خودت گفتی hp بخر دیگه...:60:
م مهشید کاربر ويژه 2012 , August 13 #382 لبخند شما زمین میزند آنهایی را که زمین خوردن شما موجب لبخند آنها می شود.
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2012 , September 9 #387 اگر حلقه عشق از طلاست حلقه دوست از وفاست مخلص هر چی باوفاست :8::8::8::8::8::8:
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2012 , September 9 #390 قله اي که يکبار فتح شود ، تفريحگاه عمومي خواهد شد مراقب قله ات باش!!!
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , September 13 #393 Be zan amoo begoo bebin miyad khoone azar, man saate 5 miram
3 360درجه متخصص بخش فیزیک 2012 , September 13 #394 خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است
ی یاسی کاربر ويژه 2012 , September 13 #395 تو زیبا... تو خوب ... تو ماه... تو جذاب... تو بهترین ... تو دوست داشتنی... . . . ولی من چی؟؟ . . . .یه خالی بند...!
تو زیبا... تو خوب ... تو ماه... تو جذاب... تو بهترین ... تو دوست داشتنی... . . . ولی من چی؟؟ . . . .یه خالی بند...!
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2012 , September 13 #397 فوق سریه این اس آخری...:خنده2: قبلیشو میگم که تاپیک بالا بمونه... شرمنده جواب ندادم داشتم ترشی درشت میکردم... برای اولین بار....:سوت: :خجالت2:
فوق سریه این اس آخری...:خنده2: قبلیشو میگم که تاپیک بالا بمونه... شرمنده جواب ندادم داشتم ترشی درشت میکردم... برای اولین بار....:سوت: :خجالت2:
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2012 , September 15 #399 salam ferend ... kalama ro rak kon biad ta nakoshtamet .... [MENTION=55]maksemos[/MENTION] :بدجنس:
M maksemos متخصص بخش خودرو 2012 , September 15 #400 asl_davood گفت: kalama ro[HIGHLIGHT] rak[/HIGHLIGHT] kon biad ta nakoshtame کلیک کنید تا باز شود... ببخشین فرند من اینجوری ننوشته بودم ااااا :تعجب: :خنده2: جواب اس ام اس رو نمیگم تا همه بودنن چقدر ادم بدی هستی :بدجنس:
asl_davood گفت: kalama ro[HIGHLIGHT] rak[/HIGHLIGHT] kon biad ta nakoshtame کلیک کنید تا باز شود... ببخشین فرند من اینجوری ننوشته بودم ااااا :تعجب: :خنده2: جواب اس ام اس رو نمیگم تا همه بودنن چقدر ادم بدی هستی :بدجنس: