• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

**ســی اُمیـن صندلی داغ ايران انجمن با حضور shakira**

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shakira

متخصص بخش پزشکی
ادامه ی سؤالات بارون گرامی:

:احترام:

:24:
:دوست:
150 - با به میون اومدن اسم خدا، کدوم صفتش بیشتر توی ذهنت تداعی میشه؟ رحمت و مهربونیش یا جبّاریتش؟ مهربونی خداوند.

151 - به نظرت تا کجا میشه ادامه داد؟ نپرس چیو، جوابو بده! :بدجنس: تا هر جا که توانایی باشه.

152 - توی خیابون اگه کیف پولتو بزنن داد و بیداد راه میندازی؟ شوکه و مات نگاه میکنی؟ می دویی دنبال دزد؟ چه می کنی؟ خدانکنه.
:ناراحت: میرم دنبالش.

153 - یک پدر ایده آل چه خصوصیاتی داره؟ محبتش رو بیشتر از پول در دسترس قرار میده.

154 - یک همسر ایده آل چه خصوصیاتی داره؟ همیشه همسرش رو درک کنه و در همه ی مواقع در دسترس باشه و هیچ گاه همسرش رو تنها نذاره.

155 - یکی از بهترین و بدترین خاطراتت با من رو بگو.:شاد:/:48: بهترین: هرموقع که با شما هم صحبت بودم. بدترین: موجود نمیباشد.
156 - ملاکت برای تعیین اندازه ی مهر و محبت آدما یا خالصی و ناخالصیشون چیه؟ با ابراز دادن یا ندادن اونا میشه به نتیجه ی درست هم رسید؟:فکر:
همیشه به رفتارشون توجه میکنم. همیشه هم از رفتارشون به منظورشون
پی میبرم.

157 - این یکی از شکلک های دوست داشتنی منه. نظرتو بگو:
attachment.php
قشنگه.

158 - برامون بگو کدوم سؤال های صندلی داغت رو بیش از همه دوست داشتی؟:توافق: همه ی سؤالات زیبا بود و مشخص بود که با صبر و حوصله طرح شده اند.(فکر کنم با هم هماهنگ فرمودید تا به کل شکیرا رو به آتش بکشید. اما درجه حرارت من هنوز خوبه.)

159 - دوست داشتی تو یه کلبه ی چوبی تو جنگل زندگی می کردی؟ بعد هر روز صبح سبدت رو برمی داشتی و برای چیدن تمشک راهی جنگل می شدی؟!! :تعجب:توی راه با خرگوشا و گلا حرف می زدی و با پروانه ها بازی می کردی؟:نیش2:دوست داشتی؟ خیلی دور از دسترسه.اما بله.آرامش رو دوست دارم.

160 -
شیرینی مورد علاقه ت ؟ شکلات مورد علاقه ت؟ گل مورد علاقه ت؟ عطر مورد علاقه ت؟ کتاب مورد علاقه ت؟
شیرینی: هر نوعی از شیرینی که خیلی زیاد شیرین نباشه و شیرینیش اذیت نکنه،
شکلات: شکلات شکلاتی(کاکائو) رو دوست دارم.
گل: رز (همه رنگشو دوست دارم).
عطر : عطری که سرد باشه. میونه ام با عطرهای گرم خوب نیست و سردرد میگیرم.
کتاب: کتابهای شعر و تاریخی جالب. (کتابهای شعر مرحومه فروغ فرخزاد رو خیلی دوست دارم و مجموعه ی پنج کتاب ایشون رو دارم.

161 -
دوران کودکیت برات شیرین بوده؟ بله.دوران خوبی بود. یادش بخیر. اونهمه سادگی و آرامش ...
162 - دوست داری توی صندلی داغت چه سؤالی ازت بشه که تا حالا نشده؟ جوابشم بگو برامون. :19:
سؤال خاصی در نظر ندارم.یکی از خصلتهایی که سؤالات صندلی داغم دارن اینه که سؤالات متنوع هستند و ایجاد خستگی و دلسردی نمیکنن. از شما دوستان گرامی سپاسگزارم.

163 - سؤال آزاردهنده ای هم توی صندلی داغ شما هست؟ :62:
خیر.خدا رو شکر.

164 - الآن فشارت چنده؟:بدجنس:
خوبه و داره کاهش پیدا میکنه. چون امروز در شرکت هم کار زیاد بود و مدام تایپ کردم.

165 - ...؟ :15:
بله.درسته.:سکوت:

خسته نباشی دوست شیرین.:گل::شاد:
سلامت باشید بارون گرامی.
:قلیون::دست:

مجددا" تشریف بیارید.:توافق:

:گل:

آخرین ویرایش:

shakira

متخصص بخش پزشکی
سؤالات دل آرام گرامی:

سلام بر مهدیه خانم عزیز
سلام بر شما دوست محترم.

نه خسته
سلامت باشید.

166- اهل کمک به دیگران هستی؟ تا چه حد؟
بله.خیلی.

167- اگه به کسی کمک کنین در جواب محبتتون رو با بدی بده چه حالی میشین؟ چه رفتاری باهاش میکنین؟ سکوت میکنم و متوجه میشم که باید کمکش کنم.

167- نظرتون در مورد آدمایی که بقول معروف نمک میخورن و نمکدون میشکنن چیه؟
قدرنشناسن.

168- راستی یادم رفت بپرسم شما واسه کمک به دیگران منتظر درخواستشون میمونین یا نه ؟
خیر.اگه ببینم کسی احتیاج به کمک داره، دریغ نمیکنم.

169- فرق کمک خیرخواهانه با دخالت چیه؟
خوب مشخصه. دخالت یعنی اینکه در کار دیگران برای منافع خودمون سرک بکشیم.

170- نظرتون در مورد آدمای فضول چیه؟ باید باهاشون چه رفتاری داشت؟
باید در مقابل رفتارشون طوری رفتار کنیم تا متوجه بشن که متوجه کارشون هستیم. بنده سکوت میکنم تا متوجه بشن.

171- نظرتون در مورد آدمایی که دوستیشون در حد سوئ استفادست چیه؟
شایستگی دوستی رو ندارن.

172- چه رفتاری باید باهاشون داشت؟
من اینگونه افراد رو ترک میکنم.

173- بنظرت به چه کسایی میگن ساده؟ بستگی داره از چه نظر ساده باشن. عده ای از نظر نگرش ساده هستن و کارها و کلکهای دیگران رو متوجه نمیشن، عده ای هم به دلیل قلب پاک و ساده اشون، بی آلایش هستن. منظور شما کدوم گروه است؟

174- اصلا سادگی خوبه یا بد؟ توضیح بده گروه دومی که در پاسخ سؤال قبل توضیح دادم، خوبه.اما گروه اول نه.

175- آدم زرنگ کیه؟ فردی که از وقت و ابزار و یا از آدمها، نهایت استفاده رو برای رسیدن به اهدافش به کار بگیره.

176- فرق آدم زرنگ با سوئ استفاده گر چیه؟ بستگی داره منظور از زرنگی چی باشه. اگه بخواد از افراد به نفع خودش استفاده کنه و برای همون افراد سودی نداشته باشه، سوء استفاده نامیده میشه.

177- بنظرت چرا بعضیا بدجنسی و عدم روراستی رو زرنگی میدونن؟ چون از ضربه های وارد به طرف مقابل بی اطلاع هستن.

178- با این آدما چه باید کرد؟ از این افراد باید دوری کرد.

shakira

متخصص بخش پزشکی
ادامه ی سؤالات دل آرام گرامی:

با اجازه صاحبخانه
اختیار دارید.بنده میهمان هستم.

179- بزرگترین هدفتون تو زندگی چیه؟ رضایت خداوند و پدر و مادرم.

180- پیش آمده به هدف مد نظرتون نرسید؟ اگه آره ، بعدش نشستین فکر کنین دلیلش چی بوده؟ خوشبختانه اینگونه هدفی نداشتم که بهش نرسم.

181- بنظرتون شانس چقدر در تحقق یا عدم تحقق اهداف میتونه دخیل باشه؟شانس دخیل نیست.اگه انسان قلبا" به هدفش ایمان داشته باشه، احتمال رسیدن به اون هدف خیلی زیاد میشه.

182- جو و شرایط جامعه چقدر در تصمیم گیری هاتون نقش داره؟ چرا؟ خیلی زیاد. ما در این جامعه زندگی میکنیم و در تک تک و حتی کوچکترین کارهامون باید شرایط جامعه رو هم در نظر بگیریم.

183- خانواده و دوستان چطور؟ من در بین این افراد زندگی میکنم و مسلما" تصمیم به کاری که مغایر با خواسته ها و انتظارات این افراد باشه، نخواهم گرفت. البته بستگی به اهمیت کار هم داره.

184- تا بحال شده نظرتون رو به کسی القا کنین؟ اگه بوده چرا؟ القا کنم یا اجبار؟ هیچ وقت خودخواهانه نظرم رو ارائه ندادم. هرموقع از بنده نظر خواهی شده، نظرم رو طوری که طرف مقابل احساس ناراحتی نکنه، عرض کردم.

185- اگه قرار باشه یه تصمیم مهم و سرنوشت ساز بگیرین و در مورد رأی خودتون و راهی که مد نظرتون هست مطمئنین ولی شخص که براتون خیلی عزیزه مثل مادرتون نظر مخالف شما داره اونوقت چیکار می کنین؟ مطمئنا" هر مخالفتی (مخصوصا" برای کارهای بزرگتر و مهمتر) دلیل مهمی داره. حتما" جویای دلیل خواهم بود و سپس با سنجش کار و حاشیه هاش تصمیم نهایی رو میگیرم.

shakira

متخصص بخش پزشکی
سؤالات سارای گرامی:

186- وای چقدر گرمه :خجالت2: الان راحتی؟ صندلی خییییییییلی داغه؟!! هوا خوب و معتدل می باشد.

187- نظرتون راجع به لهجه اصفهونی چیه؟ :خنده1: شیرینه.

188- شما توی سوال نظرتون راجع به کاربران چیه وقتی اسم منو دیدی گفتی منو نمیشناسی!! واااااااااااااااااااقعا منو نمیشناسی؟! پس چرا واسم پیغام دوستی دادی؟!! :مشکوک::52: خوب سعادت آشنایی با شما رو نداشتم :ناراحت:و دلیل درخواست دوستی هم این بود که با شما بیشتر آشنا بشم.:احترام:

خب عزیزم مشغول کارم فرصت ندارم سوالات بیشتری بپرسم. امیدوارم صندلی داغت جیززززززززززززززززززززززززززترین صندلی انجمن باشه :چشمک: :گل:

سپاسگزارم. مجددا" تشریف بیارید. :احترام:

shakira

متخصص بخش پزشکی
ُسؤالات آقا هومن گرامی (پسر خاله):

سلام بر مهدیه خانم:گل:
سلام بر شما.

مهدیه هر کدوم از سوالام
تکراری بود یا دوست نداشتی جواب بدی جواب نده چون من همه سوالای قبل رو که ازت کردن نخوندم
چشم.

189 .الف)شیطون هستى ؟ البته من میدونم نیستی! ب)اگه نیستی بگو چرا نیستی؟ پ)چرا انقدر متانت به خرج میدی؟ ت)کی گفته نباید گاهی هم شیطنت کنی؟
الف) شیطونیام واسه وقتیه که دوستای قدیمی حضور داشته باشن و بخوام اذیتشون کنم.
ب) زیاد شیطون نیستم.یعنی قبل ها و پیش تر ها خیلی شیطون بودم، اما الآن خیلی کم.شاید ماهی 10 دقیقه شیطونی کنم.خوب دیگه دغدغه ها باعث شده که واقعا" جدی باشم و گاهی حتی احوالات خودم رو فراموش میکنم.
پ) شما لطف دارید. نظر لطفتونه.
ت) کسی نگفته، خودم انرژی برای شیطنت ندارم و کارهای روزمره تمام انرژیمو میگیرن.
(چرا این تعداد سؤال رو در 1 شماره پرسیدید؟)

190. تا حالا رفتی رو مخ کسی ؟؟؟ کسی رفته رو مخ تو؟؟؟
رو مخ کسی نرفتم.ولی خیلی از دوستام برای اینکه تحملم رو بسنجن، از این کارها زیاد انجام دادن.(به همین دلیل هم به من میگن صبور.)

191.دوست داری اطرافیانت چه جوری باهات رفتار کنن؟
همونطور که باهاشون رفتار میکنم و اینکه باعث آرامشم باشن.

193. دوست داری هیچ کسو دوست نداشته باشی ؟ چرا؟
نه.این چه کاریه؟

194. تو دنیا تنهایی چه میکنی؟
مگه تنهام؟

195.الف)تنهایی رو دوست داری؟ ب)چه قدر تنهایی؟ پ)شده بعضی وقتها احساس کنی خیلیها در کنارت حضوره فیزیکی دارن فقط و درکت نمیکنن؟و خیلی تنهایی؟
الف) اینکه در روز چند ساعت تنها باشم، رو میپسندم.ب) فقط در شرکت کمی اطرافم شلوغه. در منزل تقریبا" سکوت و آرامش برقراره.
پ)بعضی اوقات بله.

196.از خواب خوشت میاد؟
از خواب دیدن یا خوابیدن و استراحت کردن؟ این روزها به قدری خسته میشم که فقط خواب شب میتونه کمی از خستگی رو برطرف کنه.

197. فکر میکنی از دیدگاهه طب سنتی طبعت (مزاجت) چیه؟
سرد

198. تو شهربازی کدوم وسیله رو بیشتر دوست داری؟
چرخ و فلک

199. اگه یکی چشاتو از پشت با دستاش بگیره اولین نفری که به ذهنت میرسه کیه؟
بستگی داره کجا باشم و در چه موقعیتی باشم.

200. بدون تعارف و رودرواسی از تاپیکای کی بیشتر خوشت میاد ...با تاپیک کی زیاد حال نمیکنی؟
rl253dlxwg1fa1mtcttw.gif
من برای تمام تاپیکها ارزش قائل هستم، چون دوستان وقت باارزششون رو به ثبت و ارسال این تاپیکها اختصاص میدهند.
اما واقعا" تاپیکهای تکراری که عینا" بدون هیچ تغییری ثبت میشن، کمی اذیتم میکنن(در بخش پزشکی.)

201. تو بچه گیات بیشتر با پسرا بازی میکردی یا با دخترها؟
456%20%2830%29.gif
با دخترا.:مشکوک:

202. تو عمرت فکر میکنی چقدر تا حالا دروغ گفتی؟ مگه نمیدونی دروغ گفتن کاره غیراخلاقیه و همه جا رد شده پس چرا دروغ میگی؟
:تعجب:من دروغ نمیگم:نه:، دلیلی واسه دروغ گفتن ندارم. شاید حقیقت رو نگم، اما دروغ نمیگم.

203. همین الان دوست داری از کی یه شاخه گل مثل این هدیه بگیری؟
rose.gif
از ... :فکر:نمیدونم:نمیدونم:. شاید از یک دوست قدیمی.

204. اگه بهت بگن ۶ ماه از زندگیت باقی مونده ، ۱ ماه از زندگیت باقی مونده ، ۱ روز از زندگیت باقی موندهو در نهایت ۵ دقیقه از زندگیت باقی مونده توی هر حالت چیکارمی کنی؟

6 ماه: اول از همه حلالیت میطلبم، و بعد به زندگی عادیم ادامه میدم تا لحظه ی فراق و فراغ برسه.
1 ماه: از همه حلالیت میطلبم، به مشهد سفر میکنم.یه سر به بهشت زهرا میزنم و به زندگیم ادامه میدم.
1 روز: از همه حلالیت میطلبم، قرآن میخونم و میرم در آغوش مادر بزرگوارم.
5 دقیقه: خیلی کمه.فقط میرم در آغوش مادرم و از ایشون میخوام واسم دعا کنن.

shakira

متخصص بخش پزشکی
ادامه ی سؤالات آقا هومن:

205. اگه یه روز بیان بهتون بگن حق ازدواج نداری از خوشحالی سکته میکنید یا از ناراحتی سکته میکنید؟ چرا باید سکته کنم؟ اینهمه انسان مجرد، بنده هم که از خدا خواسته هستم.

206. خوبه دخترا دوست پسر داشته باشن؟ پسرا چی خوبه دوست دختر داشته باشن؟ اگه بده چرا بده؟
برای شناخت جنس مخالف خوبه، اما شرایط و موقعیت و البته سن مناسب و ظرفیت افراد رو میطلبه.

207. دوست داشتی کی روی صندلی داغ بشینه؟
خودم.

208. اگه خدا گناه کردنو آزاد کنه چه گناهی میکنی؟ نگو نمیکنی که خیلی بده دیگه؟
الآن به قدری گناه دنیا رو گرفته که خداوند باید 1 دقیقه گناه کردن رو منع کنه. درسته؟

209. گرون ترین چیزی که داری چیه؟
سلامتی و خانواده ی خوبم.

210. از کدوم شکلک خوشت میاد؟
:5:

211. تا بحال شده از کسی خوشت بیاد ولی نتونی بهش بگی؟ اگه آره فکر میکنی چی باعث شده که بهش نگی؟
نه.چون از هر کسی خوشم بیاد، بروز میدم.(لطفا" برداشت بد نداشته باشید.)

212. بیشتر لباسات چه رنگیه؟
اکثرشون ساده و یکرنگ هستن. تقریبا" همه ی رنگها رو دارم.

213. تا حالا نی نی تو بغلت جیش کرده؟:خنده1:
خیر. نی نی ها بنده رو دوست دارن و به من احترام میذارن.:زبون:

214. دیروز ناهار چی خوردی؟
قرمه سبزی

215. فکر میکنی چرا استعداده چاقی نداری؟
چی؟ کی فرموده؟ مگه بنده رو میشناسید؟

216. چند نفرید توی خونه؟ تو بچه چندمی؟
فرزند چهارم.

217. دوست داری کدوم منطقه تهران زندگی کنی؟
هرجا که آرامش باشه.

218. به من چندتا انتقاد میکنی؟
هیچی.جرأت نمیکنم.:سکوت:

219. عیدت چطور گذشت؟ 13 بدر کجا بودی؟
خوب بود. حسابی کلافه شدم. بوستان گفت و گو.

220. دوست داری ازت سوالای شخصیتر هم بشه؟ یا سانسور ترجیح میدی در صندلی داغ؟
هر سؤالی دوست دارید بپرسید. اگه تمایلی به پاسخگویی نداشته باشم، چواب رو عرض نمیکنم.

shakira

متخصص بخش پزشکی
سؤالات دریای عزیز:

سلام مهدیه جان:گل:
سلام دریای عزیز.

خوبی دوستم؟
سپاسگزارم. شما خوب هستید؟

221-در نهایت عصبانیت چی کار می کنی؟
سکوت

222- خوشحالیتو چه جوری بروز می دی؟
لبخند میزنم و کاملا" رفتارمو کنترل میکنم.

223-اگه پاک کن داشتی کدوم خصلتتو پاک می کردی؟
خستگیمو.

224-کدوم فصلو دوست داری؟
بهار

225-دوست داشتی پسر بودی؟
دختر بودن رو ترجیح میدم.

226-زندگی با 4 تا داداش چه جوریه؟
خوبه.

227-فکر می کنی من چه جور شخصیتی دارم؟
مهربون و صمیمی

228-کدوم شکلک شبیه منه؟

229-نظرت راجع به بخش سرگرمی و طنز؟ خوبه و بعضی اوقات که واردش میشم، برام هیجان انگیزه.

230-یه پیشنهاد و انتقاد ازبخش سرگرمی و طنز
پیشنهاد و انتقادی ندارم. فقط بابت مدیریتتون بی نهایت سپاسگزارم.

بازم بیام؟:نیش2:
حتما". تشریف بیارید.

خسته نباشی دوستم:گل:
سلامت باشید.

Mans0ur

New member
خانوم ِ شکیرا سلام.

عرض ادب. خوب هستین ؟

خسته نباشید بابت پاسخگویی به سوالات دوستان.

شاید خلاف ِ قوانین صندلی داغ باشه ولی من فقط یه سوال ازتون دارم :

231- هفت چیزی رو اسم ببرید که به نظر شما دنیا بدون اون ها بی معنی هستن ؟ ( اگه هم لازم میدونید دلایلش رو هم بگید . اگه نه که هیچی . تشکر از پاسخگوییتون)

آخرین ویرایش:

shakira

متخصص بخش پزشکی
سؤالات آقا منصور گرامی:

خانوم ِ شکیرا سلام.
سلام بر شما آقا منصور محترم.

عرض ادب. خوب هستین ؟
لطف دارید. سپاسگزارم. خدا رو شکر. شما خوب هستید؟

خسته نباشید بابت پاسخگویی به سوالات دوستان.
سلامت باشید. خدمت شما خیر مقدم عرض میکنم.

شاید خلاف ِ قوانین صندلی داغ باشه ولی من فقط یه سوال ازتون دارم :
انتظار داشتم سؤالات بیشتری بپرسید.:ناراحت:

231- هفت چیزی رو اسم ببرید که به نظر شما دنیا بدون اون ها بی معنی هستن ؟ ( اگه هم لازم میدونید دلایلش رو هم بگید . اگه نه که هیچی . تشکر از پاسخگوییتون)
ویژگی باشه، شیء، فرد یا مکان؟

بنده، پاسخی با ترکیب موارد مذکور عرض میکنم:

1)
خانه ی خدا (قبله ی مسلمانان هست و اگر نباشد، مکانی تا این حد مقدس و نیز قبله ی واحدی وجود نخواهد داشت.)
2) دوستی ها (اگر هیچ احساس دوستانه ای نباشه، هیچ آشناییتی به وجود نمیاد و همه با هم بیگانه خواهند بود و همه ی کارها بدون هیچ صمیمیتی پیش میرن و دنیا خیلی جدی میشه.)
3) افراد تأثیر گذار (مسلما" برای هر شخصی، افرادی مهم و عزیز هستن که با عدم وجود آنها، زندگی براشون بی معنی میشه.)
4) اینترنت (دلیلش خیلی مشخصه؛ هیچ فردی به فضای مجازی راه پیدا نمیکرد و حدود 50 درصد یا بیشتر دوستی ها و آشنایی ها به وجود نمی آمد.)
5) خانواده (همه ی انسانها برای آسایش و ارامش خود و خانواده اشون تلاش و فعالیت میکنن. اگر خانواده نبود، تلاش بیهوده بود و دلگرمی ای برای زندگی وجود نداشت.)
6) مهربونی و محبت و احترام (اگر نباشه، دشمنی سراسر دننیا رو تحت پوشش قرار میده و برای شخص بنده دنیا واقعا" بی معنی و غیر قابل تحمل میشه.)
7) باران (بارون رو خیلی دوست دارم و هراز چندگاهی که آسمان ابری میشه و بارش باران پیش میاد، باعث میشه زندگی از یکنواختی خارج بشه.)
8)
طبیعت زیبای فصول مختلف (هر فصلی زیبایی خاص خودش رو داره و اگر فصول مختلف و طبیعت زیباشون وجود نداشت و همیشه یک حالت بود، خیلی تکراری میشد و برای بنده بی معنی بود.)
9)
امید به آینده (اگه به آینده و حتی 2 روز آینده امیدی نداشته باشیم، تقریبا" هیچ کار مفیدی انجام نمیدیم و زندگی و دنیا بی معنی میشه.)

2 مورد اضافه رو به این دلیل ذکر کردم که شاید در موارد، تشابه وجود داشته باشه.
سپاس ویژه از سؤال خوب و سخت شما. (خیلی فکر کردم.) امیدوارم منظورتون رو به درستی متوجه شده و پاسخ درستی عرض کرده باشم.

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
ســـــــــــــــلام
خوبی؟

232- بدترین سوتی که تا حالا دادی؟

233- اسم معلم اول دبستان؟
-2-22-.gif

234- درسی که ازش متنفری؟

235- اگه یکی که اصلا انتظار نداری بهت بگه دوست دارم عکس العملت چیه؟

236- عشق رو تو چی میبینی؟

237- بدترین شیطونی تو مدرسه یا دانشگاه؟

238- عاشق شدی؟

239- اسم پدر پسر شجاع قبل از اینکه پسر شجاع به دنیا بیاد چی بوده؟

240- بهترین سوالا رو کی ازت پرسیده؟؟

241- بهترین رمان کدومه؟؟

242- بهترین دوست؟

243- اگه قرارباشه یه نماد بهترین دوست بدن به کسی.. تو دوست داری به کی بدن؟؟؟

244-نظرت در مورد اینا

پیری
جوانی
درد
گریه
خنده
سر و صدا
فحش
دم پایی
کفش
ماشین یا موتور؟

shakira

متخصص بخش پزشکی
سؤالات فاطمه ی گرامی:

ســـــــــــــــلام
خوبی؟
سلام بر شما فاطمه ی عزیز. سپاسگزارم. شما خوب هستید؟

232- بدترین سوتی که تا حالا دادی؟ بدترین؟
به یاد ندارم. خدا رو شکر سوتی های عملی کم دارم. اما سوتی های لفظی هم زیاد نیستن و خدا رو شکر عمدتا" مشکل ساز نمیشن و همیشه هم خودم سریع متوجه میشم و سریع اصلاح میکنم.

233- اسم معلم اول دبستان؟
-2-22-.gif
سرکار خانم حاجیان (خیلی معلم مهربونی بودن و امیدوارم هر جا هستن، سالم و شاد و موفق باشن.)

234- درسی که ازش متنفری؟
اقتصاد خرد

235- اگه یکی که اصلا انتظار نداری بهت بگه دوست دارم عکس العملت چیه؟
ابتدا باور نمیکنم و سپس خیلی خوشحال میشم و از لطفشون سپاسگزاری میکنم. (البته بستگی داره که چه شخصی باشن.)

236- عشق رو تو چی میبینی؟
در رفتاری که اون عشق رو ثابت کنه.

237- بدترین شیطونی تو مدرسه یا دانشگاه؟
من دانش آموز یا دانشجوی شیطونی نبودم و نیستم. اما سال سوم دبیرستان از دبیر شیمی و سال پیش دانشگاهی از دبیر فیزیکمون خوشمون نمیومد (خیلی سخت گیر بودن ) و همیشه آرزو میکردیم که تشریف نیارن سرکلاس.

238- عاشق شدی؟
...

239- اسم پدر پسر شجاع قبل از اینکه پسر شجاع به دنیا بیاد چی بوده؟
شناسنامه اش گم شده و اسمش یافت نمیشه.

240- بهترین سوالا رو کی ازت پرسیده؟؟
همه ی سؤالات عالی و متنوع هستن و هر سؤال زیبایی خاص خودش رو داره.

241- بهترین رمان کدومه؟؟
رمانی که تخیلی نباشه و نویسنده برای شعور خواننده، قدری احترام قائل بشه. چند سال پیش یک رمان خوندم، مثلا" نزدیک به دنیای واقعی بود، ولی دختر (شخص اول) به قدری داستان رو سری و ایده آل توضیح میداد که نصفه رها کردم.(اعصاب نمیذارن.)

242- بهترین دوست؟
خدا و مادرم.

243- اگه قرارباشه یه نماد بهترین دوست بدن به کسی.. تو دوست داری به کی بدن؟؟؟
به ایران انجمن
:loveiranjoman:

244-نظرت در مورد اینا

پیری
: دوره ای از زندگی که شرایطش بعضی از انسانها رو خیلی اذیت میکنه.
جوانی
: دوران شیرینی از زندگی.
درد
: پنهان است.
گریه
: باعث آرامش یافتن و سبک شدنم میشه. (لالایی خیلی از شبها)
خنده
: در ظاهر وجود داره.
سر و صدا
: با روحیه ام سازگار نیست.
فحش
: بیزارم.
دم پایی
: وسیله ای که ندارم.
کفش
: خیلی سخت پسندم(چون کفش ساده رو بیشتر میپسندم.)
ماشین یا موتور؟
من؟ موتور؟ امکانش هست؟ ماشین : باعث راحتی و آسایش است.

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
سلام من برگشتم :نیش:

245-حالتون خوبه یا بهتره؟:50:
246-چرا حالتون بهتره؟:سوت:
247-یعنی قبلا حالتون خوب نبوده که الان بهتر شده ؟
248-چه چیزی باعث شده بود حالتون خوب نباشه ؟
249-بله حدسم درسته :50: بخاطر اینکه فیلم کم میبینین الان حالتون خوب نیست :سوت:
250-سریال پروانه رو می بینین؟:بدجنس:
251-راستی به نظرتون چرا رنگ ادمین قرمز هستش؟مثلا چرا آبی نیست ؟ (راهنمایی: رنگ تیم پرافتخار پرسپولیس هم قرمز است :سوت:)
252-اسم تیم رئال مادرید به گوشتون خورده؟ شما هم قبول دارید که پر افتخار ترین تیم جهانه؟:50:
253-به نظرتون CR7 به کدوم بازیکن میگن؟ (راهنمایی : همون بازیکنی که از لیونل مسی خیلی بهتره :نیش:)
254-ههه شما میدونید مدیر فنی ها چه سمتی دارن توی انجمن ؟:سوت: آخه درجه کاربری به نام "مدیر فنی" در پایین صفحه اصلی سایت تعریف نشده :50:

خب ما برویم :فرار:

shakira

متخصص بخش پزشکی
سؤالات محمدرضای گرامی (آدم برفی):

سلام من برگشتم :نیش: مجددا" خوش آمدید.:توافق:

245-حالتون خوبه یا بهتره؟:50:
عالی هستم.:زبون:

246-چرا حالتون بهتره؟:سوت:
بهتر نیستم، عالی هستم.

247-یعنی قبلا حالتون خوب نبوده که الان بهتر شده ؟
قبلا" خسته بودم و لی الآن در جمع دوستان انجمن، حالم خیلی خوبه.

248-چه چیزی باعث شده بود حالتون خوب نباشه ؟
خستگی ناشی از کار.

249-بله حدسم درسته :50: بخاطر اینکه فیلم کم میبینین الان حالتون خوب نیست :سوت:
ببخشید، کاش پیشتر هماهنگ میفرمودید تا حرفامون تناقض نداشته باشه.

250-سریال پروانه رو می بینین؟:بدجنس: متأسفانه
%D8%A8%D8%AF%D8%A8%D8%AE%D8%AA%20%D8%B4%D8%AF%DB%8C%D9%85.gif
، مثل همیشه :نه:

251-راستی به نظرتون چرا رنگ ادمین قرمز هستش؟مثلا چرا آبی نیست ؟ (راهنمایی: رنگ تیم پرافتخار پرسپولیس هم قرمز است :سوت:) دقیقا" ...

252-اسم تیم رئال مادرید به گوشتون خورده؟ شما هم قبول دارید که پر افتخار ترین تیم جهانه؟:50:
بله.تاحدودی پر افتخاره.

253-به نظرتون CR7 به کدوم بازیکن میگن؟ (راهنمایی : همون بازیکنی که از لیونل مسی خیلی بهتره :نیش:)
:گریه:

254-ههه شما میدونید مدیر فنی ها چه سمتی دارن توی انجمن ؟:سوت: آخه درجه کاربری به نام "مدیر فنی" در پایین صفحه اصلی سایت تعریف نشده :50: مدیرهای فنی به قدری زحمت میکشن، که نمیخوان ریا بشه و درجه ی کاربریشون رو در پایین صفحه ی اصلی درج نمیفرمایند.(از زحماتشون سپاسگزارم.:گل:)

خب ما برویم :فرار:
تشریف داشتید.

مجددا" تشریف بیارید.:احترام:

Mahdi Askari

مدير فنی
ما را مجددا به اینجا کشاندید:عصبانی:

سلااااااااام:11:
مجددا ورود خودم رو خوشامد میگم:نیش:
سوالات هم فک کنم درست باید باشه شمارشون:فکر:

246- چرا نفر بالایی اینقده به تیمشون مینازه؟:50: پرسپولیس منظورم میباشد.
247- اگه سی آر 7 ( شبیه اسامی خرابکارا:giggle:) بازی کن خوبی هست چرا بهش توپ طلا نمیدن؟
248- معنی نارم کاربریتون چیه؟(ببخشید من صندلی داغ ها رو نمیخونم:خجالت2:)
249- چرا همه فکر میکنن مدیر فنی ها کار نمیکنن؟:122:
250- پلنگو گذاشتن تو ترازو. اون سمتش باید چی گذاشت تا برابر بشه؟(فلسفی)
251- دوستی های اینترنتی چقدر میتونه در زندگی واقعی تاثیر بذاره؟(دوستی هایی مثل ایران انجمن نه دوست یابی ها)
252- بازم ادمین:بغل::نیش:
ادمین رو گذاشتن تو رینگ بوکس دوست دارید نفر مقابلش کی باشه؟چرا؟
253- پلنگ در پروفایل شما میباشد و تفنگ 4 لول معروف ادمین هم نزدیکی شماست. چه حرکتی میزنید؟:نیش:
254- یادمه قبل ها تو انجمن با بچه ها بیشتر در گفتگو بودید چی شد که کمتر شد؟
( یادمه مثل دوستتان شلوغ بودید:بدجنس:)
255- اهل بازی های کامپیوتری هستید؟
256- به مسائل پشت پرده بازی ها و فیلم ها چقدر توجه میکنید؟ اصلا معتقیدید وجود داره؟
257- سرویس اینترنتتون رو از کجا گرفتید و سرعت و حجمش چقدره؟
258- معمولا چقدر حجم مصرف میکنید در یکسال؟
259- مجددا نظر شما در مورد مدیران عزیز و گرامی و خوب فنی میپرسم:نیش::تعریف از خود:.
260- به نظرتون پلنگ چه شکلیه؟:9:

ببخشید وقتتون رو گرفتم
خدانگهدار:بای:

آخرین ویرایش:

shakira

متخصص بخش پزشکی
سؤالات آقا مهدی گرامی (پلنگ):

ما را مجددا به اینجا کشاندید:عصبانی:
:ایول:

سلااااااااام:11:
سلام دوست مهربان. خوب هستید؟:احترام:

مجددا ورود خودم رو خوشامد میگم:نیش: خوش آمدید.:احترام:

سوالات هم فک کنم درست باید باشه شمارشون:فکر: تصحیح کردم.:سکوت:

255- چرا نفر بالایی اینقده به تیمشون مینازه؟:50: پرسپولیس منظورم میباشد. خوب تیم مورد علاقه اشون میباشد.

256- اگه سی آر 7 ( شبیه اسامی خرابکارا:giggle:) بازی کن خوبی هست چرا بهش توپ طلا نمیدن؟
:ناراحت:

257- معنی نارم کاربریتون چیه؟(ببخشید من صندلی داغ ها رو نمیخونم:خجالت2:) نوعی نام است. که بنده بدون هیچ منظوری انتخاب کردم.
258- چرا همه فکر میکنن مدیر فنی ها کار نمیکنن؟:122: همه؟؟؟ اشتباه فکر میکنن. بنده که اینگونه فکر نمیکنم.

259- پلنگو گذاشتن تو ترازو. اون سمتش باید چی گذاشت تا برابر بشه؟(فلسفی) دنیایی از مهربونی.

260- دوستی های اینترنتی چقدر میتونه در زندگی واقعی تاثیر بذاره؟(دوستی هایی مثل ایران انجمن نه دوست یابی ها) به قدری که زمانی رو در روز برای وارد شدن و مصاحبت با دوستان عزیز ایران انجمن اختصاص بدم.

261- بازم ادمین:بغل::نیش: بی نهایت مهربان هستند و خیلی خوشحال میشم که به این تاپیک تشریف بیارن.

ادمین رو گذاشتن تو رینگ بوکس دوست دارید نفر مقابلش کی باشه؟چرا؟ کسی جرأت نمیکنه. چون ایران انجمن طرفدار ایشون هستن.
:خجالت:

262- پلنگ در پروفایل شما میباشد و تفنگ 4 لول معروف ادمین هم نزدیکی شماست. چه حرکتی میزنید؟:نیش: پروفایل بنده متعلق به شما و دوستان ایران انجمنی است. کاری نمیکنم.

263- یادمه قبل ها تو انجمن با بچه ها بیشتر در گفتگو بودید چی شد که کمتر شد؟ سعادت ندارم. مشغله ها و مسئولیت ها بیشتر شد. اگر دوستان افتخار بدن، گاهی در گفتگو ها شرکت میکنم.
( یادمه مثل دوستتان شلوغ بودید:بدجنس:) دوستم؟ پانته آ خانم رو میفرمایید؟ ایشون هم خدمتتان سلام دارند.

264- اهل بازی های کامپیوتری هستید؟ تا حدودی. و اونموقع ها که وقت بیشتری داشتم، از بازیهای شما هم استقبال میکردم.

265- به مسائل پشت پرده بازی ها و فیلم ها چقدر توجه میکنید؟ اصلا معتقیدید وجود داره؟ نه.همه ی اینها برای سرگرمی بوجود آمدند و حاشیه ها جز برای شخص افراد، برای کسی نباید مهم باشه.(شایعه ها از همین مسائل بوجود می آیند.)

266- سرویس اینترنتتون رو از کجا گرفتید و سرعت و حجمش چقدره؟ برادرم تهیه فرمودن و بنده فقط وظیفه ی استفاده اش رو دارم.
:giggle:

267- معمولا چقدر حجم مصرف میکنید در یکسال؟ در ماه حدود 4 گیگابایت.(در سال با تفاوت چند گیگابایتی رو به رو میشیم.)
:43:

268- مجددا نظر شما در مورد مدیران عزیز و گرامی و خوب فنی میپرسم:نیش::تعریف از خود:. خیلی زحمت میکشید و صمیمانه قدردان و سپاسگزار هستم.

269- به نظرتون پلنگ چه شکلیه؟:9: آقایی محترم، با ظاهر و قد و وزنی متناسب.
:سکوت:

ببخشید وقتتون رو گرفتم اختیار دارید. این فرمایش رو نفرمایید. مجددا" تشریف بیارید.

خدانگهدار:بای:
ایام به کام.
:بای:

diana

کاربر ويژه
سلام مهدیه جون.با اجازتون اومدم چندتا سوال بپرسم.

اجازه هست؟

270 کدام دوران زندگیتو بیشتر دوست داری؟چرا؟

271 زیباترین جمله ای که تا به حال در تشکر از پدر و مادرت گفتی چی بود؟

272 اگه توی خونه به هر دلیلی زندانی بشی بهترین کاری که برای نجات خودت انجام میدی چیه؟

273 نظرتون راجع به این غذاها چیه؟
آبگوشت
خورشت قارچ
پیتزا
سوپ جو
نیمرو

274 چرا مرغ همسایه غازه؟

275 غروب خورشید برات چه حسی داره؟

276 آیا همه ی حیوانات رو دوست داری؟

277 اگه آره کدام حیوان رو بیشتر دوست داری؟اگه نه.از کدام حیوان متنفری؟

اگه سوالام تکراری بوده عذر میخوام.

دوست خوبم از اینکه به سوالام پاسخ میدید سپاسگزارم.

پانته آ

متخصص بخش
سلام
به به
میبینم کربن شدی عزیزم
خب منم خاکستر تو به باد بدم؟
278-چند سالگي عاشق شدی؟
279- تحصیلات خودت؟
280- چقدر حقوق ميگيري؟
281-غذاي مورد علاقه؟
282-اولين غذايي كه پزوندي؟
283- چند تا بچه ميخوايد؟
284- لباس عروس چه مدلی میخوای بگیری؟
285- چرا اینقدر شیطونی؟
286-تا حالا آشی برا کسی پختیدی که یه وجب روغن روش باشه؟ چرا؟
287-تا حالا کسی زیر آبتو زده؟
288-تا حالا نی نی تو بغلت جیش کرده؟
289-تا حالا موسی کو تقی (قمری تهرونی ها) روت کار خرابی کرده؟
290-تا حالا کتک کاری کردی؟ زدی یا خوردی؟
291-منو دوس داری؟
292-دوست داری بازم منو ببینی ؟
293-بزرگترین دغدغه ی زندگیت؟
294-زندگی جبره یا اختیار؟
295-وقتی خیلی ناراحتی چیکار می کنی؟
296-کدوم از روزای هفته رو دوست داری؟
297-تا حالا شده یه اشتباه رو دوبار تکرار کنی؟
298-موهات تا کوجاته آیا؟
299-با سیاستی یا از روی دل تصمیم میگیری؟
300-دشمن داری؟
301-هنرت چیه؟
302-آخرین بار کی گریه کردی؟
303-یه جک بگو
304-یه چاخان کن
305- نصیحتم کن
آخ نفس گرفت
برم استراجت کنم
خوشحال نشو بازم برمیگردم

baroon

متخصص بخش ادبیات

سلام شکیراجان
:darya:به دلیل دعوت و اشتیاقت و جذابیت صندلی داغت و ثبت یه خاطره ی خوب بازم اومدم. :شاد:
اول این دوتا سؤال رو شفاف میکنم، شاید دوست داشته باشی جوابشون رو بدی. :دست:

119 - بین دوستای مشترکت به چی معروفی؟ لقبی هم بهت دادن؟ مهربون و صبور. (منظورتون از مشترک چی بود؟:تعجب2:)

منظورم از مشترک، دوستاییه که توی یه گروه دوستی هستن. یعنی بین همه‏ی اون ها لقب یا صفت خاصی داشته باشی.

124 - ممکنه بگی چه چیزی که توی این انجمن نگهت داشت؟ به نظرت میشه که زیباییشو از دست بده؟ محیط گرم و صمیمی و دوستانه ی انجمن بنده رو ماندگار کرده.
:loveiranjoman: منظورتون از سؤال دوم رو متوجه نشدم.:ناراحت:

شمعو بده من دوستم. منظور اینه:
فکر می کنی ممکنه اینطور پیش بیاد که همه ی اشتیاقت از بین بره و بتونی اینجارو ترک کنی؟:5:

------------

306. بین ورزش، هنر و محاسبات کدوم رو بیشتر ترجیح میدی؟
307. وقت ناامیدی چی بهت انگیزه و تحرّک میده؟
308. یه جمله یا شعر بهمون یادگاری بده:
309. تلخ ترین و رویایی ترین عکسی که در دسترس داری رو بهمون نشون میدی؟
310. آشپزیت چطوره؟
311. غذاهای مورد علاقه ت رو برامون بگو. از چه غذاهایی استقبال نمی کنی؟
312. میوه ی مورد علاقه ت کدومه؟ :12:
313. سینما، موزه یا تئاتر؟
314. کدوم پارک تهران رو دوست داری؟
315. اینطور تصوّر کن که فال قهوه گویای حقیقت شده و کسی هست که خیلی ها میگن کارش درسته :دعا: حاضری برای گرفتن اون فال پول زیادی بدی؟
316. به طالع بینی اعتقاد داری؟ به تفأل و فال حافظ چی؟
317. مرگ از دریچه ی نگاه شکیرا چه تعریفی داره؟ :86:
318. چرا سهراب گفت: "پدرم وقتی مرد، خواهرم زیبا شد"؟
319. شاعر و نویسنده ی مورد علاقه ت؟
320. ادای شادی رو درآوردن دروغ گفتنه؟ یا اینکه میشه پایداری و ساختن راه؟

baroon

متخصص بخش ادبیات

بازم منم. هورا...:بدجنس:

321. رفتن یکباره ی آدمارو توی اوج رابطه چطور تحلیل می کنی؟ چرا اینطورن آخه؟ :تعجب:
322. شکیرا توی موقعیت های پایین چه حالی داره؟ :دوست:
شب و دریا:
تنهایی و سکوت دل جنگل:
بانجی جامپينگ:

323. آرامشت رو مدیون چی هستی؟
324. قشنگ ترین جمله ای که شنیدی؟
325. صندلی داغت به حدی که تصوّر داشتی شیرین هست؟
326. دوست داری کلّا سبکش رو عوض کنیم؟ :نیش:
327. قوانینش رو چطور؟ برش داریم راحت شیم؟ :42:
328. سهم صندلی داغ -بدون رودرواسی- توی نشاط و تحرّک انجمن تا چه حدّیه؟
329. دوست داری کیو بنشونیم روی صندلی داغ؟
330. شعر سنّتی یا نو؟
331. فروغ یا سهراب؟
332. تصمیم کبری چی بود؟
333. به نظرت چرا پترس به جای انگشتش با یه لباسی، شیئی، چیزی جلوی آب رو از اون سوراخ نگرفت؟ :15:
334. احساست رو توی جمله های پایین بگو:
شکیرا و رانندگی...
شکیرا و عروسک...
شکیرا و قرآن...
شکیرا و روز بارونی...
شکیرا و بی پولی...
شکیرا و لطیفه یا جوک...
شکیرا و کتاب...
شکیرا و دلتنگیاش...
شکیرا و موسیقی رپ...

335. 3 تا کلمه که دوسشون داری؟

shakira

متخصص بخش پزشکی
سؤالات دیانای گرامی:

سلام مهدیه جون.با اجازتون اومدم چندتا سوال بپرسم.
سلام دیانای مهربون. خوش آمدید.

اجازه هست؟
اختیار دارید. بفرمایید.

270 کدام دوران زندگیتو بیشتر دوست داری؟چرا؟
همیشه دوران کودکی دوران خوبی است. دنیای کودک، پر از سادگی و صداقت و یکرنگی و مظلومیت است و از دنیای رنگارنگ بزرگترها خیلی فاصله داره. آرامشی که در دوران کودکی هست، در هیچ دورانی دیده نمیشه.

271 زیباترین جمله ای که تا به حال در تشکر از پدر و مادرت گفتی چی بود؟
خدا شما رو همیشه برام حفظ کنه و همیشه شما رو داشته باشم.

272 اگه توی خونه به هر دلیلی زندانی بشی بهترین کاری که برای نجات خودت انجام میدی چیه؟
بستگی به دلیل حبس داره. اگه بخاطر فراموشکاری افراد درمنزل و پشت درهای قفل شده حبس بشم، تماس میگیرم و ...
اما اگه به دلیل کاری ناشایست باشه (خدانکنه)، سعی میکنم مشکل رو حل کنم.

273 نظرتون راجع به این غذاها چیه؟
آبگوشت
: خوشمزه است:139:
خورشت قارچ : زیاد نمیخورم.:نه:
پیتزا : هفته ای یکبار باشه بهتره. چون معده رو اذیت میکنه.(بادوغ ... :غش2:)
سوپ جو
: تنها سوپی که خیلی زیاد تمایل به خوردنش دارم.:ایول:
نیمرو : غذایی که هربار، با حالتی متفاوت درست میکنم.:سوت:

274 چرا مرغ همسایه غازه؟
هر چیزی که رایگان باشه، بهتره.

275 غروب خورشید برات چه حسی داره؟
همیشه با دیدن غروب خورشید، خستگی مرموزی به سراغم میاد. شاید به این دلیل است که ما رو برای فرارسیدن شب و اتمام یک روز دعوت میکنه.

276 آیا همه ی حیوانات رو دوست داری؟
نه. بعضیاشون زیبایی چندانی ندارن و به دلیل سوابق ترسناکشون باعث شدن که دوستشون نداشته باشم.

277 اگه آره کدام حیوان رو بیشتر دوست داری؟اگه نه.از کدام حیوان متنفری؟
اسب رو بیشتر دوست دارم. از خرس نفرت دارم.

اگه سوالام تکراری بوده عذر میخوام.
تکراری نبودن دوست گرامی.:دوست:

دوست خوبم از اینکه به سوالام پاسخ میدید سپاسگزارم.

لطف دارید. انجام وظیفه ای بیش نیست.
:احترام: بابت سؤالات خوبتون سپاسگزارم.:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا