• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خارج از گود صندلی داغ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار

مثل اینکه قراره یک روز تمدید بشه. :فکر:
:نیش2: مهلت تا چهارشنبه شب تمدید شد تا مهمون عزیزمون بتونه به پرسش های باقی مونده پاسخ بده.:گل:
نسرین جان خدا قوّت:49::15::19:

تا هفته بعد تمدید میشه:تنبیه:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
4- -یه دعا:خدای خوبم,پروردگار مهربانم,معبودم ومعشوقم,مهربانی والطاف بی پایان تو چنان است که قلم بر صفحه ی کاغذ می لغزد و ناتوانم از احصاءنعمت ها وموهبت های بی پایان تو .خدای عزیز ومهربانم به حرمت نفس های پاک اولیاء ومقربان درگاهت ,آرامش وعشق را به قلب های تک تک دوستا نم جاری نم
چه قدرخوب ومتین جواب دادند:گل:

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
آقا یوسف عزیز,tazeha
خیلی ممنونم از اظهار لطفتون,و ورودتون رو به ایران انجمن با کمی تاخیر تبریک می گم .متشکرم از اینکه به صندلی داغ من اومدین .ان شالله لحظات خوبی رو در این انجمن سپری کنید .:گل:

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
سیما خانم عزیزم از شهر گنبد های فیروزه ای ودوست خوبم خیلی ممنونم از لطفت موفق وسبز باشی واز اینکه به صندلی داغ من اومدی خیلی سپاسگزارم .:گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
یک خسته نباشید میگم خدمت خانم حسین زاده و تشکر بابت جواب های خواندنیشون.
هنوز فرصت نکردم که تمام سوالات و جواب هارو کامل بخونم منتها در حد چند موردی که در حال بررسی بودم نیاز دونستم یک خواهشی رو از عزیزان داشته باشم.

ممنون میشم اگر دوستان سوالات سیاسی رو در بین سوالاتشون از میهمان صندلی داغ نپرسند و بدین ترتیب ما رو یاری کنند در ادامه ی کار بدون مشکل سایت. :گل:
قوانین صندلی داغ

سیاوش عشق

کاربر ويژه
نمیدونم چرا ویرایشگر من درست بشو نیست. بیشتر از یه ساعته باهاش ور میرم.کششو خارج می کنم و تنظیمات رو دسکاری می کنم، مرورگر رو باز و بسته می کنم، دیسکانکت و مجدد کانکت میشم با این حال مرورگرم درست نمیشه که بتونم سوال بپرسم :(

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
سلام به همه ی دوستان وعزیزانی که زحمت کشیدند وبه صندلی داغم اومدند .

خدا رو به خاطر نعمت دوستان خوبی همچون شما عزیزان شکر می گم .

امیدوارم خدای مهربون من رو در جواب به سوال های شما یاری کنه

اومدم بگم این چند روز که مراسم سوگواری سید الشهداست

من نه می تونم ونه فرصتی دارم که به سوال ها جواب بدم از

بارون عزیز خواستم که فرصت صندلی داغ رو تمدید کنن ودوست عزیزم هم قبول زحمت کردن

دوستان خوبم قول میدم که به زودی به این سوال ها پاسخ بدم .

بازم ممنونم از این همه محبت های شما
.
التماس دعا

:گل:

maksemos

متخصص بخش خودرو
سلام :7:
با تشکر ویژه از باران عزیز :گل: مجری این بخش و فائزه خانم :گل: که مهمان این صندلی هستن
میخواستم بگم کار بس نکوئی میکنین که تمدیدش میکنین چون یه سری سوالات دیگه هم دارم که تو شب های آتی میخوام بذارم :1:

baroon

متخصص بخش ادبیات
با تشکر ویژه از باران عزیز :گل: مجری این بخش و فائزه خانم :گل: که مهمان این صندلی هستن
میخواستم بگم کار بس نکوئی میکنین که تمدیدش میکنین چون یه سری سوالات دیگه هم دارم که تو شب های آتی میخوام بذارم :1:

زنده باشی یوسف گل:شاد::گل:
دوستان یه موردی هست که مدّتیه می خوام باهاتون درمیون بذارم...
ما باید یه طوری با هم پیش بریم که در حق بقیه ی مهمونای صندلی داغ اجحاف نشه. هر صندلی داغ توی شرایط خاصی که پیش میاد با درخواست شما عزیزان در نهایت چند روز می تونه تمدید بشه؛ بنابراین باید با همکاری هم زمان طرح و تعداد سؤالات رو در نظر داشت. مثلاً وقتی تعداد سؤالات زیاد هست توی روزای آخر ارسالشون نکنیم یا وقتی تعداد زیادی سؤال بدون پاسخ مونده، یه مقداری محدودترش کنیم تا مهمان به موقع بتونه به سؤالات پاسخ بده.
به این ترتیب با روال یکسان و با نظم بیشتری صندلی داغ هامون شروع میشن و به پایان می رسن و جای گلایه هم از جانب دوستان دیگه نسبت به من و حتی خودتون باقی نمی مونه. ممنونم از همکاریتون.:گل:

این صندلی داغ تا روز چهارشنبه تمدید میشه.:19:

majnooneleyli

کاربر ويژه
فائزه جونم خانوم بسیار با وقار و دوست داشتنی هستن .:دوست:
انشالا همیشه شاد وسالم باشید:گل:

baroon

متخصص بخش ادبیات

126- از زندگی توی شمال چه چیزایی یاد گرفتی؟ هر چیزی که به نظرت جالب اومده رو برامون بگو.:توافق:من تو شمال زندگی نکردم .:76:

:غش2::غش2: ووووای فائز جان با دیدن این سؤال و این جواب دقیقاً همینجوری خندیدم.
:نیش2::خجالت2: همه ی سؤالاتمو مرور کردم ها. این از جلوی چشمم به در رفت! از صندلی داغ میترابانو اومده بود.:1:
خاطره میشه عوضش! :بدجنس:

maksemos

متخصص بخش خودرو
به به ! :دست:

یه تشکر ویژه دارم از فائزه خانم :گل: که اینقدر کامل و جامع به همه سوالات پاسخ دادن :گل:

خسته نباشید
بفرمائید فائزه خانم ....
%D9%86%D8%B3%DA%A9%D8%A7%D9%81%D9%87.jpg

بارون بیا این یکی رو هم تو بخور :15::راز:

ghahve.jpg

baroon

متخصص بخش ادبیات

:نیش2:
گلای عزیز مهلت صندلی داغ مدّتیه تموم شده. لطفاً دیگه سؤال نپرسید.
با احتساب سؤال 701 :)15:) 457 سؤال بی پاسخ مونده. انشالله فائزه جانمان در اسرع وقت پاسخگو باشه تا به سری بعدی صندلی داغ بپردازیم.:19:

maksemos

متخصص بخش خودرو
با اجازه از بارون عزیز بابت پرسیدن سوال :52:
آخه اینو نپرسم دق میکنم :15:

سلام فائزه خانم :گل: خسته نباشی:نیش:

269-اسم یکی از خانم معلمای دوران تحصیلت بگی دیگه تمومه این پست خانم درودیان عزیز معلم پایه پنجم ابتدایی.وخانم والی معلم دوم دبستان .خانم حافظی معلم چهارم وخانم پورفاضل معلم سوم معلم اول رو هم قبلا گفته بودم

چرا از پنچم پریدی دوم ..از دوم پریدی چهارم ....و از چهارم هم به سوم ، بعد اول :فکر:

با تشکر از جوابتون
راستی اینو جز سوالات حساب نکین هااا :18:
اگه دوستی خواست سوال بپرسه از 702 ادامه بده :سوت:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا