اگه به یاد کسی هستم این هنر توست, نه هنر من . :گل:
ف فائزه حسین زاده متخصص روانشناسی 2013 , April 20 #541 اگه به یاد کسی هستم این هنر توست, نه هنر من . :گل:
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 22 #543 سلام برخواهر دانشمند وفیلسوف خودم حالت خوبه روبه راهی؟ چکارمیکنی بادرسات زنگ بزن خسیس بازی درنیار:خنده2:
سلام برخواهر دانشمند وفیلسوف خودم حالت خوبه روبه راهی؟ چکارمیکنی بادرسات زنگ بزن خسیس بازی درنیار:خنده2:
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , May 12 #544 توباز اس ام اس محمداشتباهی فرستادی برای من گیج:تعجب2:
S salar69 کاربر ويژه 2013 , May 12 #545 میگه دوستت دارم بی آنکه دلیلش رو بدونم... منم همین طرز فکر رو به باز کردن در یخچال دارم...
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , May 12 #546 تو که از کوچه ی مشتاق دلم میگذری کوچه بن بست است باید دور بزنی:خنده1:
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , May 23 #549 سلامتی بعضی از ماها که تنهاییم.. نه اینکه نتونستیم با کسی باشیم . . نه... . . بلکه نخواستیم با هر کسی باشیم...
سلامتی بعضی از ماها که تنهاییم.. نه اینکه نتونستیم با کسی باشیم . . نه... . . بلکه نخواستیم با هر کسی باشیم...
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2013 , May 23 #550 باشه عزیزم فدای تو :خنده2: دختر همسایمونه منحرف نشین پلیز :خجالت2::خنده2:
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , June 1 #551 سلام خوبی/ خواب که نبودی؟فردا میام دنبالت بریم باشگاه ببین تحملشوداری باید یکم تمرین کنی... اگه سخت بودنزنی زیرگریه آبروی من بره:گل: آفرین خواهر شیطون وسربه هوای من:خنده2: مخلص خواهرباوفاهم هستیم:احترام:
سلام خوبی/ خواب که نبودی؟فردا میام دنبالت بریم باشگاه ببین تحملشوداری باید یکم تمرین کنی... اگه سخت بودنزنی زیرگریه آبروی من بره:گل: آفرین خواهر شیطون وسربه هوای من:خنده2: مخلص خواهرباوفاهم هستیم:احترام:
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , June 22 #553 امتحان آئین نامه که داشتیم سرهنگ پرسید: کی میدونه دور زدن کجا ممنوعه؟ دست بلند کردم و گفتم: تو رفاقت گفت: برو تو قبولی سلامتی همه رفیقای بی کلک
امتحان آئین نامه که داشتیم سرهنگ پرسید: کی میدونه دور زدن کجا ممنوعه؟ دست بلند کردم و گفتم: تو رفاقت گفت: برو تو قبولی سلامتی همه رفیقای بی کلک
م معصومه بانو متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , July 5 #560 سلام چرا رفتی نموندی مامان ناراحت شد :تعجب2: