mehrdad_teh
متخصص بخش هواشناسی
یه نفرازدوستان نقشه رعدوبرقو بذاره جنوب غرب میبیندشون!یه لکه آبی یا صورتیه...میزنه ها!ولی تازه رسیدن!

یه نفرازدوستان نقشه رعدوبرقو بذاره جنوب غرب میبیندشون!یه لکه آبی یا صورتیه...میزنه ها!ولی تازه رسیدن!
من دقیقا یادمه آخرین بار تو مسیر برگشت به خونمون که داشتم از توچال برمیگشتم از طرف تجریش راه افتادم و از کوچه پس کوچه های اونجا ها هم رد شدممحمد جان شمال شهر نشین کجا بود؟ از ما بالاتر اونقدر هست که نگو و نپرس، پنت هاوس با ویو 4 طرف شهر، ما انگشت کوچیکشون هم نمیشیم:سوت:
خوشم مياد تا از مهرداد عكس ميزاره محمد 50000000000 نفر نظر كارشناسي ميدن :خنده2:
:بای::بای:
به اين حقير لطف دارن :بله:
ایشالا قسمت بشه و همدیگرو ببینیم:احترام:
من دقیقا یادمه آخرین بار تو مسیر برگشت به خونمون که داشتم از توچال برمیگشتم از طرف تجریش راه افتادم و از کوچه پس کوچه های اونجا ها هم رد شدم
خونه ها و شیک بودنش به حدی بود که وقتی به سعادت آباد رسیدم تازه فهمیدم سعادت آباد کجا تجریش کجا!
تازه این بخش کوچیکی از شمال شهر بود
سعادت آباد و شهرک غرب هیچ حرفی برای گفتن ندارن در برابر منطقه ی شمیرانات
به اين حقير لطف دارن :بله:
ماشاللهایشالله
زمستونمون که اونطوری بهارمونم خراب باشه دیگه باید . . . . . .:سکوت:مث اینکه امسال از رعدوبرق هم محرومیم:سکوت:
با درود دوستان کسی هست که تصویر ماهوارهای ابر با وضوح بالا از ایران داشته باشه؟
من دقیقا یادمه آخرین بار تو مسیر برگشت به خونمون که داشتم از توچال برمیگشتم از طرف تجریش راه افتادم و از کوچه پس کوچه های اونجا ها هم رد شدم
خونه ها و شیک بودنش به حدی بود که وقتی به سعادت آباد رسیدم تازه فهمیدم سعادت آباد کجا تجریش کجا!
تازه این بخش کوچیکی از شمال شهر بود
سعادت آباد و شهرک غرب هیچ حرفی برای گفتن ندارن در برابر منطقه ی شمیرانات
خیر!اطراف میدون تجریش که اونقدر هم ساختمون خفنی نداره . بیشتر بافتش سنتی هست تا مثل ولنجک مدرن . . فکر میکنم سعادت اباد و کلا نیمه شمالی منطقه 2 هم جزو شمیرانات حساب میشه .
خیر!
سعادت آباد جزوه شمرون نیست از چمران به سمته شرق شمرونه:احترام:
اطراف میدون تجریش که اونقدر هم ساختمون خفنی نداره . بیشتر بافتش سنتی هست تا مثل ولنجک مدرن . . فکر میکنم سعادت اباد و کلا نیمه شمالی منطقه 2 هم جزو شمیرانات حساب میشه .
سام دوستان:گل:
درود محمد جان.بارش اسفند ما فک کنم 24 میل بوده تا الان:52: و شاید شاید شاید 2-1 میل بهش اونم خوشبینانه اضافه بشه. ماهنامه اسفند ماه کی منتشر میشه؟
نه من نمیگم از اول همینطور بوده .:خجالت2:چشم هر چی شما بگی:خجالت2:. ما خواستیم کلاس سعادت اباد و ببریم بالا . ولی اره درست میگی فکونم از درکه و اوین به سمت غرب دیگه جزوش نیست .
حالا جالبیش اینه که شهر تهران تنها شهری در کل ایران هست که 3 تا فرمانداری داره !!! فرمانداری ری / تهران / شمیران / کلا ترکوندن با این تقسیم بندی ها ی عجیب