امین 2تاشون رو نشناختم اصلا صداشون هم نشنیده بودم صداشون اشنا نبود
A am1n New member 2013 , February 25 #461 امین 2تاشون رو نشناختم اصلا صداشون هم نشنیده بودم صداشون اشنا نبود
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2013 , March 12 #462 ورود به این عید سعید باستانی بنا به دلایل فنی برای شما مسدود می باشد. لطفاً اصرار نفرمایید! مدیر فنیه داریم:نیش: عید شما پیشاپیش مبارک. :خنده2:
ورود به این عید سعید باستانی بنا به دلایل فنی برای شما مسدود می باشد. لطفاً اصرار نفرمایید! مدیر فنیه داریم:نیش: عید شما پیشاپیش مبارک. :خنده2:
س سپیده جون کاربر ويژه 2013 , March 12 #463 زندگی قانون باورها و لیاقت هاست همیشه باور داشته باش لایق بهترین هایی...
M Mahdi Askari مدير فنی 2013 , March 12 #464 asl_davood گفت: ورود به این عید سعید باستانی بنا به دلایل فنی برای شما مسدود می باشد. لطفاً اصرار نفرمایید! مدیر فنیه داریم:نیش: عید شما پیشاپیش مبارک. :خنده2: کلیک کنید تا باز شود... حتما آدم خیلی گلی بوده فرستنده که برات اینو فرستاده:خنده2:
asl_davood گفت: ورود به این عید سعید باستانی بنا به دلایل فنی برای شما مسدود می باشد. لطفاً اصرار نفرمایید! مدیر فنیه داریم:نیش: عید شما پیشاپیش مبارک. :خنده2: کلیک کنید تا باز شود... حتما آدم خیلی گلی بوده فرستنده که برات اینو فرستاده:خنده2:
S Silver Star مدير ارشد تالار 2013 , March 12 #466 مرسی عزیزم! (هول نشین:ایست: از طرف Eli joon بود:18
ه هانیتا کاربر ويژه 2013 , March 12 #467 اینم از پیامک مامان همیشه دلواپسم هانیتا بگم خدا چیکارت کنه چرا گوشیتو جواب نمیدی تو آخرش منو میکشی دختره ی بی فکر مامانه ما داریم!!!
اینم از پیامک مامان همیشه دلواپسم هانیتا بگم خدا چیکارت کنه چرا گوشیتو جواب نمیدی تو آخرش منو میکشی دختره ی بی فکر مامانه ما داریم!!!
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , March 12 #468 تق تق فشفشه فاصلمون کم بشه هیزم و نفت و آتیش دوست دارم خداییش غماتو بیار فوتش کن کینه داری شوتش کن هوا بهاری میشه سرما فراری میشه زردی ازت دور بشه هرچی میخوای جوربشه پیشاپیش 4شنبه سوریت مبارک
تق تق فشفشه فاصلمون کم بشه هیزم و نفت و آتیش دوست دارم خداییش غماتو بیار فوتش کن کینه داری شوتش کن هوا بهاری میشه سرما فراری میشه زردی ازت دور بشه هرچی میخوای جوربشه پیشاپیش 4شنبه سوریت مبارک
A am1n New member 2013 , March 12 #470 سبو بشکستو دل بشکستو جام باده هم بشکست خدایا در سرای ما چه بشکن بشکنه بشکن من نمی شکنم بشکن آ... بیا حالا دس دس دس گور بابا اقدس ماشالاه قرش بده این کمره یافنره!اوووه طرح شادی سازسی رفقا در اوج تورم
سبو بشکستو دل بشکستو جام باده هم بشکست خدایا در سرای ما چه بشکن بشکنه بشکن من نمی شکنم بشکن آ... بیا حالا دس دس دس گور بابا اقدس ماشالاه قرش بده این کمره یافنره!اوووه طرح شادی سازسی رفقا در اوج تورم
ر روژین کاربر ويژه 2013 , March 26 #471 قلمی خواهیم ساخت ازنی باغ بهشت جوهری ازشیشه ذات کاغذازصفحه دل نورازشمع حیات تابنوسیم همه جا روزگارت خوش باد نوروز92مبارک
قلمی خواهیم ساخت ازنی باغ بهشت جوهری ازشیشه ذات کاغذازصفحه دل نورازشمع حیات تابنوسیم همه جا روزگارت خوش باد نوروز92مبارک
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , March 28 #472 وفاراپاسخی غیراز وفانیست دل مایکدم ازدوستان جدانیست به دوستان دل سپردن کارسهل است زدوستان دل بریدن کارمانیست
وفاراپاسخی غیراز وفانیست دل مایکدم ازدوستان جدانیست به دوستان دل سپردن کارسهل است زدوستان دل بریدن کارمانیست
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , March 31 #475 زنداییییییییییی جون دوستدارم مادوباره داریم میایم اصفهان...... سیزده دورهم هستیم......عاشقتم زندایییییییی جونم:تعجب2:
زنداییییییییییی جون دوستدارم مادوباره داریم میایم اصفهان...... سیزده دورهم هستیم......عاشقتم زندایییییییی جونم:تعجب2:
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , April 3 #476 سلام، خوبی؟ چه خبرا؟ درس خوندی؟ تموم کردی؟؟:تعجب::تعجب:
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 4 #478 ماداریم ناهار میریم بیرون میریم باغ غدیر شما هم بیاین:ناراحت:
H hieva کاربر ويژه 2013 , April 4 #480 سلام خوبی؟چخبرا؟ درست نشد؟ دسترسی به نت ندارم رفتم چک میکنم......راستی اصلا حال ندارم ...:تعجب2::سوت:
سلام خوبی؟چخبرا؟ درست نشد؟ دسترسی به نت ندارم رفتم چک میکنم......راستی اصلا حال ندارم ...:تعجب2::سوت: