• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خارج از گود صندلی داغ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mhd21

کاربر ويژه

ما هم كه كللللن نيستيم تو جوابا.مث مورتتي!هروققققققت سوال ميپرسه شده اسم يه كاربر عادي رو بگه تو سوالاي صندلي داغش اسم منو نميگه:سوت:
اسمشو منشن ميكنم نگيد غيبت كردي
:خنده1:
@mortti

هوووووووم راست میگی
خب فکرکنم این بخاطر نبودنت بوده تو مدتی که ما بودیم
ولی هااااااا از این به بعد بیشتر دقت میکنیم
:گل:

goldstar

متخصص بخش راهی تا خدا
نظرت در مورد من چی بید؟
من حرفی ندارم
مهربون ، دوست داشتنی،ولی محبتت زیادههههه که باید متعادل باشه

چهشم پسرم... سعی میکنم متعادلش کنم:گل:

مریم:تورو دارم تمام عمر حتی اگه هرچی رو که دارم بگیرن همه دنیامو راحت میدم اما خدامو که نمیزارم بگیرن(خواجه امیری - تقدیر)

ممنونم:5: تو و طاهره جون خیلی توو صندلی داغتون منو مورد لطفتون قرار دادید:104: من اینقدم که شما میگید خوب نیستم.:خجالت: مواظب باشید اون روی منو بالا نیارید:sanjaghi::زبون:
به هر حال خیلی ممنونم. از طاهره جان تلفنی تشکر کردم. اما خواستم اینجا از هر دوتاتون تشکر کنم. :2::nicolnici:

[MENTION=40967]*TAHEREH BANOO*[/MENTION]

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
با عذرخواهی از فاطمه خانوم که 2 بار مجبور شدن بخاطر شماره سوالات پستمو ویرایش کنن:گل:
الان دیگه واقعا شماره سوالا از دستم در رفته
گفتم دیگه کلا شماره نزنم که زحمت جفتمون زیاد نشه :))))))

دوست عزیز چک کردن سوالات قبلی برای شماره گذاری یک دقیقه هم طول نمی کشه!
نه فقط از شما بلکه از سایر دوستانی که زحمت می کشند سوالات رو می نویسند تقاضا دارم کمی در شماره گذاری بیشتر دقت کنند.

msh002

کاربر ويژه
دوست عزیز چک کردن سوالات قبلی برای شماره گذاری یک دقیقه هم طول نمی کشه!
نه فقط از شما بلکه از سایر دوستانی که زحمت می کشند سوالات رو می نویسند تقاضا دارم کمی در شماره گذاری بیشتر دقت کنند.

ولی من یه چیز دیگه ای میگم
چه اهمیتی داره سوال شماره چنده؟
خیلی سخت میگیرید
الکی هم شما اذیت میشی هم ما
همینجوری میپرسیم میره دیگه

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
ولی من یه چیز دیگه ای میگم
چه اهمیتی داره سوال شماره چنده؟
خیلی سخت میگیرید
الکی هم شما اذیت میشی هم ما
همینجوری میپرسیم میره دیگه
خب اینطور منظم تره.
مهمان وقتی داره جواب میده مثلا میفهمه تا سوال صد و بیستم حواب داده بعد باید بره صد و بیست و یکم. همچنین میزان سوالات مشخص میشه برای اینکه بعضی از دوستان بخوان مقایسه ای داشته باشند بین صندلی های داغ
این یک سری فوایدی که من ازش اطلاع دارم
ولی شما بیشتر دارید سخت میگیریداا امتحان کنید شماره گذاری سوالات از آب خوردن هم آسونتره:خنده1:

mortti

کاربر ويژه
-اینا رو گوش کن بعد بگو در مورد چه کسی هستش؟فقط یه اسم بگو!(دو تا فایل 11 مگ هستش)Kabootar احساس کردم درمورد شهدا و جانبازا باشه Gole-Nazam * به نظرم در مورد عشق عاشق به معشوق باشه -در مورد شعر و خواننده هم نظرتو بده؟ خواننده اش که عالیه مخصوصا صداش *شعر ها هم خوب بود

هم درست گفتی هم غلط
:نیش2:
اولی فقط در مورد جانباز هستش نه شهدا فقط جانباز...در مورد شهدا خیلی کار شده ولی جانباز خیلیی کم به نظرم ترانه اش بی نظیره یه جوری منو یاد فیلم آژانس شیشه ای میندازه
دومی اره در مورد عشق عاشق به معشوقشه ولی کی؟...منظورش از گل نازم خدا هستش..این آهنگ رو با یه خواننده رپ هم خونده که خیلی قشنگه متاسفانه پیداش نکردم اینو گذاشتم....پیداش کردم میزارم

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر

هم درست گفتی هم غلط
اولی فقط در مورد جانباز هستش نه شهدا فقط جانباز...در مورد شهدا خیلی کار شده ولی جانباز خیلیی کم به نظرم ترانه اش بی نظیره یه جوری منو یاد فیلم آژانس شیشه ای میندازه
دومی اره در مورد عشق عاشق به معشوقشه ولی کی؟...منظورش از گل نازم خدا هستش..این آهنگ رو با یه خواننده رپ هم خونده که خیلی قشنگه متاسفانه پیداش نکردم اینو گذاشتم....پیداش کردم میزارم

خب اقا معلم چند میگیرم هااااااااا چون نتیجه ات هستم بعدشم نوه مهدی هستم پارتی بازی کن :زبون::سوت:

TAHEREH

متخصص بخش
*tyara* گفت:
یه روز تو زندگی تو یه خوب یه همدرد شدم
امروز بی تو با همه غریبه و سرد شدم

تازه گلهای عشقمون اگه برات عزیز نیست
عاقبت باغچه ی ما فصلی به جز پاییز نیست

اگه تو بارونی و من زیر چترت نیستم
اگه توی این شهر شلوغ مرهم دردت نیستم

من می پذیرم عشقمون چیزی به جز بن بست نیست
آیا هنوز توی دلت جایی واسه من هست ؟! نیست

اگه چشات از دیدنم یه روزی دل میکنه
می پذیرم چون میدونم تنهایی سهم منه

بی تو اگر این روزگار به جونم زخم میزنه
سعی می کنم بجنگم با نبودنت یک تنه

اگه در مسر ما هیچ چراغ روشنی نیست
می پذیرم این شکستو چون همیشه خواستنی ها داشتنی نیست

اگه تو بارونی و من زیر چترت نیستم
اگه توی این شهر شلوغ مرهم دردت نیستم

من می پذیرم عشقمون چیزی به جز بن بست نیست
آیا هنوز توی دلت جایی واسه من هست ؟! نیست

مامی اینو دقیقاً به کیا تقدیم نمودی؟اسم نمیبری؟

*tyara* گفت:
حالا به نظرت بقیه جوابی رو که صادقانه دادی دوست دارن یا دروغ رو؟ همش صادقانه بوده

میدونم،منظورم این بود که به نظرت بقیه دوست دارن به دروغ بگی صندلیت داغه یا صادقانه بگی صندلیت داغ نیست؟

*tyara* گفت:
551-مامی همش برام سوال بود این اس بهت رسید یا نه؟عاخه بعدش جواب ندادی:زبون:
چنین گفت فردوسی پور در نود/که قرمز عمرا شود/میازار قرمز که پر مدعاست/ولی ادعایش چو بادِ هواس:زبون: رسید ولی اصلش برای استقلالیها بوده عزیزم :زبون:

میدونم:زبون:خودم اینجوریش کردم:زبون:کیف میکنی چه دخترِ خلاقی داری؟:زبون:
:استقلال:

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر

مامی اینو دقیقاً به کیا تقدیم نمودی؟اسم نمیبری؟ همه دیگه

میدونم،منظورم این بود که به نظرت بقیه دوست دارن به دروغ بگی صندلیت داغه یا صادقانه بگی صندلیت داغ نیست؟ خب صادقانه

میدونم:زبون:خودم اینجوریش کردم:زبون:کیف میکنی چه دخترِ خلاقی داری؟:زبون: اصلا خلاقیتت تو حلقت دخترکم :تعجب2:
:استقلال:

:پرسپولیس:

mhd21

کاربر ويژه
mohammad pakbaz: دلت بسوزه
mohammad pakbaz: من قبلا عکس بچگیشو دیدم
mohammad pakbaz: اینقد باحاله
mohammad pakbaz:
mahdi: برووووووو، من خودم تحریک کننده احساسات همه م
mahdi: تو اومدی منو تحریک کنی؟
mohammad pakbaz: خداییش خیلی بانمک بود
mohammad pakbaz: برو گ . . . بوووووووووووووووق (سانسور شد)mohammad pakbaz: برو داغ شدی
mohammad pakbaz:
mahdi: خدا وکیلی الان همینو میذارم
mohammad pakbaz: نزاریاااااا
mohammad pakbaz: بابا میان میگیرنمون
mohammad pakbaz: من تو چهارچوب کارمیکنم
mohammad pakbaz: نامرد

یعنی سانسور کردن درحد المپیک:غش2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا