Reza Sharifi
مدير ارشد تالار
[h=2] ادر لوسيانو ادينيو دوباره تاکيد کرد که دوست دارد با پيراهن تيم ملي ايران و زيرنظر کيروش کار کند. |
[TD="align: left"]
ادر لوسيانو، بازيکن تيم تراکتورسازي درباره حضورش در اين تيم، بيان کرد: بازي کردن در اين تيم براي من بسيار مهم است و حضور در اين تيم با تماشاگراني که دارد، برايم اهميت فراواني دارد و از اين انتخاب راضي هستم. به نقل از ايسنا، وي درباره انگيزه خود در تراکتورسازي، گفت: من کاملا با فراغ بال اين تيم را انتخاب کردم. 5 سال متفاوت را در مس کرمان دنبال کردم. اکنون براي باشگاه متفاوتي و هوادران متفاوتي بازي مي کنم. من به خاطر تماشاگران به اين تيم آمدم. مردم حمايت لازم را از من انجام ميدهند و مطمئنم در صورتي که براي اين تيم گلزني هم کنم، اين حمايتها بيشتر خواهد شد. مهاجم تراکتورسازي درباره اينکه آيا به دنبال آقاي گلي در ليگ برتر ايران است يا خير، بيان کرد: آقاي گلي در ليگ برتر ايران کار بسيار دشواري است. تيمهايي از جمله استقلال، پرسپوليس، سپاهان، ذوب آهن و پيکان مهاجمان بسيارخوبي دارند که ميخواهند آقاي گل شوند اما من در تراکتور تمامي تلاش خود را انجام ميدهم. ميخواهم در هر بازي يک گل به کمک هم تيميهايم به ثمر برسانم. در اين صورت در پايان ليگ ميتوانم با خيال راحت بگويم که آقاي گل رقابتها خواهم بود. لوسيانو درباره اهداف خود در تراکتورسازي، اظهار کرد: تراکتور 6 يا 7 بازيکن باتجربه دارد و در کنارم بازيکنان خوبي حضور دارند. من ميخواهم با تراکتور در جايگاه خوبي قرار بگيرم. وي درباره رسول خطيبي، سرمربي تراکتورسازي نيز گفت: 20 روز است که در تبريز هستم و واقعاً به اين نتيجه رسيدم که وي مربي بسيار خوبي هست و درک بسيار خوبي از فوتبال دارد. بازيکن تراکتورسازي درباره اينکه آيا به قهرماني در ليگ برتر فکر ميکند يا خير، گفت: من در هر ليگ و جامي و با هرتيمي به دنبال قهرماني هستم. به تمامي تيمها احترام مي گذارم اما مطمئن باشيد تمامي تلاش خود را انجام ميدهم تا با اين تيم قهرمان شوم. ادينيو درباره اينکه آيا قبل از انتخاب تراکتورسازي از تيم ديگري پيشنهادي داشت يا خير، اظهار کرد: من در گذشته در ليگ ايران حضور داشتم و پشنهاداتي از باشگاههاي سپاهان و استقلال داشتم. با مشورتي که در اين زمينه با همسرم که در عين حال مدير برنامههايم نيز است به تبريز آمدم و تراکتور را انتخاب کردم. وي درباره صحبتهايي که در گذشته درباره بازي کردنش در تيم ملي ايران مطرح شد، بيان کرد: به شخصه علاقمندم که در تيم ملي ايران بازي کنم ولي با اين وجود صحبتي يا دعوتي از من براي حضور در تيم ملي صورت نگرفت. کارلوس کيروش هم سرمربي بزرگي است و مطمئنم کار کردن در کنار تجربه بزرگي خواهد بود. |