سؤالات آقا مهدی (پلنگ گرامی):
:احترام:
سلام بر مهدیه خانم گرامی :50::11:
سلام آقا مهدی گرامی.
من اومدم
خوش آمدید.:توافق:
مثل اینکه خیلی خوش اومدم:خجالت2::نیش:
بله.عرض کردم.دقت نفرمودید.:احترام:
اگه شماره بندی اشتباه کردم خودتون بی زحمت درست کنید:خجالت:
نه. کاملا" صحیح هستند.:احترام:
74- روزای اول که اومده بودید منو چجوری تصور میکردید؟ اون روزها شما رو زیاد مشاهده نمیکردم (جدی عرض کردم. بیشتر مدیران کل و ناظمین و مدیران رو دیدار میکردم)
75- چقدر تصورتون با الان تغییر کرده؟ از ابتدا که با شما آشنا شدم، آقای مهربون و محترمی بودید، اکنون نیز، همین گونه تشریف دارید.
76- به غیر از اون سوال بالا نظرتون راجع به من چیه؟ مهربون و پر تلاش هستید.
77- شوخی های منو میبینید؟ بله، مشاهده میکنم. زیبا و جالب هستند.(روزی جبران خواهند شد.)
78- نظرتون راجع بهشون چیه؟ زیبا هستند و بابت زحماتتون سپاسگزارم.
79-منو به چه میوه ای تشبیه میکنید؟ سیب یا پرتقال (آخه این چه سؤالیه که میفرمایید؟):ناراحت:
80- ادمین رو به چه میوه ای تشبیه میکنی؟ چرا؟ قبل از اخراج شدن باید عرض کنم که شما بنده رو اغفال میفرمایید. :بای:خوب و اما جواب،:سکوت: نمیشه با پیام خصوصی عرض کنم؟
81- تا حالا از دست من ناراحت شدید؟ خیر.چرا باید از دست برادر مهربانی چون شما ناراحت بشم؟
82- چرا و کی ناراحت شدید؟ چرا اصرار میفرمایید؟ باور کنید ناراحت نشدم.:ایول:
83- چرا من هی قوانینو نقض میکنم کسی گیر نمیده؟ نمیدونم.:مشکوک:مگه نقض میکنید؟:سوت: شاید دارن به شما فرصت بازگشت به راه صحیح رو میدن.:توافق:
:گل:
:احترام:
سلام بر مهدیه خانم گرامی :50::11:
سلام آقا مهدی گرامی.
من اومدم
خوش آمدید.:توافق:
مثل اینکه خیلی خوش اومدم:خجالت2::نیش:
بله.عرض کردم.دقت نفرمودید.:احترام:
اگه شماره بندی اشتباه کردم خودتون بی زحمت درست کنید:خجالت:
نه. کاملا" صحیح هستند.:احترام:
74- روزای اول که اومده بودید منو چجوری تصور میکردید؟ اون روزها شما رو زیاد مشاهده نمیکردم (جدی عرض کردم. بیشتر مدیران کل و ناظمین و مدیران رو دیدار میکردم)
75- چقدر تصورتون با الان تغییر کرده؟ از ابتدا که با شما آشنا شدم، آقای مهربون و محترمی بودید، اکنون نیز، همین گونه تشریف دارید.
76- به غیر از اون سوال بالا نظرتون راجع به من چیه؟ مهربون و پر تلاش هستید.
77- شوخی های منو میبینید؟ بله، مشاهده میکنم. زیبا و جالب هستند.(روزی جبران خواهند شد.)
78- نظرتون راجع بهشون چیه؟ زیبا هستند و بابت زحماتتون سپاسگزارم.
79-منو به چه میوه ای تشبیه میکنید؟ سیب یا پرتقال (آخه این چه سؤالیه که میفرمایید؟):ناراحت:
80- ادمین رو به چه میوه ای تشبیه میکنی؟ چرا؟ قبل از اخراج شدن باید عرض کنم که شما بنده رو اغفال میفرمایید. :بای:خوب و اما جواب،:سکوت: نمیشه با پیام خصوصی عرض کنم؟
81- تا حالا از دست من ناراحت شدید؟ خیر.چرا باید از دست برادر مهربانی چون شما ناراحت بشم؟
82- چرا و کی ناراحت شدید؟ چرا اصرار میفرمایید؟ باور کنید ناراحت نشدم.:ایول:
83- چرا من هی قوانینو نقض میکنم کسی گیر نمیده؟ نمیدونم.:مشکوک:مگه نقض میکنید؟:سوت: شاید دارن به شما فرصت بازگشت به راه صحیح رو میدن.:توافق:
:گل:
آخرین ویرایش: