Miss zahra
متخصص بخش تکنولوژی
آی قربون آبجیم:بغل:یعنی من تا حالا فکر نمی کردم زهرا هم عصبانی بشه! :تعجب2:
کامیار چیکار کردی که شاهد نقطه جوش زهرا بودی؟:مشکوک:
منم در عجبم:سوت::نیش:
:6::6:
آی قربون آبجیم:بغل:یعنی من تا حالا فکر نمی کردم زهرا هم عصبانی بشه! :تعجب2:
کامیار چیکار کردی که شاهد نقطه جوش زهرا بودی؟:مشکوک:
داداش گلم:ذوق زده:تو انجمن عکس داری؟؟ اگه نه چرا نمیذاری؟ اشکالی نداره که خوشگل نیستیمنم همینطور کی گفته من خوشگل نیستم ؟ بیا اینجا ببین چند نفر صف کشیدن براماعتماد به نفسو داشتی ؟
راستش من تو عکسا اون طور که هستم نمیام. چند ماه پیش بینی م شکسته واس همین یکم بد شده دیگه کلا نمیخواستم عکس بگیرم ولی چون تویی روتو زمین نمیزنم اینم عکس :
http://www.up.iranjoman.com/images/m...y7xepngt3q.jpg
توپ تانک دسته بیل، پسر فقط با سبیل
اگر اسم کسانی برده نشده و مایل هستن نظر میهمان رو بدونن توی سؤالات خودشون نظر رو بپرسن یا اینکه اعلام کنن تا به لیست اضافه بشه.:گل:
چرا اسم خانداداش من نبود(do...bia) خیلی دوسش دارم:گل:
ببخشيد من راي داده بودم ولي اسمم نبود.البته اصن مهم نيستا.همينجوري گفتم:احترام::گل:کسانی که در آخرین نظرسنجی صندلی داغ رای دادند
ببخشيد من راي داده بودم ولي اسمم نبود.البته اصن مهم نيستا.همينجوري گفتم:احترام::گل:
ممنونم اقا مرتضی:گل:دختر مهتاب ریحانه 11...خیلی خانم...ممنون از تاپیکای مفیدشون بخصوص خیاطی
amininho
اواااا!ببخشيد:خجالت::خجالت2:اسمت هست گلم
می تونی نظر آقا مرتضی در پست شماره 25 رو هم بخونی
Narsisa قراره بیاد منو بسوزونه هر وقت اومد میگم:نیش2:
355-اگه یه کاربر که نمی شناسینش بگه کرسی دفعه بعد رو من می خوام برگزار کنم چی بهش جواب می دین؟:بدجنس: با کمال میل میپذیرم..حالا کرسی کیو میخواین برگزار کنید؟:بدجنس::نیش2:
356-تو انجمن آواتار کیو از همه بیشتر دوست دارین؟آواتار خودتون جالب و بامزه هستش
363.احساستون از اينكه دوباره اومدم؟:سوت:خوشحال شدم..فک کردم ناراحت شدین
367.چرا وقتي سوسك ها مي ميرن برعكس ميشن؟:94:(پاهاشون رو به آسمون ميشه)اخه دارن التماس میکنن:نیش2:
373.پيشنهاد و انتقادي درباره ي خبرهايي كه مينويسم داريد؟اگه آره بدون رودرواسي بگيد:اخطار::16:یکم بیشتر حوصله خرج بدین ..شانس اوردین که من سردبیر نیستم وگرنه تا الان همه تونو توبیخ کرده بودم...کیفیت خبرها نسبت به گذشته (ینی اون انجمن )خیلی پایینه...البته نظر منه بدون رودرواسی:16:
374.چرا خبر كم مينويسين؟و چرا در برابر اين سوال پرچم استقلال مي افراشين(از افراشتن مياد)همه میدونن (دوستان خبرنگار) من اونجام خبرنگار مستقل بودم و خبر کم می نوشتم ولی تا اونجا که یادمه خبرام همیشه جالب و پر مخاطب بود و همیشه ایده ی نویی داشتم....اسپند دود کردن:دی:16:
رفیق چه شناخت وتعریف کاملی ازم کردی:9::9:دختر مهتاب رفیق مهربون و شوخ و با جنبه و کمی حواس پرت
66.چرا تو لیست دوستات پسر نیست ولی براشون پیام هم میذاری و باهاشون چت هم میکنی!؟مگه اینکه تو لیستت باشن به منزله ی چی هست؟چون می گی لیست دوستام...لیست دوستام مخصوص دوستامن...دوستامم کسایی هستن که حداقل می تونم دوستشون داشته باشم و حداکثر می تونن جزو عزیزترینام بشن
خب عزیزم جامعه چه مجازی چه واقعی نصفش رو مردا و پسرا تشکیل میدن...اگه قرار باشه نه باهاشون حرفی بزنم نه براشون پیغام بذارم ینی باید نصف جامعه ی مجازی ای که توش هستیم رو نادیده بگیرم
هیچی...و به همین دلیل به دوستام اضافه نمی کنمشون...چون اونایی که توو لیست دوستامن به منزله ی دوست من هستن ولی پسرا نمیتونن دوست من باشن چون حداقل و حداکثر یک دوست رو برای من ندارن
رفیق چه شناخت وتعریف کاملی ازم کردی:9::9:
حواست پرت مال یه لحظه امه:8:
کلاگیج میزنم:10::144::13:
تفاوتمون تو تعریفمون از لیست دوستامونه
درهرصورت قانع شدیم:خونسرد:
یه داستان مینویسم که بعضی از اعضا توش باشن...خوبه؟
چرا ذهن بچه رو نسبت به من بد ميكني؟خو من وقت ندارم اصن:گریه:90- چرا نرگس ازت سوال نمیپرسه؟
چرا ذهن بچه رو نسبت به من بد ميكني؟خو من وقت ندارم اصن:گریه:
طاهره جون شرمنده:64:
@*TAHEREH BANOO*
ديروز سواله رو خوندم امروز رسيدم بش جواب بدم.چرا وقت داری ای این سوال منو بخونی
بعد بری جواب طاهره هم پیدا کنیو بخونی
بعد بیای تو خارج از گود در موردش حرف بزنی
اما وخت سوال پرسیدن نداری؟
گولشو نخور طاهره))))))
چرا ذهن بچه رو نسبت به من بد ميكني؟خو من وقت ندارم اصن:گریه:
طاهره جون شرمنده:64:
@*TAHEREH BANOO*
:53:چرا وقت داری ای این سوال منو بخونی
بعد بری جواب طاهره هم پیدا کنیو بخونی
بعد بیای تو خارج از گود در موردش حرف بزنی
اما وخت سوال پرسیدن نداری؟
گولشو نخور طاهره))))))
ديروز سواله رو خوندم امروز رسيدم بش جواب بدم.
سوال طرح كردن تمركز ميخواد.اصن ندارم.
طاهره حرف منو باور كن:خنده1: