Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
رشته کوههای هزار مسجد

چهارشنبه 07/03/1393( از ساعت 00 تا 24 ) | پنچشنبه 08/03/1393( از ساعت 00 تا 24 ) | جمعه 09/03/1393( از ساعت 00 تا 24 ) | |||
نواحی شمالی | صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید تا شدید ، در بعدازظهر در نواحی غربی و کوهستانی رشد و افزایش ابر همراه با رگبار پراکنده باران توام با رعد و برق | کمی تا نیمه ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید تا شدید و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رشد و افزایش ابر همراه با رگبار باران توام با رعد و برق( در نواحی مستعد با احتمال بارش تگرگ ) | قسمتی تا نیمه ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رشد و افزایش ابر همراه با رگبار باران با احتمال رعد و برق | ||
نواحی مرکزی | صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید تا شدید ، در بعدازظهر در نواحی غربی و کوهستانی رشد و افزایش ابر با احتمال رگبار پراکنده باران توام با رعد و برق | کمی تا نیمه ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید تا شدید و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رشد و افزایش ابر همراه با رگبار باران توام با رعد و برق( در نواحی مستعد با احتمال بارش تگرگ ) | قسمتی تا نیمه ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رشد و افزایش ابر همراه با رگبار باران با احتمال رعد و برق | ||
نواحی جنوبی | صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید تا شدید ، در بعدازظهر در نواحی غربی و کوهستانی رشد و افزایش ابر با احتمال رگبار پراکنده باران توام با رعد و برق | کمی تا نیمه ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید تا شدید و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رشد و افزایش ابر همراه با رگبار باران توام با رعد و برق( در نواحی مستعد با احتمال بارش تگرگ ) | قسمتی تا نیمه ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رشد و افزایش ابر همراه با رگبار باران با احتمال رعد و برق | ||
شهرستانمشهد | صاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید ، در بعدازظهر رشد و افزایش ابر با احتمال رگبار خفیف و پراکنده باران توام با رعد و برق | کمی تا نیمه ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رشد و افزایش ابر همراه با رگبار باران توام با رعد و برق ( در نواحی ییلاقی و کوهستانی با احتمال بارش تگرگ ) | قسمتی تا نیمه ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رشد و افزایش ابر همراه با رگبار باران با احتمال رعد و برق | ||
کمینه دما | بیشینه دما | کمینه دما | بیشینه دما | کمینه دما | بیشینه دما |
21 | 38 | 21 | 34 | 18 | 29 |
امیر جان سلام.
خسته نباشی.
از صبح امروز دسترسی بنده به weatherbell قطع شده و هر مدلی را که میزنم به طور خودکار به صفحه ثبت نام منتقل می شود.
از شما استدعا دارم تا در صورتی که مایل باشید چگونگی ورود به این سایت را به بنده اطلاع دهید.
اگه میشه بفرمایید که خود شما چگونه وارد این سایت می شوید.
اگر به بنده دسترسی بدهید تا عمر دارم این محبت شما را فراموش نمی کنم.
با تشکر. :احترام:
سلام
بنده رو شرمنده نفرمایید شهاب عزیز
متاسفانه من اشتراک دارم و این امکان واسم وجود نداره که در اختیار شما قرار بدم. راستی شما که سورس مادر نقشه های جی اف اس این سایت رو دارید که خیلی هم کامله چرا از اون نقشه ها استفاده نمیکنید؟
تفاوت چندانی ندارند با نقشه های این سایت.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
درود بر دوستان عزیز
چ خبرا؟؟دیروز تو بجنورد ی رگبار شدیدی داشتیم ولی خیلی کوتاه بود زمانش..بعدشم که هوا دم کرد حسابی!!دیشب با کولر خوابیدیم!!هفته ی پیش بدجوری پا خوردیم!!:خنده1:بارش قابل توجهی نداشتیم!!
وضعیت روزهای آتی چطوره؟؟بارش قابلی خواهیم داشت یا نه؟؟
درود محمد جان.:بای:
خوشحالم که شما رو اینجا می بینم.
امشب بجنورد شانس بارش داره و تا 2 میلی متر امکان داره که بارش داشته باشید.:شاد:
البته تو این فصل نباید اعداد و ارقام ارائه داد و ممکنه اصلا نباره و یا ممکنه بیش از این بباره.
فردا عصر هم بجنورد دوباره شانس بارش داره.