سلام فردا میای انجمن ؟
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2012 , August 1 #342 دعا میکنم زیر این سقف بلند روی دامان زمین هرکجا خسته شدی یا که پر غصه شدی دستی از غیب به دادت برسد زیباست که آن دست خدا باشد و بس
دعا میکنم زیر این سقف بلند روی دامان زمین هرکجا خسته شدی یا که پر غصه شدی دستی از غیب به دادت برسد زیباست که آن دست خدا باشد و بس
Z ZahRa-Gh متخصص بخش 2012 , August 1 #343 لاف جدید دختران دم بخت : من یه خواستگار مرغ فروش داشتم ولی قبول نکردم:نیش:
ی یاسی جون متخصص بخش خیاطی 2012 , August 1 #345 ای فردا هرچه میخواهی بکن، من امروز را به یاد دوستان خوب زیسته ام..........
A ahmadfononi معاونت انجمن 2012 , August 6 #346 دیشب ساعت 2 بود تقریبا یه آقایی واسم SMS زده . :15: حالا اون آقاهه کی بوده :خنده2: اون مهدی بوده :نیش: همین پلنگ :بدجنس: متن پیام :نیش: : بلند شو سحری بخور :غش2: کلیک کنید تا باز شود... خوده متن بودا :نیش:
دیشب ساعت 2 بود تقریبا یه آقایی واسم SMS زده . :15: حالا اون آقاهه کی بوده :خنده2: اون مهدی بوده :نیش: همین پلنگ :بدجنس: متن پیام :نیش: : بلند شو سحری بخور :غش2: کلیک کنید تا باز شود... خوده متن بودا :نیش:
پانته آ متخصص بخش 2012 , August 6 #347 اینجوریه باشه خودتت خواستی تهدید به مرگ شدم :نیش::اخطار::اخطار:
Z ZahRa-Gh متخصص بخش 2012 , August 6 #349 معرفت با مسیـر طولانیش ؛ اگه ایستگاهی داشته باشه تو آخرشی ..
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2012 , August 6 #351 ااااا...شارژت تموم شد؟ خوب بگیر بخواب چون من بلد نیستم شارژ بفرستم...:تعجب2::نیش:
A amin khan مدیر انجمن 2012 , August 6 #353 مشترک گرامی،از 10 مرداد تا 16 مرداد با شارژ10000 ریال مبلغ 2000 ریال اعتبار هدیه داخل شبکه ایرانسل دریافت کنید. با تشکر ایرانسل(روزی 2 بار همین sms رو ارسال میکنن:فکر
مشترک گرامی،از 10 مرداد تا 16 مرداد با شارژ10000 ریال مبلغ 2000 ریال اعتبار هدیه داخل شبکه ایرانسل دریافت کنید. با تشکر ایرانسل(روزی 2 بار همین sms رو ارسال میکنن:فکر
S Silver Star مدير ارشد تالار 2012 , August 6 #354 ع سولی باز تریپ جواب ندادن برداشتی هاااااااااااا... اذیت نکن:تعجب:
A amin khan مدیر انجمن 2012 , August 6 #355 کسب مدال طلا کشتی فرنگی المپیک 2012 توسط حمید سوریان را به شما هموطنان عزیز تبریک عرض میکنیم. ایرانسل ،تنها حامی کاروان المپیک ایران:حرص:
کسب مدال طلا کشتی فرنگی المپیک 2012 توسط حمید سوریان را به شما هموطنان عزیز تبریک عرض میکنیم. ایرانسل ،تنها حامی کاروان المپیک ایران:حرص:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2012 , August 6 #356 اشکانو نیگه میداری کاری کرد یه گوششو بگیر میشینه جاش باید برم سرکار جون من. :تعجب2: کم میکشم از صبحیا :قاطی::52:
اشکانو نیگه میداری کاری کرد یه گوششو بگیر میشینه جاش باید برم سرکار جون من. :تعجب2: کم میکشم از صبحیا :قاطی::52:
ی یاسی جون متخصص بخش خیاطی 2012 , August 6 #357 کسب مدال طلا کشتی فرنگی المپیک 2012 توسط حمید سوریان را به شما هموطنان عزیز تبریک عرض میکنیم. ایرانسل ،تنها حامی کاروان المپیک ایران:حرص:
کسب مدال طلا کشتی فرنگی المپیک 2012 توسط حمید سوریان را به شما هموطنان عزیز تبریک عرض میکنیم. ایرانسل ،تنها حامی کاروان المپیک ایران:حرص:
ا الهه خورشید متخصص بخش خانه و خانواده 2012 , August 6 #359 تبریک میگم خانومی برا مدال طلا دس بکش از المپیک بیا جوابه منو بده :نیش: