کجایی؟:94:
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 4 #482 زندایی فرداساعت 4 میام خونتون.......... خوابتو که تاتواون موقع رفتی؟مزاحمت نباشم توروخدا......... دوستت دارم زندایی جونم:گل:
زندایی فرداساعت 4 میام خونتون.......... خوابتو که تاتواون موقع رفتی؟مزاحمت نباشم توروخدا......... دوستت دارم زندایی جونم:گل:
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 5 #483 ناهارتوبخور منتظر من نباش ......... اگه بیام ببینم ناهارتونخوردی حسابی دعوات میکنم بچه نشی باز لجبازی کنی:گل:
ناهارتوبخور منتظر من نباش ......... اگه بیام ببینم ناهارتونخوردی حسابی دعوات میکنم بچه نشی باز لجبازی کنی:گل:
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 5 #485 نوای امشب دانش اموزان .کارمندان.دانشجویان. ومعلمان....... مکن ای صبح طلوع مکن ای صبح طلوع
M meh-ran1 کاربر ويژه 2013 , April 5 #486 قاضی از قاتل میپرسه چرا با چاقو آدم کشتی؟ دزد:چون تفنگ نداشتم با چاقو کشتم!!!
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 5 #488 شاید دیربیام شامتوبخور منتظر من نمون.. اگه بیام ببینم شام نخوردی حسابی اعصبانی میشم:ناراحت:
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 7 #489 من تازه رسیدم ولی کسی نیست.... اگه ترسیدی زنگ بزن به بابابیادپیشت:ناراحت:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2013 , April 7 #492 19-20 فروردین 24قوطی پپسی 14500ت 4دنت کارامل2750ت بعد 4 روز خدا خیرش بده دلم باز شد دیدم یکی بهم اس داد :تعجب2:
19-20 فروردین 24قوطی پپسی 14500ت 4دنت کارامل2750ت بعد 4 روز خدا خیرش بده دلم باز شد دیدم یکی بهم اس داد :تعجب2:
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 7 #494 امروز میخواستم پاشم برم ولی گفتم توبین اینا میخوای چکار کنی خدا بهت صبربده:خنده2:
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 8 #495 به احتمال زیاد فرداشب یا پس فرداصبح میرسم اگه زنگ زدی دردست رس نبودم نگران نشو:گل: دیگه سفارش نکنم نشینی گریه کنی مواظب خودت باش:گل:
به احتمال زیاد فرداشب یا پس فرداصبح میرسم اگه زنگ زدی دردست رس نبودم نگران نشو:گل: دیگه سفارش نکنم نشینی گریه کنی مواظب خودت باش:گل:
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 8 #496 هنوزبیداری بروبخواب تاکی میخوای بیداربمونی چشمات دردمیگیره
ف فائزه حسین زاده متخصص روانشناسی 2013 , April 8 #497 ایمان داشته باش که کمترین مهربانی ها از ضعیفترین حافظه ها پاک نمی شود پس چگونه فراموش خواهم کرد تو را که ریشه ات از مهربانیست .
ایمان داشته باش که کمترین مهربانی ها از ضعیفترین حافظه ها پاک نمی شود پس چگونه فراموش خواهم کرد تو را که ریشه ات از مهربانیست .