• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خارج از گود صندلی داغ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mans0ur

New member
فعلا نظری در مورد این نگرش ندارم اما آقا مهدی نشون دادن که شدیدا در خطر جو گرفتگی هستن:نیش2:
و میخوان در نهایت فروم رو تسخیر کنن :138:
و از اونجایی که شما در صندلی داغ فرمودید به دنبال پست مدیریت و تصاحب سمت ادمین نیستید پس توصیه میکنم مراقب باشید دوستان انتظار دیگه ای از شما دارن:29:
ریحانه جون که جزو نخبگان هستن در این مورد بحثی وجود نداره :بله:هدف حفظ ایشون از خطر بوده:نیش2:

:احترام: :احترام: :احترام:

چشم. چشم

:احترام: :احترام: :احترام:

Mans0ur

New member
عاشقتم سایه جون که منومیفهمی ودرک میکنی بزن دست قشنگروبرای سایه جون:دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست:

قربونتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ:گل:

:دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست:

چقد خودتونو تحویل میگیرید. :نیش:

بگیرید بگیرید. خوبه واستون. اووووووخی. یکی بیاد محبت کنه به این دوستان ِ گل
:نیش:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
ریحانه جون که جزو نخبگان هستن در این مورد بحثی وجود نداره هدف حفظ ایشون از خطر بوده

خیلی خوشم امده :نیش2::نیش2::نیش2::نیش2:

اینم یه مدرک دیگه که من نخبه هستم البته سایه جون استادبنده هستن:icestar::icestar::58::58::63::63::63:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
چقد خودتونو تحویل میگیرید.

بگیرید بگیرید. خوبه واستون. اووووووخی. یکی بیاد محبت کنه به این دوستان ِ گل

آخی داداشی ازاینکه کسی توروبه عنوان نخبه تحویل نمی گیره دلخوری:30:
خودم میدونم داداشم نخبه هست وفروتنه به رونمیاره
:12::84::84::63::63:

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
خوب همونطور که پیش بینی میکردم اینجا هم وقتی نبودم کلی بهم لطف داشتن دوستان :نیش:
بابا صبر کنین من بیام در حضور من اینکارا رو بکنین

آخی داداشی ازاینکه کسی توروبه عنوان نخبه تحویل نمی گیره دلخوری
خودم میدونم داداشم نخبه هست وفروتنه به رونمیاره

بله سیما خانوم :نیش: گل و گلاب :50: هم داره اینجا علائم توهم زدگی از خودش نشون میده :عصبانی:

شما متاسفانه به علت توهم از نهضت بر حق ما کنار گذاشته میشید و تمامی مزایا و حقوق ازتون گرفته میشه :نیش:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
بله سیما خانوم گل و گلاب هم داره اینجا علائم توهم زدگی از خودش نشون میده

شما متاسفانه به علت توهم از نهضت بر حق ما کنار گذاشته میشید و تمامی مزایا و حقوق ازتون گرفته میشه

نخبه من ریحانه 11:نیش2:
من کجا توهم دارم خب اگه هم داشته باشم که ندارم بیشترازشووومانیست:50:
من ازنهضت جدا نمیشم:122::122::122::122:

سایه

کاربر ويژه
چرابیشترادما خودشیفتگی مزمن دارن ایا
بیشتر آدما یا بیشتر خانوما ؟

:sanjaghi:
.اگه کسی بهت اعتمادکنه وهمه زندگیشو برات بگه وشووومارو امین خودش بدونه اگه یه روز باهاش رابطتون به هم بخوره ازحرفای طرف مقابل برعلیه خودش استفاده میکن؟
این خصلت هم در بین خانم شایع تره
من هنوز اونقد ضعیف نشدم.

:sanjaghi:

آخرین ویرایش:

Mans0ur

New member

ای بابا. من نمیدونم چرا تا تقی به توقی میخوره سریعا تهدید میکنید شوماها ؟ :نیش: ( تقی و توقی دو تا از پسرای گل انجمن
:نیش: )

خشانت در خانوم ِ بارون کاملا مشهود بود ولی گویا شوما هم کم خشن نیستی

@baroon

سایه

کاربر ويژه
شما علاقه مند به ایسم و مبتلا به نارسیسیسم هستید:نیش2: چرا به خانم ها نسبتش میدید:تعجب2:

Mans0ur

New member
شما علاقه مند به ایسم و مبتلا به نارسیسیسم هستید چرا به خانم ها نسبتش میدید

مطمئنید من مبتلا به نارسیسیسم هستم ایا ؟ :نیش::نیش:

یه نگاه به دور و بر خودتون بندازید :نیش::نیش:

