• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

Ѻ ミ آشپــز باشی هــا ミ Ѻ

نیکا

متخصص بخش معماری
سلاااام به همه آشپزهای انجمن :95: :93:

منم امروز ماکارونی پختم ....


Photo0164.jpg



سالادش هم کار خواهرمه :دوست:
 

khodam

متخصص بخش ادبیات
DSC0000178.jpg

اینا سمبوسه هستن دست پخت این جانب بسی رنج بردم در راه پذیدن اینها
 

BLaDe

متخصص بخش زبان
مرسی از زهرا جون بابت این تاپیک خوبی که ایجاد کرده ..
بعله منم اومدم تا خودی نشون بدم و بگم بلدم ... :احترام:

این شما و این همبرگر خانگی دست پخت بنده برای دو نفر

 

پیوست ها

  • 1.jpg
    1.jpg
    418.6 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • 2.jpg
    2.jpg
    624.2 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • 3.jpg
    3.jpg
    126.6 کیلوبایت · بازدیدها: 7

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات
چیزـه... :خجالت2:
نا قابل ـه... :34:




x72p21722mib950lbj29.jpg
 

BLaDe

متخصص بخش زبان
این هم خرمای ماه محرم که تو شهر بهبهان بهش رنگینک میگن :

طریقه درست کردنش خیلی آسونه فقط یکم خسته کننده و وقت گیره ....

مواد لازم برای تهیه رنگینک برای 60 نفر مهمان روضه :

_ خرما یک دبه کوچک
_ مغز بادام 20 گرم
_ مغز گردو 50 الی
100 گرم
_ ترافل رنگی یک بسته کامل

_ پودر نارگیل یک بسته کامل
_ هِل نصف یک بسته کامل
_ آرد به مقدار کم ( یک لیوان کوچک )



طرز تهیه :

اول از هر چیز شما باید کلاهک و هسته خرماها رو در بیارید ...
بعد خرماها رو یکبار چک کنید که هسته یا کلاهکشون داخلشون جا نمونده باشه ...
بعدش همه خرما ها رو داخل یه ظرف بریزیر و برای خوش عطر و بو شدنشون ، روشون به اندازه لازم هِل بپاشید ...
بعد از اون خرماهایی که بهشون هِل پاشیده شده رو یکبار از چرخ گوشت رد کنید ( یعنی یکبار چرخشون کنید ) تا صاف و یکدست بشن ...

خرمای چرخ شده.jpg خرمای چرخ شده 2.jpg
حالا خرماهای چرخ شده رو با دست به شکل گلوله در بیارید و به ترتیب داخل یه سینی یا ظرف صاف بچینید ...
تعداد دلخواهی از خرماها رو به ترافل آغشته کنید و داخل ظرف یا سینی جداگانه ای بچینید ...
تعداد دلخواهی از خرماها رو به پودر نارگیل آغشته کنید و داخل ظرف یا سینی جداگانه ای بچینید ...
مقداری آرد رو الک کنید و داخل ماهیتابه کمی تفت بدید و آماده بذارید ...
حالا تعداد دلخواهی از خرماها رو به آرد تفت داده شده آغشته کنید و داخل ظرف یا سینی جداگانه ای بچینید ...
سپس روی خرماهای به آرد آغشته شده را مغز بادام و گردو قرار دهید ...
در آخر خرماهای رنگارنگ درست شده رو می تونید به شکل دلخواه داخل سینی پذیرایی تون بچینید ....


خرمای تزئین شده (1).jpg خرمای تزئین شده (2).jpg خرمای تزئین شده (3).jpg
 
آخرین ویرایش:

baroon

متخصص بخش ادبیات


سلام سلام
69u201s9b388q01xvfgh.gif:گل:
کیک کدوحلوایــــــــــی:شاد:

چندسالی هست که من این کیک رو درست می کنم. این کیک رو هر کسی خورده گفته اووووم خیلی عالیه:15: دیگه یه جوری گفتم مشتری شید.:نیش2:
نه ولی واقعاً به جهت بافت نرم و طعم و عطر فوق العاده دلپذیر و متفاوتش طرفدارای زیاد داره و هر کسی از این دستپخت خورده بازم آرزو کرده که بپزم! :15:
طعم کدوحلوایی به هیچوجه حس نمیشه و کسایی که کدو حلوایی دوست ندارن باید این کیک رو میل کنن ببین توی این ترکیب چه کرده ه ه.
خب بریم سراغ دستور پخت که فکر می کنم منبعش مامی سایت های کدبانو بود. یادمه چند دستور وجود داشت و همه از این مدل تعریف کرده بودن و منم همینو انتخاب، ذخیره و طبخ کردم.


20.png


کیک
كدو حلوايی با رويه ی پنير خامه ای

مواد لازم:
آرد سفيد: 2 پيمانه
شكر : يک و نيم پيمانه
بيكينگ پودر: یک و نیم قاشق مرباخوری
دارچين : 2 قاشق مرباخوری
كشمش پلويی : يک پيمانه
نمک : یک هشتم قاشق مرباخوری
وانیل : 1 قاشق مرباخوری
تخم مرغ : 4 عدد
كدو حلوايی : 450 گرم
روغن مايع : 1 پيمانه
رويه ی پنير خامه ای (مقداري كه در دستور آمده)


روش تهيه:
كدو حلوايی را پوست كنده و به قطعات كوچكتر تقسيم كنيد، سپس با مقداری آب بپزيد و بعد از پخت رنده كنيد. (آب را تا حدی بريزيد كه بعد از پخت هيچ آبی درون قابلمه نمانده باشد و در حين پخت همه به خورد كدوها برود)
فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت روشن كنيد تا گرم شود.
آرد،‌ شكر، جوش شيرين، وانیل، ، كشمش، دارچين، بيكينگ پودر و نمک را با هم مخلوط كنيد.
تخم مرغ ها را درون ظرف شكسته و با سرعت بالای همزن به مدت 5 دقيقه خوب بزنيد.
تخم مرغ زده شده، كدو و روغن را با هم مخلوط كنيد.
وسط مواد آردی و خشک را باز كنيد و مخلوط تخم مرغ و كدو حلوایی را در آن بريزيد و به آرامی هم بزنيد تا همه ی مواد با يكديگر مخلوط شود.
مايه را در قالبی به ابعاد 25*38 بريزيد. (اگر قالب شما تفلون نيست، آن را از قبل كمی چرب كرده و آرد بپاشيد.)
قالب را به مدت 25 تا 30 دقيقه درون فری كه از قبل گرم شده قرار دهيد. بعد از 30 دقيقه يک خلال چوبی درون كيک فرو بريد، اگر تميز خارج شد كيک شما پخته است در غير اين صورت 5 دقيقه ی ديگر زمان برای پخت لازم خواهد داشت.
شيرينی را بدون اينكه از قالب خارج كنيد، به مدت 2 ساعت زمان دهيد تا خوب خنک شود. در اين مدت قالب را روی پايه سيمی قرار دهيد. بعد از خنک شدن رويه را روی شيريني بماليد و پس از 10 دقيقه برش بزنيد.


رويه ی پنير خامه ای:
پنير خامه نرم شده : 120 گرم
كره نرم شده : یک چهارم پيمانه
وانيل : نصف قاشق چايخوری
پودر شكر : 3 پيمانه
پنير خامه ای، كره و وانيل را با سرعت متوسط همزن بزنيد تا پف كند. پودر شكر را به تدريج اضافه كنيد تا جايي كه رويه غليظ و قابل پخش شود. پس از پوشاندن رويه روی كيک، بايد كيک را در يخچال نگهداري كنيد.


چندتا نکته:
  • من به جای قالب تخته ای، این بار از یه قالب گرد استفاده کردم.
  • به جای وانیل توی دستور اصلی میخک اومده؛ و به جای 1 ق جوش شیرین (علاوه بر 1 قاشق بکینگ پودر)، من نصف قاشقِ دیگه بکینگ پودر استفاده می کنم. چون میخک فقط به جهت عطرش استفاده میشه و میشه وانیل رو جایگزینش کرد و بکینگ پودر هم به بدن کمتر از جوش شیرین ضرر می رسونه.
  • برای رویه توی دستور 3 لیوان شکر ذکر شده ولی من به جهت ذائقه و سلامتی، تقریباً از یک سوّم این مقدار شکر استفاده می کنم.
توی این عکسی که براتون گذاشتم، رویه ی ملسی که از ترش و شیرینی پنیر و شکر به دست اومد + دونه های ترش انار، طعم متفاوت و خوشمزه ای به کیک داد.
  • می تونید کشمش رو حذف کنید و گردو بریزید، و یا از هر دو استفاده کنید.

نوش جان:شاد:
:گل:
 

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
201020121716.jpg

بفرمایید سالاد اولویه برفی
با ترشی آلبالو چشماشو گذاشتم
بینیشو هویج گذاشتم
موهاشو با ترشی کلم تزئین کردم
و لبشو با گوجه فرنگی
یکم هم فلفلی شد
:12:
 

BLaDe

متخصص بخش زبان
خب من این دفعه راویولی درست کردم .... این غذا یه جور غذای مدرن هست ولی خیلی آسونه درست کردنش ...:گل: این غذا رو من تو کلاس آشپزی مدرن که پند ماه پیش گذروندم یاد گرفتم و طبق جزوه ای که اون موقع نوشتم طرز تهیه اش رو می نویسم براتون :

مواد لازم برای تهیه خمیر راویولی :

_ تخم مرغ = 3 عدد ( 3 عدد زرده و 1 عدد سفیده تخم مرغ )

_ شیر = 2 تا 3 قاشق سوپ خوری

_ روغن زیتون یا روغن آب شده = 2 قاشق سوپ خوری

_ آرد = به اندازه لازم ( 1.5 تا 2 پیمانه )

_ نمک = 1 قاشق چای خوری

******************************
طرز تهیه خمیر راویولی :
تخم مرغ ، نمک ، شیر و روغن را مخلوط و کم کم آرد را می ریزیم و هم می زنیم تا خمیر شود طوری که به هم نچسبد و زیاد هم سفت نشود . خمیر را 1 الی 2 ساعت استراحت داده تا کمی ورز آید.

*******************************
مواد لازم برای تهیه مایع گوشت راویولی :

_ گوشت چرخ کرده = نیم کیلو
_ پیاز رنده شده = 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
_ جعفری خرد شده = 1 تا 2 قاشق سوپ خوری
_ نمک و فلفل = به اندازه لازم

***************************
طرز تهیه مایع گوشت راویولی :

تمام مواد را کمی مخلوط و کمی مالش می دهیم و کوفته ریز درست می کنیم ، که می توانیم کوفته ها را کمی در روغن سرخ کنیم یا خام به کار ببریم . مقداری از خمیر را روی میز به شکل مستطیل یا دایره پهن کرده و از خمیر خانه های 4 گوش مستطیل برش زده ، روی هر خانهیک عدد کوفته ریز قرار میدیم و نصف دیگر لواش ( خمیر ) را روی آن می آوریم و با دست اطرافکوفته ها را کمی فشار می دهیم به طوری که هر دو طرف خمیر به هم بچسبد و کوفته ها بین دو خمیر قرار بگیرد و بیرون نریزد. تمام خمیر و کوفته های ریز را به همین روش آماده می کنیم. سپس خمیر ها ی آماده شده را در روغن سرخ می کنیم و بلافاصله بعد از سرخ شدن به صورت گرمِ گرم بر سر میز می بریم...
 

پیوست ها

  • Boresh haye Khamir.jpg
    Boresh haye Khamir.jpg
    710.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • Model haye Mokhtalef.jpg
    Model haye Mokhtalef.jpg
    749.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • Por kardan.jpg
    Por kardan.jpg
    703.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • Ghalb 1.jpg
    Ghalb 1.jpg
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 1
  • Ghalb 2.jpg
    Ghalb 2.jpg
    981.4 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • Ghalb 3.jpg
    Ghalb 3.jpg
    864.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • Mavad va Jaafari.jpg
    Mavad va Jaafari.jpg
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 1
  • Model ha.jpg
    Model ha.jpg
    938.9 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • Khamir.jpg
    Khamir.jpg
    679 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • Sorkh kardan.jpg
    Sorkh kardan.jpg
    968.9 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • Modele Kise.jpg
    Modele Kise.jpg
    913 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

Mahdi Askari

مدير فنی
هی وای من
من فقط عکس میذارم چون همتون بلدید چجوری درست میشه
اینم دست پخت پلنگ خان سر آشپز باشی :خنده1:

06122012023.jpg
 

khodam

متخصص بخش ادبیات
DSC0000787.jpg

ببین این که میبینید کشک بادمجونهههههههههههههههههههههههههههههههه :شاد2:عاشقشممممممممممممممممممممممممم



DSC0000785.jpg

اینم که بر همگاه واضح و مبرهن است خورشت قیمه بادمجوننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن ای جوننننننننن :شاد2:



DSC0000820.jpg


اینم حلوا برا پنجشنبه آخر سال :احترام:
 

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
وقت بخیر دوستاااااااااااااااااااااااااان
به مناسبت شهادت حضرت فاطمه (س) امروز حلیم پزون بود خونه مون
همه رو هم دعا کردم
البته بگماااااااااا نمیدونم این تاپیک جاشه یا نه ولی خب گذاشتم دیگه !


  • [*=center]
    :توافق:



 

پیوست ها

  • Photo-0007.jpg
    Photo-0007.jpg
    249.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0

parastu

متخصص بخش گالری عکس
اینارو خودم درست کردم:خجالت::88::88:

سوسیس و سیب زمینی:88:



اینم که واضحه:88:



سیب زمینی هم داشتاا...ولی حاضر نشده بود که باهاش تزئین کنم.. اینجوری شد که...
:139:

اینم یه عکس دونفره:خنده1:




 

baroon

متخصص بخش ادبیات

مربّا و مارمالاد لبووو :داغ:
البته محصول زمستونه هااا :شاد:



laboo.jpg
 

Mahdi Askari

مدير فنی
خب هیچی دیگه بازم پلنگ خان هنرشو به نمایش میذاره:نیش:
ماشالا از هر انگشتش هنر میریزه:نیش:

دو تا عکس میذارم

با کیفیت کم حدود 92 کیلو:

low.jpg

در این عکس هم که اورجینال هست فول عکسو ببینید و کیف کنید :خنده1:
حدود یک مگ:

full.jpg

[MENTION=19650]دختر مهتاب[/MENTION]
 

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
خب اینم ازناهار امروز من:گل:
خیلی هم خوب شده بود:شاد2:
غذا.PNG
2.PNG
خب منم که از هرانگشتم 300تاهنرمیریزه:غش2:
گفته باشم ظرف 40دقیقه درست کردم:8::8::8::8:
[MENTION=4792]palang[/MENTION]:8:
 

khodam

متخصص بخش ادبیات
DSC01229.JPG


سلام این چیز کیک یخچالیه با طعم کیوی خودم درستیدم.


مواد لازم

کره 100 گرم

بیسکوئیت (ساقه طلائی) 200 گرم

پنیر خامه ای 200گرم

خامه 200گرم

ژله 2بسته

شکر 1پیمانه

میوه متناسب با ژله برای تزئین

خوب دوستان بیسکوئیت رو خورد خورد کنید با کره که قبل ذوبش کردیم هم میزنیم ته ظرفمون میریزیم و فشار میدیم که حسابی فشرده بشه

بعد پنیر خامه ای و شکر رو حسابی میزنیم تا مخلوط بشه بعد خامه رو اضافه می کنیم و هم میزنیم

ا بسته ژله رو با 3قاشق غذا خوری آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل میکنیم که یه مایع شفاف بوجود بیاد بعد 3قاشق آب یخ اضافه می کنیم بهش

مایع ژله رو به خامه اضافه میکنیم و مخلوط بدست آمده رو داخل ظرف روی بیسکوئیتمون میریزیم میزاریم یخچال که حسابی ببند

خوب میریم سراغ اون یکی بسته ژلمون پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش حل می کنیم تا شفاف شه شفاف که شد یه لیوان آب یخ میریزیم روش

اون کیکمون که گذاشتیم تو یخچال حالا در میاریم میوه رو میچینیم روش و ژله دومی رو میریزیم روش

نکته قابل توجه اینکه

ظرفمون باید زاویه 90درجه داشته باشه لبش

اگر مثل ظرف من بود مراحل رو برعکس انجام میدین یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آهان یعنی اینکه اول زله دومی رو با میوه میریزیم تو قالب ببنده بعد در میاریم مخلوط خامه پنیرو میریزیم میزاریم ببنده بعد مخلوط بیسکوئیت

همین بعد که آماده شد کلی ذوق می کنی

دستور کیک دیگه ای خواستین در خدمتم

 
بالا