[FONT="Tahoma"]امروز فهمیدم که شناخته و مشهور شدن دور از دسترس نیست !
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2013 , April 8 #61 امروز فهمیدم که شناخته و مشهور شدن دور از دسترس نیست !
D diana کاربر ويژه 2013 , April 8 #62 امروز فهمیدم که لحطه به لحظه زندگی آنقدر ارزشمند است که به کارهای بی ثمر نگذرد. آخرین ویرایش: 2013 , April 8
T Topaz متخصص بخش تلفن همراه 2013 , April 8 #63 امروز فهمیدم که rahnama گفت: امروز فهمیدم که نباید امیدواری را نا امید کنم. کلیک کنید تا باز شود... امروز فهمیدم که بعضی ها ارزش هیچی رو ندارن:گل:
امروز فهمیدم که rahnama گفت: امروز فهمیدم که نباید امیدواری را نا امید کنم. کلیک کنید تا باز شود... امروز فهمیدم که بعضی ها ارزش هیچی رو ندارن:گل:
R rahnama پدر ایران انجمن 2013 , April 8 #64 امروز فهمیدم که اگر این جمله را روزانه بارها تکرار کنیم تاثیر شگرفی در روحیات و رفتار ما خواهد داشت : من انسانی خونسرد و آرام و دوست داشتنی هستم.
امروز فهمیدم که اگر این جمله را روزانه بارها تکرار کنیم تاثیر شگرفی در روحیات و رفتار ما خواهد داشت : من انسانی خونسرد و آرام و دوست داشتنی هستم.
R rahnama پدر ایران انجمن 2013 , April 8 #65 امروز فهمیدم که لحظات چه زود در افق محو می شوند و فقط خاطرات آن باقی می ماند.
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 8 #67 امروزفهمیدم به هرچی امیدوارشدم توی زندگیم بی فایده بوده والکی دلخوش بودم:ناراحت:
R rahnama پدر ایران انجمن 2013 , April 8 #68 امروز فهمیدم که لبخند باعث میشود که دوستان زیادتری پیدا بکنیم.
R rahnama پدر ایران انجمن 2013 , April 8 #69 امروز فهمیدم که فهمیدن ما در این تایپیک, امروز فهمیدم ........., فهمیدن مطالب مهم است.و درسهای مهمی از آن می توان فهمید.
امروز فهمیدم که فهمیدن ما در این تایپیک, امروز فهمیدم ........., فهمیدن مطالب مهم است.و درسهای مهمی از آن می توان فهمید.
ل لارا کاربر ويژه 2013 , April 8 #70 من امروز بیشتر فهمیدم و درک کردم که اگر خدا را در لحظه لحظه زندگییمان یاد کنیم خدا نیز فراموشمان نمی کند خدایا دوستت دارم
من امروز بیشتر فهمیدم و درک کردم که اگر خدا را در لحظه لحظه زندگییمان یاد کنیم خدا نیز فراموشمان نمی کند خدایا دوستت دارم
R rahnama پدر ایران انجمن 2013 , April 8 #71 امروز فهمیدم که اگر مشکلاتمان را برای حل بخدا بسپاریم بشرطیکه به این مسئله ایمان داشته باشیم خدا مشکل ما را حل میکند.
امروز فهمیدم که اگر مشکلاتمان را برای حل بخدا بسپاریم بشرطیکه به این مسئله ایمان داشته باشیم خدا مشکل ما را حل میکند.
ل لارا کاربر ويژه 2013 , April 8 #72 امروز فهمیدم که اگر دیدمان را کمی تغییر دهیم شاید دنیا به ما لبخند بزند وکمی احساس راحتی کنیم
ل لارا کاربر ويژه 2013 , April 8 #73 من امروز فهمیدم که شاید مسایلی در چشم وذهن ما کوچک ولی در دید دیگری بزرگ به قول سهراب سپهری چشمها را باید شست جور دیگر باید دید...
من امروز فهمیدم که شاید مسایلی در چشم وذهن ما کوچک ولی در دید دیگری بزرگ به قول سهراب سپهری چشمها را باید شست جور دیگر باید دید...
R rahnama پدر ایران انجمن 2013 , April 8 #74 لارا گفت: امروز فهمیدم که اگر دیدمان را کمی تغییر دهیم شاید دنیا به ما لبخند بزند وکمی احساس راحتی کنیم کلیک کنید تا باز شود... امروز فهمیدم که تغییر نگرش از منفی به مثبت که دائم بر روی آن تاکید دارم همان فهمیدن درست شما است.
لارا گفت: امروز فهمیدم که اگر دیدمان را کمی تغییر دهیم شاید دنیا به ما لبخند بزند وکمی احساس راحتی کنیم کلیک کنید تا باز شود... امروز فهمیدم که تغییر نگرش از منفی به مثبت که دائم بر روی آن تاکید دارم همان فهمیدن درست شما است.
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 12 #75 امروز فهمیدم آدمهایی که میشه بهشون توی زندگی اعتمادکرد به تعدادانگشتای دست هم نمیرسن:ناراحت:
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 13 #77 امروزفهمیدم خیلی ازاطرافیانم بدون اینکه بدونن دلمومیشکنن وسرم دادمیزنن:ناراحت:
M mallarme کاربر ويژه 2013 , April 20 #78 مشب فهمیدم که ریحانه جون خیلی غمگین میشه و روزی خواهد فهمید که این غمگین شدنهاش فقط از روزهای زیبای زندگیش کاسته.... عزیزم همیشه قوی باش.
مشب فهمیدم که ریحانه جون خیلی غمگین میشه و روزی خواهد فهمید که این غمگین شدنهاش فقط از روزهای زیبای زندگیش کاسته.... عزیزم همیشه قوی باش.
M mallarme کاربر ويژه 2013 , April 24 #79 الان فهمیدم چقدر دوستان اکتیو در تاپیک هواشناسی مشهدی هستند.....:95: از برکات این رعد و برق بود که بریم توی تاپیک مربوطه و این تعداد دوست همشهری ببینیم....:نیش:
الان فهمیدم چقدر دوستان اکتیو در تاپیک هواشناسی مشهدی هستند.....:95: از برکات این رعد و برق بود که بریم توی تاپیک مربوطه و این تعداد دوست همشهری ببینیم....:نیش:
T Topaz متخصص بخش تلفن همراه 2013 , April 24 #80 امروز فهمیدم اگه تمام محبتتو نثار دوستی کنی که دوستت داره،ممکنه ازت دلزده بشه... (عینا برام اتفاق افتاد..:ناراحت
امروز فهمیدم اگه تمام محبتتو نثار دوستی کنی که دوستت داره،ممکنه ازت دلزده بشه... (عینا برام اتفاق افتاد..:ناراحت