• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه

امیر جان

ممنون از دلداریت

ولی این اطلاعات غلطه گاهی اطلاعات رادیو سوند بعد از ظهر تهران اشتباه میشه. به نظر من بارش قابل توجهی نداریم و حالا حالاها بارش درست و حسابی نداریم.

این روزا هوا افسرده آور شده. آلودگی و ترافیک اوضاع بدی بوجود میاره.

راستی محسن جان من افتادم تو بستر سرما خوردم شدید الانم با موبایل اومدم نمی تونم پشت سیستم بشینم. باید پهلوی شومینه باشم لرز دارم. ببخشید نتونستم جواب تماست رو بدم.

عزیز جان آب لیمو شیرین بخور یا مخلوط آب‌ولرم و آب نارنج و عسل که هر دوی اینا یه پا پنی‌سیلین هستن! راستی اینجا اصلن پنی‌سیلین تجویز نمی‌شه!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

امیر جان

ممنون از دلداریت

ولی این اطلاعات غلطه گاهی اطلاعات رادیو سوند بعد از ظهر تهران اشتباه میشه. به نظر من بارش قابل توجهی نداریم و حالا حالاها بارش درست و حسابی نداریم.

این روزا هوا افسرده آور شده. آلودگی و ترافیک اوضاع بدی بوجود میاره.

راستی محسن جان من افتادم تو بستر سرما خوردم شدید الانم با موبایل اومدم نمی تونم پشت سیستم بشینم. باید پهلوی شومینه باشم لرز دارم. ببخشید نتونستم جواب تماست رو بدم.

سلام مهرداد عزیز

آرزوی صحت و سلامت کامل رو واست دارم و امیدوارم زود زود خوب بشی.

من یک لحظه غافلگیر و ذوق زده شدم از این اطلاعات ولی بعدش که اطلاعات بیشتری رو چک کردم دیدم اطلاعات صحیح نیست متاسفانه.

ولی خیلی دوست داشتم این اطلاعات درست میبود و یک برف حسابی تهران میبارید.:ناراحت:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
آپدیت جدی جی اف اس میزان بارش در شمال شرق ایران رو به شدت افزایش داده و در محدوده شهر قوچان 13 میلیمتر بارش برف پیش بینی کرده!!!!!!!

اگه شانس داشته باشیم هم مشهد و هم قوچان بارش خوبی رو دشت خواهند کرد. من بی صبرانه منتظر آپدیت جدید رطوبت در تراز 700 میلی بار هستم

13011912_2_1412.gif

بجنورد 0؟؟؟؟؟؟0میل؟؟؟کاملا اشتباه ست پیش بینیش واسه بجنورد!!!

Dark Sector

New member
درود بر دوستان

بنظرتون این پیش بینی برای بوشهر محقق میشه ؟ دلم برای بارون و رعد و برق تنگ شده :کسل: تا الان که برای ما زمستون خوبی نبوده، البته نسبت به پاییز.

13581808771.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
فکر کنم زمان فعالیت سامانه جلو افتاده و بارش امشب در بیشتر نقاط سواحل و حتی خراسان شمالی- رضوی و شهر مشهد آغاز بشه:گل:

hamed2148

کاربر ويژه
اين بيشتر به يك گراف مربوط به امواج زلزله شبيه هست! فكر ميكنم يا خود راديوسوند مشكل داشته يا در روند مخابره داده ها به ايستگاه مشكلي پيش اومده.

فكر كنم اصغري ديگه رسما قاطي كرده رفته چند مشت ولگد به اين راديو سنجه زده كه شايد بارون يا برفي بباره!!:خنده2::خنده2::خنده2::خنده2:

mohamad_73

کاربر ويژه
فکر کنم زمان فعالیت سامانه جلو افتاده و بارش امشب در بیشتر نقاط سواحل و حتی خراسان شمالی- رضوی و شهر مشهد آغاز بشه:گل:

سلام امیر محسن جان
تبریک میگم
بارش سمنان چطور جلو افتاده؟بارش برف خوبی داریم؟
kris weather
نرم افزار هواشناسی برای گوشیه اگر ندارین دانلودش کنید جالبه نسبتا هم دقیق

سیبری

کاربر ويژه
احتمالا برخی نقاط کویر مرکزی ایران از این سیستم برف رو ببینن حتی مناطق گرمسیری مثل خور و بیابانک

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
عزیز جان آب لیمو شیرین بخور یا مخلوط آب‌ولرم و آب نارنج و عسل که هر دوی اینا یه پا پنی‌سیلین هستن! راستی اینجا اصلن پنی‌سیلین تجویز نمی‌شه!!

آره از معجون شگفت انگیز خبر دارم.

کلا توی کشورهای اروپایی تجویز آنتی بیوتیک محدوده و مثل ایران عین نقل و نبات نمی خورن. انگلیس هم توی تجویز آنتی بیوتیک ها سخت می گیرن کلا رویه نسخه محور ندارن.

mohamad_73

کاربر ويژه
احتمالا برخی نقاط کویر مرکزی ایران از این سیستم برف رو ببینن حتی مناطق گرمسیری مثل خور و بیابانک

پس اگر بیابانک بیاد سمنانم میاد
محسن جان هوا اونجا چطوره
مهرداد
.3- ﻧﻮﺷﻴﺪن ﻣﺎﻳﻌﺎت ﮔﺮم ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺳﻮپ

.4- ﻣﺼﺮف ﻣﻮز، ﻫﻮﻳﺞ و ﭼﺎي

.و روي C 5- ﻣﺼﺮف وﻳﺘﺎﻣﻴﻦ 6- ﻫﻨﮕﺎم ﺷﺐ ﻣﻲ ﺑﺎﻳﺪ ﻳﻚ ﺑﺎﻟﺸﺖ اﺿﺎﻓﻲ زﻳﺮ ﺳﺮ ﻗﺮار داده ﺷﻮد ﺗﺎ ﮔﺮﻓﺘﮕﻲ ﺑﻴﻨﻲ .ﻛﺎﻫﺶ ﻳﺎﺑﺪ 7- ﺑﺮاي درﻣﺎن ﮔﺮﻓﺘﮕﻲ ﺑﻴﻨﻲ 4/1 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﻳﺨﻮري ﻧﻤﻚ و 4/1 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﻳﺨﻮري ﺟﻮش ﺷﻴﺮﻳﻦ را در 18 اوﻧﺲ آب ﮔﺮم ﻣﺨﻠﻮط ﻛﺮده و ﺗﻮﺳﻂ ﺳﺮﻧﮓ )ﺳﻮزن ﺟﺪا .

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

سلام مهرداد عزیز

آرزوی صحت و سلامت کامل رو واست دارم و امیدوارم زود زود خوب بشی.

من یک لحظه غافلگیر و ذوق زده شدم از این اطلاعات ولی بعدش که اطلاعات بیشتری رو چک کردم دیدم اطلاعات صحیح نیست متاسفانه.

ولی خیلی دوست داشتم این اطلاعات درست میبود و یک برف حسابی تهران میبارید.:ناراحت:

قربونت برم

میدونم می خواستی خبر خوب به ما بدی. دیگه اینم جز جدایی ناپذیر اقلیم هست و دست کسی هم نیست. هوای تهران از اول زمستون بسیار بد بوده و بسیار آزار دهنده و ناسالم برای حداقل من بود.

سیبری

کاربر ويژه
پس اگر بیابانک بیاد سمنانم میاد
محسن جان هوا اونجا چطوره
مهرداد
.3- ﻧﻮﺷﻴﺪن ﻣﺎﻳﻌﺎت ﮔﺮم ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺳﻮپ

.4- ﻣﺼﺮف ﻣﻮز، ﻫﻮﻳﺞ و ﭼﺎي

.و روي C 5- ﻣﺼﺮف وﻳﺘﺎﻣﻴﻦ 6- ﻫﻨﮕﺎم ﺷﺐ ﻣﻲ ﺑﺎﻳﺪ ﻳﻚ ﺑﺎﻟﺸﺖ اﺿﺎﻓﻲ زﻳﺮ ﺳﺮ ﻗﺮار داده ﺷﻮد ﺗﺎ ﮔﺮﻓﺘﮕﻲ ﺑﻴﻨﻲ .ﻛﺎﻫﺶ ﻳﺎﺑﺪ 7- ﺑﺮاي درﻣﺎن ﮔﺮﻓﺘﮕﻲ ﺑﻴﻨﻲ 4/1 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﻳﺨﻮري ﻧﻤﻚ و 4/1 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﻳﺨﻮري ﺟﻮش ﺷﻴﺮﻳﻦ را در 18 اوﻧﺲ آب ﮔﺮم ﻣﺨﻠﻮط ﻛﺮده و ﺗﻮﺳﻂ ﺳﺮﻧﮓ )ﺳﻮزن ﺟﺪا .

سلام محمد رضای عزیز

هوا ابری دما 3-

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا