• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

**ســی اُمیـن صندلی داغ ايران انجمن با حضور shakira**

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shakira

متخصص بخش پزشکی
سؤالات آقا مهدی (پلنگ گرامی):
:احترام:
سلام بر مهدیه خانم گرامی :50::11:
سلام آقا مهدی گرامی.

من اومدم
خوش آمدید.:توافق:

مثل اینکه خیلی خوش اومدم:خجالت2::نیش:
بله.عرض کردم.دقت نفرمودید.:احترام:

اگه شماره بندی اشتباه کردم خودتون بی زحمت درست کنید:خجالت:
نه. کاملا" صحیح هستند.:احترام:

74- روزای اول که اومده بودید منو چجوری تصور میکردید؟ اون روزها شما رو زیاد مشاهده نمیکردم (جدی عرض کردم. بیشتر مدیران کل و ناظمین و مدیران رو دیدار میکردم)

75- چقدر تصورتون با الان تغییر کرده؟ از ابتدا که با شما آشنا شدم، آقای مهربون و محترمی بودید، اکنون نیز، همین گونه تشریف دارید.

76- به غیر از اون سوال بالا نظرتون راجع به من چیه؟ مهربون و پر تلاش هستید.

77- شوخی های منو میبینید؟ بله، مشاهده میکنم. زیبا و جالب هستند.(روزی جبران خواهند شد.)

78- نظرتون راجع بهشون چیه؟ زیبا هستند و بابت زحماتتون سپاسگزارم.

79-منو به چه میوه ای تشبیه میکنید؟ سیب یا پرتقال (آخه این چه سؤالیه که میفرمایید؟):ناراحت:

80- ادمین رو به چه میوه ای تشبیه میکنی؟ چرا؟ قبل از اخراج شدن باید عرض کنم که شما بنده رو اغفال میفرمایید. :بای:خوب و اما جواب،:سکوت: نمیشه با پیام خصوصی عرض کنم؟

81- تا حالا از دست من ناراحت شدید؟ خیر.چرا باید از دست برادر مهربانی چون شما ناراحت بشم؟

82- چرا و کی ناراحت شدید؟ چرا اصرار میفرمایید؟ باور کنید ناراحت نشدم.:ایول:

83- چرا من هی قوانینو نقض میکنم کسی گیر نمیده؟ نمیدونم.:مشکوک:مگه نقض میکنید؟:سوت: شاید دارن به شما فرصت بازگشت به راه صحیح رو میدن.:توافق:

:گل:

آخرین ویرایش:

shakira

متخصص بخش پزشکی
ادامه ی سؤالات آقا مهدی گرامی :

84- نشان ابهته یا نشان اینکه ولش کن دیگه آدم بشو نیست؟ اختیار دارید.نشانه ی احترامه.:احترام:

85- دوست دارید کجا برید مسافرت؟ مشهد همیشه برای بنده خاطرات خوبی رو رقم میزنه و خیلی دوست دارم باز هم به این شهر آرامش بخش سفر کنم.

86- به نظرتون بدترین کاری که تو انجمن کردم چی بوده؟:ترس: فکر کنم یک سری خداحافظی کرده بودید. (ببخشید، معذرت میخوام، اما::تنبیه:)

87- چه خبر؟:نیش: دعا برای سلامتی شما.

88- خوش میگذره؟ خدا رو شکر.

89- چرا در دیزی بازه؟ چرا کتری رو گازه؟ خوب هر شی ای وظیفه ای داره، شما تمایل دارید در چه حالتی و در کجا باشن؟

90- منو تو 12 برگ A4 توصیف کنید. پشت و رو یا فقط 1 رو باشه؟ برگه کم دارم،:سوت: اما ... واقعا" مهربون هستید :احترام:. همیشه تا حد توانتون کاربران رو در مشکلات و سؤالهایی که براشون پیش اومده، راهنمایی فرمودید و بنده از شما قدردان هستم.:5:

91- شما هم از من میترسید؟:نیش: نه.مگه آدم از برادر مهربونش میترسه؟:سوت:

92- الان ادمین به شما اجازه داده هر بلایی که بخواید سر پلنگ در بیارید . چه کار میکنی؟:نیش: مجبورتون میکنم در مدت 2 ساعت، 10 تا شوخی برای کاربران تهیه و ثبت کنید.:79:
93- اینم از آخرین سوال صندلی داغتون توسط من:50: چرا آخرین سؤال؟:ناراحت: بفرمایید.

صندلی داغتون خوش میگذره؟ هیزم کمه بیارم براتون:49: خوبه خدا رو شکر.ابتدای کار هستیم و تا 1 هفته فرصت داریم.:سکوت:شما لطف میفرمایید.

خب این هم سوالهای ما سپاسگزارم. :گل:
امیدوارم سوالها رو پسندیده باشید:خجالت2: و به درستی پاسخگو باشید:91: اختیار دارید. امیدوارم جوابها مورد پسند شما واقع بشن.:خجالت:
چرا اون بالا در مورد اعضا درست پاسخگو نبودید؟:91: خوب چه چیزی باید عرض میکردم؟ خلاصه و واقعیت بود.:34:

ببخشید چون تعداد سوالام مناسب نبود و برای اینکه با قوانین مخالف نباشه در دو تا 10 تا قرار دادم خواهش میکنم.

راستی اون بالا چرا در مورد من درست توضیح ندادید؟:قهر: خوب دوست گرامی و محترم و برادر مهربونم هستید.در این جوابها هم به انواع گوناگون این سؤال رو جوابگو بودم.:30:

خدانگهدار

باز هم تشریف بیارید.:احترام:

stars

کاربر ويژه
سلام به دوست عزیزم که بدو عضویتم در انجمن خیلی اذیتش کردم واز این بابت شرمنده ام:خجالت2:

94 می خواستم بدونم دلنوشته هایی که در پست هات میذاری از خودتونه؟

95 دوست داری آینده چه جوری باشه؟

96 اگه یکی غمگین باشه بهترین کاری که برای خوشحالیش می کنی چیه؟

97 با اون دل پاکت یک دعای قشنگ برای تمامی بیماران بکن.مادر من رو هم در نظر داشته باش؟

98 اگه این امکان برات وجود داشت که به فضا بری دوست داری بری؟

99 نظرتون راجع به من چیه؟

100 چرا شما اینقدر دوست داشتنی هستی که با وجودیکه ندیدمت عاشقت شدم؟

101 مسافرت با کدام وسیله نقلیه را بیشتر دوست داری؟چرا؟
1- قطار 2- وسیله شخصی 3-هواپیما 4- اتوبوس

102 دنیای امروز رو چه جوری می بینی؟

103 آیا کسی ناراحتت کنه زود می بخشیش؟

104 منو چطور؟بخشیدی؟

باتشکر فراوان از شما.امیدوارم به اهداف قشنگتون برسید.آمین

mallarme

کاربر ويژه
سلام عزیزم.
امیدوارم خوب باشید
طبق قوانین ظاهرا باید حداقل 10 سئوال بپرسم در حالیکه سئوال پرسیدن در این حدوسعت یا باید شخصی و مرتبط با روحیات شما باشد...یا اینکه راجع به جو انجمن.

به خاطر تازه وارد بودنم و اینکه خیلی اهل سئوالات شخصی آن هم به طور عمومی نیستم و به احترام دوستی ارزشمندت، تنها دوست دارم نگرت را راجع این جمله بدانم:

فرض کن یک پرنده کوچیک رو شونه شما همیشه نشسته و هر روز از شما یک سئوال میپرسد...
آیا امروز آماده ای همانی باشی که میخواهی؟

و آیا هر روز شما میتوانید همان انسانی باشید که میخواهید؟

پاسخ شما راه زندگی شما را به شما نشان خواهد داد دوست خوبم.....:گل:

سپاس

baroon

متخصص بخش ادبیات
سلام سلام:14: منم اومدم با سؤالای اختصاصیم :بدجنس::شاد:
خب آماده ای ی ی؟ :داغ: بدو بیا پاین:19:
پیشاپیش ممنون از جوابی که به سؤالام میدی.:گل::دوست::دست:
بدو بیا :19:

105 - دنیا چه رنگیه؟
106 - شترِ دیده رو میشه ندیده گرفت؟
107 - اگه بفهمی یکی از دخترای
انجمن در اصل پسره وتاحالا چاخان میکرده چی بهش می گفتی؟ برعکس به پسری که خودشو دختر معّرفی کرده چی؟ چی میگی؟
108 - با شنیدن کدوم آهنگ باید یاد شما بیوفتیم؟ (منظورم آهنگیه که باهاش حس میگیری و برات موندگاره)
109 - وقتی فرصت خوابیدن نداری وخسته و خواب آلودی چه شکلی میشی؟ بد اخلاق ؟ یا فقط کسل؟
110 - واکنشت در برابر این 3 تا عابر توی خیابون چیه؟ {یه معلول – یه آدم خیلی چاق- و یه آدم بی نزاکت} بهشون زل میزنی؟ نگاه کوتاه و معمولی مث وقتی که یه آدم معمولی رو میبینی داری؟ یا سعی میکنی علی رغم کنجکاویت اصلاً نگاهشون نکنی؟
111 - اگه اسباب و ملزومات رسیدن به هدفت از شما سلب بشه، چطور میتونی هدفتون رو دنبال کنی؟ (منظورم اینه که چطور با خواستن ، توانستن میکنی؟!!!:تعجب:) میتونی نشون بدید شکست ناپذیر هستی و با اراده میشه هر چی رو بخوای بدست بیاری حتّی اگه ملزوماتش مهیّا نباشه؟
112 - توی صندوق صدقات خیابونا پول میندازی؟ یا اطمینان نمی کنی؟ :نیش:
113 - سخت ترین و بهترین روزت توی ایران انجمن؟
114 - بحث سیاسی دوست داری؟
115 - اسم شب؟!!! :نیش:
116 - گریه کردن واسه مرد ننگه؟
117 - موهبت یا مواهب زندگیتو نام می بری برامون ؟
118 - به سنّتای اجتماعی و قومی چقدر اعتقاد داری؟

baroon

متخصص بخش ادبیات
باران شما را به دیدن ادامه ی سؤالات دعوت می کند: :15:

119 - بین دوستای مشترکت به چی معروفی؟ لقبی هم بهت دادن؟
120 - تو دوستی چقد از منافع خودت مایه می ذاری؟
121 - اخبار حوادث رو چه قد دنبال می کنی؟
122 - اگه گفتی ناظم بودن چه ویژگی هایی رو می طلبه؟:نیش:
123 - وقتی کسی برات خیلی عزیزه ولی دروغ زیاد میگه، چه برخوردی باهاش داری؟ بازم رک میگی بهش؟
124 - ممکنه بگی چه چیزی که توی این انجمن نگهت داشت؟ به نظرت میشه که زیباییشو از دست بده؟
125 - چه موقع از شبانه روز آرامش بیشتری داری؟
126 - چه جور عکس و تابلویی رو برای دیوارای اتاق شخصیت می پسندی؟
127 - شده به خاطر ایران انجمن از کارای مهم یا غیر مهم زندگیت صرف نظر کنی و بیای پیش ما؟ :بدجنس:
128 - قهر، بچّگیه؟
129 - وقتی به یه مغازه ی نه چندان شلوغ وارد میشیی، هرچی از فروشنده می پرسی جوابتو نمیده و تحویل نمی گیره ، چه کار می کنی؟
130 - وقتی توی درستی و نادرستی انجام یه کار سردرگم میشی و هیچ جور نمی تونی جوابی پیدا کنی، ملاکت برای تصمیم گیری چیه؟
131 - با این نظریه موافقی؟ "کسایی که از پیری می ترسن، در واقع از طی شدن جوونی خودشون ناراحت نیستن .اونا از این ناراحتن که دیگران هنوز جوونن!"
132 - چی اعصابتو خورد می کنه، طوری که نتونی خودتو کنترل کنی؟
133 - روی چیزی هم تعصّب داری؟

baroon

متخصص بخش ادبیات

:توافق:

134 - اگه توی یه جمعی باشی که درک نشی و کلّاً وجود و رفتارت برای اونا غریب و غریبه باشه (یعنی در مورد شخصیّت و رفتارت تصوّری غیر از خود واقعیت داشته باشن و با حرف و عمل نتونی بهشون، خودتو بشناسونی) برای نشون دادن خود واقعیت می جنگی یا تو لاک خودت پنهان میشی؟
135 - به نظر خودت آدم شجاعی هستی؟ شجاعت افتخاره؟ انسان ترسو چطور؟ بی ارزشه؟
136 - وقتی سوتی میشه چه راهکاری به خرج میدی؟ :10:
137 - روز بارونی باچتر؟ بی چتر؟
138 - بارزترین و شایع ترین خصلت جنس انسان چیه؟
139 - مفهوم این بیت رو بگید:
آسمان بار امانت نتوانست کشید
قرعه ی کار به نام من بیچاره زدند
140 - به نظر شما اسراف کردن محبّت ، تعبیر درستیه؟ محبّت زیاد اسرافه؟
141 - چشم و هم چشمی همیشه بده؟
142 - شادی رو از دنیای بیرون به دست میاری یا دنیای درون؟ آرامش رو چطور؟
143 - دوست دنیای مجازی به اندازه ی دوست دنیای واقعی و ملموس، مهم هست؟
144 - از چند سال پیش تا الآن طرز فکرت چقدر عوض شده؟
145 - به کدوم طرز فکرت که حالا دیگه بهش اعتقاد نداری می خندی؟
146 - فکر می کنی توی 10 سال آینده چقدر از افکار امروزت تغییر می کنن و برات خنده دارن؟ :نیش:
147 - ایران انجمن توی چه مواردی تونسته طرز فکرت رو عوض کنه؟
148 - قیچی رو بیخودی به هم بزنیم دعوا میشه؟
149 - جمله یا شعری که همیشه همراهته و سعی می کنی زندگیتو بر اون اساس بسازی چیه؟

baroon

متخصص بخش ادبیات
:24:

150 - با به میون اومدن اسم خدا، کدوم صفتش بیشتر توی ذهنت تداعی میشه؟ رحمت و مهربونیش یا جبّاریتش؟
151 - به نظرت تا کجا میشه ادامه داد؟ نپرس چیو، جوابو بده! :بدجنس:
152 - توی خیابون اگه کیف پولتو بزنن داد و بیداد راه میندازی؟ شوکه و مات نگاه میکنی؟ می دویی دنبال دزد؟ چه می کنی؟
153 - یک پدر ایده آل چه خصوصیاتی داره؟
154 - یک همسر ایده آل چه خصوصیاتی داره؟
155 - یکی از بهترین و بدترین خاطراتت با من رو بگو.:شاد:/
:48:
156 - ملاکت برای تعیین اندازه ی مهر و محبت آدما یا خالصی و ناخالصیشون چیه؟ با ابراز دادن یا ندادن اونا میشه به نتیجه ی درست هم رسید؟:فکر:
157 - این یکی از شکلک های دوست داشتنی منه. نظرتو بگو:
attachment.php

158 - برامون بگو کدوم سؤال های صندلی داغت رو بیش از همه دوست داشتی؟:توافق:
159 -
دوست داشتی تو یه کلبه ی چوبی تو جنگل زندگی می کردی؟ بعد هر روز صبح سبدت رو برمی داشتی و برای چیدن تمشک راهی جنگل می شدی؟!! :تعجب:توی راه با خرگوشا و گلا حرف می زدی و با پروانه ها بازی می کردی؟:نیش2:دوست داشتی؟
160 - شیرینی مورد علاقه ت ؟ شکلات مورد علاقه ت؟ گل مورد علاقه ت؟ عطر مورد علاقه ت؟ کتاب مورد علاقه ت؟
161 - دوران کودکیت برات شیرین بوده؟
162 - دوست داری توی صندلی داغت چه سؤالی ازت بشه که تا حالا نشده؟ جوابشم بگو برامون. :19:
163 - سؤال آزاردهنده ای هم توی صندلی داغ شما هست؟ :62:
164 - الآن فشارت چنده؟:بدجنس:
165 - ...؟ :15:

خسته نباشی دوست شیرین.:گل::شاد:
:قلیون::دست:

دل آرام

کاربر ويژه
سلام بر مهدیه خانم عزیز
نه خسته
166- اهل کمک به دیگران هستی؟ تا چه حد؟
167- اگه به کسی کمک کنین در جواب محبتتون رو با بدی بده چه حالی میشین؟ چه رفتاری باهاش میکنین؟
167- نظرتون در مورد آدمایی که بقول معروف نمک میخورن و نمکدون میشکنن چیه؟
168- راستی یادم رفت بپرسم شما واسه کمک به دیگران منتظر درخواستشون میمونین یا نه ؟
169- فرق کمک خیرخواهانه با دخالت چیه؟
170- نظرتون در مورد آدمای فضول چیه؟ باید باهاشون چه رفتاری داشت؟
171- نظرتون در مورد آدمایی که دوستیشون در حد سوئ استفادست چیه؟
172- چه رفتاری باید باهاشون داشت؟
173- بنظرت به چه کسایی میگن ساده؟
174- اصلا سادگی خوبه یا بد؟ توضیح بده
175- آدم زرنگ کیه؟
176- فرق آدم زرنگ با سوئ استفاده گر چیه؟
177- بنظرت چرا بعضیا بدجنسی و عدم روراستی رو زرنگی میدونن؟
178- با این آدما چه باید کرد؟

دل آرام

کاربر ويژه
با اجازه صاحبخانه
179- بزرگترین هدفتون تو زندگی چیه؟
180- پیش آمده به هدف مد نظرتون نرسید؟ اگه آره ، بعدش نشستین فکر کنین دلیلش چی بوده؟
181- بنظرتون شانس چقدر در تحقق یا عدم تحقق اهداف میتونه دخیل باشه؟
182- جو و شرایط جامعه چقدر در تصمیم گیری هاتون نقش داره؟ چرا؟
183- خانواده و دوستان چطور؟
184- تا بحال شده نظرتون رو به کسی القا کنین؟ اگه بوده چرا؟
185- اگه قرار باشه یه تصمیم مهم و سرنوشت ساز بگیرین و در مورد رأی خودتون و راهی که مد نظرتون هست مطمئنین ولی شخص که براتون خیلی عزیزه مثل مادرتون نظر مخالف شما داره اونوقت چیکار می کنین؟

Sarah

کاربر ويژه
186- وای چقدر گرمه :خجالت2: الان راحتی؟ صندلی خییییییییلی داغه؟!!
187- نظرتون راجع به لهجه اصفهونی چیه؟ :خنده1:
188- شما توی سوال نظرتون راجع به کاربران چیه وقتی اسم منو دیدی گفتی منو نمیشناسی!! واااااااااااااااااااقعا منو نمیشناسی؟! پس چرا واسم پیغام دوستی دادی؟!! :مشکوک::52:

خب عزیزم مشغول کارم فرصت ندارم سوالات بیشتری بپرسم. امیدوارم صندلی داغت جیززززززززززززززززززززززززززترین صندلی انجمن باشه :چشمک: :گل:

آخرین ویرایش:

پسرخاله

کاربر ويژه
سلام بر مهدیه خانم:گل:
مهدیه هر کدوم از سوالام
تکراری بود یا دوست نداشتی جواب بدی جواب نده چون من همه سوالای قبل رو که ازت کردن نخوندم

189 .شیطون هستى ؟ البته من میدونم نیستی! اگه نیستی بگو چرا نیستی؟ چرا انقدر متانت به خرج میدی؟ کی گفته نباید گاهی هم شیطنت کنی؟
190. تا حالا رفتی رو مخ کسی ؟؟؟ کسی رفته رو مخ تو؟؟؟

191.دوست داری اطرافیانت چه جوری باهات رفتار کنن؟

193. دوست داری هیچ کسو دوست نداشته باشی ؟ چرا؟

194. تو دنیا تنهایی چه میکنی؟

195.تنهایی رو دوست داری؟ چه قدر تنهایی؟ شده بعضی وقتها احساس کنی خیلیها در کنارت حضوره فیزیکی دارن فقط و درکت نمیکنن؟و خیلی تنهایی؟

196.از خواب خوشت میاد؟

197. فکر میکنی از دیدگاهه طب سنتی طبعت (مزاجت) چیه؟

198. تو شهربازی کدوم وسیله رو بیشتر دوست داری؟

199. اگه یکی چشاتو از پشت با دستاش بگیره اولین نفری که به ذهنت میرسه کیه؟

200. بدون تعارف و رودرواسی از تاپیکای کی بیشتر خوشت میاد ...با تاپیک کی زیاد حال نمیکنی؟
rl253dlxwg1fa1mtcttw.gif

201. تو بچه گیات بیشتر با پسرا بازی میکردی یا با دخترها؟
456%20%2830%29.gif

202. تو عمرت فکر میکنی چقدر تا حالا دروغ گفتی؟ مگه نمیدونی دروغ گفتن کاره غیراخلاقیه و همه جا رد شده پس چرا دروغ میگی؟

203. همین الان دوست داری از کی یه شاخه گل مثل این هدیه بگیری؟
rose.gif

204. اگه بهت بگن ۶ ماه از زندگیت باقی مونده ، ۱ ماه از زندگیت باقی مونده ، ۱ روز از زندگیت باقی موندهو در نهایت ۵ دقیقه از زندگیت باقی مونده توی هر حالت چیکارمی کنی؟

پسرخاله

کاربر ويژه
205. اگه یه روز بیان بهتون بگن حق ازدواج نداری از خوشحالی سکته میکنید یا از ناراحتی سکته میکنید؟

206. خوبه دخترا دوست پسر داشته باشن؟ پسرا چی خوبه دوست دختر داشته باشن؟ اگه بده چرا بده؟

207. دوست داشتی کی روی صندلی داغ بشینه؟

208. اگه خدا گناه کردنو آزاد کنه چه گناهی میکنی؟ نگو نمیکنی که خیلی بده دیگه؟

209. گرون ترین چیزی که داری چیه؟

210. از کدوم شکلک خوشت میاد؟

211. تا بحال شده از کسی خوشت بیاد ولی نتونی بهش بگی؟ اگه آره فکر میکنی چی باعث شده که بهش نگی؟

212. بیشتر لباسات چه رنگیه؟

213. تا حالا نی نی تو بغلت جیش کرده؟:خنده1:

214. دیروز ناهار چی خوردی؟

215. فکر میکنی چرا استعداده چاقی نداری؟

216. چند نفرید توی خونه؟ تو بچه چندمی؟

217. دوست داری کدوم منطقه تهران زندگی کنی؟

218. به من چندتا انتقاد میکنی؟

219. عیدت چطور گذشت؟ 13 بدر کجا بودی؟

220. دوست داری ازت سوالای شخصیتر هم بشه؟ یا سانسور ترجیح میدی در صندلی داغ؟

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
سلام مهدیه جان:گل:
خوبی دوستم؟

221-در نهایت عصبانیت چی کار می کنی؟
222- خوشحالیتو چه جوری بروز می دی؟
223-اگه پاک کن داشتی کدوم خصلتتو پاک می کردی؟
224-کدوم فصلو دوست داری؟
225-دوست داشتی پسر بودی؟
226-زندگی با 4 تا داداش چه جوریه؟
227-فکر می کنی من چه جور شخصیتی دارم؟
228-کدوم شکلک شبیه منه؟
229-نظرت راجع به بخش سرگرمی و طنز؟
230-یه پیشنهاد و انتقاد ازبخش سرگرمی و طنز

بازم بیام؟:نیش2:
خسته نباشی دوستم:گل:

shakira

متخصص بخش پزشکی
سؤالات زهرای گرامی (stars) :

سلام به دوست عزیزم که بدو عضویتم در انجمن خیلی اذیتش کردم واز این بابت شرمنده ام:خجالت2:
سلام خدمت شما دوست گرامی. :احترام:اختیار دارید، شما ببخشید که بنده باعث اذیت و ناراحتی شما شدم.:گل:

94 می خواستم بدونم دلنوشته هایی که در پست هات میذاری از خودتونه؟در اکثر تاپیکها، نوشته ها از خودم نیستن. اما در تاپیک "تقدیم به تنها بهانه ی بودنم" همه ی نوشته ها، از بنده هستن. در تاپیک "امشب" هم قسمتی از بعضی متنها و اشعار رو ویرایش میکنم.

95 دوست داری آینده چه جوری باشه؟
تنها چیزی که میخوام، آرامش برای ذهن پر دغدغه ی مردم خوب کشورم است.

96 اگه یکی غمگین باشه بهترین کاری که برای خوشحالیش می کنی چیه؟ بستگی داره دلیل ناراحتیش چی باشه. سعی میکنم چند دقیقه ی اول رو تنها باشه تا خوب فکر کنه.بعد میرم پیشش و یا دلداریش میدم، یا هم موضوع رو طوری که متوجه نشه، کم کم به سمت موضوعهای جالب دیگه میبرم و کاری میکنم که ناراحتیش رفع بشه.(در این موارد همیشه نتیجه گرفتم.)

97 با اون دل پاکت یک دعای قشنگ برای تمامی بیماران بکن.مادر من رو هم در نظر داشته باش؟
اختیار دارید، دل شما پاک تر است. اما همیشه دعا میکنم:
امیدوارم همه ی بیماران به زودی بهبودی پیدا کنند و همیشه همه ی فرزندان، سایه ی پدر و مادر عزیزشون رو حس کنن.

98 اگه این امکان برات وجود داشت که به فضا بری دوست داری بری؟ در حقیقت هر چیزی که باعث بشه از این زندگی تکراری و پر مشغله جدا بشم، خوشحالم میکنه و ازش استقبال میکنم.

99 نظرتون راجع به من چیه؟ خانمی مهربون و محترم که بابت روز اول ورودتون همیشه شرمنده ی شما هستم.

100 چرا شما اینقدر دوست داشتنی هستی که با وجودیکه ندیدمت عاشقت شدم؟ شما لطف دارید. اگه واقعا" اینگونه باشه که باعث خرسندیم است که تونستم با اخلاقم دوست خوبی چون شما رو راضی کنم. اما این سؤال رو شما باید پاسخ بدید.چون هیچ فردی نمیتونه در مورد عکس العمل اخلاق خودش نظر بده.

101 مسافرت با کدام وسیله نقلیه را بیشتر دوست داری؟چرا؟
1- قطار 2- وسیله شخصی 3-هواپیما 4- اتوبوس
قطار و وسیله ی شخصی :
چون راحت تر هستم و همیشه خاطراتی رو باهاشون داشتم.

102 دنیای امروز رو چه جوری می بینی؟ دنیایی پر از رنگ ...

103 آیا کسی ناراحتت کنه زود می بخشیش؟ بستگی داره از چه نظر اذیت بشم.اما تقریبا" همیشه بخشیدم و در تمام زندگیم فقط دو نفر رو نمیتونم ببخشم. (لطفا" نپرسید. در دنیای واقعی هستن)

104 منو چطور؟بخشیدی؟ اختیار دارید. شما باید بنده رو ببخشید.

باتشکر فراوان از شما.امیدوارم به اهداف قشنگتون برسید.آمین
سپاسگزارم. امیدوارم همیشه سالم و شاد باشید.

shakira

متخصص بخش پزشکی
سؤالات مالارمه ی گرامی:

سلام عزیزم.
سلام دوست عزیز.:احترام:

امیدوارم خوب باشید
سپاسگزارم.امیدوارم شما هم خوب باشید.

طبق قوانین ظاهرا باید حداقل 10 سئوال بپرسم در حالیکه سئوال پرسیدن در این حدوسعت یا باید شخصی و مرتبط با روحیات شما باشد...یا اینکه راجع به جو انجمن.

به خاطر تازه وارد بودنم و اینکه خیلی اهل سئوالات شخصی آن هم به طور عمومی نیستم و به احترام دوستی ارزشمندت، تنها دوست دارم نگرت را راجع این جمله بدانم:
لطف دارید. در خدمتم.

فرض کن یک پرنده کوچیک رو شونه شما همیشه نشسته و هر روز از شما یک سئوال میپرسد...
آیا امروز آماده ای همانی باشی که میخواهی؟

و آیا هر روز شما میتوانید همان انسانی باشید که میخواهید؟ بله. اتفاقا" بنده همیشه سعی میکنم متفاوت تر و بهتر از روز قبل باشم و همیشه با یک تغییر ظاهر میشم.

پاسخ شما راه زندگی شما را به شما نشان خواهد داد دوست خوبم.....:گل:
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو به درستی انتقال بدم و جواب کاملی عرض کرده باشم.:احترام:

سپاس ... بی نهایت سپاسگزارم. مجددا" تشریف بیارید. :5:

shakira

متخصص بخش پزشکی
سؤالات بارون گرامی:
سلام سلام
:14: منم اومدم با سؤالای اختصاصیم :بدجنس::شاد:
سلام بارون گرامی. خوش آمدید.:احترام:
خب آماده ای ی ی؟ :داغ: بدو بیا پاین:19:
بله.به لطف شما. چشم.

پیشاپیش ممنون از جوابی که به سؤالام میدی.:گل::دوست::دست:
خواهش میکنم.انجام وظیفه ای بیش نیست.
بدو بیا :19:
اومدم. :فرار:

105 - دنیا چه رنگیه؟
رنگارنگ.

106 - شترِ دیده رو میشه ندیده گرفت؟
اگه بخواهیم بله، میشه.

107 - اگه بفهمی یکی از دخترای
انجمن در اصل پسره وتاحالا چاخان میکرده چی بهش می گفتی؟ برعکس به پسری که خودشو دختر معّرفی کرده چی؟ چی میگی؟
خوب شخصیت خودش رو پنهان کرده. شاید دلیل داشته باشه، اما اصالت شخصیتش رو پیش بنده از دست میده.حرف خاصی نمیزنم.

108 - با شنیدن کدوم آهنگ باید یاد شما بیوفتیم؟ (منظورم آهنگیه که باهاش حس میگیری و برات موندگاره)
خیلی آهنگا هستن که به من آرامش میدن. هر آهنگی که ریتم آروم داشته باشه. (آهنگ بی تو میمیرم از آقای بابک جهانبخش ...)

109 - وقتی فرصت خوابیدن نداری وخسته و خواب آلودی چه شکلی میشی؟ بد اخلاق ؟ یا فقط کسل؟
فقط کسل میشم اما باز هم کارآیی دارم و میتونم کارهای روزمره ام رو انجام بدم.

110 - واکنشت در برابر این 3 تا عابر توی خیابون چیه؟ {یه معلول – یه آدم خیلی چاق- و یه آدم بی نزاکت} بهشون زل میزنی؟ نگاه کوتاه و معمولی مث وقتی که یه آدم معمولی رو میبینی داری؟ یا سعی میکنی علی رغم کنجکاویت اصلاً نگاهشون نکنی؟
من در خیابان به عابرین دقت نمیکنم. به همه نگاه کوتاه و معمولی مثل وقتی که یه آدم معمولی رو میبینم، دارم.

111 - اگه اسباب و ملزومات رسیدن به هدفت از شما سلب بشه، چطور میتونی هدفتون رو دنبال کنی؟ (منظورم اینه که چطور با خواستن ، توانستن میکنی؟!!!:تعجب:) میتونی نشون بدید شکست ناپذیر هستی و با اراده میشه هر چی رو بخوای بدست بیاری حتّی اگه ملزوماتش مهیّا نباشه؟ بله. در این شرایط فقط هدف رو میبینم. نه حاشیه رو. ملزومات هم جزئی از حاشیه هستن.

112 - توی صندوق صدقات خیابونا پول میندازی؟ یا اطمینان نمی کنی؟ :نیش:
در مواقعی که سر راهم باشه و پول خرد داشته باشم، بله. اما ...(بماند)

113 - سخت ترین و بهترین روزت توی ایران انجمن؟
سخت ترین : امروز که باید به این تعداد سؤال پاسخ بدم، بهترین : همیشه.

114 - بحث سیاسی دوست داری؟
نتیجه نداره.

115 - اسم شب؟!!! :نیش:
یادم رفته.راهنمایی کنید.:سکوت:

116 - گریه کردن واسه مرد ننگه؟
نه.خوب احساسات در همه وجود داره.

117 - موهبت یا مواهب زندگیتو نام می بری برامون ؟
سلامتی وموفقیت و حضور گرم خانواده ام و دوستان مهربونم. عضویت در ایران انجمن.

118 - به سنّتای اجتماعی و قومی چقدر اعتقاد داری؟
بستگی داره منظورتون کدام بخش باشه. به اعتقادات همه احترام میذارم.

shakira

متخصص بخش پزشکی
ادامه ی سؤالات بارون گرامی::احترام:

باران شما را به دیدن ادامه ی سؤالات دعوت می کند: :15:

:baroon:

119 - بین دوستای مشترکت به چی معروفی؟ لقبی هم بهت دادن؟ مهربون و صبور. (منظورتون از مشترک چی بود؟
:تعجب2:)

120 - تو دوستی چقد از منافع خودت مایه می ذاری؟ تا حدی که بتونم. (اما در برخورد با بعضی افراد، محتاط رفتار میکنم.)

121 - اخبار حوادث رو چه قد دنبال می کنی؟ دنبال نمیکنم.
:ناراحت:

122 - اگه گفتی ناظم بودن چه ویژگی هایی رو می طلبه؟:نیش: صبور و جدی بودن رو میطلبه.

123 - وقتی کسی برات خیلی عزیزه ولی دروغ زیاد میگه، چه برخوردی باهاش داری؟ بازم رک میگی بهش؟ نه.چون خیلی عزیزه.

124 - ممکنه بگی چه چیزی که توی این انجمن نگهت داشت؟ به نظرت میشه که زیباییشو از دست بده؟ محیط گرم و صمیمی و دوستانه ی انجمن بنده رو ماندگار کرده.
:loveiranjoman: منظورتون از سؤال دوم رو متوجه نشدم.:ناراحت:

125 - چه موقع از شبانه روز آرامش بیشتری داری؟ شب ها.

126 - چه جور عکس و تابلویی رو برای دیوارای اتاق شخصیت می پسندی؟ رنگهایی ملایم داشته باشن و آرامش رو نمایش بدهند.
127 - شده به خاطر ایران انجمن از کارای مهم یا غیر مهم زندگیت صرف نظر کنی و بیای پیش ما؟ :بدجنس: بله.وظیفه ام بوده.

128 - قهر، بچّگیه؟ به نظر بنده، قهر، همون دلخوری است که در کودکان قهر نامیده شده و در بزرگسالان چون میخوان به طرف مقابل فرصت بدن، مدتی تنهاش میذارن. همین. (اما قطع رابطه بر اثر کینه فرق میکنه.)

129 - وقتی به یه مغازه ی نه چندان شلوغ وارد میشیی، هرچی از فروشنده می پرسی جوابتو نمیده و تحویل نمی گیره ، چه کار می کنی؟ از مغازه خارج میشم.

130 - وقتی توی درستی و نادرستی انجام یه کار سردرگم میشی و هیچ جور نمی تونی جوابی پیدا کنی، ملاکت برای تصمیم گیری چیه؟ مشورت میکنم.

131 - با این نظریه موافقی؟ "کسایی که از پیری می ترسن، در واقع از طی شدن جوونی خودشون ناراحت نیستن .اونا از این ناراحتن که دیگران هنوز جوونن!" خیر. به نظر بنده،
کسانی که از پیری می ترسن، در واقع از طی شدن جوونی خودشون ناراحت هستن. (البته نباید ناراحت بشن.)

132 - چی اعصابتو خورد می کنه، طوری که نتونی خودتو کنترل کنی؟ اینکه یک نفر منظورمو متوجه نشه و منظورم رو اونطور که نباید، برداشت کنه.

133 - روی چیزی هم تعصّب داری؟
مادرم.

shakira

متخصص بخش پزشکی
ادامه ی سؤالات بارون گرامی:

:توافق:
:دوست:

134 - اگه توی یه جمعی باشی که درک نشی و کلّاً وجود و رفتارت برای اونا غریب و غریبه باشه (یعنی در مورد شخصیّت و رفتارت تصوّری غیر از خود واقعیت داشته باشن و با حرف و عمل نتونی بهشون، خودتو بشناسونی) برای نشون دادن خود واقعیت می جنگی یا تو لاک خودت پنهان میشی؟
سعی میکنم خودم رو ثابت کنم، اما اگه نشد، مهم نیست.

135 - به نظر خودت آدم شجاعی هستی؟ شجاعت افتخاره؟ انسان ترسو چطور؟ بی ارزشه؟
در حد متوسط هستم.همیشه هم به خدا توکل میکنم. ترس نقطه ضعفه که باعث میشه سایرین از آدم ترسو سوء استفاده کنن.

136 - وقتی سوتی میشه چه راهکاری به خرج میدی؟ :10:
همیشه خودم سوتیهامو میگیرم. هیچکس متوجه نمیشه.:10:

137 - روز بارونی باچتر؟ بی چتر؟
بارون آروم: بی چتر. بارون تند : پشت پنجره یا داخل ماشین.

138 - بارزترین و شایع ترین خصلت جنس انسان چیه؟
در بعضی انسانیت و در بعضی ادعا.

139 - مفهوم این بیت رو بگید:
آسمان بار امانت نتوانست کشید
قرعه ی کار به نام من بیچاره زدند

این شعر رو میتونیم به یکی از آیه های قرآن تشبیه کنیم.
اینکه آسمان نتوانست امانتی رو که بهش سپرده بودند رو تحمل کنه، و انسان این مسئولیت رو برعهده گرفت.
اگر نادرست است، بفرمایید تا درموردش بیشتر تحقیق کنم.

140 - به نظر شما اسراف کردن محبّت ، تعبیر درستیه؟ محبّت زیاد اسرافه؟
بستگی داره به چه شخصی باشه. بعضی ها متوجه محبت نیستن و در این افراد محبت رو اسراف میکنیم
.

141 - چشم و هم چشمی همیشه بده؟
باعث اذیت و عذاب است.

142 - شادی رو از دنیای بیرون به دست میاری یا دنیای درون؟ آرامش رو چطور؟
شادی رو، بیشتر از دنیای بیرون و آرامش رو بیشتر از دنیای درون به دست میارم.

143 - دوست دنیای مجازی به اندازه ی دوست دنیای واقعی و ملموس، مهم هست؟
در هر صورت، هر دو شخص، انسان هستند و شخصیت و احساس دارند. بنابراین دوست مجازی هم به میزان دوست دنیای واقعی، مهم است.

144 - از چند سال پیش تا الآن طرز فکرت چقدر عوض شده؟
تقریبا" از 2 سال پیش، طرز فکرم در مورد بعضی افراد تغییر کرده.اما چون خیلی زود تحت تأثیر دنیای افراد بزرگسال قرار گرفتم، از دوران نوجوانی نسبت به دوستان همسن و سال خود، نگرش بهتری داشتم.

145 - به کدوم طرز فکرت که حالا دیگه بهش اعتقاد نداری می خندی؟
اینکه نسبت به همه مهربون باشم.

146 - فکر می کنی توی 10 سال آینده چقدر از افکار امروزت تغییر می کنن و برات خنده دارن؟ :نیش:
نمیدونم و کاش اطلاع داشتم. شاید هم تغییری نکنن.

147 - ایران انجمن توی چه مواردی تونسته طرز فکرت رو عوض کنه؟
اینکه در دنیای مجازی هم میشه دوستانی به زیبایی و مهربانی دوستان دنیای واقعی داشت.

148 - قیچی رو بیخودی به هم بزنیم دعوا میشه؟
تا به حال تجربه نداشتم.

149 - جمله یا شعری که همیشه همراهته و سعی می کنی زندگیتو بر اون اساس بسازی چیه؟

1) به خدا توکل کنم.
2) هیچ گاه افرادی که در زندگیم وجود دارند رو فراموش نکنم(خانواده و دوستان)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا