844-نظرتون در مورد دوستی با جنس مخالف چیه؟ نمیدونم قبلا اینجا گفته بودم یا نه. به عقیده ی من فرقه بین دوست ِ دختر با دوست دختر و دوستِ پسر و دوست پسر. به عقیده ب من روابط دو جنس مخالف اصلا اشکالی نداره منتها این روابط باید مدیریت شده باشه. یعنی این رابطه باید رابطه ی بین دو تا انسان باشه. ااگه از این حد فراتر بره کار بیخ پیدا میکنه. همکاری که ما تو اداره داریم. همکلاسی که تو دانشگاه داریم. همسایه و ... ( اگه جنس مخالف باشن ) همه دوست ِ دختر و یا دوست ِ پسر ما هستن. ولی خب دوست دختر و دوست پسری که این روزها تو جامعه ی ما باب شده رو نمی پسندم.
ببینید خانوم ِ فاطمه خانوم. قبول که فرهنگ یه چیز پویا هست و به مرور زمان تغییر میکنه. این یه چیز قابل درک و ملموسه واسه ما. ولی خب تو وارد کردن فرهنگ های بیگانه و به کار بستنشون بدون مطالعات کافی و زیر ساختی من مشکل دارم. نه فقط تو این زمینه ها. تو همه ی زمینه ها.
اگه بخوام مثال بزنم تکنولوژی رو میتونم ذکر کنم. موبایل وارد میشه ولی متاسفانه فرهنگ استفاده ی صحیح از اون که به مراتب مهم تره وارد نمیشه. ماهواره وارد میشه ولی فرهنگ استفاده از اون وارد نمیشه. اینترنت رشد میکنه ولی فرهنگ استفاده از اون هیچ تغییری نمیکنه. اینطوری میشه که ما تو عصر تکنولوژی جای اینکه رشد داشته باشیم پسرفت داریم و اخلاقیات که به نظر من وجه تمایز انسانیت و حیوانیته توجهی بهش نمیشه. شاید یکی از دلایلش این باشه که غربی ها احساس نیاز میکنن و بعد تکنولوژی رو به وجود میارن. چون قبلا جامعه این نیاز رو احساس کرده پس طبیعاتا درست ازش استفاده میکنه ولی چون ما هنوز نیازی احساس نکردیم همیشه در جهت های نادرست و واسه خوش گذرونی ها ازشون استفاده میکنیم. نمیدونم.
چی شد رسیدیم به اینجا ؟ ببخشید. بحث به حاشیه رفت.