• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد

rahnama

پدر ایران انجمن
ks8ggcj0lz2o0foczb.jpg

ای جان :بغل:

آقا یوسف جان این هم بلفی من:
DSC02493.JPG

maksemos

متخصص بخش خودرو
آقا یوسف جان این هم بلفی من:
مشاهده پیوست 9776

به به :15:
ای ول آقا هوشنگ عجب بلقی عشقی دارین :خنده2:

آقا هوشنگ یه سوال ...:فکر:
این ماکسی مون تازگی هاا داره گاز میگیره البته نه گاز راس راسکی هااا دهنشو میاره و میگیره از شلوار ادم ...حالا مگه ول میکنه :52:
میدونین علتش چیه ؟؟

این مثل قیافش مظلومه یا بازیگوشه:20:

هه !
ماسی را تعریف کنین ؟ 2نمره

ماکسی موجودی است دوست داشتنی ،خجالتی ، و البته ادم فروش :25:
کافیه یه چیز خوردنی بهش بگی اون وقته که کلا صاحبش رو ول کنه و بچسبه به غذاش :46:

هه ! الان که این پست رو میزنم تصویر رو وصل کردم به ال سی دی روی دیوار فاصلش حدودا 5 متری میشه
دیگه نمیدونم غلط املائی دارم بیا نه :فکر:
فکز نکنین شاهکار کردین و غلط هام رو گرفتین هااا :بدجنس:

روزتون خوش :بای:

rahnama

پدر ایران انجمن
آقا یوسف جان بلفی هم همین کار را میکرد.از دوست داشتن زیاده.که گاز میگیره. البته بهیج وجه دندانهایش را درگیر نمیکند.

rahnama

پدر ایران انجمن
دامپزشکی که بلفی را به او تجویل دادم پیغام داده که بلفی را بزرگ کرده و برای کمک به پلیس تربیت کرده و به آنان تحویل داده است. نژاد بلفی جوری بود که خیلی بزرگ شده بود.

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
امروز صبح داشتم میومدم دانشکده، دیوار ها و برد ها توجهمو جلب کرد...
بازارچه غذا!!!!!!!!!!
بنفع زلزله زدگان آذربایجان:گل::گل::گل::گل: از طرف دانشگاه شهیدبهشتی تهران!
کارشون بنفسه تحسین برانگیزه ولی تا وقتی نفهمم به چه صورت قراره برگزار شه و آیا این کار خیر تاثیر خوبی رو زندگی مردم آذربایجان،لااقل موقتی، میگذاره یا نه، هیچی نمی تونم بگم:سکوت:

امیدوارم مؤثر باشه. بی صبرانه منتظر می مونم ببینم فردا و پس فردا قراره این اتفاق به چه صورتی برگزار بشه!:گل:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
خب میخواستم از دوستان عزیز تشکر کنم بابت تبریکات فراوانشون...
بابت بنفشه شدنم...
ممنون از همتون...:گل::گل::گل:

بالا