• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خارج از گود صندلی داغ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
داداش مهدی بروببین چقدر داداش منصور ازت تعریف کرده:نیش2::نیش2::نیش2::نیش2::غش2::غش2::غش2:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
میبینم که نخبه انجمن فقط خودم هستم :نیش2::نیش2:

اینم مدرکش که گفتم پیش اقامونه:برنده::philosopher::nika:

اینم کادوم:92::3::philosopher:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
"هیچگاه علم را با خرد اشتباه نگیرید. علم به شما کمک می‌کند زندگی را بگذرانید، خرد کمکتان می‌کند زندگیتان را بسازید."

اینم اول متنی هست که روی لوحی که برای نخبگی بهم دادن روش نوشته بود بازم مدرک میخواین:شاد2:

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
حالا منصور با من شوخی میکنه چرا فکر میکنین ما میونمون به هم میخوره :نمیدونم:
نخبه ها به علت زندگی سختی که داشتن جنبشون خیلی بالاتر از این حرفاست :نیش:

منصور جان عزیزم هر چی خواستی بگو :دوست: :نیش: [MENTION=14805]Mans0ur[/MENTION]

سایه

کاربر ويژه
آقایون من به شدت مشتاقم مدارک مبنی بر نخبگی شما رو ببینم از جمله شرکت در المپیاد و تاییدیه شخص شخیص بالمر:50:
مطمئنم بقیه دوستان هم استقبال میکنن:داغ:

Mans0ur

New member
آقایون من به شدت مشتاقم مدارک مبنی بر نخبگی شما رو ببینم از جمله شرکت در المپیاد و تاییدیه شخص شخیص بالمر:50:
مطمئنم بقیه دوستان هم استقبال میکنن:داغ:

خانوم ِ سایه مدرکمو میذارمااااا. بعد دوستان پس افتادن خونشونو به گردن میگیرین ؟ :نیش:

سایه

کاربر ويژه
:غش2:
پس افتادن که مال امپریالیسم غدار و قداره

مطمئنا دوستان افتخار میکنن:بله:

Mans0ur

New member
این دوستان کیا بودن؟:فکر:
من که بیاد ندارم:نمیدونم:
آقا مهدی نبودن؟:نیش2:

مهدی که در جهت پا گرفتن و روی کار اومدن حکومتی مبتنی بر نگرش آریستوکراسی گام بر میداره :نیش:

گمراهان کسانی هستن که نمیذاشتن خانوم ِ ریحانه11 به جمع نخبگان دلسوز و متخصص بپیونده و سعی داشتن منصرفش کنن
:نیش:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
مهدی که در جهت پا گرفتن و روی کار اومدن حکومتی مبتنی بر نگرش آریستوکراسی گام بر میداره

گمراهان کسانی هستن که نمیذاشتن خانوم ِ ریحانه11 به جمع نخبگان دلسوز و متخصص بپیونده و سعی داشتن منصرفش کنن

منومیگدا:نیش2:
ریحانه 11گل وگلاب نخبه انجمن :نیش2::نیش2::نیش2::100::100:

سایه

کاربر ويژه
مهدی که در جهت پا گرفتن و روی کار اومدن حکومتی مبتنی بر نگرش آریستوکراسی گام بر میداره :نیش:

:نیش:

فعلا نظری در مورد این نگرش ندارم اما آقا مهدی نشون دادن که شدیدا در خطر جو گرفتگی هستن:نیش2:
و میخوان در نهایت فروم رو تسخیر کنن :138:
و از اونجایی که شما در صندلی داغ فرمودید به دنبال پست مدیریت و تصاحب سمت ادمین نیستید پس توصیه میکنم مراقب باشید دوستان انتظار دیگه ای از شما دارن:29:

ریحانه جون که جزو نخبگان هستن در این مورد بحثی وجود نداره :بله:هدف حفظ ایشون از خطر بوده:نیش2:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
ریحانه جون که جزو نخبگان هستن در این مورد بحثی وجود نداره هدف حفظ ایشون از خطر بوده

عاشقتم سایه جون که منومیفهمی ودرک میکنی بزن دست قشنگروبرای سایه جون:دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست:

سایه

کاربر ويژه
عاشقتم سایه جون که منومیفهمی ودرک میکنی بزن دست قشنگروبرای سایه جون:دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست:

قربونتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ:گل:

:دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست:

سایه

کاربر ويژه
بچه ها میترا خانم میاد بیرونمون میکنه:ترس:
من میـــــــــــــــــــــــــــدونم:نیش2:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
نه مگه نمیدونی عید بهمون عیدی میدن دیگه من حس میکنم نکه نخبم این چیزاروراحت میفهمم:شاد2::دوست:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا