• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
رشته کوههای هزار مسجد

ds4jtxooc6kmxqfyju7.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استانتاریخ : 07/03/1393مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
نقشه ها و مدلهای هواشناسی نشان می دهد امواج کم دامنه و ناپایدار تراز میانی جو به تناوب از روی استان خراسان رضوی عبور می کند که پیامد این وضعیت بارشهایی بشکل رگبار و رعد و برق بیشتر در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در سطح استان خواهد بود پیش بینی می شود بارشها طی امروز فقط در نواحی شمالی ، غربی و کوهستانی بصورت خفیف و پراکنده رخ می دهد اما در روزهای پنجشنبه و جمعه بارشها به اغلب نقاط استان گسترش می یابد ضمن اینکه در سه روز آینده وزش باد در برخی نقاط استان نسبتا شدید تا شدید خواهد بود . هم چنین طی روزهای پنجشنبه و جمعه دما در سطح استان بطور نسبی کاهش و از شدت گرما کاسته خواهد شد . بر این اساس :
پیش بینی وضعیت جوی استان
چهارشنبه 07/03/1393( از ساعت 00 تا 24 )
پنچشنبه 08/03/1393( از ساعت 00 تا 24 )
جمعه 09/03/1393( از ساعت 00 تا 24 )
نواحی شمالی
صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید تا شدید ، در بعدازظهر در نواحی غربی و کوهستانی رشد و افزایش ابر همراه با رگبار پراکنده باران توام با رعد و برقکمی تا نیمه ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید تا شدید و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رشد و افزایش ابر همراه با رگبار باران توام با رعد و برق( در نواحی مستعد با احتمال بارش تگرگ )قسمتی تا نیمه ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رشد و افزایش ابر همراه با رگبار باران با احتمال رعد و برق
نواحی مرکزی
صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید تا شدید ، در بعدازظهر در نواحی غربی و کوهستانی رشد و افزایش ابر با احتمال رگبار پراکنده باران توام با رعد و برقکمی تا نیمه ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید تا شدید و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رشد و افزایش ابر همراه با رگبار باران توام با رعد و برق( در نواحی مستعد با احتمال بارش تگرگ )قسمتی تا نیمه ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رشد و افزایش ابر همراه با رگبار باران با احتمال رعد و برق
نواحی جنوبی
صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید تا شدید ، در بعدازظهر در نواحی غربی و کوهستانی رشد و افزایش ابر با احتمال رگبار پراکنده باران توام با رعد و برقکمی تا نیمه ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید تا شدید و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رشد و افزایش ابر همراه با رگبار باران توام با رعد و برق( در نواحی مستعد با احتمال بارش تگرگ )قسمتی تا نیمه ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رشد و افزایش ابر همراه با رگبار باران با احتمال رعد و برق
شهرستانمشهد
صاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید ، در بعدازظهر رشد و افزایش ابر با احتمال رگبار خفیف و پراکنده باران توام با رعد و برقکمی تا نیمه ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رشد و افزایش ابر همراه با رگبار باران توام با رعد و برق ( در نواحی ییلاقی و کوهستانی با احتمال بارش تگرگ )قسمتی تا نیمه ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رشد و افزایش ابر همراه با رگبار باران با احتمال رعد و برق
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
21
38
21
34
18
29

گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته : شهرستان قوچان با حداقل دمای 14+ درجه سانتیگراد خنک ترين و شهرستان سرخس با حداکثر دمای 43+ درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند. طی همین مدت حداقل و حداکثر دمای شهر مشهد بین 21+ و 37+ درجه سانتیگراد در نوسان بوده ، بیشترین سرعت وزش باد از ایستگاه هواشناسی کلات نادر بمیزان 65 کیلومتر بر ساعت و از ایستگاههای هواشناسی استان بارندگی گزارش نشده است . پیش بین مسئول : ضیاء شهابی رئیس اداره پیش بینی : یحیی قاینی پور

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امروز سرع وزش باد در مشهد به 11 متر در ثانیه- چناران 12 متر - قوچان 13 متر و نیشابور به 14 متر بر ثانیه در حوالی ساعت 12:00 یو تی سی خواهد رسید!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سرعت وزش باد در محدوده ای مشتمل بر مشهد تا سبزوار بین 40 الی 60 کیلومتر در ساعت خواهد بود

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

assets-climatecentral-org-images-uploads-news-5_27_14_Andrea_balkansflooding-500x334.jpg
This image, taken by the Advanced Land Imager on NASA’s Earth Observing-1

satellie, shows a close-up of the town of Vidovice, Bosnia and Herzegovina, surrounded by and inundated with water from the Sava River.
Credit: NASA

rahsazan

کاربر ويژه
اطلاعيه شماره13 مو رخه 07/03/93بررسی نقشه‌ها و مدل‌هاي هواشناسي مويد وقوع بارش‌های متناوب رگباری توأم با رعد و برق و احتمال بارش تگرگ در سطح استان خراسان رضوي طي 72 ساعت آينده مي‌باشد، که در این مدت وزش باد در غالب نقاط استان نسبتاً شديد تا شديد پيش بيني مي گردد .

بر اين اساس طي روزهاي :· چهارشنبه ( 7/3/93) بارش‌ها خفيف و پراكنده اما سرعت وزش باد در سطح استان نسبتا‌ شديد تا شديد خواهد بود.· پنج‌ شنبه ( 8/3/93) دامنه بارش‌ها درسطح استان گسترش خواهد يافت كه توام با رعد و برق و در بعضي از نواحي همراه با بارش تگرگ و وزش باد نسبتا شديد تا شديد پيش بيني مي‌شود .· جمعه ( 9/3/93) بارش ها بصورت پراكنده و بيشتر در نيمه شمالي حادث خواهد گرديد .· بيشترين حجم بارش در روز پنج شنبه و در نيمه شمالي استان پيش بيني مي گردد.· طی این مدت با توجه به ويژگي بارش هاي بهاره كه در فاصله زماني كوتاه و با شدت بالا صورت مي گيرد احتمال آبگرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن مسیل ها در سطح استان وجود دارد.

rahsazan

کاربر ويژه
[FONT=BMitra !important]اطلاعیه شماره 25 چهارشنبه مورخ 07/03/93

rain1.jpg

براساس نقشه های پیش یابی طی روزهای پنج شنبه و جمعه در مناطق شمال غرب، دامنه های رشته کوه البرز و شمال شرق در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب رگبار، رعد و برق و گاهی وزش باد شدید و در مناطق مرتفع بارش تگرگ به شرح زیر پیش بینی می شود:
1- پنج شنبه 93/03/08: استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، سمنان که شدت بارشها بر روی استانهای خراسان شمالی، خراسان رضوی، مازندران، گلستان و شمال سمنان می باشد.
2- جمعه 93/03/09: استانهای خراسان شمالی، خراسان رضوی و بصورت پراکنده در اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، ، شمال سمنان، شمال آذربایجان شرقی و شمال آذربایجان غربی.
با توجه به ویژگی بارش های بهاری که به صورت محلی شدید و کوتاه مدت است، توصیه می شود برای پیشگیری از خسارات احتمالی توقف در حاشیه رودخانه ها و مسیل ها با احتیاط لازم انجام شود و تا حد امکان خودداری گردد.

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
امیر جان سلام.

خسته نباشی.

از صبح امروز دسترسی بنده به weatherbell قطع شده و هر مدلی را که میزنم به طور خودکار به صفحه ثبت نام منتقل می شود.

از شما استدعا دارم تا در صورتی که مایل باشید چگونگی ورود به این سایت را به بنده اطلاع دهید.

اگه میشه بفرمایید که خود شما چگونه وارد این سایت می شوید.

اگر به بنده دسترسی بدهید تا عمر دارم این محبت شما را فراموش نمی کنم.

با تشکر.
:احترام:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر جان سلام.

خسته نباشی.

از صبح امروز دسترسی بنده به weatherbell قطع شده و هر مدلی را که میزنم به طور خودکار به صفحه ثبت نام منتقل می شود.

از شما استدعا دارم تا در صورتی که مایل باشید چگونگی ورود به این سایت را به بنده اطلاع دهید.

اگه میشه بفرمایید که خود شما چگونه وارد این سایت می شوید.

اگر به بنده دسترسی بدهید تا عمر دارم این محبت شما را فراموش نمی کنم.

با تشکر.
:احترام:

سلام

بنده رو شرمنده نفرمایید شهاب عزیز
متاسفانه من اشتراک دارم و این امکان واسم وجود نداره که در اختیار شما قرار بدم. راستی شما که سورس مادر نقشه های جی اف اس این سایت رو دارید که خیلی هم کامله چرا از اون نقشه ها استفاده نمیکنید؟
تفاوت چندانی ندارند با نقشه های این سایت.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
متاستفانه چند روزی می شود که اون سایت هم دیگه برای من نقشه ها رو نشون نمیده و اپدیت نمیشه.

کلا در هم پیچیده شدم.

می ترسم دو روز دیگه نرم افزار هم دیگه برام جواب نده.

من ودر بل رو میخوام.
:ناراحت:

امیر جان حداقل بگو چگونه می تونم اشتراک بگیرم؟

سلام

بنده رو شرمنده نفرمایید شهاب عزیز
متاسفانه من اشتراک دارم و این امکان واسم وجود نداره که در اختیار شما قرار بدم. راستی شما که سورس مادر نقشه های جی اف اس این سایت رو دارید که خیلی هم کامله چرا از اون نقشه ها استفاده نمیکنید؟
تفاوت چندانی ندارند با نقشه های این سایت.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

چ خبرا؟؟دیروز تو بجنورد ی رگبار شدیدی داشتیم ولی خیلی کوتاه بود زمانش..بعدشم که هوا دم کرد حسابی!!دیشب با کولر خوابیدیم!!هفته ی پیش بدجوری پا خوردیم!!:خنده1:بارش قابل توجهی نداشتیم!!

وضعیت روزهای آتی چطوره؟؟بارش قابلی خواهیم داشت یا نه؟؟

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
درود محمد جان.:بای:

خوشحالم که شما رو اینجا می بینم.

امشب بجنورد شانس بارش داره و تا 2 میلی متر امکان داره که بارش داشته باشید.
:شاد:

البته تو این فصل نباید اعداد و ارقام ارائه داد و ممکنه اصلا نباره و یا ممکنه بیش از این بباره.

فردا عصر هم بجنورد دوباره شانس بارش داره.

درود بر دوستان عزیز

چ خبرا؟؟دیروز تو بجنورد ی رگبار شدیدی داشتیم ولی خیلی کوتاه بود زمانش..بعدشم که هوا دم کرد حسابی!!دیشب با کولر خوابیدیم!!هفته ی پیش بدجوری پا خوردیم!!:خنده1:بارش قابل توجهی نداشتیم!!

وضعیت روزهای آتی چطوره؟؟بارش قابلی خواهیم داشت یا نه؟؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت جی اف اس خیلی بهتر شده خدا رو شکر.

نیروی دریایی هم برای امشب خصوصا در نوار شمالی استان خراسان رضوی شانس وقوع رعد و برق رو زیاد کرده.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود محمد جان.:بای:

خوشحالم که شما رو اینجا می بینم.

امشب بجنورد شانس بارش داره و تا 2 میلی متر امکان داره که بارش داشته باشید.
:شاد:

البته تو این فصل نباید اعداد و ارقام ارائه داد و ممکنه اصلا نباره و یا ممکنه بیش از این بباره.

فردا عصر هم بجنورد دوباره شانس بارش داره.

درود بر شهاب عزیز

سپاسگزارم از لطفت..همش دو میل؟؟؟!!:خنده1:..ولی من میگم همین دو میل هم نمیباره..همرفت دیروز خیلی قویتر از امروز بود بنظرم..ولی خب بقول خودت نباید اعداد و ارقام گفت و باید با احتیاط کامل نظر داد..ممنون شهاب جان..هرچی خدا بخواد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا