
از دست دادن طعم، مزه و بوی می تواند تاثیر قابل توجهی در کیفیت زندگی داشته باشند
و اغلب منجر به کاهش اشتها و سوء تغذیه می شود
و گاهی اوقات به افسردگی کمک می کند همچنین ممکن است
شما را دچار وسوسه به استفاده از نمک یا شکر بیش از حد در مواد غذایی
به منظور افزایش طعم و مزه نماید
که می تواند یک مشکل برای افراد دارای فشار خون بالا یا دیابت باشد.
لذا ضروری است که علت مشکل تعیین شود تا درمان مناسب انجام شود
زیرا از دست دادن حس چشایی یک اثر منفی بر سلامت و کیفیت کلی زندگی دارد.
تقریبا 15٪ از بزرگسالان یک مشکل با طعم و یا بوی غذا دارند
بیش از 200،000 نفر در هر سال برای ناتوانی در طعم و یا بوی غذا کمک های پزشکی می گیرند.
با این حال، شما ممکن است تعجب کند که چرا این مشکل رخ داده است
و چگونه می توان شما را به عقب ( به حالت عادی ) بر گرداند و برای مقابله با از دست دادن
طعم و مزه غذا چه کار می توانید انجام دهید.
از دست دادن طعم و مزه علائم شایع بیماری ریفلاکس ( GERD )، عفونت غدد بزاقی،
سینوزیت،بهداشت ضعیف دهان و دندان و یا حتی برخی از داروها است.
اصطلاح پزشکی برای از دست دادن کامل طعم و مزه ageusia است.
از دست دادن بخشی از طعم و مزه که به نام dysgeusia می باشد
سوزش سر دل یا رفلاکس معده یک علت شایع از دست دادن طعم و مزه است.
برگشت اسید معده به دهان سبب تولید طعم و مزه اسید یا فلز در دهان می شود.
از دست دادن طعم و مزه می تواند بسیار ناراحت کننده باشد زیرا ممکن است
برخی از مسائل مربوط به سلامت را در بلند مدت مطرح نماید.
پیوست ها
آخرین ویرایش: