• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

امروز فهمیدم که ........

Topaz

متخصص بخش تلفن همراه

بله هر کسی جنبه ای داره و هر چیزی مکانی و زمانی :نیش:

جالب اینجاست که دوست من دو سالی بود همش میگفت خیلی دوستت دارم و تو کلاس تو از همه بهتری و ...منم ازش خوشم نمیومد.حالا که جدیدا پی بردم خیلی دختر خوبیه و خیلی دوستش دارم و بهش محبت میکنم،کم محلی میکنه..!

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار

جالب اینجاست که دوست من دو سالی بود همش میگفت خیلی دوستت دارم و تو کلاس تو از همه بهتری و ...منم ازش خوشم نمیومد.حالا که جدیدا پی بردم خیلی دختر خوبیه و خیلی دوستش دارم و بهش محبت میکنم،کم محلی میکنه..!

چی بگم والا :نیش:

آدمه دیگه بعضی وقتا قابل پیش بینی نیست :نیش:

Maryam

متخصص بخش ادبیات

دوستان عزیز تاپیک گفتگوی آزاد ایجاد شده برای اینکه در همه تاپیک ها گفتگو صورت نگیره و تاپیک از بحث اصلی خارج نشه!
بزودی پست های غیر مرتبط با این موضوع به تاپیک گفتگوی آزاد منتقل خواهد شد.

mallarme

کاربر ويژه
امروز فهمیدم رشته ای به اسم دلالی و حراجی در دانشگاه پنسیلوانیا ایجاد شده!

سریع صحبت کردن تنها یکی از قابلیت‌هایی است که فارغ‌التحصیلان مدرسه عالی هریسبرگ در طول دوره دلالی و حراجی خواهند آموخت. دانشگاه پنسیلوانیا در دوره‌های دو ساله در میان سایر رشته‌های خود رشته دلالی و حراجی را ارائه می‌دهد که در آن به دانشجویان چگونگی تکلم و ادا کردن بهتر پیشنهادات حراجی را می‌آموزد. کلاس‌های این رشته شامل «ارتباط با حضار»، «قانون دلالی و حراج» و «آمادگی برای حراج» می‌شوند.

Topaz

متخصص بخش تلفن همراه
امروز فهمیدم هر وقت کاری را با اعتماد به نفس انجام می دهم،حتما در آن شانس میارم!:گل:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
امروز فهمیدم هنوز خیلی خیلی خیلی حساس ودل نازک هستم حتی بیشترازقبل واین خیلی بده:ناراحت:
کاش دفترمو پیدانمیکردم:ناراحت:اشکمودراورد:ناراحت:

سایه

کاربر ويژه
امروز فهمیدم که گذشته تموم شده با فکر کردن بهش امروزم هم میشه همون دیروز و گذشته ای که یاد آوریش ناراحتم میکنه.

mallarme

کاربر ويژه
دیروز فهمیدم آهنگ "تو بی نظیری" رو که گوش میدم زیادی احساس بی نظیر بودن میکنم...
Yosef.gif

کلا به درد افراد فاقد اعتماد به نفس میخوره!

mallarme

کاربر ويژه
امروز فهمیدم (از دوست خوبم) اگر برای سخت ترین کارها که برای انجامشون کراهت داریم رضایت خدا رو در نظر بگیریم باید منتظر اتفاق های خیلی خوب باشیم.............

Raha97

New member
امروز فهمیدم همیشه در موارد مشکل باید دیدتو عوض کنی و یه شخصیت دیگه بشی...

بالا