mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
خورش فسنجان
مواد لازم :
گردو 125 گرم
رب انار 100 میلی ليتر
گوشت مرغ 450 گرم
شكر 3 قاشق سوپخوري
آب 550 میلی ليتر
پياز داغ 3 قاشق سوپخوري
شير هموژنيزه قدري
زعفران قدري
طرز تهيه :
گردو را در يک ظرف کم عمق مناسب (بشقاب گود ) ريخته و به مدت 6-3 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد و در اين مدت يکبار آن را هم بزنيد . مرغ را همراه گردو ، پياز داغ ، آب ، نمک و زعفران در يک ظرف مناسب گود ريخته و به مدت 20 دقيقه با قدرت 100% با درب داخل مايکروفر قرار داده ، سپس رب انار و شکر را به آن اضافه کرده و آن را به مدت 12-10 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکرو فر قرار دهيد .
گردو 125 گرم
رب انار 100 میلی ليتر
گوشت مرغ 450 گرم
شكر 3 قاشق سوپخوري
آب 550 میلی ليتر
پياز داغ 3 قاشق سوپخوري
شير هموژنيزه قدري
زعفران قدري
طرز تهيه :
گردو را در يک ظرف کم عمق مناسب (بشقاب گود ) ريخته و به مدت 6-3 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد و در اين مدت يکبار آن را هم بزنيد . مرغ را همراه گردو ، پياز داغ ، آب ، نمک و زعفران در يک ظرف مناسب گود ريخته و به مدت 20 دقيقه با قدرت 100% با درب داخل مايکروفر قرار داده ، سپس رب انار و شکر را به آن اضافه کرده و آن را به مدت 12-10 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکرو فر قرار دهيد .