دوست آنست که احمد بود دلسوز راهنما و ادمین بود
A ahmadfononi معاونت انجمن 2011 , April 30 #42 زمانه ندادش زمانی درنگ شد آن هوش هوشنگ بافر و سنگ نپیوست خواهد جهان با تو مهر نه نیز آشکارا نمایدت چهر
زمانه ندادش زمانی درنگ شد آن هوش هوشنگ بافر و سنگ نپیوست خواهد جهان با تو مهر نه نیز آشکارا نمایدت چهر
A ahmadfononi معاونت انجمن 2011 , April 30 #43 گفتم مگر به خواب ببینم خیال دوست اینک علی الصباح نظر بر جمال دوست مردم هلال عید بدیدند و پیش ما عیدست و آنک ابروی همچون هلال دوست ما را دگر به سرو بلند التفات نیست از دوستی قامت بااعتدال دوست زان بیخودم که عاشق صادق نباشدش پروای نفس خویشتن از اشتغال دوست ای خواب گرد دیده سعدی دگر مگرد یا دیده جای خواب بود یا خیال دوست تقدیم به علی (ادمین) عزیز
گفتم مگر به خواب ببینم خیال دوست اینک علی الصباح نظر بر جمال دوست مردم هلال عید بدیدند و پیش ما عیدست و آنک ابروی همچون هلال دوست ما را دگر به سرو بلند التفات نیست از دوستی قامت بااعتدال دوست زان بیخودم که عاشق صادق نباشدش پروای نفس خویشتن از اشتغال دوست ای خواب گرد دیده سعدی دگر مگرد یا دیده جای خواب بود یا خیال دوست تقدیم به علی (ادمین) عزیز
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , May 11 #44 احمد که گور میگرفتی همه عمرررررررر دیدی که چگونه گوووور احمد گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟:غش2((( زبونم لال...بعد هزار سال البته))):خجالت:
احمد که گور میگرفتی همه عمرررررررر دیدی که چگونه گوووور احمد گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟:غش2((( زبونم لال...بعد هزار سال البته))):خجالت:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , May 11 #46 احمدا آمدن عید مبارک باددددددت...... وان مواعید که.... و دیگر هیچ:نیش:
A ahmadfononi معاونت انجمن 2011 , May 11 #47 شعر چه گویم برایت مهدیس نمیدانم ، نمیتوانم بگویم من برایت آخرین ویرایش: 2011 , May 11
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , May 11 #48 الان اسم کاربریه من کجاست؟؟:فکر: بی تو احمد شبی باز از آن کوچه گذشتم......:غش2:
A ahmadfononi معاونت انجمن 2011 , May 11 #49 دیگر نمیدانم چه گویم با نامت مهدیس دگر شعری نیست که گویم من برایت
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , May 12 #50 ای باباااااااااااااا...این احمد آقا هم که همش نمیدووووووووووونه:نیش: شعر هم نمیگم واسشون زیاد گفتم:نیش:
ای باباااااااااااااا...این احمد آقا هم که همش نمیدووووووووووونه:نیش: شعر هم نمیگم واسشون زیاد گفتم:نیش:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , May 14 #51 در پردیس با مهدیس زدیم قدمکی خوشحال و شاد و خندانننننننننن
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , May 21 #52 شیمااااااااااا گل ممممممممممممممن ..گل خوشگل ممممممممممممممن به عشقت اسیرممممممممممممم بی تو من می میرممممممممم:شاد:
شیمااااااااااا گل ممممممممممممممن ..گل خوشگل ممممممممممممممن به عشقت اسیرممممممممممممم بی تو من می میرممممممممم:شاد:
A amininho متخصص بخش کامپیوتر 2011 , June 10 #54 احمد دیدمت ولی حالا چرا ؟ دیروز باهات کار داشتم نیامدی چرا؟
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , June 10 #55 امین که گور میگرفتی همه عمر دیدی که چگونه گور امین را گرفت؟؟؟؟؟؟؟:غش2:
A ahmadfononi معاونت انجمن 2011 , June 12 #56 مهدیس چرا میگویی برای همه همین شعر مگر بلد نیستی دیگر اشعار
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , June 12 #57 احمد خان چرا؟؟مگر بد است این شعر؟؟ من دوست میدارم زیاد این شعر....!!!:شاد:
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , September 1 #58 آسمان شهر دلم پر ز ابر باران زاست کامت امروز آغشته به طعم تلخ عزاست دیشب به یاد غمت عجیب دلم گرفت تمام خاطره ی من از تو نشاط و خنده و غوغاست یا رب ز دل داغدیده مهدیس فرو نشان آتش غم را که هر چه بود و هست فانی و وجود تو ماناست مهدیس جان به یادتیم :گل:
آسمان شهر دلم پر ز ابر باران زاست کامت امروز آغشته به طعم تلخ عزاست دیشب به یاد غمت عجیب دلم گرفت تمام خاطره ی من از تو نشاط و خنده و غوغاست یا رب ز دل داغدیده مهدیس فرو نشان آتش غم را که هر چه بود و هست فانی و وجود تو ماناست مهدیس جان به یادتیم :گل:
R Reza.M Banned 2011 , September 2 #59 وای ؛ باران باران شیشه ی پنجره را بَاران شست. از دل من اما ، چه کسی نقش تو را خواهد شست؟ آسمان سربی رنگ ، من درون قفس سرد اتاقم دلتنگ. می پرد مرغ نگاهم تا دور وای باران باران پرمرغان نگاهم را شست
وای ؛ باران باران شیشه ی پنجره را بَاران شست. از دل من اما ، چه کسی نقش تو را خواهد شست؟ آسمان سربی رنگ ، من درون قفس سرد اتاقم دلتنگ. می پرد مرغ نگاهم تا دور وای باران باران پرمرغان نگاهم را شست
T tamanna کاربر ويژه 2011 , September 11 #60 رضادردهي ازدهات تهران بود بسي ازپاتوق ايران انجمن دوربود...:غش2: