فک کنم آخریش این بود..... خواهش میکنم حداقل یه جواب قاطع بهم بده...دوست شو دیگه:تعجب: :غش2::غش2:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , June 1 #101 فک کنم آخریش این بود..... خواهش میکنم حداقل یه جواب قاطع بهم بده...دوست شو دیگه:تعجب: :غش2::غش2:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , June 2 #103 آبجی فدات شم چی شده؟؟نبینم غمتو..شوهرم میگه مهدیس پکر باشه تعطیلات نمیریم خونشون:تعجب:هرکی دلتو شکسته بگو من پدرشو در بیارم:غش2:
آبجی فدات شم چی شده؟؟نبینم غمتو..شوهرم میگه مهدیس پکر باشه تعطیلات نمیریم خونشون:تعجب:هرکی دلتو شکسته بگو من پدرشو در بیارم:غش2:
A alirezakarimi New member 2011 , June 2 #104 سلام .علی امشب رستوران منتظرتم .نیای نه من نه تو. یه جای خوب میخوام ببرمت:تعجب:
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , June 2 #105 8/30 پارک المهدی پیاده روی همه بچه ها هستن. (کاش پام میشکست نمیرفتم کلی خسارت دیدم.) :دل شکسته:
A alik متخصص بخش 2011 , June 2 #106 کسی که یادت نکرد تو یادش باش... شاید او تنها تر از تو باشد ... :تعجب:
Maryam متخصص بخش ادبیات 2011 , August 10 #107 سلام قربون مرامت توی این شب های دوست داشتنی اگر رفتی محفل یار در حضورش ما را یاد کن.
0 0mid متخصص بخش ورزشی 2011 , August 11 #108 دوری پایان علاقه نیست، انتظار قشنگترین غم دنیاست، ازت دورم اما به یادتم .....:نیش: :سوت: آخرین ویرایش: 2011 , August 11
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2011 , August 11 #109 امروز ... انگار كسي آمد و هواي دلتنگيت را هي در آسمان اتاقم پاشيد ... و تو نبودي ...
Maryam متخصص بخش ادبیات 2011 , August 11 #110 انگار پای ثانیه ها لنگ میشود . وقتی دلی برای دلی تنگ میشود ...
admin Administrator عضو کادر مدیریت 2011 , August 11 #111 سلام خوبی؟ ممنون منم خوبم، مرسی که حالمو پرسیدی! ستاد شرمنده کردن رفیقان بیمرام
Maryam متخصص بخش ادبیات 2011 , August 17 #114 مشترک گرامی ، طبق اطلاعیه بانک مرکزی شماره کارت بانکی و همچنین رمز دوم ، cvv2 و تاریخ انقضاء کارت بانکی خود را از طریق پیامک به هیچ شماره ای ارسال نکنید . همراه اول
مشترک گرامی ، طبق اطلاعیه بانک مرکزی شماره کارت بانکی و همچنین رمز دوم ، cvv2 و تاریخ انقضاء کارت بانکی خود را از طریق پیامک به هیچ شماره ای ارسال نکنید . همراه اول
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2011 , August 30 #115 شادي پروانه اي است كه هر چه تقلا كني ، نميتواني آن را شكار كني ... بايد آرام باشي تا روي شانه ات بنشيند... " شانه هايت پر از پروانه "
شادي پروانه اي است كه هر چه تقلا كني ، نميتواني آن را شكار كني ... بايد آرام باشي تا روي شانه ات بنشيند... " شانه هايت پر از پروانه "
B berivan کاربر ويژه 2011 , August 31 #116 والاایرانسلم چن روزیه به ماپشت کرده خب طفلی سرش شلوغه واسه چن نفربفرسته اخه:غش2::تعجب::فکر:
R rahnama پدر ایران انجمن 2011 , August 31 #119 آخرین اس ام اس رسیده بمن تبریک عید فطر (ادمین عزیز) علی جان بود. البته من دیشب به ایشان تبریک گفته بودم. متن زیبائی داشت.
آخرین اس ام اس رسیده بمن تبریک عید فطر (ادمین عزیز) علی جان بود. البته من دیشب به ایشان تبریک گفته بودم. متن زیبائی داشت.
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2011 , August 31 #120 روياهايت را برآورده مي كند آنكه آسمان را ميگرياند تا گل بخندد...