• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خارج از گود صندلی داغ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
موهاتونو چه خوشگل بستید
منظورتون این شکلک بود آیا؟

سایه جون خوب امدی خواهر:نیش2:
داداش منصور که توی صندلی داغ نسوخت اینجا میتونیم بسوزونیمش:نیش2::نیش2:
البته نکه جزغاله بشه یه کوچولو خب:نیش2:اخه بچه گناه داره:9::9::10::10::10:

baroon

متخصص بخش ادبیات

ای بابا. من نمیدونم چرا تا تقی به توقی میخوره سریعا تهدید میکنید شوماها ؟ :نیش: ( تقی و توقی دو تا از پسرای گل انجمن
:نیش: )

خشانت در خانوم ِ بارون کاملا مشهود بود ولی گویا شوما هم کم خشن نیستی
:نیش:

@baroon

.... :...:
تق و توقه اینا؟ من صدای زلزله و طوفان به گوشم میاد! :عصبانی:
تازه شم آرامش قبل از طوفان برقراره. خشانت تعریف نشده برای شمایان. :50::نیش:

Mans0ur

New member

.... :...:
تق و توقه اینا؟ من صدای زلزله و طوفان به گوشم میاد! :عصبانی:
تازه شم آرامش قبل از طوفان برقراره. :50::نیش:

اوه اوه. بچه ها مودب بشینید صاحبش اومد :نیش:

کدوم طوفان آخه ؟ چرا شما از قدرتت سو استفاده میکنی ؟ :نیش:

پیامبر فرمود در برابر روحانیونی که نان دین میخورند و خیانت به جامعه اسلامی میکنند سکوت نکنید. تتهمونَ. یعنی اونها رو متهمشون کنید. خب اگه بخوایم اینو به باقی ابعاد زندگی هم تعمیمش بدیم پس در برابر ناظمانی که نان انجمن میخورند و به کاربران انجمن سخت میگیرند نباید سکوت کرد. :نیش:

بععععععله بارون ِ خشن و خشانت زا
:نیش:

سایه

کاربر ويژه
بارون جون میبینی همین الان ایشون میخواست بخاطر چندتا سوال صندلی داغ من تو دریا غرق بشم:عصبانی: اون وقت به شما میگن خشن:تعجب2:

baroon

متخصص بخش ادبیات

بیاید صحبت جدی دوستانه گلای انجمنیک :12: متأسفانه فشار نبود دسترسی به چت باکس روی دوش چند تاپیک افتاده. ما هم مثل شما شادی و گپ رو دوست داریم ولی این رقم بی حساب بالا رفته. از بین پست هایی که رقمشون با یه حساب و کتاب سطحی از صدتا و بیشترش هم بالاتر رفته، فقط درصدیشون به گفتگوی آزاد و نه اسپم منتقل شد. اما می بینیم که همچنان شیطونید.:نیش:
مثلاً اینکه دسترسی دوست ما به پی امش بسته شده، مربوط به صندلی داغ منصور هست آیا؟ :تعجب::نیش: :استناد: خخخخ

به دلیل بالا رفتن نجومی حجم این پست ها متأسفانه بازم مجبور به انتقالیم و این نرم ترین روش هست.
:سکوت: خشانت رو هم ندیدید که بگید خشانت چیه. :63::بدجنس::نیش:
فعلاً این یکی دو روز رو هم خوش باشید که شاد بودنتون به همه چی می ارزه.:شاد::39: شبتون خوش وروجکای عزیز:شاد:...

baroon

متخصص بخش ادبیات

نترسید فقط دلیل آوردم براتون دخملا.:بدجنس::نیش:
دوستای گلم فک کنم داغی این قسمت صندلی داغ، 10 روز رو کاملاً پر می کنه.:14:
تا دو روز دیگه گپ هاتون آزاد ولی بعدش قول بدیم که هوای تاپیکامونو داشته باشیم.:دوست: بهتون یه جای خوب رو هم می خوام معرفی کنم. :چشمک::گل:
شبتون بخیر و آرامش...

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
نترسید فقط دلیل آوردم براتون دخملا.
دوستای گلم فک کنم داغی این قسمت صندلی داغ، 10 روز رو کاملاً پر می کنه.
تا دو روز دیگه گپ هاتون آزاد ولی بعدش قول بدیم که هوای تاپیکامونو داشته باشیم. بهتون یه جای خوب رو هم می خوام معرفی کنم.
شبتون بخیر و آرامش...

ممنون بارون جون:گل:
ماهمیشه هوای تاپیکهای شماروداریم:احترام:
دوستدارم خانوم بارون مهربون:گل:
نمیدونم چرا این منصور این لقبها مثل خش و......بهت میده:تعجب2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا