آرشیو ابیات برای مشاعره با حرف " ز "
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , August 17 #22 زلف تو نمی خواست، سیه بختی ما را چشمان سیاه تو سیه کاری اش آموخت
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , August 17 #23 زمین فقط این وسطا یه جورى به این که زیر پاته مینازه طفلکى عین من داره تو رویاش با تو یه قصر آ رزو میسازه
زمین فقط این وسطا یه جورى به این که زیر پاته مینازه طفلکى عین من داره تو رویاش با تو یه قصر آ رزو میسازه
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , August 26 #24 زلف بر باد مده تا ندهی بر بادم ناز بنیاد مکن تا نکنی بنیادم می مخور با همه کس تا نخورم خون جگر سرمکش تا نکشد سر به فلک فریادم
زلف بر باد مده تا ندهی بر بادم ناز بنیاد مکن تا نکنی بنیادم می مخور با همه کس تا نخورم خون جگر سرمکش تا نکشد سر به فلک فریادم
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , August 26 #25 ز دست دیده و دل هر دو فریاد که هر چه دیده بیند، دل کند یاد
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , August 29 #26 ز دل محبّت دنیا قدم برون ننهاد فغان که دوستی ما نصیب دشمن شد
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , August 29 #27 ز عشقت بر لب آمد جان، نگفتم درد دل با کس تو قدر دردمندی همچو من نشناختی رفتی
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , August 29 #28 ز پیام من جوابی نشنیده است قاصد دهدم به این تسلّی، که ندیده ام هنوزش
م مهشید کاربر ويژه 2012 , August 29 #29 زاهدی با کوزهای خالی ز دریا بازگشت گفت خون عاشقان منزل به منزل ریخته!
م مهشید کاربر ويژه 2012 , August 29 #30 ز دریچههای چشمم نظری به ماه داری چه بلند بختی ای دل که به دوست راه داری به شب سیاه عاشق چکند پری که شمعی است تو فروغ ماه من شو که فروغ ماه داری
ز دریچههای چشمم نظری به ماه داری چه بلند بختی ای دل که به دوست راه داری به شب سیاه عاشق چکند پری که شمعی است تو فروغ ماه من شو که فروغ ماه داری
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , September 5 #31 زیر لب وقت نوشتن همه کس نقطه نهدوین عجب، نقطه ی خال تو به بالای لب است! (صبوحی)
م مهشید کاربر ويژه 2012 , September 5 #32 [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] زشت در آیینه گر خود زشت بیند گو مرنج [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]گر عمل زیبا کنی زیبا کنی عکس العمل [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]استاد شهریار
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] زشت در آیینه گر خود زشت بیند گو مرنج [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]گر عمل زیبا کنی زیبا کنی عکس العمل [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]استاد شهریار
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , September 12 #33 زبان در دهان ای خردمند چیست؟ کلیدِ درِ گنجِ صاحب هنر
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , September 12 #34 زبان بسیار سر بر باد داده ست زبان را سر، عدوی خانه زاد است
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , September 12 #35 زیر زبان نهفته بُود قدر آدمی مقدار هر کسی ز کلامش معیّن است
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , September 12 #36 زنده ماندیم پس از آن همه ناکامی و رنج عجب از این تن رنجور و گران جانی ما
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , September 12 #37 ز بی تابی بسی شبگرد کویت تا سحر گشتم سحرگه چون دعای بی اثر، نومید برگشتم
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2012 , September 17 #38 ز هجران طفلی که در خاک رفت چه نالی؟ که پاک آمد و پاک رفت
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , October 19 #39 ز عشق ناتمام ما جمال یار مستغنی است به آب و رنگ و خال و خط چه حاجت روی زیبا را نصیحت گوش کن جانا که از جان دوست تر دارند جوانان سعادتمند پند پیر دانا را آخرین ویرایش: 2012 , October 23
ز عشق ناتمام ما جمال یار مستغنی است به آب و رنگ و خال و خط چه حاجت روی زیبا را نصیحت گوش کن جانا که از جان دوست تر دارند جوانان سعادتمند پند پیر دانا را
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , October 23 #40 زندگی گذشتنی است، چهره ها شکستنی است این فقط محبت است که همیشه ماندنی است . . .