466.به چه رشته ای علاقه داری و می خوای تو دانشگاه ادامش بدی؟تکراری
خب چرا میزنی...من که همه جوابارو نخوندم:122:
466.به چه رشته ای علاقه داری و می خوای تو دانشگاه ادامش بدی؟تکراری
خب چرا میزنی...من که همه جوابارو نخوندم:122:
پس من خيلي دعا ميكنم تا يه روز اين اتفاق بيفته:8:474.اگه بياي شهرمون بگم ميخوام بات قرار بذارم يه جا ببينمت،قبول ميكني؟ اممممممم...اونم در وضعیتی که الان دارم نه:سوت::راز:دعا کن به هدفم برسم
مرسيييييييييييييييييييي:بغل:475.اگه بخواي يه نسبت فاميلي بم بدي(مثل تيام كه ماميته)چه نسبتي ميدي؟ خواهررررررررررررررررررررر ر:بغل:
پس من خيلي دعا ميكنم تا يه روز اين اتفاق بيفته:8:
مرسيييييييييييييييييييي:بغل:
529. تو الان خوشحالی که منو یاده پهلوون پنبه توو برنامه ی عموپورنگ انداختی؟
:فکر:
امروز ساعت 4 داره:نیش2:
- اگه یه روز بفهمی من دارم میام تنکابن با 2 کیلو نون خامه ای چه حسی بهت دست میده؟نگرانی...حالا چه جوری بپیچونم جوری که نون خامه ای نپیچه؟
- اگه بفهمی من و یاسین با هم نقشه کشیدیم که سر به نیستت کنیم، چیکار میکنی؟ میام انجمن...میرم توو تاپیک سوتی های ایران انجمن و بعد....حدس بزن بعدشو
- اون روز که گوشی رو دادم به حسین باهاش حرف بزنی ،تو دلت بهم چی گفتی؟یادم نی...شایست گفته باشم حال داری توام...من الان چی بش بگم
- تو قرآن گفته که حضرت یوسف رو به ( ثمن بخس) بهای اندک ، فروختند. مقدار آن چقدر بود؟مقدار اندک...گمونم بیشتر منظور بر اینه که با این کار فیروزیِ اخرت رو به چند سکه ی دنیا فروختن
- ماههای حرام که تو قرآن ذکر شده، کدوم ماهها هستند؟رمضان و ذی الحجه و محرم و ذی القعده!
- تو قرآن علت تغییر قبله چی ذکر شده؟گمونم آزار و تمسخر یهود باشه
- عذابهایی که به قوم لوط و مدین وارد شد، چه عذابهایی بود؟زیر و رو و در هم کوبیده شدن شهر...سرچ کردم نوشته بود ابر اتشبار
:124: یا من با نون خامه ای میاممممم یا نون خامه ای بی نون خامه اییییی :77:
اااااااااایش...اصن علیرضا(پسر خالم:12رو میگم بیاد:9:
:سکوت: تقصر من چیه خووووو... یاسین هی اصرار میکنهههه :ترس:
بررررو خودتو سیاه کن ما خودمون ذغالیم:49:
:عصبانی::غش:
:زبون:
به ارزش یک مرغ
ذیقعده ، ذیحجه ، رجب و محرم چهار ماه حرام هستند
تغییر قبله برای جداسازی ( آزمودن ) گروهی از گروه دیگر ( 143 سوره بقره)
عذاب قوم لوط»»» باران سنگ
عذاب قوم مدین »»» زمین لرزه
:nicolnici::darya::nicolnici::darya:
:خنده2:
نه انرژی هسته ای:راز:Mrs zahra بمب اتم
کی؟ من؟ :سوت:213-كي شيطون تر و شلوغ تره؟ زهرا بود که نیستش یا کم پیداس
اصلا بزن پرپر کن
برای چی و چرا و به چه علت اینقدر سر به سر من میزاری؟اینقد حال میده یکیش همون جیغه
-با ارزشترین چیزی که داری چیه؟
نمیدونم
راسته که میگن اگه دماغتو بکشی بالا چشات سبز میشه؟ خخخخخخخ امتحانش ضرر نداره
:تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2::تعجب2:mhd21 گفت:طاهره:شیرمردا تو چه ترسی ز سگ لاغرشان برکش آن تیغ و چو پولاد و بزن بر سرشان(محسن چاووشی - شیرمردا)
:قهر::قهر::قهر::قهر::قهر::قهر::71::65:mhd21 گفت:307-مگه علوم انسانی چشه؟:91::65: چش نیست؟:خنده1::سوت:
بر سر کیا بزنم؟؟؟؟
الان دقیقا مریم و ....... کجا این داستانن
ماکه نفهمیدیم
شرح واقعه بدید
نفهمیم بهتره
سلام دوست گرامی.
ضمن عرض ادب و خسته نباشید، خواستم عرض کنم
سؤال خاصی ندارم و فقط خواستم از شما بابت وقت و حوصله ای که برای پاسخ به سؤالات دوستان عزیز صرف می کنید، قدردانی کنم.
مهدی: چشماتو وا کن منو نگاه کن حالم خرابه برام دعا خبرنداری از حال و روزم مهمون قلبت یکی دوروزم (بابک جهانبخش-منو نگاه کن)
ما هم كه كللللن نيستيم تو جوابا.مث مورتتي!هروققققققت سوال ميپرسه شده اسم يه كاربر عادي رو بگه تو سوالاي صندلي داغش اسم منو نميگه:سوت:311-یه قطعه از یه آهنگ به داداشا و ابجیای مجازیتون تقدیم کنین.