خاک تو سر زن زلیلت ! :تعجب:
A aria_tehran کاربر ويژه 2013 , April 13 #523 در قرعه کشی 100 میلیون تومان جوایز مسابقه عطر یاس........ حوصله نداشتم همشو تایپ کنم.خیلی زیاد بود!
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 14 #525 فرداصبح منتظرنباش نمیام شایدعصری برسم شاید:ناراحت:
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 14 #527 خواهر گلم ریحانه جون:گل: خوبی ؟میدونی 3روزه نه به من زنگ زدی نه به داداش محمد؟چیزی شده؟دلخوری :تعجب2:
خواهر گلم ریحانه جون:گل: خوبی ؟میدونی 3روزه نه به من زنگ زدی نه به داداش محمد؟چیزی شده؟دلخوری :تعجب2:
T Topaz متخصص بخش تلفن همراه 2013 , April 14 #530 خیلی نمک شدی من نبودم باید بیام میزان شوریت رو چک کنم واقعا ناراحتی؟
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 14 #531 گفتم نباید استرس داشته باشی دکتر چی بهت گفت توروخدایکم حرف گوش کن خودم ازشاگردای کلاسم برات سراغ میگیرم فعلا کاری نکن :گل:
گفتم نباید استرس داشته باشی دکتر چی بهت گفت توروخدایکم حرف گوش کن خودم ازشاگردای کلاسم برات سراغ میگیرم فعلا کاری نکن :گل:
س سپیده جون کاربر ويژه 2013 , April 14 #533 یافتن میلیونها دوست معجزه نیست معجزه تویی که بین میلیونها دوست تکی:nicolnici:
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 16 #534 سلام بر خواهرگل خود م:گل: من عصرچهارشنبه وصبح پنج شنبه کلاس ندارم حتما میام بهت سرمیزنم قهرنکن خب:گل: اگه مشکلی داشتی بهم بگو:گل:
سلام بر خواهرگل خود م:گل: من عصرچهارشنبه وصبح پنج شنبه کلاس ندارم حتما میام بهت سرمیزنم قهرنکن خب:گل: اگه مشکلی داشتی بهم بگو:گل:
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 16 #535 چه طوربه یادت نباشم موقعی که فندک یادگاریت سیگاریم کرد:تعجب2::تنبیه::تنبیه:
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , April 16 #536 آره صدبار گفتم نت بی نت... برو بابا.. اومده بهم دستور میده بچه:تنبیه: :گریه:
ف فائزه حسین زاده متخصص روانشناسی 2013 , April 16 #537 نمی دانم هم اکنون درکجا مشغول لبخندی؟! فقط یک آرزو دارم.: که در دنیای شیرینت, میان قلب تو با غم نباشد هیچ پیوندی...
نمی دانم هم اکنون درکجا مشغول لبخندی؟! فقط یک آرزو دارم.: که در دنیای شیرینت, میان قلب تو با غم نباشد هیچ پیوندی...
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 16 #538 سلام خوبی چرا زنگ نزدی خیلی منتظرت بودم خب حالا دیگه باداداشت قهرمیکنی:ناراحت: آخرین ویرایش: 2013 , April 16
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 17 #539 شک نیست که تکیه گاه من شانه های توست درهرنفسم حدیث وافسانه ای توست بگذاربرات بنویسم بااشک حالامنم ودلی که دیوانه توست:گل:
شک نیست که تکیه گاه من شانه های توست درهرنفسم حدیث وافسانه ای توست بگذاربرات بنویسم بااشک حالامنم ودلی که دیوانه توست:گل:
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , April 19 #540 واقعا توانقدر بدمزاج هستی :تعجب2: به خاطر یه کلمه حرف حالت بدمیشه اگه بچه داشتی چکارمیکردی:تعجب2: اینطوری خیلی اسیب میبینی هم برای وسواست وهم برای این بدمزاجیت برودکتر:تعجب2: خدا به آقاتون صبربده:ناراحت:
واقعا توانقدر بدمزاج هستی :تعجب2: به خاطر یه کلمه حرف حالت بدمیشه اگه بچه داشتی چکارمیکردی:تعجب2: اینطوری خیلی اسیب میبینی هم برای وسواست وهم برای این بدمزاجیت برودکتر:تعجب2: خدا به آقاتون صبربده:ناراحت: