[FONT=Tahoma]مراحل بافت خیلی آسونه ولی نتیجه اش خیلی زیباست مراحل را دنبال کنید.............
M mitra mehr متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , January 6 #1 مراحل بافت خیلی آسونه ولی نتیجه اش خیلی زیباست مراحل را دنبال کنید.............
ن نیکا متخصص بخش معماری 2013 , January 6 #3 خیلی خوشگله میترا جون ، مرسییی :گل: فقط من متوجه نشدم تهش چه جوری شبیه قلب شد ؟؟
M mitra mehr متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , January 6 #4 نیکا گفت: خیلی خوشگله میترا جون ، مرسییی فقط من متوجه نشدم تهش چه جوری شبیه قلب شد ؟؟ کلیک کنید تا باز شود... مرسی عزیزم:دوست: عزیزم وقتی آخرش وصل کنی به هم شبیه قلب میشه و اگه دیدی نشد میتونی یه پایه به آخرش که داری وصل میکنی بزنی تا سرش تیز بشه:گل:
نیکا گفت: خیلی خوشگله میترا جون ، مرسییی فقط من متوجه نشدم تهش چه جوری شبیه قلب شد ؟؟ کلیک کنید تا باز شود... مرسی عزیزم:دوست: عزیزم وقتی آخرش وصل کنی به هم شبیه قلب میشه و اگه دیدی نشد میتونی یه پایه به آخرش که داری وصل میکنی بزنی تا سرش تیز بشه:گل:
ن نیکا متخصص بخش معماری 2013 , January 6 #5 mitra mehr گفت: مرسی عزیزم:دوست: عزیزم وقتی آخرش وصل کنی به هم شبیه قلب میشه و اگه دیدی نشد میتونی یه پایه به آخرش که داری وصل میکنی بزنی تا سرش تیز بشه:گل: کلیک کنید تا باز شود... مرسی میترا جون :6: آره فکر کنم اینطوری سرش تیز بشه :19:
mitra mehr گفت: مرسی عزیزم:دوست: عزیزم وقتی آخرش وصل کنی به هم شبیه قلب میشه و اگه دیدی نشد میتونی یه پایه به آخرش که داری وصل میکنی بزنی تا سرش تیز بشه:گل: کلیک کنید تا باز شود... مرسی میترا جون :6: آره فکر کنم اینطوری سرش تیز بشه :19: