پیشنهاد خوبیه و حرفی درش نیست ، ولی دو مورد در این باره و هر بخش دیگه ای که احتمالا دوستان در آینده پیشنهادش رو خواهند داد هست که من عرض میکنم :'این پیشنهادو دوباره دادم که از قلم نیفته.
بخش مذهب و ادیان که شامل قرآن ، دین اسلام ،دین زرتشت ، دین مسیحیت ،سایر ادیان، کتاب های اهل بیت ، احادیث و سخنان بزرگان ، مناجات و پرسش و پاسخ باشه.
البته در صورتی که موافقین این بخشو راه اندازی کنین.
منم میشم مدیرش .
یه سوال ویک پیشنهاد
پست های مربوط به دانستنی های پزشکی را در قسمت اخبار وتازه های باید بزنیم؟
اگه نه وجایی نداره پیشنهاد میدم به قسمت پزشکی بخشه دانستی های پزشکی اضافه کنین.
مرسی.
البته هر کسی نظر و دید خودش رو داره .خوب یه پیشنهاد داشتم
در مورد بحث میتونم بگم داغ و جنجال بر انگیز تشکرو ها
خوب ما دو جنبه داریم تو انجمن
و تشکر زدنهای ما نیز باید در این دو حیطه فرق بکنه
تشکر زدن حتی میتونم بگم بدون خوندن در بخشای سرگرمی و ورزشی ایرادی نداره اما بحث اصلی سر قسمتهای علمیه
به نظر من
همین اول کار یه عادت خوب بدیم هم خودمون هم کاربرای انجمنو
یه مطلب علمی رو تا نخوندیم درک نکردیم و از صحتش اطمینان حاصل نکردیم پاش تشکر نزنیم
بیایید کاری کنیم که مثلا ارزش تشکر فلان کس در بحثای علمی به حدی باشه که من حتی بدونه خوندن تاپیکم ادعا کنم این مطلب درسته و مفیده
(من خودم تو یکی از انجمنها برای تشکر یه کاربری این حد ارزش قائل هستم چون مطمئنم بدون خوندن و درک کامل مطلب زیرش تشکر رد نمی کنه )
به امید آینده ای درخشان برای ایران انجمن
1-جنبه علمی 2-جنبه تفریحی و سرگرمی
.
از مدیران عزیز خواهش میکنم تایپیکهای که مشکل زا هستند را بجای بایگانی حذف فرمایند
.
به نظرتون ابزارهای شبکه و اینترنت در تالار کامپیوتر با وجود بخشهای که در خود شبکه و اینترنت تعریف شده اضافی نباشه ؟
با پیشنهاد خوب آقا هوشنگ چنین امکانی برای انجمن نصب شد .نوشته اصلی توسط rahnama![]()
اما در مورد دکمه سپاس :مطرح شده در لینک اشاره شده توسط ادمین عزیز:
چند روز پیش در رابطه با این دکمه سپاس فکری بنظرم رسید و میخواستم مطرح کنم . خوشبختانه این تایپیک زده شد و تصمیم گرفتم در اینجا مطرح کنم.
اصولا کلمه سپاس انگیزه فرد را بالا می برد و احساس دوستی و محبت را نسبت به طرف بیشتر میکند. خصوصا افرادی که تازه عضو شده اند.بنظرم در انجمنها 2 نوع دکمه سپاس باشد.
دکمه سپاس مخصوص خواندن مطلب(سپاس و یا هر واژه پیشنهادی)
دکمه سپاس بخاطر خوب بودن مطلب
البته در رابطه با این پیشنهاد لازم است عزیزان متخصص انجمن که تعدادشان واقعا زیاد است بررسی و راهکار صحیح این پیشنهاد را پیدا کنند.
خب معلومه که این تایپیک رو ندیدی :خوب خیلی عالی شد واقعا دستت درد نکنه جدی کار فوق العاده ای بود
خوب یه چندتا سوال و پیشنهاد البته با اجازه
خوب سوال : پس برای هر پست این آمار فرق خواهند کرد اوکی یعنی اینجوری نیست که مثلا کلا بیاد جمع بشه یه آمار کلی از وضعیت کلی کاربر بده نه ؟
خوب سوال دوم در صورتی که جوابت برا سوال اول منفی باشه یعنی نه کلا آمار تمام پست ها جمع میشه خوب از کجا میشه متوجه شد که این امتیاز مثبت یا منفی در کدوم پست گرفتم ( البته ببین حالت دوم هم یه جورایی خوبه یعنی آمار کلی از عیار علمی کاربر)
توضیحات رو در این مورد به طور کامل در تاپیکی که آدرسش رو دادم نوشتم ، اما مختصراً اینو بگم که اینطور نیست که مثلاً یکی بیاد به خودش رای مثبت بده یا دوستش بیاد بهش رای مثبت بده بعد براش یه امتیاز ثبت شه !و اما پیشنهاد
حالا من نمی دونم شرایط چه جوری میشه مثلا این امکان رو برای بخشهای خاصی گذاشت یا نه اینو نمی دونم اما پیشنهاد خودمو میگم
به نظر من این + - صرفا برای سنجش عیار علمی کاربرا باشه پس فقط برای بخشهای علمی انجمن
یعنی کامپیوتر-شبکه-وبلاگ-زبان
رو معماری و ادبیات نظری ندارم
خوب ورزشو و سرگرمی که نباشه
چون برای سرگرمی صرفا تشکر کافیه (ببین اول باید به سوال اولم پاسخ بدی تا بتونم این پیشنهادمو باز کنم )
پس اول جواب سوال بعد ادامه پیشنهاد
گفتم این امکان وجود داره و تنظیمش دست خودمونه اگر بخواین میشه اینو گذاشت ولی درست به نظر نمیرسه که با رای تنها یک نفر یک امتیاز خوب برای کسی اضافه بشه یا یک امتیاز ضعیف .ای بابا خوندم این تاپیکووووووووووووووووووووووووووووووو
اول اونو خوندم دیگه
نه کلا نظرات و پیشنهادات من مربوط به حالتی میشد که بیاد یه جمع بندی کلی از تمام پستهای کاربر کنه پس بی خیال
سوال اول هم با وجود وضوح و توضیح عالیت در تاپیکی که ذکر کردی صرفا برا مطمئن شدن بود
یاعلی خسته نباشی
خوب بی خیال بحث هک جدید عالیه دستت درد نکنه
ببینم به نظرتون بخش ورزش یه قسمت عکس ورزشی کم نداره مثلا عکسای ناب ورزشی
تو ورزش عکسای خیلی خوبی هست تو لحظات جالب من یه تاپیکی زدم تو بخش سرگرمی اما اگه ورزش خودش داشته باشه به نظرتون خوب نیست
.