آشنایی با سولاردام : __________________________________
دكمه هاي اين دستگاه بصورت دستي واتوماتيك وديجيتال واتومايك ميباشد.
در ابتدا از دكمه هاي دستي يا منوال (با سليقه فرد) شروع ميكنيم:
وسپس مي پردازيم به دكمه هاي ديجيتال ويا اتوماتيك دستگاه فرنوري ال جي:
********************************************************
دكمه ماكرو يا ميكرو micro : كه با w نمايش داده ميشود فقط پخته ميكند وبرشته نميكند .اين دكمه براي پخت ساده به جاي شعله هاي روي گاز ، براي پخت وگرم كردن غذا استفاده مي شود
پاورpowerقدرت=شعله گاز .
به معني تنظيم حرارت وقدرت پخت ميشود كه سه نوع شعله در گاز وجود دارد زياد.متوسط وكم
*شعله زياد حداكثر 900 وات :كه همان شعله زياد گازه براي پخت هاي سريع استفاده ميشود فرقي كه اين قدرت با شعله دارد در زمان است كه 1/3 ميشود. مثلا پختي كه روي گاز 45 دقيقه مي باشد در داخل ماكروفر 15 دقيقه ميشود.(براي جوش آوردن. فلفل دلمه اي. مايع ماكاراني. سيب زميني زياد.پياز داغ. املت) هر كاري كه بتوان با شعله زياد روي گاز انجام داد با هر شرايطي مي توان آنرا در ماكروفر انجام داد(گوشت چرخ كرده.سرخ كردن سيب زميني. سرخ كردن سبزي مرغ .گرم كردن غذا)
+ نكته: براي جوش آوردن يك ليوان آب وچاي وشير يك دقيقه و نيم زمان كافيست.
*شعله متوسط: حداكثر 600 وات: در ماكروفر براي پخت هاي طولاني استفاده ميشود متوسط زياد ومتوسط كم در گاز همان 600 وات در ماكروفر مي باشد.مثل دم كردن برنج. انواع خورشت ها. دم ماكاراني.
*شعله خيلي كم حداكثر 360 وات: براي پخت هاي خيلي طولاني استفاده ميشود مثل (حليم .شله. آبگوشت.كله پاچه)
*قدرت 180 وات و 90 وات: كار در پايين فر در گاز را انجام ميدهد وجهت گرم نگه داشتن غذا اسفاده ميشود كه 90 وات بهتر است تا 180 وات (چون خيلي داغ نگه ميدارد)
90 وات معمولي داغ نگه ميدارد به اين علت از 180 وات بهتر است چون اگر يادمان برود وحواسمان پرت شود روي پخت غذا تاثير ميگذارد.
1.زمان: 1/3 گاز ( در ماكروفر هر چه زمان بيشت از 1/3 شود غذا سفتر وخشك تر ميشود. 2. آب: 1/3 گاز .همان مقدار آبي را در ظرف بريزيد كه با همان مقدار آب سر ميزميخواهيد بياوريد يك بند انگشت بيشتر براي تبخير در نظر بگيريد واضافه كنيد.در ماكروفر هر چه آب غذا بيشتر از 1/3 شود زمان پخت آن ماده غذايي طولاني تر ميشود. 3. تركيب: مواد از دير پز به زود پز .ته قالب مثلا اول ران مرغ كه دير پز تره را گذاشته بعد سينه مرغ بعد هويج وروي كار قارچ ويا فلفل دلمه اي را ميريزيم در مواردي كه نميخواهيم از قبل نيم پز كنيم موادمان را اينكار انجام ميدهيم. 4. درب :ظرف بستگي به نوع غذا دارد غذايي كه روي گاز در مي گذاريم در ماكروفر هم اينگونه عمل ميكنيم 5. پايه :به هيچ وجه در دكمه ماكرو از پايه استفاده نميشود پايه لازم نيست 6 .ظروف فلزي :ممنوع (به جز ظروف مخصوص خود دستگاه)(سيني خود دستگاه ) از ظروفي مثل پيركس. آكروپال. سراميك. آكروزين و(چيني به شرطي كه فقط ساده باشه وحاشيه نداشته باشه.چرا كه گل ونوار كنار چيني ها جنسا از جيوه ست وجيوه خود يك نوع فلز است كه ممنوع است )ظروف پلاستيكي كه مقاوم به حرارتند نيز ميتوان استفاده كرد .فويل به هيچ عنوان نبايد استفاده كرد.
تنظيم ماكرو:
+چشمك يعني فرمان رو تنظيم كن: هميشه بعد از زمان دكمه استارت بايد زده شود +دكمه اينتر به معني ثبت است +براي كنسل كردن يك فرمان اشتباه بايد دو بار دكمه استوپ را فشار داد
كليد ماكرو....قدرت با پيچ چرخان...اينتر...با پيچ چرخان انتخاب زمان...استارت
****************************************************************************** گريل .سرخ كن:grill از اين دكمه مي توانيد براي برشته كردن سطح غذاي پخته شده استفاده كنيد در اين حالت غذا بدون در پوش وروي پايه قرار ميگيرد. گريل (1): حرارت زياد وزمان كوتاه (فقط روي غذا برشته ميشود وسريعتر عمل ميكند) ماهي مرغ كيك پيتزا وهميرگر گريل (2): حرارت كم .زمان زياد وفقط روي غذا را برشته ميكند مثل مثالهاي بالا با زمان طولاني تر تا حضور مهمان ...زماني كه ما فرصت به اندازه كافي داريم. گريل (3): حرارت وزمان در حد هم .فقط زير غذا را برشته ميكند براي ته ديگ ..ته چين...زير كيك ...زير خميرها..
******
*نكات گريل نوع يك:
1. زمان (سليقه اي) 3 تا 4 دقيقه متوسط بر اساس سليقه كم يا زياد طلايي شود. 2. پايه گريل بلند لازم است. 3. ظروف فلزي ممنوع 4 .درب ظرف باز است.
* نكات گريل نوع دو:
1. زمان (سليقه اي) بين 7 تا 9 دقيقه (سليقه اي) بايد طولاني تر باشد تا غذا سفت نشود.وخشك نيز هم نشود. 2. پايه بلند لازم است چون گريل بالا ست و در سقف ماكرو فر قرار دارد. 3. ظروف فلزي ممنوع است 4. درب ظرف باز است.
*نكات گريل نوع سه:
1. زمان سليقه اي ولي بين 11 تا 13 دقيقه 2. پايه كوتاه لازم است 3. ظروف فلزي ممنوع است. 4.درب ظرف بسته يا باز بي ربط است به زير غذا
تنظيم گريل:
+روي دستگاه ماكروفر مشخص مي باشد +نكته: روغن زياد باعث ميشود مايع بشتراز اندازه شل شود وبچسبد ومقداري در برشته كردن غذا استفاده شود بهتر وكافيست. +نكته: ظرف مانع رسيدن حرارت به غذاست واين باعث طولاني شدن زمان گريل 3 ميشود.
***فرمان گريل***:
دكمه گريل ...شماره گريل با پيچ چرخان ....اينتر...زمان با پيچ چرخان...استارت
كليد كان وكشن: فر برقي ميشود .اگر از اين دكمه استفاده شود. به شما كمك ميكند كليه غذاهاي خميري را در دمايي مانند فر وبا زمان طولاني در ظروف فلزي طبخ نماييد.براي استفاده از اين دكمه مي بايست زمان را مطابق فر گاز معمولي يا آون برقي كنيد. وپيتزا وكيك با همان تايم در فر دستگاه ماكرو فر پخت ميشود.چون زمان طولاني تر است مصرف برق بيشتر است. مثلا اگر كيكي در فر گاز 45 دقيقه زمان پخت لازم دارد در اين كليد دستگاه نيز 45 دقيقه زمان پخت لازم است در اين مورد امواجي وجود ندارد وفقط هواي داغ است ودرجه به سانتي گراد مي باشد. (با علامتc) +در خشك كردن ميوه هم ميتوان از از اين دكمه استفاده كرد 1 ساعت با پايه بلند انجام مي شود
+++ نكات:
1.زمان مث فر معمولي 2. درجه به سانتي گراد مث فر معمولي 3. ظروف فلزي آزاد است 4. پايه كوتاه حتما لازم است اگر فراموش شود زير غذا خام مي ماند. 5. درب ظرف باز است.
***فرمان كان وكشن***:
دكمهconv......دما.....اينتر....زمان...استارت(دما به سانتي گراد است)
*كامبي 1 *كامبي2 *كامبي 3 micro+gril=هم زمان هم پخته ميكند وهم برشته
*كامبي 4 *كامبي 5 micro+conv=فر مايكروفر1/3 زمان ...براي غذاهاي خميري
** كامبي نوع (1) گريل زياد وماكروكم....بيشتر برشته ميكند وكمتر پخته ميكند (فقط روي غذا را برشته ميكند) منظور غذاهايي است كه احتياج به برشته شدن بيشتر وپخته شدن كمتر دارد مث: ماهي .سينه مرغ. جيگر.كوكوها.سوسيس كامبي نوع (2) گريل كم وماكرو زياد....بيشتر پخته ميكند وكمتر برشته ميكند .مث:ران مرغ. گوشت. كباب تابه اي. كباب كوبيده. همبرگر.(فقط روي غذا را برشته ميكند.روغن زياد نمي خواهد در حدي كه چرب باشد) براي برشته شدن غذا بايد چرب باشد. كامبي نوع (3) گريل وماكرو مساوي در حد هم ، پخته شدن وبرشته شدن مساوي هم ميباشد وزير غذا فقط برشته ميشود(مث كوكو .ته چين . ته ديگ. سيب زميني)
+++ نكات:
*كامبي نوع يك ونوع دو مانند هم مي باشند:
1. زمان 1/3 2. پايه بلند 3. ظرف فلزي ممنوع 4. درب ظرف باز
+نكته خيلي مهم: در كامبي 1 .2. 3. هميشه براي هر غذايي كه ميخواهد باشد قدرت 600 وات است. (بايد در زمان دادن توجه داشت كه هميشه زمان را كمتر از حد واقعي داد تا چاره داشته باشيم وغذايمان سفت نشود با دادن زمان طولاني. *كامبي نوع چهار:
ماكرو+ كان وكشن براي غذاهاي خميري سفت استفاده ميشه. مث پيراشكي پيتزا.شيريني. لازانيا. پيروك ها. نان. باقلوا. البته در خمير پيتزا منظور خميري است كه خودمان درست ميكنيم. *كامبي نوع پنج:
1. زمان 1/3 گاز 2. ظروف فلزي ممنوع 3. پايه كوتاه لازم 4. درب ظرف باز +نكته: در كامبي 4 و5 هميشه براي هر غذايي قدرت 600 وات ودرجه 180 سانتي گراد مي باشد
***فرمان كامبي 1و2و3***:
دكمه كامبي....عدد 1-3 با پيچ چرخان...قدرت 600 وات...اينتر...زمان...استارت
***فرمان كامبي نوع 4 و5 ***:
دكمه كامبي...عدد 4 يا 5...اينتر...دما 180 درجه سانتي گراد..اينتر...600 وات قدرت...اينتر...زمان...استارت
در اين برنامه كليه پختهاي مورد نياز شما از قبل براي دستگاه توضيح داده شده است. وبايد توجه كرد كه فقط همين 12 غذا را ميتوان درست كرد نه بيشتر. وبر اساس شماره غذا فرمان مي دهدوبر اساس وزن، زمان مي دهد.بصورت اتوماتيك . اگر 0/20 را فرض كنيم 0كيلوگرم و20 گرم مي باشد كه ميشود 200 گرم
+نكته : در زمان وزن كردن وزن ظرف را نبايد در نظر گرفت ...فقط وزن مواد مهم است به تنهايي
براي رفع انجماد سريع مواد غذايي پخته وخام به ما كمك ميكند.(بدون پايه) شماره 4تايي داره 1. گوشت 2. مرغ 3.ماهي 4. نان وسبزيجات كه نان منظور نانهاي فانتزي است.
+ نكته:وقتي دستگاه در حالت كار است بعد از چند بوق يعني دردستگاه را باز كنيد وغذا را برگردانيد.با زدن يك بار دكمه استوپ .حتي زماني كه خودمان هم ميخواهيم قابل اجراست.
+نكته: اگر هرچه وزن بيشتري بدهيم مواد غذايي به جاي يخ زدايي پخته ميشوند
***فرمان***:
دكمه DEFROST..........شماره غذا از يك تا 4 ........اينتر.............وزن...............استارت
+فرمان يخ زدايي در دكمه هاي دستي همان ماكرو 360 وات است وزمان به سليقه است
+تنظيمات اتوماتيك كلا مثل هم هستند.
+براي گرم نگه داشتن غذا بايد در گذاشته شود.
+++دكمه استارتSTART: +راه ميان بر ماكرو 900 وات ...با هر باز زدن دكمه استارت زمان 30 ثانيه ...30 ثانيه زياد ميشود. +جهت گرم كردن ها مي توان استفاده نمود.با پيچ هم ميتوان زمان را زياد وكم كرد QICK START +دكمه استارت يعني: استارت سريع استارت...ميكرو...900 وات...30 ثانيه
**فرمان پيش گرمايش:
فررا ميخواهيم قبل از انجام پخت گرم كنيم بايد حتما خالي باشد.حتي بدون پايه...بجز سيني گردان خود فر وقتي داغ شد 2 بار استوپ را زده تا پس از گرم شدن كنسل شود.
حالا فرمان پخت كيك را به دستگاه ميدهيم
***فرمان پيش گرمايش:*** كان وي ...100 سانتي گراد....استارت...بعد ميآيد...PR-HIT
2 تا ميله فقط مال مرغ كامل است وبه هيچ وجه چيز ديگري را نمي ذاريم. دور تا دور مرغ را با چرتكه چرب كرده ..از طرف سينه داخل واز طرف گردن وكتف در مي آوريم. قسمت پيچ گوشتي مانند صورتي قسمت 4 سو مانند در قسمت سفيد دستگاه جا انداخته شود. روي سينه وران مرغ را چاقو چاقو كرده تا بهتر بپزد.
***فرمان مرغ كامل***:
اتو كوك....شماره 3...اينتر...وزن جوجه...استارت
چهار سيخ ، مرغ تكه اي و... گوشت سوسيس جوجه كباب مرغ ناكامل..گوجه فرنگي ...ماهي فقط داخل چهار سيخ
اين ساختار شما را قادر مي سازد كه با سيستم بخار آشپزي كنيد امابا سولاردام ال جي ساده هم مي توان مواد را بخار پز كرد بجز فقط تخم مرغ. *طرز استفاده: در قسمت ظرف بخار پز 1/5 تا2 ليوان آب بريزيد .درش را مي بنديم(درون سيني) وتخم مرغ جايگاه مخصوص دارد وبقيه مواد را روي سوراخ ها ميگذاريم.
***فرمان***:
بخار پزsteamchef....شماره غذا...اينتر....وزن(براي تخم مرغ تعداد تخم مرغ)....استارت
1.سبزيجات خرد شده (هويج هاي كوچك بروكلي گل كلم كدوي سبز اسفناج)st1 2.سبزيجات تكه هاي بزرگ (كلم سيب زميني)st2 3.گوجه فرنگيst3 4. پاي مرغst4 5. حلزونst5 6. ماهي درستهst6 7 فيله ماهيst7 8. سينه مرغ(پس از به جوش آمدن آب يك تا دو دقيقه بايد صبر كرد)st8 9. تخم مرغ( پس از به جوش آمدن آب 1دقيقه بايد صبر كرد)st9 10. گوشت آسياب شده( 1دقيقه صبر كنيم.)st10 11.سوسيس(يك دقيقه صبر كنيمst11 12.گوشت نمك سود شده(يك دقيقه صبر كنيم.)st12
+++ نكته:
كاسه بخارپز را در مركز سه پايه وبه روي سيني فلزي قرار دهيد.
پياز را كاملا خرد كرده وبعد از خرد كردن توي ظرف ريخته وروغن را در حد چرب شدن مي ريزيم بعلاوه كمي نمك.
+++ نكته: اگر نمك بيشتر باشد موندگاري پياز داغ در يخچال بيشتر ميشود..فوقش نمك غذا را كمتر مي زنيم.
*** فرمان***:
ميكرو...900 وات...اينتر...6تا10 دقيقه زمان...استارت بعد از 6دقیقه یه بار هم میزنیم. دوباره زمان میدیم 5 دقیقه هم میزنیم 3 دقیقه 2 دقیقه آخرا دیگه همش 30 ثانیه 30 ثانیه زمان میدیم.
ماكاروني 250 گرم. گوشت چرخ كرده 200 گرم. فلفل دلمه اي يك عدد كوچك. پياز سرخ شده 2 قاشق غذاخوري . رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري. آب 6 ليوان (حدود 5/1 ليتر) روغن 3 قاشق غذاخوري. نمك و فلفل به ميزان لازم.
گوشت چرخ كرده را به همراه پياز سرخ شده و فلفل دلمه اي در ظرف مسطحي با هم مخلوط ميكنيم. ظرف را بدون درپوش به مدت 3 دقيقه با قدرت 100درصدزمان ميدهيم. سپس رب، نمك و فلفل را به آن اضافه ميكنيم. و همه مواد را با هم مخلوط كرده و ظرف را با درپوش به مدت 3 تا 5 دقيقه با قدرت 100درصددر مايكروويو بگذاريد تا مواد پخته شود. آب را در ظرف كاملا گودي ريخته و 2 ق غ روغن و نمك به آن اضافه كنيد. در ظرف را گذاشته به مدت 8 تا 10 دقيقه قدرت 100درصد زمان ميدهيم تا آب جوش بيايد. ماكاروني را از وسط دو نيم كرده داخل آب ميريزيم و ظرف را بدون درپوش به مدت 6 تا 8 دقيقه قدرت 100درصدزمان ميدهيم تا ماكاروني مغز پخت شود. سپس آن را آبكش كرده مايه ماكاروني را به آن اضافه ميكنيم. در صورتي كه بخواهيم ماكاروني دم بكشد ظرف ر ا با درپوش به مدت 8 تا 10 دقيقه قدرت 60درصددر مايكرو ميگذاريم.
سينه مرغ را مكعبي درون ظرف ريخته ويك قاشق رب .يك مقدار زعفران با آب حل شده .پودر كاري مقداري. فلفل ونمك وپودر سير وروغن در حد 2 تا 3 قاشق بعلاوه آبليمو وآب كه با رب هم ميزنيم وقاطي مي كنيم بعلاوه پياز داغ . درب ظرف را بسته ودر دستگاه مي گذاريم
***فرمان***:
ميكرو..900 وات...اينتر...10 قيقه زمان...استارت
سپس فلفل دلمه اي وقارچ را اضافه كرده وفرمان زير را اجرا ميكنيم
*ميكرو...900 وات...اينتر...زمان 5 دقيقه...استارت
مي توانيم همه مواد را با هم مخلوط كنيم وزمان را در همان اول 15 دقيقه بدهيم ويك فرمان را اجرا كنيم.
+ نكته: ميدانيم كه پخت سينه مرغ روي گاز 45 دقيقه است پس در ماكرو فر ميشود1/3 كه همان 15 دقيقه است
براي 4 نفر گوشت چرخ كرده 100تا 150 گرم +پياز داغ 1 قاشق +رب 1 قاشق +ادويه جات به مقدار لازم+ قاشق روغن+1 قاشق فلفل دلمه اي نگيني ريز شده+ يك مقدار قارچ اگر بيشتر باشد غذا خوشمزه تر ميشود.+پودر سير+فلفل ونمك وآويشن=همه اين مواد راب ا هم مخلوط كرده ودر ب ظرف را بسته و3 دقيقه زمان مي دهيم
***فرمان***:
ميكرو...900 وات....اينتر...3 دقيقه زمان...استارت
بعد به تعداد نفرات 4 نفر 4 عدد تخم مرغ را اضافه كرده ومخلوط ميكنيم وبا پنير پيتزا كاملا مواد را اشباع ميكنيم.براي باز شدن وبرشته شدن پنير وتخم مرغ از كامبي نوع يك استفاده ميكنيم روي پايه بلند با درب باز
***فرمان***:
كامبي...كامبي 1...اينتر...600 وات..اينتر...6 تا 8 دقيقه زمان..استارت
+++ نكته كلي: بعد از اينكه غذا را از ماكرو فردر آورديد يكم هم زده وكنار مي گذاريم تا جا بيفتد.بيرون از دستگاه ما هميشه پس از پخت 3 دقيقه وقفه خواهيم داشت.بعد غذا را سرو ميكنيم.
(به جاي فلفل دلمه اي ميتونيد از سوسيس هم استفاده كنيد براي طمع وبوي خوب غذاتون)
اموزش پخت دو مرحله اي: از يك تا دو ساعت قبل برنج را كاملا شسته وخيس كنيد براي برنج دمي درست كردن استثنا دارد يعني 1/3 آب نميخواهد همان مقداري كه روي گاز آب مي ريزيم اينجا هم آب مي ريزيم . نمك وروغن را اندازه ميكنيم با در باز وبدون پايه در دستگاه مي گذاريم وچون آب مثل روي گاز است زمان اوليه مث روي گاز است *آب را با اين*** فرمان*** خشك ميكنيم:
ميكرو...900 وات... اينتر...20 تا 22 دقيقه زمان...استارت
*براي دم كردن مي توان از پخت 2 مرحله اي استفاده كرد با*** فرمان dobble cooke***
برنج، آب، نمك و روغن را در ظرف مي ريزيم ظرف را بدون درپوش به مدت 17ـ15دقيقه قدرت 100% در مايكروويو قرار مي دهيم تا آب برنج تمام شود. سپس برنج را همزده و در وسط ظرف جمع ميكنيم. در ظرف را مي گذاريم و به مدت 16ـ14 دقيقه قدرت40% در مايكروويو قرار مي دهيم تا برنج كاملاً دم بكشد. ميزان آب برنج بستگي به جنس آن هم دارد.
برنج را آبکش می کنیم، مرغ را خرد می کنیم و با چاقو قسمتهای مختلف آنرا سوراخ می کنیم و آغشته به 2 قاشق غذاخوری روغن و نمک می کنیم به مدت 20-17 دقیقه با قدرت %80 درمایکروویو می گذاریم در این فاصله یکبار مرغ را پشت و رو می کنیم سپس استخوانهای مرغ را می گیریم زعفران را در کمی آب جوش حل می کنیم و با تخم مرغ و ماست مخلوط می کنیم و برنج آبکش شده را به این مایع اضافه می کنیم. سپس کف ظرف را چرب می کنیم و نصف مخلوط برنج را در ظرف می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم وروی آنرا با مرغ خرد شده می پوشانیم و مجدداً مابقی مخلوط برنج را روی مرغ می ریزیم ظرف را با در پوش به مدت 15 دقیقه و با قدرت %60 در مایکروویو می گذاریم. سپس درظرف را برداشته و روی برنج را آغشته به روغن و زعفران حل شده در آب جوش می کنیم و ظرف را بدون در روی سه پایه به مدت 15-20 دقیقه با مایکرو %60 و گریل (کلیدترکیبی) قرار می دهیم تا سطح برنج طلایی شود.
شير تخم مرغ و کره آب شده را خوب با هم مخلوط کنيد و هم بزنيد تا کاملاً پف کند ، شکر و آرد را نيز به آن اضافه کنيد. هنگاميکه آرد را اضافه کرديد مخلوط را زياد به هم نزنيد. گردو ، خرما و موز ( له شده ) را نيز در آن بريزيد . سپس يک ظرف مناسب نسبتاً مسطح با ديواره 3 الي 4 سانتي متر انتخاب کرده مقداري ته و اطراف ظرف را چرب کرده ، مخلوط را داخل آن بريزيد و ظرف را مدت 12 - 10 دقيقه با قدرت 70% داخل مايکروفر قرار دهيد . پس از پايان زمان پخت ظرف را بيرون آورده و اجازه دهيد تا سرد شود. سپس روي آن را با خاکه قند و موز حلقه شده تزئين نماييد. ( بهتر است در طول مصرف نان گردويي ، روي آن را بپوشانيد تا از خشک شدن آن جلوگيري شود).
تخم مرغ ها را همراه شکر خوب هم زده تا کاملاً سفيد و سفت شود کره و شير را به آن اضافه کنيد تا خوب مخلوط شود. یک ظرف مخصوص مايکروفر را تا نيمه آب کرده و آن را به مدت 4-3 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد.(البته این مرحله برای دستگاه هایی است که فاقد کانوکشن هستند، در صورت داشتن کانوکشن برای گرم کردن فر در این مرحله از آن استفاده کنید.) آرد ، پکينگ پودر و پودر کاکائو را خوب مخلوط کرده و آن را به مايه کيک اضافه کرده و در اين مرحله تنها با يک چنگال و به مقدار کم هم بزنيد که مخلوط شود. يک ظرف گود مناسب را انتخاب کرده مقداري روغن مايع در آن ريخته و تمامي ديواره ظرف را روغن اندود نماييد. سپس مايه کيک را داخل آن ريخته و ظرف آب که تا اين مرحله کاملاً جوش آمده و باعث شده فضاي داخل مايکروفر داغ شود، بيرون آورده و ظرف کيک را داخل مايکروفر قرار دهيد و سريع در مايکروفر را ببنديد و آن را به مدت 10 دقيقه با قدرت 70% داخل مايکروفر قرار دهيد. توجه : بهتر است پس از اتمام اين زمان تا 5 دقيقه بعد از آن درب مايکروفر باز نشود.