• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيشنهادات و انتقادات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
ممنون از پیشنهادت جواد

خب این انجمن یه بخش به نام ترفند و مقاله و اخبار دنیای کامپیوتر داره
البته با صحبتهایی که با مدیر این بخش آرش شده قراره یه تغییراتی داده بشه البته هنوز مطرح نشده
اما تغییرات پیشنهادی به این شکله :
در تالار کامیپوتر دو بخش داریم به نامهای :
آموزش نرم افزارها
ترفند و مقاله و اخبار دنیای کامپیوتر

با نظر و مشورت علی و دوستان اینا اینجوری تغییر شاید بکنن
آموزش نرم افزارها و ترفند و مقاله...... یه بخش
اخبار دنیای کامپیوتر ..............یه بخش

پس تا تغییرات تصویب بشه شما فعالیت خودتونو در زمینه اخبار دنیای آی تی رو بخش موجود یعنی ترفند و مقاله و اخبار دنیای کامپیوتر شروع کنید و اگه اخبار مربوط به شبکه بود در بخش اخبار شبکه
و اگه مربوط به اینترنت بود در قسمت موضوعات عمومی اینترنت قرار بدید.

ممنون از نظرتون
شادشادشادباشید.

galaxy

کاربر ويژه
سلامی دوباره:بغل:
انجمن سخت افزار خیلی فرمالیته و ابتداییه.
واقعا یه سری تغییرات لازم داره که اگه ادمین عزیز موافق باشه این تغییرات رو آماده کردم و به شرح زیره:
سخت افزار

محلي براي بحث و تبادل نظر پيرامون مسايل سخت افزاري و قطعات و...
زیر انجمن ها:

1. پردازنده و مادربرد
  2. مونیتور و کارتهای گرافیک
  3. هارد ، رم ، تجهیزات ذخیره سازی
  4. برنــــد محبوب
  5. پاور - کیس - کولینگ
  6. کارتهای جانبی (مودم ، صوت ، TV و ...)
  7. سایر لوازم سخت افزاری
  8. اورکلاکینگ سخت افزار
  9. آموزش و راهنمایی
  10. قیمت سخت افزار

این کار باعث میشه که اگه بازدید کننده ای بیاد یه سر بزنه و بخش های مختلف رو ببینه (زیر انجمن ها) هم اینکه کاربران فعال برا این انجمن ها پیدا میشه و پیدا کردن موضوع یا درخواست... راحت تر باشه.
خلاصه این تجربه ی شخصی بنده بود که به خاطر سایت لازم دونستم که مطرح کنم.:نیش:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
واقعا یه سری تغییرات لازم داره که اگه ادمین عزیز موافق باشه این تغییرات رو آماده کردم و به شرح زیره:

خب این انجمن انجمنی نویی هست که در مدت زمان کوتاه پیشرفت شگرفی داشته که با زحمت تک تک دوستان این پیشرفت صورت گرفته
تمام بخشای انجمن روز به روز با پیشنهادات دوستان دلسوزی مثل شما دارن تکمیل تر و پربارتر میشن
و هر بخشی که جز تخصص فردی بوده تکمیل شده اما جا برای کار هنوز داریم تا بهترین باشیم .

قسمت سخت افزارهم یه پوسته کلی گرفته و در صورت صلاحدید ادمین میتونه تکمیل تر بشه .

واقعا از پیشنهاد جامع و دلسوزانه تون ممنون:گل:

t92

متخصص بخش
سخت افزار

زیر انجمن ها:

1. پردازنده و مادربرد
  4. برنــــد محبوب
  5. پاور - کیس - کولینگ
  7. سایر لوازم سخت افزاری
  8. اورکلاکینگ سخت افزار
  9. آموزش و راهنمایی
  10. قیمت سخت افزار

این کار باعث میشه که اگه بازدید کننده ای بیاد یه سر بزنه و بخش های مختلف رو ببینه (زیر انجمن ها) هم اینکه کاربران فعال برا این انجمن ها پیدا میشه و پیدا کردن موضوع یا درخواست... راحت تر باشه.
ممنون از پیشنهاد خوبت . . .
طرح ادمین رو من ذکر می کنم . . .
بخش سخت افزار مدیر نداره فعلا و کار گروهی هست . . .
و هر عزیزی که مایل باشه بخشی رو اداره کنه و توانایی لازم رو داشته باشه باید پیشنهاد زیربخشهاش رو بده و درخواست مدیریت کنه . . .
این درخواست رو هم می تونید به ادمین عزیز بفرستید . . .
با تشکر.

amin

کاربر ويژه
نکات مهم :

1- حجم آپلودی فایل ها بسیار کم هست ، مخصوصا برای rar و zip که باید تغییر پیدا کنه به حداقل 7 مگابایت ( یعنی از طریق تنظیمات فایل های پیوستی ابتدا افزایش rar و zip و ... داده بشه سپس بصورت زیر عمل کنید که به مشکل برنخورید )
(دقت کنید که برای ایجاد امکان آپلود باید فایل php.ini را از سرور خود (البته نمیدونم الان هاست هست یا سرور مجازی ؟ ) پیدا کرده و تغییرات ماکزیمم آپلود و ... را در آنجا اعمال کنید
خودتون استادید ولی تجربه ام را میگم که اگر مشکلی داشتید رفع کنید :
ببینید فایل های php.ini معمولا در چندین نقطه از سرور شما هستند ، اگر سرور دارید از طریق ssh در خط فرمان تایپ کنید locate php.ini که تمام این موارد نشون داده میشه
معمولا اونی که در فولدر etc قرار داره مد نظر ما هست

2-تعداد کرکتر های عناوین را به 250 تغییر بدید چون خیلی از عناوین اصلا جای لازم را ندارند
( برای این کار از طریق پنل ویبولتین به قسمت تنظیمات رفته و از طریق "تنظیمات ارسال و ویرایش پست "
حداکثر کاراکتر ها در عنوان موضوع / پست به 250 تغییر دهید

3-اطلاعیه ای که در بالای سایت زدید برای کاربران پرمیژن مشاهده را نداده اید ، بنابر این اگر مخصوص مدیران است که بودنش در بالای سایت لازم نبود ، و اگر برای دیدن عمومی هست لطفا منتقل کنید

4-لطفا اطلاعاتی در مورد (هاست یا VPS و یا اگر سرور اختصاصی هست ) بدهید ( از جمله مقدار فضای هارد دیسک ، مقدار رم اگر سرور هست ، و همچنین مقدار پهنای باند که ما بهتر بتوانیم نظرات نو آورانه برای ایجاد تحول در سایت بدهیم

با تشکر

amin

کاربر ويژه
دو مورد دیگر :

به نظر من بازی های کامپیوتری نمیتواند زیر شاخه ای از نرم افزار باشد ، در ضمن بازی های کامپیوتری خود به چندین زیرشاخه نیاز دارد از سیو وترینر گرفته تا دانلود بازی و معرفی و ...

مورد بعد اینکه بخش معماری اینهمه زیرشاخه و ... به آن داده شده ولی دیگر رشته های فنی و مهندسی اصلا وجود ندارند ، حالا شما فکر کنید قرار باشد دیگر رشته ها را هم به این صورت شاخه بندی کنید ، آنوقت در دراز مدت تبدیل تالار معماری به زیرشاخه ای از فنی و مهندسی خیلی سخت می شود

با تشکر

t92

متخصص بخش
استاد عزیزم من فقط دو مورد رو از موارد به جایی رو که تجاربت بود گفتی، با اجازت جواب می تونم بدم:
فعلا امکان آپلود فایل پیوست رو ندادیم.برای این کار تصمیمات دیگه ای داریم و تصمیم اصلی با ادمین عزیز هست.(admin)
تعداد کاراکتر عنوان رو هم روی 85 بود به فرموده شما گذاشتیم روی 100 .
این کار رو به عمد کردیم چون عناوین هر چه مختصر و مفید باشن بهتره.
و عناوین دراز شکل ظاهری نامناسبی دارن.:گل:
بقیه موارد به بررسی و پاسخگویی ادمین نیاز داره.که تا دو سه روز دیگه میرسه خدمت دوستان.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خب دوستان یه پیشنهاد برای اینکه انجمنی تمیز و مرتب داشته باشیم

فونت پیش فرض انجمن tahoma و سایز 2 می باشد تو ارسال پستها سعی کنید از این فونت و سایز استفاده کنید اینجوری انجمن و پستهای مختلف یه تاپیک خیلی خیلی مرتب میشن :چشمک:

حالا این کار خودکار انجام میتونه بشه نمی دونم :فکر: اما فعلا دستی اینکارو خواستید بکنید ممنون

شادشادشادباشید.

خب اتفاقاً من خودم اين قصد رو داشتم كه سايز هاي فونتهارو از 3 به بالا توي ابزارهاي نوشته حذف كنيم ، و چندتا كار ديگه در رابطه هاي مشابه انجام بدم كه نظم بيشتري در سطح انجمن ايجاد بشه .
ولي دوستي حرف خوبي رو بهم زد ، اينكه نظم خيلي خوبه اما نميشه همه چيز رو مثل ارتشي ها محدود كرد براي اينكه نظم اجباري ايجاد كرد ، براي اينكه كاربر ايران انجمن، ايران انجمني باشه بايد خود كاربران اين موضوع رو ياد بگيرند و به اين نتيجه برسند كه فونت بزرگتر از حد معمول زيبايي رو از تايپيك ها ميگيره و نوشته رو غير قابل خوندن ميكنه .
خب براي دوستاني كه از فونت درشتي كه تايپيك رو بهم ميريزه استفاده ميكنند ، اول راهنمايي و توضيح ، اما اگر به اين كار ادامه دادند از ابزارهايي مثل اخطار و اعتراض به پست و بقيه ي ابزارهايي كه هست ميشه استفاده كرد .

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
ممنون از جواد عزيز به خاطر پيشنهادات خوبي كه دادند .
خب آرش و سميه عزيز پاسخ هارو به خوبي بيان كردند ولي وظيفه دونستم كه من هم جواب تكميلي رو در رابطه با اين نظرات عرض كنم .

با سلام خدمت همه ی دوستان
به نظر من یه بخش به اسم اخبار دنیای IT واقعا برای این انجمن لازمه.
خب طي اين تغيير در بخش بندي جديدي كه قرار هست در رابطه با بخش مربوطه براي من ارسال كنند تا تغييرات انجام بشه(نكته اي كه سميه بيان كرد) ، دوستان ميتونند اين بخش رو هم به هر نحوي كه صلاح دونستند براي من در اين بخش بندي ارسال كنند تا تغييرات رو انجام بدم و بخش هاي جديد پيشنهادي رو ايجاد كنيم .

سخت افزار

زیر انجمن ها:

1. پردازنده و مادربرد
  4. برنــــد محبوب
  5. پاور - کیس - کولینگ
  7. سایر لوازم سخت افزاری
  8. اورکلاکینگ سخت افزار
  9. آموزش و راهنمایی
  10. قیمت سخت افزار

اما در مورد بخش سخت افزار :
جواد جان چه در اين مورد و چه در هر مورد بخش بندي ديگري كه باشه بايد عرض كنم كه همونطوري كه آرش عزيز هم اشاره كرد ، اين بخش بندي ها فعلاً بعضي هاشون خيلي ابتدايي هستند ، مثل همين بخشي كه شما فرمودي يا بخش بازي هاي كامپيوتر و بسياري از بخش هاي ديگه .
تنها دليلشون هم اين است كه چون اين بخش ها مدير و گرداننده ندارند ما اومديم يك بخش كلي و خام و بسيار ابتدايي رو زديم كه به صورت عمومي ايجاد بشند و دوستاني كه مطلب در اين رابطه دارند جايي داشته باشند كه مطالبشون رو بگذارند .
تا اينكه به مرور متخصصان و استاداني چون شما كه در بخش مربوطه صاحب تخصص هستند بيان و بخش بندي ارائه بدند و خودشون هم سرپرستي بخش رو بر عهده بگيرند ، تا بخششون رو با سبك خودشون اداره كنند و پيشرفت بدند .

خب جواد جان در صورتي كه مايل بودي اين بخش رو خودت سرپرستي و اداره كني ، بخش بندي ات رو برام از طريق پيام بفرست تا طبق بخش بندي كه خودت ايجاد كردي بخش مربوطه تغيير كنه .

باز هم تشكر .

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
امين جان سلام ، به انجمن خودت خيلي خوش آمدي .
ممنون بابت نظراتت و زحمتي كه كشيدي .
من اون مواردي رو كه جواب سوالات بهم مربوط ميشه رو خدمتت عرض ميكنم بقيه رو ميسپارم به امين ( برادرم ) كه بياد و خودش جواب بده ، تا كامل تر و بهتر جواب داده شده باشه .

نکات مهم :

1- حجم آپلودی فایل ها بسیار کم هست ، مخصوصا برای rar و zip که باید تغییر پیدا کنه به حداقل 7 مگابایت ( یعنی از طریق تنظیمات فایل های پیوستی ابتدا افزایش rar و zip و ... داده بشه سپس بصورت زیر عمل کنید که به مشکل برنخورید )
(دقت کنید که برای ایجاد امکان آپلود باید فایل php.ini را از سرور خود (البته نمیدونم الان هاست هست یا سرور مجازی ؟ ) پیدا کرده و تغییرات ماکزیمم آپلود و ... را در آنجا اعمال کنید
خودتون استادید ولی تجربه ام را میگم که اگر مشکلی داشتید رفع کنید :
ببینید فایل های php.ini معمولا در چندین نقطه از سرور شما هستند ، اگر سرور دارید از طریق ssh در خط فرمان تایپ کنید locate php.ini که تمام این موارد نشون داده میشه
معمولا اونی که در فولدر etc قرار داره مد نظر ما هست

2-تعداد کرکتر های عناوین را به 250 تغییر بدید چون خیلی از عناوین اصلا جای لازم را ندارند
( برای این کار از طریق پنل ویبولتین به قسمت تنظیمات رفته و از طریق "تنظیمات ارسال و ویرایش پست "
حداکثر کاراکتر ها در عنوان موضوع / پست به 250 تغییر دهید

3-اطلاعیه ای که در بالای سایت زدید برای کاربران پرمیژن مشاهده را نداده اید ، بنابر این اگر مخصوص مدیران است که بودنش در بالای سایت لازم نبود ، و اگر برای دیدن عمومی هست لطفا منتقل کنید

4-لطفا اطلاعاتی در مورد (هاست یا VPS و یا اگر سرور اختصاصی هست ) بدهید ( از جمله مقدار فضای هارد دیسک ، مقدار رم اگر سرور هست ، و همچنین مقدار پهنای باند که ما بهتر بتوانیم نظرات نو آورانه برای ایجاد تحول در سایت بدهیم

با تشکر
در رابطه با حجم فايلهاي پيوستي كه فرمودي ، بله حق با شماست و بسيار محدود هست و در واقع اين امكان الان در انجمن صفر هست .
به دو دليل من از آرش خواهش كردم كه امكان فايل پيوست رو در انجمن فعلاً محدود كنه .
يك دليل بسيار مهم كه الان نموتنم در اينجا اونو كامل بيان كنم ، و مربوط ميشه به هاستي كه داريم .
ولي دليل دوم هم اين هست كه قصد داريم با راه اندازي يك آپلودر فايل اين امكان و كاستي رو از طريق ديگري براي كاربران رفع كنيم .
_______
تعداد كاراكتر هاي عناوين رو هم كه چه در ابتدا و چه الان آرش جان تغيير دادند و توضيح رو هم گفتند .
_______
در مورد اطلاعيه هم بله اين اطلاعيه در بخش مديريتي زده شده ، ولي من تنها هدفم اين بود كه براي حفظ ظاهر انجمن اين اطلاعيه كه براي ميهمانان انجمن كه از طريق گوگل براي خوندن مطلبي وارد ميشند و غير ضروري هست نمايش داده نشه ، اما دوستاني هم هستند كه ميتونند مشمول اين اطلاعيه بشند ولي هنوز تازه وارد شدند و يا هنوز در رابطه با بخشي كه راه اندازي خواهند كرد و مديريتي كه خواهند گرفت و ... وقت نشده كه صحبت كنيم و مديريتشون رو فعال كنيم ، اما ميخواستم كه از موضوع و خبر اين اطلاعيه باخبر بشند .

_______
توضيحات هاست رو هم انشاالله خود امين كه اطلاعات بيشتر و تكميل تري رو در اين مورد داره مياد و ميده .

دو مورد دیگر :

به نظر من بازی های کامپیوتری نمیتواند زیر شاخه ای از نرم افزار باشد ، در ضمن بازی های کامپیوتری خود به چندین زیرشاخه نیاز دارد از سیو وترینر گرفته تا دانلود بازی و معرفی و ...

مورد بعد اینکه بخش معماری اینهمه زیرشاخه و ... به آن داده شده ولی دیگر رشته های فنی و مهندسی اصلا وجود ندارند ، حالا شما فکر کنید قرار باشد دیگر رشته ها را هم به این صورت شاخه بندی کنید ، آنوقت در دراز مدت تبدیل تالار معماری به زیرشاخه ای از فنی و مهندسی خیلی سخت می شود

با تشکر

در مورد دو بخشي كه فرمودي ، بله حق كاملاً با شماست .
در مورد بخش بازي كه من اين بخش رو همينطوري خودم ايجاد كردم ، براي ايميلهاي تبليغاتي بازي ها كه براي جذب كاربر ميفرستاديم و بازي هايي رو براي دانلود درشون معرفي ميكرديم كه تايپيكشون بايد در بخشي زده ميشد و من اين بخش رو موقتي ايجاد كردم كه تايپيكهارو در اين بخش بريزم.

در مورد بخش معماري هم كه مديرشون اين بخش رو پيشنهاد داد من هم براي اينكه بهونه اي نباشه عينن بخش پيشنهادي رو ايجاد كردم كه شرع به فعاليت كنند ، كه البته با رفتنشون قصدم حذف اين بخش سرگردان بود كه دوستاني ازم خوشاتند فعلاً اين كار رو نكنم تا شايد مديري براش معرفي كنند .

amin khan

مدیر انجمن
اطلاعاتي در مورد هاست ايران انجمن :
8 گيگ فضا . پهناي باند 130 گيگ
اطلاعات هاست انجمن است كه البته اين فضا ، به صورت پايه است با پيشرفت و افزايش فضاي سايت اين مقدار نيز افزايش خواهند يافت

در مورد اطلاعاتي از خود سرور سي پيو 8 هسته اي ، رم 24 گيگ ، ديتا سنتر آلمان
روي اين سرور سايتهايي همچون پرشين تولز و چند سايت معتبر ديگر نيز قرار دارند
كه البته اين سرور يكي از دو سرور موجود پرشين تولز است

amin

کاربر ويژه
ضمن تشکر از جناب امین عزیز

آلمان دو دیتاسنتر مطرح داره ، دیتاسنتر هتزنر و دیتاسنتر نت دارکت

دیتاسنتر های هلند فول وارز هستند ولی دیتاسنتر های آلمان نیمه وارز هستند ، یعنی تا شکایتی نشه در مورد کپی رایت گیر نمیدن

آلمان کیفیت نسبتا مطلوبی داره ولی همانطور که فرمودید این دیتاسنتر معمولا اختلالاتی از قبیل سوخت هارد و رم سرور اصلی و حتی قسمت پشتیبان هم داره و ممکن هست بعضی اوقات ضربه بزنه

اما چون شما از هاست استفاده میکنید ، بنابر این خیلی تفاوتی به حال شما نمیکنه که سرور شما چقدر رم و ... داره ، چون هاست در کل یک سیستم شیر شده هست و هر قدر امکانات سرور بیشتر باشه به همون نسبت سرویس دهی زیاد و مصرف زیاد و ....

اگر بحث آپلود فایل در انجمن هست این را بگم که تجربه ام نشان داده 8 گیگ فضا برای آپلود و شروع کار مشکلی نداره و به راحتی شما می توانید این مقدار فضا را برای آپلود در سایت اختصاص دهید

ولی دقت کنید که نحوه ی ذخیره ی فایل ها را از دیتابیس به هاست منتقل کنید ( البته در این مورد سرور نباید در حالت سیف مد باشد که این دیگه دست شما نیست چون هاست شده اید ) ، چون روی دیتابیس معمولا دچار اختلال مصرف بیش از حد سی پی یو و همچنین کوئری زیاد میشید

در مورد آپلودسنتر فایل هم تجبره ام نشان داده چنین کاری یا همراه با شکست خواهد بود و یا اینکه نیاز به هزینه ای بسیار بسیار بیشتر از این خواهد داشت

اگر نیاز به صحبت و مشورت داشتید من در خدمتم ، در ضمن باید میزان توان مالی و کمک ها مشخص شود تا بتوانید سرویس خوبی را به صورت با کیفیت و مستمر به کاربران ارائه دهید

ممنونم از توضیحات شما

BLaDe

متخصص بخش زبان
اشکال پست

من هم نظر بدم ؟ به نظرمن بهتره آخرین پست های زده شده تو انجمن به جای حالت افقی به صورت عمودی نمایش داده بشه تا وقت کمتری واسه خوندنشون بگیره و قشنگ تر بید اون جوری

BLaDe

متخصص بخش زبان
نظر سازنده من و cube و کامی

مدیر بزرگ وارد میشود؛ :نیش: میتی کومان ؛ احترام بگذارید ... :خنده2:

میگم که خیلی عالی میشه اگه کنار واژه سبزک " مدیر " که واسه کاربرای مدیر نوشته میشه اسم تالاری که اون مدیر توش فعالیت میکنه هم نوشته بشه تا بقیه هم بدونن اون فرد مدیر کجاست ؛ اونجوری بیشتر آشنا میشیم و مشکل یا سوالاتمونو از مدیر همون بخش میپرسیم ؛
ولی اینجوری فقط میدونیم طرف مدیر یه بخش بید ولی کدوم بخش و تالارش رو خدا میدونه :نیش::بای:

آخرین ویرایش:

mohammadshamosi

کاربر ويژه
میگم که خیلی عالی میشه اگه کنار واژه سبزک " مدیر " که واسه کاربرای مدیر نوشته میشه اسم تالاری که اون مدیر توش فعالیت میکنه هم نوشته بشه تا بقیه هم بدونن اون فرد مدیر کجاست ؛ اونجوری بیشتر آشنا میشیم و مشکل یا سوالاتمونو از مدیر همون بخش میپرسیم ؛
ولی اینجوری فقط میدونیم طرف مدیر یه بخش بید ولی کدوم بخش و تالارش رو خدا میدونه
پیشنهاد خوبی بود
منم موافق هستم

BLaDe

متخصص بخش زبان
مدیر باحال بر این تاپیک وارد گردید . . :نیش:

یه پیشنهاد حرفه ای :نیش: من اینه که مدیرا خودشون بتونن واسه تالار خودشون زیرشاخه اضافه کنن :اخطار: و دیگه اینکه در یه فرصت مناسب هروقت وقتشو داشتید تالار موبایل راه اندازی شه و یه مدیر واسش گذاشته بشه ؛
منتظر نظرات بعدیم باشید :نیش: :اخطار:

AliJoOJoO

کاربر ويژه
ممنون بابت پيشنهادات :

1- درمورد آخرين پستها ، اگر يه نگاه به قسمت بالاي انجمن بندازين متوجه ميشين كه فضاي اونجا به حدي گرفته ات و پر شده كه ديگه جا براي آخرين ارسالها به شكلي كه فرموديد نيست و مخصوصاً در صفحه ي اول كه چت باكس هم علاوه بر همه ي موارد وجود داره ، براي همين آخرين ارسالهاي رونده استفاده شده .
كه البته اگر مشكل سرعت اين آخرين ارسالها هست در پايين صفحه ي اول هم 20آخرين ارسال به صورت يكجا وجود داره براي دوستاني كه احياناً ميخوان سريع چك كنند .

2- در مورد عناوين كاربري بايد عرض كنم كه حتماً به شكلي كه فرموديد درخواهند اومد و اصوليش هم همين هست و خودمون هم اين هدف رو داشتيم ولي چون فعلاً كارهاي در حال انجام خيلي زياد هستند وقت نشده به اين موضوع رسيدگي كنيم كه قول رسيدگي در آينده اي نزديك رو ميدم .

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
خب خیلی از دوستان سراغ بخش موبایل رو میگیرن
به نظرم بخش موبایل راه اندازی شه مفید میتونه باشه برای انجمن

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
خب بچه ها قراره فعلا بخش موبایل 2تا 4 زیر بخش کلی داشته باشه

مشتاقانه منتظر نظرات دوستان هستیم ممنون

t92

متخصص بخش
خب با اجازه ادمین نت هانتر عزیز :گل: پیشنهاد من برای این تالار اگرچه تخصصم نیست:
تالار موبایل:
-- سیستم عاملها
-- نوکیا
-- سونی اریکسون
-- اخبار دنیای موبایل
بایگانی هم خواستید بزنید . . .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا