• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

پيشنهادات و انتقادات

وضعیت
موضوع بسته شده است.

eliza

متخصص بخش
یه سوال ویک پیشنهاد

پست های مربوط به دانستنی های پزشکی را در قسمت اخبار وتازه های باید بزنیم؟

اگه نه وجایی نداره پیشنهاد میدم به قسمت پزشکی بخشه دانستی های پزشکی اضافه کنین.

مرسی.

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
سلام
با اجازه ادمين من يه توضيحي در رابطه با
درجه: 21
سابقه:
سحر و جادو
تجربه:

بدم . در رابطه با تجربه بايد بگم كه هر بار كه پست زده مي شه بر ميزانش افزوده مي شه و هي افزوده ميشه تا 99 درصد مي شه بعد از نو 1 مي شه و در عوض يه درجه به درجات فرد اضافه مي شه . اين كار ادامه ميابه و درجات فرد هي افزايش پيدا مي كنه . وقتي درجه به عدد خاصي رسيد يك ستاره زرد ديگر اضافه مي شه . بعد اينكه ستاره هاي زرد 5 تا شد همه ستاره هاي زرد از بين مي رند و يك ستاره آبي مياد و همين روند تكرار مي شه و بعد برگ سبز و ...
اما سابقه دقيقا بستگي به مدت زماني داره كه فرد عضو انجمن و بر اثر زمان افزايش پيدا مي كنه .
در مورد سحر و جادو دارم بررسي مي كنم

rahnama

پدر ایران انجمن
کار من شده ویرایش برچسب , تایپیکهای که بر چسب ندارند را ویرایش کرده و برچسپ آنرا اضافه میکنم.
موفقتر باشید :گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
'این پیشنهادو دوباره دادم که از قلم نیفته.
بخش مذهب و ادیان که شامل قرآن ، دین اسلام ،دین زرتشت ، دین مسیحیت ،سایر ادیان، کتاب های اهل بیت ، احادیث و سخنان بزرگان ، مناجات و پرسش و پاسخ باشه.
البته در صورتی که موافقین این بخشو راه اندازی کنین.
منم میشم مدیرش .
پیشنهاد خوبیه و حرفی درش نیست ، ولی دو مورد در این باره و هر بخش دیگه ای که احتمالا دوستان در آینده پیشنهادش رو خواهند داد هست که من عرض میکنم :
اول اینکه ایجاد بخش و یا تالار بدون داشتن مدیر امکان نداره ، یعنی اینکه بخشی رو بزنیم که مدیری نداشته باشه و کسی مسئولیتش رو قبول نکرده باشه ، این برای انجمنمون شکل خوبی نداره وقتی مهمانان ببینند که بخشی هست ولی داخلش نهایت 10 تا پست پیدا میشه !
خب پیشنهاد مدیریت این بخش رو البته شما داده بودید ولی نکته اینه که الان شما مدیریت بخش برنامه نویسی رو دارید ، پس انتخاب یکی از این دو یعنی رها کردن دیگری ، که میشه همون موضوعی که عرض کردم .

نکته ی دوم این هست که تصمیم دارم ، فعلاً تا موقعی که با کمک همدیگه بخش های موجود رو کامل نکردیم و شکل پر محتوا و خوبی رو بهش ندادیم ، بخش جدیدی رو برای انجمنمون اضافه نکنیم ، که لااقل بودن 1 بخش مفید با مطالب عالی و کامل بهتر از بودن یک انجمن با 100 بخش کامل ولی خالی ، که این برای دید و ذهن مخاطب و مهمانها هم اثر خیل بدی میذاره .
البته اینها هم نظرات من بود ، تا نظر شما دوستان چی باشه ، بنده هم در خدمتم .

یه سوال ویک پیشنهاد

پست های مربوط به دانستنی های پزشکی را در قسمت اخبار وتازه های باید بزنیم؟

اگه نه وجایی نداره پیشنهاد میدم به قسمت پزشکی بخشه دانستی های پزشکی اضافه کنین.

مرسی.

در این مورد به نظرم از خود تالار اصلی پزشکی استفاده کنیم ، خوب باشه ... من همون روزی که شما هم در این باره و دانستنی های پزشکی مطلب میزدین ، کمبود چنین بخشی رو حس کردم و بلافاصله خود تالار اصلی پزشکی رو برای ارسال مطلب باز کردم :
اینجا : http://www.iranjoman.com/forumdisplay.php?f=125

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
خوب یه پیشنهاد داشتم

در مورد بحث میتونم بگم داغ و جنجال بر انگیز تشکرو ها

خوب ما دو جنبه داریم تو انجمن
1-جنبه علمی
2-جنبه تفریحی و سرگرمی

و تشکر زدنهای ما نیز باید در این دو حیطه فرق بکنه
تشکر زدن حتی میتونم بگم بدون خوندن در بخشای سرگرمی و ورزشی ایرادی نداره اما بحث اصلی سر قسمتهای علمیه

به نظر من
همین اول کار یه عادت خوب بدیم هم خودمون هم کاربرای انجمنو
یه مطلب علمی رو تا نخوندیم درک نکردیم و از صحتش اطمینان حاصل نکردیم پاش تشکر نزنیم
بیایید کاری کنیم که مثلا ارزش تشکر فلان کس در بحثای علمی به حدی باشه که من حتی بدونه خوندن تاپیکم ادعا کنم این مطلب درسته و مفیده
(من خودم تو یکی از انجمنها برای تشکر یه کاربری این حد ارزش قائل هستم چون مطمئنم بدون خوندن و درک کامل مطلب زیرش تشکر رد نمی کنه )

به امید آینده ای درخشان برای ایران انجمن

.

rahnama

پدر ایران انجمن
از مدیران عزیز خواهش میکنم تایپیکهای که مشکل زا هستند را بجای بایگانی حذف فرمایند

.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
بایگانی - حذف کلی

خوب یه پیشنهاد داشتم

در مورد بحث میتونم بگم داغ و جنجال بر انگیز تشکرو ها

خوب ما دو جنبه داریم تو انجمن

و تشکر زدنهای ما نیز باید در این دو حیطه فرق بکنه
تشکر زدن حتی میتونم بگم بدون خوندن در بخشای سرگرمی و ورزشی ایرادی نداره اما بحث اصلی سر قسمتهای علمیه

به نظر من
همین اول کار یه عادت خوب بدیم هم خودمون هم کاربرای انجمنو
یه مطلب علمی رو تا نخوندیم درک نکردیم و از صحتش اطمینان حاصل نکردیم پاش تشکر نزنیم
بیایید کاری کنیم که مثلا ارزش تشکر فلان کس در بحثای علمی به حدی باشه که من حتی بدونه خوندن تاپیکم ادعا کنم این مطلب درسته و مفیده
(من خودم تو یکی از انجمنها برای تشکر یه کاربری این حد ارزش قائل هستم چون مطمئنم بدون خوندن و درک کامل مطلب زیرش تشکر رد نمی کنه )

به امید آینده ای درخشان برای ایران انجمن

1-جنبه علمی 2-جنبه تفریحی و سرگرمی

.
البته هر کسی نظر و دید خودش رو داره .
اما در این مورد من قبلاً نظرم رو توی انجمن ایرانیان مفصل گفتم . اینکه من به شخصه چه هدف یا هدفهایی میتونم از تشکر کردن داشته باشم .
البته همونطوری که گفتم هرکسی دید و روش تشکر کردن خودش رو داره ، ولی اگر قرار باشه هر کدوممنون نطرمون رو در این رابطه بگیم نظر من اینجاست :

http://www.iranian-forum.com/showthread.php?19147-%D8%B2%D8%AF%D9%86-%D8%AF%D9%83%D9%85%D9%87-%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D8%B3-gt-gt-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%8A%D8%B2%D9%87-%D9%87%D8%A7-...%D8%A7%D9%87%D8%AF%D8%A7%D9%81/page3

از مدیران عزیز خواهش میکنم تایپیکهای که مشکل زا هستند را بجای بایگانی حذف فرمایند
.

ممنون از آقا هوشنگ .
در مورد بخش بایگانی مواردی هست که من میخواستم بعدا و سر فرصت اونها رو برای دوستانم بگم که خوشبختانه با خوش فکری آقا هوشنگ اینجا فرصت شد تا بگم :

اولی و اصلی ترین مورد اینه که بخش بایگانی و مطالبی که داخل اونجا میره برای همه ی کاربران مشاهده نمیشه و قابل دسترس نیست .
یعنی به جز مدیران بقیه ی کاربران ساده و ویزه و حتی موتورهای جستجو گر اجازه ی ورود به اونجارو ندارن ، اگر لحظه ای از سایت خارج بشین ، میتونین ببینین که تالار بایگانی محمو میشه از بین انجمن ها و همچنین مطالبش از بین آخریتن ارسالها حذف میشه .

دومین موضوع ، اینه که بارها توی انجمن ها کاربرانی که تایپیک های اونها منتقل میشه به بایگانی میرن و به مسئولین اون سایت از مدیری که این انتقال رو انجام داده شکایت میکنند که تایپیک من بی دلیل جابه جا و منتقل شده به بایگانی ، حالا برای اینکه مدیر و مسئولان بتونن برن پیگیری کنن ، این روال هست که به همه ی مدیران این رو میگن که به هیچ عنوان تایپیکی رو از روی انجمن حذف نکنند و در صورت نیاز به حذف کافیه که اونو منتقل کنند به بایگانی ، تا بشه در صورت اعتراض صاحب تایپیک مساله و پیگیری کرد از طریق بایگانی .

توانایی حذف کامل رو هم در انجمن ما ، این سه دسته داران : ادمین - سرپرست تالارها - معاون

خب برای اینکه ما هم در آینده با چنین مشکلاتی که برای انجمن ها در رابطه با حذف تایپیکها یا پست ها پیش میاد مواجه نشیم روال کاریمون رو اینطوری برمیداریم که :
در مورد تایپیک ها و یا پست های خطر ساز کافیه اونها رو با باگانی منتقل کنیم ، و در موارد خیلی معدود و کمی حذف کلیشون کنیم . حذف کلی رو بیشتر برای تایپیک ها و پستهایی به کار ببریم که فاقد هیچ گونه معنایی هستند ، مثل کاربرانی که میان چنین پستهایی رو میزنند :
ونسنی خعسی نمخیهخ حخصیخ

یا کاربرانی که از الفاظ رکیک استفاده میکنن و ...

من هم هر از گاهی مطالب موجود در بایگانی رو به طور کلی حذف میکنم تا فضای سایت گرفته نشه .

rahnama

پدر ایران انجمن
با تشکر از توضیح ادمین عزیز .تایپیکهای هستند که وقتی عزیزان می زنند چون نیت پاکی دارند متوجه عواقب آن نیستند. با توجه به تجربیات چندین ساله ای که دارم توضیح فوق را نوشتم.
(از مدیران عزیز خواهش میکنم تایپیکهای که مشکل زا هستند را بجای بایگانی حذف فرمایند)
هر تایپیک یا پستی نباید حذف شود بلکه صحبت من مشکل زا بودن از نظر واژ ه هاست. چنانچه عزیزان خواستند میتوانم در پیام خصوصی علت حذفها را بنویسم.

rahnama

پدر ایران انجمن
اما در مورد دکمه سپاس :مطرح شده در لینک اشاره شده توسط ادمین عزیز:
چند روز پیش در رابطه با این دکمه سپاس فکری بنظرم رسید و میخواستم مطرح کنم . خوشبختانه این تایپیک زده شد و تصمیم گرفتم در اینجا مطرح کنم.
اصولا کلمه سپاس انگیزه فرد را بالا می برد و احساس دوستی و محبت را نسبت به طرف بیشتر میکند. خصوصا افرادی که تازه عضو شده اند.بنظرم در انجمنها 2 نوع دکمه سپاس باشد.
دکمه سپاس مخصوص خواندن مطلب(سپاس و یا هر واژه پیشنهادی)
دکمه سپاس بخاطر خوب بودن مطلب
البته در رابطه با این پیشنهاد لازم است عزیزان متخصص انجمن که تعدادشان واقعا زیاد است بررسی و راهکار صحیح این پیشنهاد را پیدا کنند.

.

rahnama

پدر ایران انجمن
[۵-۰۶, ۱۹:۱۹] rahnama ضمنا کسی که تایپیک یا پستی میزند قابل سپاس است [۵-۰۶, ۱۹:۱۹] rahnama ضمنا بعضی از مطالب را هم سر فرصت با دقت میخوانم.. [۵-۰۶, ۱۹:۱۸] rahnama و کلی هم به معلوماتم اضافه شده.. [۵-۰۶, ۱۹:۱۸] rahnama باور بفرمائید مطالب را با یک نگاه میخوانم.. [۵-۰۶, ۱۹:۱۸] rahnama 4- با تند خوانی که من قبلا آموزش دیده ام.. [۵-۰۶, ۱۹:۱۷] rahnama 3- ازمطالب خوبش استفاده کنم. [۵-۰۶, ۱۹:۱۷] rahnama 2- انجمن را به شور و حال در آورم.. [۵-۰۶, ۱۹:۱۶] rahnama 1- بخاط کنترل پستها..

.

rahnama

پدر ایران انجمن
علت اینکه مطلبی را به تفکیک می نویسم:

1- خواننده با یک نگاه مطلب را بگیرد.
2- شخصی که جدید وارد انجمن می شود با انجمن خالی روبرو نباشد.و آمار نوشته ها بیشتر باشد.
3- اضافه کردن بر چسبها. بعضی از عزیزان فراموش میکنند و من اضافه میکنم.

.

آخرین ویرایش:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
به نظرتون ابزارهای شبکه و اینترنت در تالار کامپیوتر با وجود بخشهای که در خود شبکه و اینترنت تعریف شده اضافی نباشه ؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
به نظرتون ابزارهای شبکه و اینترنت در تالار کامپیوتر با وجود بخشهای که در خود شبکه و اینترنت تعریف شده اضافی نباشه ؟

اگر نظر منو فقط یه نظر حساب کنین ، نظر من اینه که بله اضافه است .
اما تایید مدیر بخش کاپیوتر یعنی آرش عزیز هم لازمه برای حذف .
پس از این پیشنهاد باخبرش کنین ، نتیجه هرچی بود در خدمتم .

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
نوشته اصلی توسط rahnama
اما در مورد دکمه سپاس :مطرح شده در لینک اشاره شده توسط ادمین عزیز:
چند روز پیش در رابطه با این دکمه سپاس فکری بنظرم رسید و میخواستم مطرح کنم . خوشبختانه این تایپیک زده شد و تصمیم گرفتم در اینجا مطرح کنم.
اصولا کلمه سپاس انگیزه فرد را بالا می برد و احساس دوستی و محبت را نسبت به طرف بیشتر میکند. خصوصا افرادی که تازه عضو شده اند.بنظرم در انجمنها 2 نوع دکمه سپاس باشد.
دکمه سپاس مخصوص خواندن مطلب(سپاس و یا هر واژه پیشنهادی)
دکمه سپاس بخاطر خوب بودن مطلب
البته در رابطه با این پیشنهاد لازم است عزیزان متخصص انجمن که تعدادشان واقعا زیاد است بررسی و راهکار صحیح این پیشنهاد را پیدا کنند.
با پیشنهاد خوب آقا هوشنگ چنین امکانی برای انجمن نصب شد .
از این به بعد میتونیم برای پستها رای مثبت و منفی بدیم .
توضیحات بیشتر در مورد این امکان رو به زودی در تایپیک امکانات انجمن توضیح خواهم داد .(همراه با راهنمای کامل)

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
خوب خیلی عالی شد واقعا دستت درد نکنه جدی کار فوق العاده ای بود
خوب یه چندتا سوال و پیشنهاد البته با اجازه
خوب سوال : پس برای هر پست این آمار فرق خواهند کرد اوکی یعنی اینجوری نیست که مثلا کلا بیاد جمع بشه یه آمار کلی از وضعیت کلی کاربر بده نه ؟
خوب سوال دوم در صورتی که جوابت برا سوال اول منفی باشه یعنی نه کلا آمار تمام پست ها جمع میشه خوب از کجا میشه متوجه شد که این امتیاز مثبت یا منفی در کدوم پست گرفتم ( البته ببین حالت دوم هم یه جورایی خوبه یعنی آمار کلی از عیار علمی کاربر)

و اما پیشنهاد
حالا من نمی دونم شرایط چه جوری میشه مثلا این امکان رو برای بخشهای خاصی گذاشت یا نه اینو نمی دونم اما پیشنهاد خودمو میگم

به نظر من این + - صرفا برای سنجش عیار علمی کاربرا باشه پس فقط برای بخشهای علمی انجمن
یعنی کامپیوتر-شبکه-وبلاگ-زبان
رو معماری و ادبیات نظری ندارم
خوب ورزشو و سرگرمی که نباشه
چون برای سرگرمی صرفا تشکر کافیه (ببین اول باید به سوال اولم پاسخ بدی تا بتونم این پیشنهادمو باز کنم )
پس اول جواب سوال بعد ادامه پیشنهاد

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خوب خیلی عالی شد واقعا دستت درد نکنه جدی کار فوق العاده ای بود
خوب یه چندتا سوال و پیشنهاد البته با اجازه
خوب سوال : پس برای هر پست این آمار فرق خواهند کرد اوکی یعنی اینجوری نیست که مثلا کلا بیاد جمع بشه یه آمار کلی از وضعیت کلی کاربر بده نه ؟
خوب سوال دوم در صورتی که جوابت برا سوال اول منفی باشه یعنی نه کلا آمار تمام پست ها جمع میشه خوب از کجا میشه متوجه شد که این امتیاز مثبت یا منفی در کدوم پست گرفتم ( البته ببین حالت دوم هم یه جورایی خوبه یعنی آمار کلی از عیار علمی کاربر)
خب معلومه که این تایپیک رو ندیدی :
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=1412

و اما پیشنهاد
حالا من نمی دونم شرایط چه جوری میشه مثلا این امکان رو برای بخشهای خاصی گذاشت یا نه اینو نمی دونم اما پیشنهاد خودمو میگم

به نظر من این + - صرفا برای سنجش عیار علمی کاربرا باشه پس فقط برای بخشهای علمی انجمن
یعنی کامپیوتر-شبکه-وبلاگ-زبان
رو معماری و ادبیات نظری ندارم
خوب ورزشو و سرگرمی که نباشه
چون برای سرگرمی صرفا تشکر کافیه (ببین اول باید به سوال اولم پاسخ بدی تا بتونم این پیشنهادمو باز کنم )
پس اول جواب سوال بعد ادامه پیشنهاد
توضیحات رو در این مورد به طور کامل در تاپیکی که آدرسش رو دادم نوشتم ، اما مختصراً اینو بگم که اینطور نیست که مثلاً یکی بیاد به خودش رای مثبت بده یا دوستش بیاد بهش رای مثبت بده بعد براش یه امتیاز ثبت شه !
البته این امکان هم میشه گذاشت ولی اینطور تنظیمش کردم که 2 رای مثب در یک پست واحد یک امتیاز خوب و 5 رای مثبت در یک پست واحد یک امتیاز بسیار خوب... و همینطور برای امتیازات منفی به همین روال .
دوستان تایپییکی رو که گفتم رو بخونین و بعد در هر موردی که سوال و یا پیشنهاد بود باز هم من در خدمتم .

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
ای بابا خوندم این تاپیکووووووووووووووووووووووووووووووو
اول اونو خوندم دیگه
نه کلا نظرات و پیشنهادات من مربوط به حالتی میشد که بیاد یه جمع بندی کلی از تمام پستهای کاربر کنه پس بی خیال
سوال اول هم با وجود وضوح و توضیح عالیت در تاپیکی که ذکر کردی صرفا برا مطمئن شدن بود

یاعلی خسته نباشی

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
ای بابا خوندم این تاپیکووووووووووووووووووووووووووووووو
اول اونو خوندم دیگه
نه کلا نظرات و پیشنهادات من مربوط به حالتی میشد که بیاد یه جمع بندی کلی از تمام پستهای کاربر کنه پس بی خیال
سوال اول هم با وجود وضوح و توضیح عالیت در تاپیکی که ذکر کردی صرفا برا مطمئن شدن بود
گفتم این امکان وجود داره و تنظیمش دست خودمونه اگر بخواین میشه اینو گذاشت ولی درست به نظر نمیرسه که با رای تنها یک نفر یک امتیاز خوب برای کسی اضافه بشه یا یک امتیاز ضعیف .
با توجه به اینکه اون یک نفر میتونه خود کاربر و یا دوست کاربر و یا حتی دشمن کاربر !!! و... باشه .

یاعلی خسته نباشی

یا سمیه شما هم خسته نباشی .:giggle:
:دعا:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
خوب بی خیال بحث هک جدید عالیه دستت درد نکنه

ببینم به نظرتون بخش ورزش یه قسمت عکس ورزشی کم نداره مثلا عکسای ناب ورزشی
تو ورزش عکسای خیلی خوبی هست تو لحظات جالب من یه تاپیکی زدم تو بخش سرگرمی اما اگه ورزش خودش داشته باشه به نظرتون خوب نیست

.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خوب بی خیال بحث هک جدید عالیه دستت درد نکنه

ببینم به نظرتون بخش ورزش یه قسمت عکس ورزشی کم نداره مثلا عکسای ناب ورزشی
تو ورزش عکسای خیلی خوبی هست تو لحظات جالب من یه تاپیکی زدم تو بخش سرگرمی اما اگه ورزش خودش داشته باشه به نظرتون خوب نیست

.

ممنون از پیشنهاد خوبت .
بخش مورد نظر اضافه شد به زیر بخش عکسها .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا