این هم خرمای ماه محرم که تو شهر بهبهان بهش رنگینک میگن :
طریقه درست کردنش خیلی آسونه فقط یکم خسته کننده و وقت گیره ....
مواد لازم برای تهیه رنگینک برای 60 نفر مهمان روضه :
_ خرما یک دبه کوچک
_ مغز بادام 20 گرم
_ مغز گردو 50 الی 100 گرم
_ ترافل رنگی یک بسته کامل
_ پودر نارگیل یک بسته کامل
_ هِل نصف یک بسته کامل
_ آرد به مقدار کم ( یک لیوان کوچک )
طرز تهیه : اول از هر چیز شما باید کلاهک و هسته خرماها رو در بیارید ...
بعد خرماها رو یکبار چک کنید که هسته یا کلاهکشون داخلشون جا نمونده باشه ...
بعدش همه خرما ها رو داخل یه ظرف بریزیر و برای خوش عطر و بو شدنشون ، روشون به اندازه لازم هِل بپاشید ...
بعد از اون خرماهایی که بهشون هِل پاشیده شده رو یکبار از چرخ گوشت رد کنید ( یعنی یکبار چرخشون کنید ) تا صاف و یکدست بشن ...
حالا خرماهای چرخ شده رو با دست به شکل گلوله در بیارید و به ترتیب داخل یه سینی یا ظرف صاف بچینید ...
تعداد دلخواهی از خرماها رو به ترافل آغشته کنید و داخل ظرف یا سینی جداگانه ای بچینید ...
تعداد دلخواهی از خرماها رو به پودر نارگیل آغشته کنید و داخل ظرف یا سینی جداگانه ای بچینید ...
مقداری آرد رو الک کنید و داخل ماهیتابه کمی تفت بدید و آماده بذارید ...
حالا تعداد دلخواهی از خرماها رو به آرد تفت داده شده آغشته کنید و داخل ظرف یا سینی جداگانه ای بچینید ...
سپس روی خرماهای به آرد آغشته شده را مغز بادام و گردو قرار دهید ...
در آخر خرماهای رنگارنگ درست شده رو می تونید به شکل دلخواه داخل سینی پذیرایی تون بچینید ....
چندسالی هست که من این کیک رو درست می کنم. این کیک رو هر کسی خورده گفته اووووم خیلی عالیه:15: دیگه یه جوری گفتم مشتری شید.:نیش2:
نه ولی واقعاً به جهت بافت نرم و طعم و عطر فوق العاده دلپذیر و متفاوتش طرفدارای زیاد داره و هر کسی از این دستپخت خورده بازم آرزو کرده که بپزم! :15:
طعم کدوحلوایی به هیچوجه حس نمیشه و کسایی که کدو حلوایی دوست ندارن باید این کیک رو میل کنن ببین توی این ترکیب چه کرده ه ه.
خب بریم سراغ دستور پخت که فکر می کنم منبعش مامی سایت های کدبانو بود. یادمه چند دستور وجود داشت و همه از این مدل تعریف کرده بودن و منم همینو انتخاب، ذخیره و طبخ کردم.
کیک كدو حلوايی با رويه ی پنير خامه ای
مواد لازم:
آرد سفيد: 2 پيمانه
شكر : يک و نيم پيمانه
بيكينگ پودر: یک و نیم قاشق مرباخوری
دارچين : 2 قاشق مرباخوری
كشمش پلويی : يک پيمانه
نمک : یک هشتم قاشق مرباخوری
وانیل : 1 قاشق مرباخوری
تخم مرغ : 4 عدد
كدو حلوايی : 450 گرم
روغن مايع : 1 پيمانه
رويه ی پنير خامه ای (مقداري كه در دستور آمده)
روش تهيه:
كدو حلوايی را پوست كنده و به قطعات كوچكتر تقسيم كنيد، سپس با مقداری آب بپزيد و بعد از پخت رنده كنيد. (آب را تا حدی بريزيد كه بعد از پخت هيچ آبی درون قابلمه نمانده باشد و در حين پخت همه به خورد كدوها برود)
فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت روشن كنيد تا گرم شود.
آرد، شكر، جوش شيرين، وانیل، ، كشمش، دارچين، بيكينگ پودر و نمک را با هم مخلوط كنيد.
تخم مرغ ها را درون ظرف شكسته و با سرعت بالای همزن به مدت 5 دقيقه خوب بزنيد.
تخم مرغ زده شده، كدو و روغن را با هم مخلوط كنيد.
وسط مواد آردی و خشک را باز كنيد و مخلوط تخم مرغ و كدو حلوایی را در آن بريزيد و به آرامی هم بزنيد تا همه ی مواد با يكديگر مخلوط شود.
مايه را در قالبی به ابعاد 25*38 بريزيد. (اگر قالب شما تفلون نيست، آن را از قبل كمی چرب كرده و آرد بپاشيد.)
قالب را به مدت 25 تا 30 دقيقه درون فری كه از قبل گرم شده قرار دهيد. بعد از 30 دقيقه يک خلال چوبی درون كيک فرو بريد، اگر تميز خارج شد كيک شما پخته است در غير اين صورت 5 دقيقه ی ديگر زمان برای پخت لازم خواهد داشت.
شيرينی را بدون اينكه از قالب خارج كنيد، به مدت 2 ساعت زمان دهيد تا خوب خنک شود. در اين مدت قالب را روی پايه سيمی قرار دهيد. بعد از خنک شدن رويه را روی شيريني بماليد و پس از 10 دقيقه برش بزنيد.
رويه ی پنير خامه ای: پنير خامه نرم شده : 120 گرم
كره نرم شده : یک چهارم پيمانه
وانيل : نصف قاشق چايخوری
پودر شكر : 3 پيمانه
پنير خامه ای، كره و وانيل را با سرعت متوسط همزن بزنيد تا پف كند. پودر شكر را به تدريج اضافه كنيد تا جايي كه رويه غليظ و قابل پخش شود. پس از پوشاندن رويه روی كيک، بايد كيک را در يخچال نگهداري كنيد.
چندتا نکته:
من به جای قالب تخته ای، این بار از یه قالب گرد استفاده کردم.
به جای وانیل توی دستور اصلی میخک اومده؛ و به جای 1 ق جوش شیرین (علاوه بر 1 قاشق بکینگ پودر)، من نصف قاشقِ دیگه بکینگ پودر استفاده می کنم. چون میخک فقط به جهت عطرش استفاده میشه و میشه وانیل رو جایگزینش کرد و بکینگ پودر هم به بدن کمتر از جوش شیرین ضرر می رسونه.
برای رویه توی دستور 3 لیوان شکر ذکر شده ولی من به جهت ذائقه و سلامتی، تقریباً از یک سوّم این مقدار شکر استفاده می کنم.
توی این عکسی که براتون گذاشتم، رویه ی ملسی که از ترش و شیرینی پنیر و شکر به دست اومد + دونه های ترش انار، طعم متفاوت و خوشمزه ای به کیک داد.
می تونید کشمش رو حذف کنید و گردو بریزید، و یا از هر دو استفاده کنید.
خب من این دفعه راویولی درست کردم .... این غذا یه جور غذای مدرن هست ولی خیلی آسونه درست کردنش ...:گل: این غذا رو من تو کلاس آشپزی مدرن که پند ماه پیش گذروندم یاد گرفتم و طبق جزوه ای که اون موقع نوشتم طرز تهیه اش رو می نویسم براتون :
مواد لازم برای تهیه خمیر راویولی :
_ تخم مرغ = 3 عدد ( 3 عدد زرده و 1 عدد سفیده تخم مرغ )
_ شیر = 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
_ روغن زیتون یا روغن آب شده = 2 قاشق سوپ خوری
_ آرد = به اندازه لازم ( 1.5 تا 2 پیمانه )
_ نمک = 1 قاشق چای خوری
******************************
طرز تهیه خمیر راویولی :
تخم مرغ ، نمک ، شیر و روغن را مخلوط و کم کم آرد را می ریزیم و هم می زنیم تا خمیر شود طوری که به هم نچسبد و زیاد هم سفت نشود . خمیر را 1 الی 2 ساعت استراحت داده تا کمی ورز آید.
*******************************
مواد لازم برای تهیه مایع گوشت راویولی :
_ گوشت چرخ کرده = نیم کیلو
_ پیاز رنده شده = 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
_ جعفری خرد شده = 1 تا 2 قاشق سوپ خوری
_ نمک و فلفل = به اندازه لازم
تمام مواد را کمی مخلوط و کمی مالش می دهیم و کوفته ریز درست می کنیم ، که می توانیم کوفته ها را کمی در روغن سرخ کنیم یا خام به کار ببریم . مقداری از خمیر را روی میز به شکل مستطیل یا دایره پهن کرده و از خمیر خانه های 4 گوش مستطیل برش زده ، روی هر خانهیک عدد کوفته ریز قرار میدیم و نصف دیگر لواش ( خمیر ) را روی آن می آوریم و با دست اطرافکوفته ها را کمی فشار می دهیم به طوری که هر دو طرف خمیر به هم بچسبد و کوفته ها بین دو خمیر قرار بگیرد و بیرون نریزد. تمام خمیر و کوفته های ریز را به همین روش آماده می کنیم. سپس خمیر ها ی آماده شده را در روغن سرخ می کنیم و بلافاصله بعد از سرخ شدن به صورت گرمِ گرم بر سر میز می بریم...
وقت بخیر دوستاااااااااااااااااااااااااان
به مناسبت شهادت حضرت فاطمه (س) امروز حلیم پزون بود خونه مون
همه رو هم دعا کردم
البته بگماااااااااا نمیدونم این تاپیک جاشه یا نه ولی خب گذاشتم دیگه !
خب اینم ازناهار امروز من:گل:
خیلی هم خوب شده بود:شاد2:
خب منم که از هرانگشتم 300تاهنرمیریزه:غش2:
گفته باشم ظرف 40دقیقه درست کردم:8::8::8::8:
[MENTION=4792]palang[/MENTION]:8: