخوای هم نپذیر.
مثه این میمونه که بینالود و هزار مسجد واسه ما منشا خیره و شاید واسه برخی از شهرها منشا شر. خوب معلومه ما ازش طرفداری میکنیم.
دوستان شما یه زمانی میگفتن لعنت بر پرفشار سیبری . و خوب امسال سیبری در کار نبود ................

بالا