از خود مچکر های نارسیسیسم افراطی

سایه

کاربر ويژه
قابل توجه شما که نارسیس یک مرد بوده :نیش2:خصلتی که منتسب به یک مرد بوده چطور در خانوم ها بیشتره آیا؟:نیش2:

Mans0ur

New member
قابل توجه شما که نارسیس یک مرد بوده :نیش2:خصلتی که منتسب به یک مرد بوده چطور در خانوم ها بیشتره آیا؟:نیش2:

همونطوری که ابرو ورداشتن یکی از کارهای خانوما بوده ولی این روزها در بین اقایون هم رواج پیدا کرده :نیش:

به همین سادگی. :نیش:

مهم این نیست که نارسیس کی بوده. مهم اینه که اکثر خانوما مبتلا به چیزی هستند که نارسیس بهش مبتلا بود.

سایه

کاربر ويژه
آقایون در هر کاری افراط میکنن:نیش2:
خانم ها خودشون رو دوست دارن،:بله:آقایون خودشیفته میشن:شاد2:
خانمها به زیبایی اهمیت میدن:بله: آقایون از چیزی تقلید میکنن که هیچ سنخیتی با موقعیتشون نداره

Mans0ur

New member
آقایون در هر کاری افراط میکنن:نیش2:
خانم ها خودشون رو دوست دارن،:بله:آقایون خودشیفته میشن:شاد2:
خانمها به زیبایی اهمیت میدن:بله: آقایون از چیزی تقلید میکنن که هیچ سنخیتی با موقعیتشون نداره

بععععله بعععله :نیش:

خوبه . تو همین افکار باشید تا بازم خودتونو دوست داشته باشید

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی

سلام سایه جون نه که مادوتا جزءنخبه هاهستیم اقایون حسودیشون میکنه خواهر:نیش2::نیش2::نیش2::نیش2:

بععععله بعععله

خوبه . تو همین افکار باشید تا بازم خودتونو دوست داشته باشید

:icestar::icestar::icestar::39::39::39::39::19::19::92::92::92::3::3::3::85::85::85:

asl_davood

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی
844-نظرتون در مورد دوستی با جنس مخالف چیه؟ نمیدونم قبلا اینجا گفته بودم یا نه. به عقیده ی من فرقه بین دوست ِ دختر با دوست دختر و دوستِ پسر و دوست پسر. به عقیده ب من روابط دو جنس مخالف اصلا اشکالی نداره منتها این روابط باید مدیریت شده باشه. یعنی این رابطه باید رابطه ی بین دو تا انسان باشه. ااگه از این حد فراتر بره کار بیخ پیدا میکنه. همکاری که ما تو اداره داریم. همکلاسی که تو دانشگاه داریم. همسایه و ... ( اگه جنس مخالف باشن ) همه دوست ِ دختر و یا دوست ِ پسر ما هستن. ولی خب دوست دختر و دوست پسری که این روزها تو جامعه ی ما باب شده رو نمی پسندم.

ببینید خانوم ِ فاطمه خانوم. قبول که فرهنگ یه چیز پویا هست و به مرور زمان تغییر میکنه. این یه چیز قابل درک و ملموسه واسه ما. ولی خب تو وارد کردن فرهنگ های بیگانه و به کار بستنشون بدون مطالعات کافی و زیر ساختی من مشکل دارم. نه فقط تو این زمینه ها. تو همه ی زمینه ها.

اگه بخوام مثال بزنم تکنولوژی رو میتونم ذکر کنم. موبایل وارد میشه ولی متاسفانه فرهنگ استفاده ی صحیح از اون که به مراتب مهم تره وارد نمیشه. ماهواره وارد میشه ولی فرهنگ استفاده از اون وارد نمیشه. اینترنت رشد میکنه ولی فرهنگ استفاده از اون هیچ تغییری نمیکنه. اینطوری میشه که ما تو عصر تکنولوژی جای اینکه رشد داشته باشیم پسرفت داریم و اخلاقیات که به نظر من وجه تمایز انسانیت و حیوانیته توجهی بهش نمیشه. شاید یکی از دلایلش این باشه که غربی ها احساس نیاز میکنن و بعد تکنولوژی رو به وجود میارن. چون قبلا جامعه این نیاز رو احساس کرده پس طبیعاتا درست ازش استفاده میکنه ولی چون ما هنوز نیازی احساس نکردیم همیشه در جهت های نادرست و واسه خوش گذرونی ها ازشون استفاده میکنیم. نمیدونم.

چی شد رسیدیم به اینجا ؟ ببخشید. بحث به حاشیه رفت.

میخواستم بگم بسی خوشمان آمد از این سوال و جوابش :دست::دست::دست::ایول:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا