• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
یه نفرازدوستان نقشه رعدوبرقو بذاره جنوب غرب میبیندشون!یه لکه آبی یا صورتیه...میزنه ها!ولی تازه رسیدن!

easatir00.gif

aria_tehran

کاربر ويژه
محمد جان شمال شهر نشین کجا بود؟ از ما بالاتر اونقدر هست که نگو و نپرس، پنت هاوس با ویو 4 طرف شهر، ما انگشت کوچیکشون هم نمیشیم:سوت:
من دقیقا یادمه آخرین بار تو مسیر برگشت به خونمون که داشتم از توچال برمیگشتم از طرف تجریش راه افتادم و از کوچه پس کوچه های اونجا ها هم رد شدم
خونه ها و شیک بودنش به حدی بود که وقتی به سعادت آباد رسیدم تازه فهمیدم سعادت آباد کجا تجریش کجا!
تازه این بخش کوچیکی از شمال شهر بود

سعادت آباد و شهرک غرب هیچ حرفی برای گفتن ندارن در برابر منطقه ی شمیرانات

پسرخاله

کاربر ويژه
من دقیقا یادمه آخرین بار تو مسیر برگشت به خونمون که داشتم از توچال برمیگشتم از طرف تجریش راه افتادم و از کوچه پس کوچه های اونجا ها هم رد شدم
خونه ها و شیک بودنش به حدی بود که وقتی به سعادت آباد رسیدم تازه فهمیدم سعادت آباد کجا تجریش کجا!

:ناراحت::ناراحت:

mohamad$

کاربر ويژه

اطراف میدون تجریش که اونقدر هم ساختمون خفنی نداره . بیشتر بافتش سنتی هست تا مثل ولنجک مدرن . . فکر میکنم سعادت اباد و کلا نیمه شمالی منطقه 2 هم جزو شمیرانات حساب میشه .

پسرخاله

کاربر ويژه
اطراف میدون تجریش که اونقدر هم ساختمون خفنی نداره . بیشتر بافتش سنتی هست تا مثل ولنجک مدرن . . فکر میکنم سعادت اباد و کلا نیمه شمالی منطقه 2 هم جزو شمیرانات حساب میشه .
خیر!
سعادت آباد جزوه شمرون نیست از چمران به سمته شرق شمرونه:احترام:

ali.doosti

کاربر ويژه
رعداش ترسناکه ولی بارش شروع نشده تاحالا...
کاش دوربین حرفه ای داشتم ازشون عکس میگرفتم با کامپکت خوب نمیشه تو شب!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز:گل::احترام:

خیلی هوا گرمه!!با کت رفتم بیرون داشتم از گرما میپختمو بشدت عرق میریختم!!!جدا این هوای قبله برفه؟؟

meteogram.php

mohamad$

کاربر ويژه
خیر!
سعادت آباد جزوه شمرون نیست از چمران به سمته شرق شمرونه:احترام:

چشم هر چی شما بگی:خجالت2:. ما خواستیم کلاس سعادت اباد و ببریم بالا . ولی اره درست میگی فکونم از درکه و اوین به سمت غرب دیگه جزوش نیست .

حالا جالبیش اینه که شهر تهران تنها شهری در کل ایران هست که 3 تا فرمانداری داره !!! فرمانداری ری / تهران / شمیران / کلا ترکوندن با این تقسیم بندی ها ی عجیب

aria_tehran

کاربر ويژه

نه .منظورم اطراف میدون تجریش نبود
آخه راننده زد از فرعی رفت تا زودتر به یادگار امام برسه. وقتی از میدون تجریش دور شدیم خونه هایی بود اونجا که کف کردم
من اطراف میدون تجریشو اونطور نمیپسندم .اونطور قشنگ نیست
رفت و برگشتم که از خیابون ولنجک بالا و پایین رفتم خونه هایی مدرن و جدیدی ساخته شده بود

من فکر نمیکنم نیمه شمالی منطقه 2 جزو شمیرانات حساب شه

آخرین ویرایش:

mohamad$

کاربر ويژه
سام دوستان:گل:
درود محمد جان.بارش اسفند ما فک کنم 24 میل بوده تا الان:52: و شاید شاید شاید 2-1 میل بهش اونم خوشبینانه اضافه بشه. ماهنامه اسفند ماه کی منتشر میشه؟

درود سجاد جان . ماهنامه اسفند وسطای فرودین منتشر میشه . ایشالا بارش خوب بشه تو بهار

پسرخاله

کاربر ويژه
چشم هر چی شما بگی:خجالت2:. ما خواستیم کلاس سعادت اباد و ببریم بالا . ولی اره درست میگی فکونم از درکه و اوین به سمت غرب دیگه جزوش نیست .

حالا جالبیش اینه که شهر تهران تنها شهری در کل ایران هست که 3 تا فرمانداری داره !!! فرمانداری ری / تهران / شمیران / کلا ترکوندن با این تقسیم بندی ها ی عجیب
نه من نمیگم از اول همینطور بوده .:خجالت2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا