• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اظهار نظرات در مورد بازی ها و نتایج بدست آمده در لیگ برتر 92-91

0mid

متخصص بخش ورزشی
صالح: با قلعه‌نويي در تماس نبودم
[h=2]مربي استقلال گفت: رحمتي در بازي تيم ملي آسيب ديده بود و امروز هم دچار مشکل شد و بايد سه بار او را تعويض مي‌کرديم.

[TD="align: left"]
00942398.jpg
[/TD]

مجيد صالح که به جاي امير قلعه نويي هدايت تيم استقلال را مقابل تراکتورسازي به عهده داشت پس از شکست 2 بر صفر تيمش گفت: جا دارد از هواداران خوب و مجموعه خوب آذربايجان تشکر کنم چون آنها تيم خود را تشويق کردند و به ما بي‌احترامي نکردند.

خبرنگاري پرسيد شما خيلي بد بازي کرديد و چرا اين اتفاق افتاد که صالح گفت: اينکه خوب بوديم يا بد را به عهده ما بگذاريد و درست نيست که سؤال‌تان را به من القا کنيد و اگر اينگونه سؤال بپرسيد جواب‌تان را نمي‌دهم. شما مي‌توانيد از من سؤال کنيد که استقلال چگونه باخت.

همان خبرنگار مجددا پرسيد چه طور شد که باختيد که مربي آبي پوشان گفت: يک سناريو است که برايتان تعريف مي‌کنم. در وهله اول بازيکنانمان را به تيم ملي داديم که همه آنها مقابل کره به صورت فيکس بازي کردند و خسته شدند. نکونام نيز مصدوم شد و رحمتي فقط به عنوان دروازه‌بان درون دروازه ايستاد وگرنه بايد سه بار او را عوض مي‌کردم.

وي اضافه کرد: حيدري و منتظري هم خسته بودند و ما بيشترين ضربه را از برنامه‌ريزي تيم ملي مي‌خوريم و فکر مي‌کنم اگر منصفانه به قضيه نگاه کنيد به من حق مي‌دهيد. مسئله دوم نبود جانواريو و توزي است و مسئله سوم غيبت امير قلعه‌نويي بود که به خاطر جراحي و اتفاقات پس از آن نتوانست با ما به تبريز بيايد.

صالح تاکيد کرد: در نيمه اول اصلا خوب بازي نکرديم و در نيمه دوم خيلي بهتر از نيمه اول بوديم، حتي در دقايقي مي‌توانستيم به گل برسيم.

يکي از خبرنگاران گفت مگر اجبار بود رحمتي را بازي بدهيد که صالح پاسخ داد: همانطور که گفتم تيم‌هايي که بازيکن به تيم ملي مي‌دهند بيشتر متضرر مي‌شوند و شايد در همان برهه که اردوي تيم ملي آغاز شد مي‌توانستيم يک بازي ديگر هم انجام دهيم چون روي دور برد بوديم و سپس بازيکنان به اردوي تيم ملي رفتند. همين مسئله باعث شد يک هفته ليگ تعطيل شود و شايد اگر در آن زمان به تراکتور مي‌خورديم مي‌توانستيم نتيجه ديگري مقابل اين تيم بگيريم.

يکي از خبرنگاران تبريزي گفت تيم ملي هم در بعضي مواقع از همين روند مهدي رحمتي دچار مشکل مي‌شود که صالح گفت: اگر براي تيم ملي اين اتفاق بيفتد به ما ربطي ندارد اما او در بازي با صبا و راه آهن ستاره تيم ما بود و امروز هم در دقيقه 90 از ناحيه کشاله دچار خونريزي شد.

مربي استقلال در پاسخ به سؤال يکي از خبرنگاران مبني بر اينکه شما در تمرينات چند روز اخير با آرش برهاني درگيري داشتيد‌، گفت: چيزي که شما مي‌ گوييد اصلا درگيري نيست و من در عمر ورزشي‌ام اصلا با بازيکنان درگير نشدم. آرش کمي دير به تمرين رسيد و من به او گفتم تمرين نکند و پس از آن هم دست در گردن او انداختم و مشکل حل شد. قلعه نويي به اين مسائل حساس است و اگر بازيکني به کادر فني بي‌احترامي کند در تيم ما جايي نخواهد داشت. اينکه آن خبرنگاران در محل تمرين نوشته‌اند من با برهاني درگير شدم ديدگاه خودشان بوده است. امروز هم برهاني آمد و به ما کمک کرد و تلاش خود را انجام داد.

صالح در خصوص اينکه آيا با قلعه نويي در طول بازي در تماس بوده يا خير، گفت: در تماس نبوديم اما ايشان به ما کمک مي‌کرد. وي از قبل گفته بود در چه دقايقي برنامه‌ريزي داشته باشيم.

مربي استقلال در پايان صحبت‌هايش گفت: من تا 11 شب که پرواز داريم در خدمت شما هستم اما آقاي اوليويرا پشت در منتظر هستند تا به صحبت‌هاي شما جواب بدهند. امروز تراکتورسازي خيلي خوب بازي کرد و فوتبال متفاوتي نسبت به قبل انجام داد و اگر در آينده همين روند را داشته باشند با اين مربي حرفه‌اي مي‌توانند در آسيا خوب نتيجه بگيرند.

0mid

متخصص بخش ورزشی
تقوي: برتر از ملوان بوديم اما باختيم
[h=2]سرمربي تيم فوتبال سايپا اعتقاد دارد تيمش با وجود شکست مقابل ملوان، تيم برتر ميدان بوده است.

00940473.jpg
[/TD]

مجتبي تقوي پس از شکست يک بر صفر برابر ملوان گفت: اميدوارم اين خطه سرسبز و فوتبال‌خيز هميشه شخصيت‌هاي از نظر فني و شخصيتي مثل سيروس قايقران توليد کند. از خوشحالي مردم انزلي خوشحالم و اين برد را به آنان تبريک مي‌‌گويم اما ما شايسته باخت نبوديم. چند موقعيت خوبي گلزني داشتيم که آنها را از دست داديم و اميدوارم در بازي آينده بهتر نتيجه بگيريم.

وي ادامه داد: موقعيت گلزني زيادي داشتيم اما ملوان موقعيت صددرصد گلزني نداشت. قسمت ما نبود که پيروز شويم. بعد از آنکه گل خورديم هجومي‌تر بازي کرديم اما نتوانستيم از برتري خود استفاده کنيم. چند بازيکن با تجربه خود را در اختيار نداشتيم و ناگزير به جوانان فرصت داديم تا آنهادر مسير رشد سايپا قرار بگيرند. از نظر فني تيم برتر بوديم ولي نتوانستيم 3 امتياز را بگيريم و باختيم.

تقوي‌ در مورد اينکه بعد از تعويض کاوه رضايي کاغذي را به او داد تا به ابراهيم صادقي برساند و آن کاغذ چه بود، گفت: مسائل تاکتيکي بر روي آن کاغذ نوشتم و از رضايي خواستم اين کاغذ را به صادقي برساند تا تغييرات تاکتيکي مورد نظرم زودتر ايجاد شود.

0mid

متخصص بخش ورزشی
ليست بازيکنان پرسپوليس براي ديدار با راه‌آهن
[h=2]ژوزه مانوئل پس از تمرين امروز 18بازيکن پرسپوليس را براي ديدار مقابل راه‌آهن معرفي کرد.

00941959.jpg
[/TD]

تيم فوتبال پرسپوليس در آخرين ديدار از هفته دوازدهم ليگ برتر فردا در ورزشگاه آزادي به مصاف راه‌آهن خواهد رفت. از همين رو ژوزه مانوئل پس از تمرين امروز 18بازيکن خود را براي اين بازي مشخص کرد.

نيلسون -گردان-پولادي-آقازماني- ماهيني- نقي‌زاده- اسماعيل‌زاده- نورمحمدي- نوري - مهدوي‌کيا -غلامرضا رضايي - حسيني - بنگر - قاضي - انصاري‌فرد - نوروزي - کاظميان و قدمي 18بازيکن پرسپوليس براي ديدار فردا هستند.

در اين بين نامي از مهرزاد معدنچي، حميدعلي‌عسگر، زايد، کريمي، خان‌زاده و برخي ديگر از بازيکنان جوان پرسپوليس در فهرست ژوزه ديده نمي شود.

0mid

متخصص بخش ورزشی
قاسمپور: هر دو تيم زير توپ مي‌زدند
[h=2]سرمربي مس کرمان تاکيد کرد در بازي با پيکان هر دو تيم زير توپ مي‌زدند.

00941980.jpg
[/TD]

ابراهيم قاسمپور پس از تساوي بدون گل تيمش برابر پيکان گفت: بازي خوبي نبود و به قول آن مربي ما زير توپ مي‌زديم و تيم مقابل زير توپ مي‌زد. در نيمه اول نمي‌خواستيم اين کار را انجام دهيم اما وقتي ديديم آن تيم به صورت مستقيم بازي مي‌کند به دفاع گفتم شما هم تحت فشار اين کار را انجام دهيد.

وي افزود: ابتدا در بازي‌هاي خودمان فوتبال بازي مي‌کرديم اما وقتي ديديم زياد گل نمي‌زنيم و با وجود داشتن موقعيت‌هاي زياد، مي‌بازيم ما هم به سمت اين فوتبال آمديم. بازي امروز زيبا نبود اما عنايتي مي‌توانست 2 توپ را به گل تبديل کند. در کل فوتبال پاياپا و سردي بود.

قاسمپور در مورد اعتراض به کمک داور اين مسابقه گفت: اعتراضي نداشتم و فقط در يک صحنه اعتراض کردم. بازيکن ما جلوتر از بازيکنان پيکان بود و داور خطاي او را گرفت که من تعجب کردم. در يک صحنه بازيکن حريف روي بازيکن ما خطا کرد که تعجب کردم داور چرا خطا نگرفت.

سرمربي مس در مورد بازي بعدي مقابل پرسپوليس اظهار داشت: به نظر من اين مسابقه سخت‌تر از بازي با پرسپوليس بود. بازي‌ با تيم‌هايي که در حد پرسپوليس نيستند و گمنام هستند خيلي سخت است. آنها آمار درگيري و دوندگي بالايي دارند و اين کار را سخت مي‌کند.

قاسمپور در پاسخ به سؤالي در مورد اينکه هواداران مس در پايان بازي به او اعتراض کردند و در اين رابطه چه نظري دارد گفت: اعتراض همه جا وجود دارد، قلعه نويي براي استقلال 4 جام آورده اما به او اعتراض مي‌کنند. اين مسئله در همه جا هست اما شدت و ضعف دارد.

وي در مورد اينکه آيا با مس تاکنون به اهدافش دست يافته تصريح کرد: اين طور نبوده، وقتي به فوتبال تيم‌ها نگاه مي‌کنيم و مي‌بينيم تيمي که بازيکنان ملي پوش زيادي دارد 10 نفره به دفاع خود برمي‌گردد و در يک سوم زمين خودي حاضر مي‌شود ما هم کم کم به سمت اين شکل بازي مي‌رويم. به غير از اين بازي و بازي با ملوان هميشه عملکرد خوبي داشتيم اما از اين بازي راضي نبوديم.

وي افزود: از دو بازي گذشته تيمم به خاطر از دست رفتن موقعيت‌هاي زياد راضي نيستم. اگر بازي با نفت را ببينيد ما موقعيت‌هاي زيادي داشتيم اما آنها دو توپ آوردند و به گل رسيدند و ما از 6 موقعيت خود استفاده نکرديم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
اوليويرا: مي‌توانستيم بيشتر گل بزنيم
[h=2]سرمربي تيم تراکتورسازي گفت: استقلال به اندازه 50درصد 12 هفته‌اي که گذشت از ما گل خورد.

00941514.jpg
[/TD]

توني اوليويرا پس از پيروزي 2 بر صفر تراکتورسازي مقابل استقلال گفت: سازندگان اين پيروزي بازيکنان تراکتورسازي بودند، چون آنها هستند که مسائل را حل مي‌کنند. بازيکنان با اين نظم و سازماندهي خوشحالي را به هواداران هديه کردند و حالا طبيعي است که همه با هم خوشحال باشيم. هر مربي يک هدفي دارد و امروز من به هدفم که بازي خوب و کسب سه امتياز بود، رسيدم.

سرمربي تراکتورسازي تأکيد کرد: تماشاگران و بازيکنان تيم من خيلي خوشحال هستند و من دوست دارم اين روند ادامه پيدا کند هرچند در فوتبال هيچ چيز قابل پيش بيني نيست. کار خوب ثمره زحمات و تلاش است و امروز اين اتفاق افتاد و ديديد ما برنده شديم اما اعتقاد دارم مربيان برده‌هاي نتايج هستند.

وي در خصوص اينکه تيمش در بعضي از دقايق بازي در خط دفاع دچار مشکل است گفت: مي‌توانستيم بهتر بازي کنيم اما من فقط يک راهنما هستم، يادتان باشد استقلال تا قبل ازاين بازي چهار گل خورده بود و ما با زدن دو گل 50درصد گل‌هاي خورده استقلال را به آنها تحميل کرديم و در واقع آنها با اين عدد از ما گل خوردند. حتي در دقايقي از بازي مي‌توانستيم به استقلال گل‌هاي بيشتري بزنيم اما اين اتفاق نيفتاد.

0mid

متخصص بخش ورزشی
ويسي: روي نحسي 13 به دام افتاده بوديم
[h=2]سرمربي تيم پيکان گفت: روي نحسي 13 امتياز به دام افتاده بوديم و اين يک امتياز شرايط ما را بهتر کرد.

00941432.jpg
[/TD]

عبدالله ويسي پس از تساوي بدون گل تيمش برابر مس کرمان گفت: بازي پر استرس و حساسي براي دو تيم بود. مربيان، بازيکنان و مسئولين همه استرس داشتند. در 3 بازي قبلي خود باخته بوديم و روي نحسي 13 امتياز به دام افتاده بوديم، خدا را شکر اين يک امتياز ما را 14 امتيازي کرد و از آن شرايط خارج شديم.

وي ادامه داد: براي پيروزي بازي مي‌کرديم، هر چه به پايان مسابقه نزديک مي‌شديم دو تيم به کسب تساوي راضي‌تر مي‌شدند. مس هم بازي خوب و جوانمردانه‌اي انجام داد اما در کل اين مسابقه کيفيت نداشت.

سرمربي تيم پيکان در مورد اعتراض به کمک داور اين مسابقه عنوان کرد: داور خيلي خوب بود. آقاي بخشي زاده قضاوت خوبي داشت، اما من به کمک داور اعتراض داشتم چون من اعتراض نمي‌کنم اين بار که اين کار را انجام دادم شما و مردم انتظار نداشتيد 4 پرچم اشتباه به ضرر تيم ما زده شد.

هر کس جاي من بود اعتراض شديد‌تري مي‌کرد اما من باز هم به دليل اين اتفاق از شما معذرت خواهي مي‌کنم.

وي در پاسخ به اين سؤال که به عنوان مربي تيم ميزبان از عملکرد پيکان رضايت داشته است گفت: ما در بازي‌هايمان ميزبان و ميهمان نداريم و همان شرايطي را در بازي‌هاي که ميزبان هستيد تجربه مي‌کنيد که در بازي‌هاي که ميهمان هستيم داريم. ما را 2 ميليون به دليل عملکرد هواداران جريمه کردند که من از اين مسئله متعجب شدم چرا که ما هواداري نداريم و فقط چند نفر هستند که ما را تشويق مي‌کنند.در مورد کيفيت تيمم هم بايد بگويم راضي نيستم اما از اينکه توانستيم يک امتياز بگيريم و از آن شرايط خارج شويم راضي هستيم.

ويسي يادآور شد: در 3 بازي قبلي خود باخته بوديم. در اين ديدار 4 موقعيت داشتيم و مي‌توانستيم آنها را به گل تبديل کنيم. مس هم موقعيت داشت اما وقتي بازي استرس زيادي داشته باشد عملکرد تيم‌ها به همين شکل مي‌شود.

سرمربي تيم پيکان در مورد اينکه قبلا اعلام کرده بود اگر ببرند به داور کاري ندارند و وقتي که مي‌بازند به داور تبريک مي‌گويند اما در ديدار امروز با وجود اينکه مسابقه با تساوي در جريان بود اما اعتراض زيادي به داور داشت عنوان کرد: من به کمک داور اعتراض داشتم. داور به من گفت صحنه را ديده‌ام و شما همکاري کن من هم انسان هستم به دليل شرايط تيمم استرس داشتم و از عصباني شدم با اين وجود حرفي هم به داور نزدم و فقط صدايم بالا رفت.

ويسي در مورد اينکه آيا به دليل موقعيت تيمش احساس خطر برکناري نمي‌کند اظهار داشت: اين سؤال تکراري شده و موقعيت مرا فقط خدا مي‌تواند به خطر بيندازد. اين مسئله براي من مهم نيست و کارم را انجام مي‌دهم مديران تيم و اعضاي هيئت مديره همه به من اعلام کردند. تيم حتي اگر به ليگ دسته اول هم سقوط کند من سرمربي آن هستم.

سرمربي تيم پيکان در پاسخ به سؤال خبرنگاري که از کرمان به تهران آمده بود در مورد اينکه مس کرمان 4 بار به گفته قاسم پور 4 بازيکن تيمش را در اختيار نداشت و قاسمپور هم به داوري معترض بود عنوان کرد: اين طور نيست، خليل زاده 3 ماه است مصدوم است و بازي نمي‌کند و در 3 بازي گذشته پويا سيف پناهي براي آنها در دفاع چپ به ميدان رفته است، آقاي قاسمپور استاد من است ايشان هم اعتراض داشته شايد نظرشان درست بوده است اما يک خطا گرفته شد که اگر آن اتفاق نمي‌افتاد ممکن بود توپ جلوتر برود و بازيکنان بتوانند گلزني کنند که آن وقت جريان بازي به گونه‌اي ديگر رقم مي‌خورد.

0mid

متخصص بخش ورزشی
احمدزاده:‌ شايسته پيروزي بوديم
[h=2]سرمربي تيم فوتبال ملوان انزلي گفت: در ديدار با سايپا شايسته پيروزي بوديم.

00017810.jpg
[/TD]

محمد احمدزاده پس از پيروزي يک بر صفر برابر سايپا در نشست خبري گفت: در نيمه اول نتوانستيم به خواسته‌هايمان برسيم و سايپا سرعت ما را گرفت. نتوانستيم خودمان را به عمق دفاع سايپا برسانيم زيرا سايپا در زمين خودش تجمع کرده بود اما در نيمه دوم بازي را سريع‌تر انجام داديم و از هافبک‌هاي مرکزي خود بيشتر بازي گرفتيم. برعکس نيمه اول که هافبک‌هاي کناري ما در جريان بازي بودند سه چهار موقعيت گلزني خلق کرديم که در نهايت يکي از آنها گل شد و ضربه اولادي به تور نشست.

وي در مورد اينکه تقوي معتقد بود سايپا از نظر فني برتر از ملوان بود، عنوان کرد: به نظر تقوي احترام مي‌گذارم اما فوتبال تاکتيک‌هاي مختلفي دارد که مي‌توان از طريق آنها موقعيت‌هاي گل ايجاد کرد. ضمن اينکه مي‌توان آمار بازي را استخراج کرد تا مشخص شود کدام تيم موقعيت گل بيشتري داشته است. هر تيمي که موقعيت گل بيشتري داشت برتري نسبي داشته است. سايپا خط حمله و هافبک‌هاي خوبي دارد و خوب هم هدايت مي‌شود اما 3 امتياز بازي حق ما بود و خوشحالم پيروز شديم.

سرمربي ملوان در مورد اينکه به دليل ترميم زمين چمن ورزشگاه تختي انزلي قرار بود اين بازي در کرج برگزار شود، گفت: زمين ورزشگاه تختي انزلي شرايط برگزاري بازي را نداشت اما براي آنکه علاقه‌مندان از سراسر استان به انزلي بيايند و بازي را ببينند اين بازي را در انزلي برگزار کرديم. بايد از مسئولان تشکر کنم. 28 روز ديگر زمين چمن مي‌تواند استراحت کند و مسئولان بايد آستين همت را بالا بزنند و اين زمين چمن را ترميم کنند زيرا اين زمين چمن آبروي شهر است و کيفيت واقعي فوتبال ملوان روي زمين صاف و هموار مي‌تواند مشخص شود.

احمدزاده در مورد اينکه اکنون ملوان تيم دلخواه اوست يا نه، خاطرنشان کرد: زود است که بخواهيم در اين مورد صبحت کنيم. ملوان مي‌تواند خيلي خيلي بهتر بازي کند. ما هنوز معايبي داريم که بايد برطرف کنيم و بتوانيم يک بازي گروهي تاکتيکي و تماشاگرپسند را ارائه دهيم. شرايط براي اين کار مهياست. مي‌خواهيم در جدول ليگ بين رده اول تا هفتم قرار بگيريم. تماشاگران پشتيبان تيم هستند، مسئولان حمايت مي‌کنند و همه چيز براي موفقيت فراهم است.

وي در مورد اينکه اکنون ملوان بعد از پورغلامي به دست شما رسيده در حالي که بزرگاني مانند صالح‌نيا و ايراندوست هم در اين تيم سهم دارند، گفت: بهتر است اين سؤال را مسئولان جواب دهند. به من گفتند بيا و من هم به باشگاه آمدم. صالح‌نيا و ايراندوست از اساتيد من هستند و فرقي بين من، پورغلامي، ايراندوست و صالح‌نيا نيست. مهم موفقيت ملوان است اگر از آنها هم همين سؤال را بپرسيد همين جواب را به شما مي‌دهند.

احمدزاده در مورد اينکه به فرهاد پورغلامي پيشنهاد دستياري داده اظهار داشت: بله اين کار را کردم اما پورغلامي در شرايط خاص نپذيزفت.

وي در مورد اينکه پورغلامي در ابتداي فصل مخالف جذب بازيکنان قدبلند بوده گفت: ‌نظر او درست بوده ضمن اينکه ما به دنبال اين هستيم که در نيم‌فصل بازيکن بگيريم و اگر نتوانستيم، با همين نفرات کار را ادامه مي‌دهيم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
دوست عزیز اگه تو هم نظری داری میتونی همینجا بگی موردی نداره :چشمک:
البته تو بخش رو بگردی تاپیک های بحث هم پیدا میکنی :بله:

0mid

متخصص بخش ورزشی
قلعه‌نويي هم مي‌آمد اتفاقي رخ نمي‌داد
جعفري: ما هم در مورد داوري حرف داريم
[h=2]مديرعامل باشگاه تراکتورسازي گفت: اگر به دليل پيدا نکردن دلار، اوليويرا قهر هم کند کاري از دست من برنمي‌آيد.

00034487.jpg
[/TD]

به گزارش فارس، محمدحسين جعفري در مورد بازي روز گذشته استقلال و تراکتورسازي که به شکست آبي پوشان در تبريز منجر شد، به سوالات اين‌طور پاسخ داد:

* اتفاق حاشيه‌اي در بازي روز گذشته رخ نداد؟

با وجود فضاسازي هايي که شده بود خوشبختانه اتفاق خاصي رخ نداد و هيچ حاشيه اي ايجاد نشد. هواداران حضور بسيار عالي‌اي در ورزشگاه داشتند و اگر پيش از اين بازي، آرش برهاني در مصاحبه اش عليه هواداران تراکتورسازي صحبت نکرده بود مطمئن باشيد که عليه او هم شعاري داده نمي شد. البته خود برهاني بعد از بازي هم مصاحبه کرده و گفته اگر مي دانسته که هواداران تراکتورسازي حساس هستند چنين صحبت هايي نمي کرده است.

* فکر نمي کنيد غيبت امير قلعه نويي در تبريز باعث شد تا حاشيه اي ايجاد نشود؟

اگر امير قلعه نويي هم مي آمد هيچ اتفاقي رخ نمي داد. اين يک مسابقه فوتبال بود، مگر قرار بود چه اتفاقي رخ دهد.

* بازي را چطور ديديد؟

اگر 12 هفته ليگ را بررسي کنيد انصافا مسابقه ما و استقلال يکي از منحصربه فرد ترين بازي ها بود. دو تيم فوتبال بازي کردند و البته که تراکتورسازي برنامه اش را به استقلال تحميل کرد و نمايشي داشت که همه لذت بردند.

* براي اين مسابقه پاداش ويژه در نظر گرفته ايد؟

ويژه که نه اما سعي مي کنيم پاداش پربارتري نسبت به قبل بدهيم.

* شنيده ايم اوليويرا اعلام کرده اگر حق و حقوقش را نگيرد در تبريز نمي ماند.

اين طور نيست. ما بايد طبق قراردادي که با اين مربي بسته ايم به او دلار بدهيم و با توجه به وضعيت ارز و دلار در ايران، نمي توانيم دلار پيدا کنيم. البته من همه اين مسائل را به اوليويرا گفته ام و او هم اين شرايط را درک مي کند. روز گذشته هم جلسه هيئت مديره بود و همه اين بحث ها مطرح شد و تصميم گرفتيم تا هفته ديگر فکري به حال آن بکنيم. ما با اوليويرا قرارداد ريالي نبستيم که بتوانيم به موقع اين پول را تهيه کنيم. تاکنون هم 32 درصد قراردادش را داده ايم و اگر هم گلايه اي بوده بابت حقوقش است. متاسفانه بازار دلار هم که دست من نيست. حتي اگر به اين خاطر اوليويرا قهر کند باز دست من نيست.

* شما گفته بوديد حاج صفي تا پايان فصل در تراکتورسازي مي ماند اما روز گذشته او در فهرست 18 نفره نبود و شائبه رفتنش به استقلال بيشتر شد؟

خود توني قبل از بازي مصاحبه کرد و گفت نبودن حاج صفي در فهرست، کاملا فني است و به خود او مربوط مي شود. من هم صحبتم را تغيير نداده ام و باز تاکيد مي کنم که حاج صفي در تراکتورسازي ماندگار است و اگر بخواهد بعد از اتمام خدمت سربازي برود بدون تيم مي ماند.

* استقلالي ها معتقدند در اين بازي داور يک پنالتي به نفعشان نگرفته است.

از اين گونه خطاها در زمين ما هم رخ داد و نگرفتند. اگر قرار بر اين حرف ها باشد ما هم صحبت هايي داريم اما به تصميمات داور احترام مي گذاريم. من از هواداران فهيم و مهربان تراکتورسازي ممنون هستم که فقط به تشويق تيم پرداختند و خود را درگير مسائل حاشيه اي نکردند.

0mid

متخصص بخش ورزشی
نظر بازيکنان ذوب آهن پس از بازي با پيکان
[h=2]مدافع ذوب‌آهن معتقد است توقف اين تيم برابر پيکان نتيجه عادلانه‌اي نبوده است.

00031480.jpg
[/TD]

سپهر حيدري در مورد تساوي 2 بر 2 ذوب آهن برابر پيکان گفت: در اين بازي عدالت برقرار نشد. موقعيت هاي زيادي داشتيم که استفاده نکرديم. خيلي بي انصافي شد که با يک امتياز زمين را ترک کرديم.

وي افزود: 2 بار جلو افتاديم اما يک بار روي پنالتي که کارشناسان بايد صحت آن را تأييد کنند گل خورديم و يک بار هم روي يک توپ برگشتي گل تساوي را دريافت کرديم. پيکاني ها از اين نتيجه راضي تر بودند.

حيدري در مورد طلبش از باشگاه پرسپوليس گفت: هنوز به نتيجه نرسيديم و دوست ندارم در اين مورد بيش از اين صحبت کنم. مردم خودشان همه چيز را مي‌دانند.

قاسم حدادي‌فر هافبک ذوب آهن نيز گفت: تيم ما خوب بازي کرد و شايستگي زدن چند گل را داشتيم و حق ما برد بود. قسمت نبود پيروز شويم. تلاشمان را کرديم اما در نهايت بازي با تساوي به پايان رسيد.

0mid

متخصص بخش ورزشی
طهماسبي: از خودم و بقيه راضي نيستم
[h=2]کاپيتان تيم فوتبال پيکان گفت: برخي بازيکنان ذوب آهن زرنگي مي‌کردند و هر وقت مي‌ديدند ما موقعيت خوب گلزني داريم خودشان را زمين مي‌انداختند.

00026608.jpg
[/TD]

محمد رضا طهماسبي در مورد تساوي 2 بر 2 برابر ذوب آهن، گفت: حريف در 20 دقيقه اول خيلي بهتر بازي کرد و ما شروع خوبي نداشتيم اما بعد از آن بر بازي مسلط شديم. بايد ذوب آهن را شکست مي‌داديم اما موقعيت‌هاي گلزني زيادي را از دست داديم. نه فقط مهاجمان بلکه تمام بازيکناني که موقعيت گلزني داشتند فرصت‌ها را از دست دادند. از عملکرد خودم و ساير بازيکنان پيکان راضي نيستم.

وي در مورد ناراحتي سرمربي پيکان از بازيکنان، تصريح کرد: به ويسي صددرصد حق مي‌دهم که از بازيکنان ناراحت باشد. در هر مسابقه 4-5 موقعيت گلزني را از دست مي‌دهيم. اگر فقط 40 درصد گفته‌هاي ويسي را در ميدان اجرا کنيم مي‌توانيم در هر بازي پيروز شويم اما از 6 امتياز خانگي فقط 2 امتياز گرفتيم.

طهماسبي با اشاره به برخي اظهارات بازيکنان ذوب آهن پس از بازي گفت: آنها مي‌گويند بايد پيروز مي‌شدند و ما خوش شانس بوديم اما بايد بگويم اگر بازيکنان پيکان از موقعيت‌هاي گلزني خود استفاده مي‌کردند اکنون با گل‌هاي زيادي شکست خورده بودند.

وي افزود: من شاگرد فرهاد کاظمي بوده‌ام و مي‌دانم او هيچ وقت به بازيکنانش نمي‌گويد خودشان را زمين بيندازند و وقت کشي کنند اما برخي بازيکنان ذوب آهن زرنگي مي‌کردند و هر وقت مي‌ديدند ما موقعيت خوب گلزني داريم خودشان را به زمين مي‌انداختند و ما هم توپ را به بيرون مي‌زديم. ويسي هميشه به ما مي‌گويد حتي در موقعيت صددرصد گلزني وقتي بازيکن حريف روي زمين افتاده توپ را به بيرون بزنيد، من با اين مسئله خيلي موافق نيستم زيرا بازيکنان ذوب آهن مدام در موقعيت‌هاي گلزني ما خودشان را به زمين مي‌انداختند.

طهماسبي با انتقاد از اشتباه‌هاي داوري، عنوان کرد: داوران ايران همگي با شرف و پاک هستند و اگر اشتباهي هم مرتکب مي‌شوند غيرعمد است اما اشتباه‌هاي داوري هميشه به ضرر پيکان بوده و پيکان مظلوم واقع شده است. اشتباه داوري جزيي از فوتبال است و تاکيد مي‌کنم سهوي است اما در بازي با ذوب آهن نيز يک پنالتي ما ديده نشد.

کاپيتان پيکان با اشاره به زحمت و تلاش کادر فني پيکان اظهار داشت: از ويسي و کادر فني پيکان عذرخواهي مي‌کنم زيرا اين نتايج شايسته پيکان نيست و ما بايد پيروز شويم ولي خواسته‌هاي کادر فني را به خوبي در زمين اجرا نمي‌کنيم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
حاشيه ديدار مس کرمان و پرسپوليس
[h=2]تماشاگران پرسپوليس کاپيتان اخراجي اين تيم را تشويق کردند.

00942132.jpg
[/TD]

تماشاگران پرسپوليسي حاضر در ورزشگاه شهيد باهنر کرمان پيش از شروع بازي علي کريمي را تشويق کردند. آنها همچنين پرويز مظلومي سرمربي سابق مس را تشويق کردند و خواستار بازگشت او شدند.

* هواداران مس کرمان عليه مهرداد پولادي بازيکن فصل قبل خود شعار دادند و اين بازيکن را بي‌غيرت و پولکي خواندند. وي از مس کرمان به پرسپوليس آمده است. پولادي در دقيقه 36 تعويض شد و جاي خود را به قاضي داد. اين بازيکن هنگام تعويض از سمت ديگر خارج شد و براي تماشاگران مس دست زد و به رختکن رفت. پولادي پس از ورود به رختکن شيشه را شکست و به همين دليل سعيد شيريني سرپرست تيم پرسپوليس به رختکن رفت تا شرايط را بررسي کند.

* مهدي مهدوي‌کيا تنها بازيکني از پرسپوليس بود که به سمت ابراهيم قاسمپور رفت و با او قبل از بازي خوش و بش کرد.

* حدود 9 هزار تماشاگر در ورزشگاه باهنر کرمان حضور دارند و ظرفيت ورزشگاه تکميل نشده است.

* عکاسان با مسئول برگزاري مسابقه دچار مشکل شدند. عکاسان تهراني از محل استقرارشان ناراضي بودند ولي مسئولان برگزاري مسابقه توجهي به خواست آنها نداشتند.

*اسکوربورد ورزشگاه همچنان خراب است.

* تماشاگران پرسپوليس در اواسط نيمه اول عليه مانوئل ژوزه شعار دادند.

0mid

متخصص بخش ورزشی
حاشيه ديدار مس کرمان و پرسپوليس2
[h=2]هواداران مس کرمان علي دايي را تشويق کردند.

00940016.jpg
[/TD]

مهرداد پولادي که در نيمه اول تعويض شد بعد از تعويض مستقيم به رختکن رفت و روي نيمکت ننشست. او با دست شيشه رختکن را شکست و به همين دليل دستش دچار پارگي شد و بخيه خورد.

*ماموران انتظامي به دوربين‌هاي صدا و سيما اجازه ندادند اتفاق‌هاي رخ داده در رختکن پرسپوليس که پولادي رقم زد را فيلمبرداري کنند اما دوربين نيروي انتظامي اين اتفاق‌ها را تصوير برداري و ماموران ماجرا را صورتجلسه کردند.

* مانوئل ژوزه بين دو نيمه هنگام ورود به رختکن پرسپوليس از سوي تماشاگران پرسپوليس هو شد.

* هواداران مس در اواسط نيمه دوم علي دايي را تشويق کردند.

* بين تماشاگران درگيري پيش آمد که با دخالت ماموران انتظامي به پايان رسيد.

0mid

متخصص بخش ورزشی
حاشيه ديدار مس کرمان و پرسپوليس3
[h=2]هواداران خشمگين پرسپوليس صندلي‌هاي ورزشگاه را شکستند و به سمت سرمربي و بازيکنان تيم‌شان پرتاب کردند.

00940893.jpg
[/TD]

هواداران پرسپوليس که از شکست 2 بر يک برابر مس کرمان عصباني بودند در پايان بازي صندلي‌هاي ورزشگاه شهيد باهنر کرمان را شکستند و آنها را به سمت ژوزه و بازيکنان پرسپوليس پرتاب کردند.

آنها همچنين خواهان جدايي ژوزه بودند و علي کريمي را تشويق کردند.

0mid

متخصص بخش ورزشی
حاشيه ديدار راه آهن و ملوان
[h=2]هواداران ملوان پس از باز شدن دروازه راه آهن علي دايي را مورد تشويق قرار دادند.

00940468.jpg
[/TD]

تيم‌هاي راه‌آهن و ملوان در چارچوب هفته سيزدهم از ساعت 15:15 در ورزشگاه اکباتان به مصاف يکديگر رفتند.

اين بازي تا دقيقه 85 با حساب يک بر صفر به سود ملوان در جريان است.

حاشيه‌هاي اين مسابقه را در زير مي‌خوانيد.

* حسين هدايتي، صادق درودگر، غلامرضا بهروان، رئيسي‌کيا، اماني، مهدي تارتار و مازيار زارع با حضور در جايگاه ويژه اين بازي را از نزديک تماشا مي‌کنند.

* حدود 3 هزار نفر از اين مسابقه ديدن مي‌کنند که 2 هزار نفر آنها را هواداران ملوان تشکيل مي‌دهند.

* دقيقه 14 محمد نزهتي درون محوطه 18 قدم راه‌اهن سرنگون شد که ملواني‌ها معتقد به خطاي پنالتي بودند.

* 5 بنر بزرگ به مناسبت عيد قربان روي سکوها نصب شده است.

* محمد دايي، رضا فروزاني و بهزاد غلامپور مربيان راه آهن با حضور روي سکو بازي را تماشا مي‌کنند. براي تسهيل در رفت و آمد اين افراد نردباني گذاشته بود تا آنها بتوانند تردد کنند.

* يکي از هواداران ملوان از سوي مأموران نيروي انتظامي دستگير شد.

* بعد از زدن گل اول ملوان، هواداران اين تيم علي دايي را مورد تشويق قرار دادند.

* هواداران ملوان سيد‌جلال رافخوائي زننده گل تيم خود را با لقب جلال آقاي گل تشويق کردند.

* بازيکنان ذخيره دو تيم در بين دو نيمه با حضور در زمين بدن‌هاي خود را گرم کردند.

* موقع شروع نيمه دوم بهادر عبدي و پژمان نوري که زماني در پرسپوليس با يکديگر همبازي بودند به شوخي پرداختند.

* در نيمه اول اغلب اوقات مربي ملوان لب خط حضور داشت اما در نيمه دوم خود احمد‌زاده از لب خط مشغول هدايت بازيکنانش است.

* سيموئل دستيار کارلوس کي‌روش اين بازي را از نزديک تماشا کرد.

0mid

متخصص بخش ورزشی
ژوزه عنوان کرد:
ارتفاع کرمان و داور؛ دلايل باخت پرسپوليس
[h=2]سرمربي پرسپوليس گفت: اختلاف ارتفاع کرمان و تهران و همچنين داور مسابقه عامل تفاوت بازي دو تيم بود.

00941959.jpg
[/TD]

مانوئل ژوزه پس از شکست 2 بر يک برابر مس کرمان در نشست خبري گفت: ارتفاع کرمان بالاتر از ارتفاع تهران است و به همين دليل بازيکنان ما کند بودند. وقتي تمرين کرديم متوجه اين اختلاف شديم و سرعت تيم ما به همين دليل پايين بود. اختلاف بازي دو تيم، داور مسابقه و اختلاف ارتفاع کرمان و تهران بود. اين ارتفاع باعث شد سرعت تيم ما پايين‌تر باشد.

وي افزود: داور يک پنالتي را براي ما نگرفت و روي همان توپ که ضد حمله شد گل دوم را خورديم. در چند بازي برايمان پنالتي نگرفتند. مس کرمان از فرصت‌هايش استفاده کرد و پيروز شد و نتوانستيم از موقعيت‌هاي گلزني خودمان را استفاده کنيم. تلاش کرديم بازي عقب افتاده را مساوي کنيم اما نشد.

سرمربي پرسپوليس در مورد تعويض مهرداد پولادي گفت: پولادي به خاطر آنکه تماشاگران با او خوش رفتاري نکردند عصباني بود و فشار زيادي روي اين بازيکن آمد. عليه او شعار مي‌دادند و من براي حفظ جانش تعويضش کردم.

ژوزه در مورد اينکه چطور نمي‌دانسته تهران و کرمان با هم اختلاف ارتفاع دارند، عنوان کرد: هنگام تمرين متوجه اين اختلاف ارتفاع شديم و به همين دليل هم در ميدان مسابقه سرعت‌مان کمتر از حريف بود و در تيم ما توپ جلو نمي‌رفت.

ژوزه خود را مسئول اين باخت دانست و گفت: بازيکنان خوبي داريم و من آنها را تحسين مي‌کنم. من مسئول باخت هستم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
کاسيميرو: سايپا با کمک داور به گل رسيد
[h=2]سرمربي تيم فوتبال نفت آبادان گفت: سايپا با کمک داور توانست به گل برسد.

00017809.jpg
[/TD]

آلفردو کاسيميرو پس از شکست يک بر صفر مقابل سايپا گفت: ثابت کرديم مي توانيم 90 دقيقه فوتبال بازي کنيم و برخلاف اينکه خيلي ها مي گفتند نفت به لحاظ بدني مشکل دارد و نمي تواند 90 دقيقه دوام بياورد، امروز خوب بوديم.

وي افزود: سايپا موقعيتي نداشت و با کمک داور صاحب يک ضربه کاشته شد و همان هم گل شد. بازي مقابل سايپا در ورزشگاه خانگي اين تيم کار راحتي نبود، با اين حال در نيمه دوم بيشتر مسابقه دست ما بود.

کاسيميرو تصريح کرد: تساوي در اين مسابقه مي توانست عادلانه باشد. مي توانيم در آينده شرايط بهتري داشته باشيم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
دايي: در روزي که شايسته برد بوديم باختيم
[h=2]سرمربي راه آهن مي‌گويد تيمش برابر ملوان شايسته پيروزي بود اما بازيکنانش نتوانستند به درستي از موقعيت‌ها استفاده کنند.

00031486.jpg
[/TD]

علي دايي در نشست خبري پس از بازي با ملوان که با باخت يک بر صفر تيمش همراه بود، بيان کرد: شما شاهد بوديد که ما هم در نيمه اول و هم در نيمه دوم بهتر از ملوان کار کرديم. آنها در نيمه اول تنها يک شوت زدند و در نيمه دوم يک ضد حمله به دست آوردند که آن هم در اثر اشتباه ما بود. در بقيه دقايق بازي در دست ما بود و موقعيت‌هاي خوبي هم به دست آورديم اما استفاده نشد. ما روزي که شايسته سه امتياز بوديم پيروز نشديم. اين يکي از بهترين بازي‌هايي بود که راه آهن انجام داد اما فوتبال همين است. وقتي توپي را گل نمي‌کنيم يک شوت مي‌آيد و سه امتياز را از دست مي‌دهيم. به همين راحتي.

سرمربي راه آهن ادامه داد: ما مجتبي شيري و عباس‌فرد را به دليل مصدوميت در اين بازي در اختيار نداشتيم. باز هم مي‌گويم که امروز ما فوتبال خوبي بازي کرديم. با دروازه‌بان آن‌ها تک به تک شديم. آن‌ها توپ را از دروازه درآوردند اما فوتبال همين است، اگر گل نزني پيروز نمي‌شوي. کل بازي در اختيار ما بود. من از فوتبالي که بازيکنانم انجام دادند راضي‌ام و از آن‌ها تشکر مي‌کنم و مي‌گويم که دست‌شان درد نکند اما به هيچ وجه از نتيجه بازي راضي نيستم. ما در اين بازي حتي نبايد مساوي مي‌کرديم و تنها شايسته پيروزي بوديم.

دايي درباره عملکرد داور و همچنين تذکر‌هايي که به بازيکنانش مي‌داد تا به داور اعتراض نکنند گفت: اگر داور کار خودش را انجام دهد، ما با او کاري نداريم. اما از شما يک سوال دارم. ملواني‌ها در نيمه دوم به زمين مي‌افتادند و چند تعويض هم انجام شد. اما چرا سه دقيقه وقت اضافه را گرفتند؟ داور حداقل بايد 7-8 دقيقه وقت اضافه مي‌گرفت. دروازه‌بان ملوان چند بار زمين خورد؟ بازيکنان ملوان پاي‌شان را مي‌گرفتند و تعويض‌هاي زيادي انجام شد. مگر مي‌شود سه دقيقه وقت تلف شده باشد؟ من به شما قول مي‌دهم که نيمه دوم بالاي 6 -7 دقيقه وقت اضافه داشت که داور از آن به راحتي گذشت.

وي همچنين درباره صحبت خبرنگاري که مي‌گفت مظفري‌زاده در بازي پرسپوليس و سپاهان 7 دقيقه وقت اضافه گرفت و از آن به بعد ديگر چنين کاري نکرد، افزود: هر بازي شرايط خودش را دارد. يعني مظفري‌زاده چون در يک بازي 7 دقيقه گرفته نبايد امروز وقت اضافه مي‌گرفت؟ امروز اولين باري بود که مي‌ديدم بازيکنان ملوان خودشان را بيش از حد زمين مي‌اندازند. من در طول مربي‌گري‌ام چنين موردي را نديده بودم اما آن‌ها در نيمه دوم خودشان را زمين مي‌انداختند. با اين حال ما نمي‌توانيم به ديگران ايراد بگيريم و اول بايد خودمان را اصلاح کنيم.

دايي همچنين درباره تاکتيک ملوان که بيشتر روي ضد حملات بود، تصريح کرد: اين نظر سرمربي آن هاست و من نمي‌توانم راجع به تاکتيک آقاي احمدزاده صحبت کنم. به هر حال آن‌ها با اين تاکتيک به پيروزي رسيدند اما در نيمه دوم تنها يک شوت داشتند و اصلا نديدم که دروازه‌بان ما يک شيرجه برود،‌ توپي بگيرد و کاري انجام دهد و در طول بازي بيکار بود. به هر حال اين فوتبال است. هر کسي يک تاکتيکي دارد. ما امروز باختيم با وجود اينکه شايسته سه امتياز بوديم. آن‌ها از ما حرفه‌اي‌تر بودند. در فوتبال هم نتيجه مهم است.

سرمربي راه آهن در ادامه درباره درخشش دروازه‌بان ملوان تاکيد کرد: ما توپ‌هايمان را بد زديم مطمئنا اگر توپ‌ها را درست مي‌زديم به گل مي‌رسيديم. در نيمه اول کعبي در دو قدمي دروازه و در بقيه دقايق نيز بازيکنان روي سانترها به راحتي موقعيت از دست دادند. با اين حال دروازه‌بان ملوان کار خودش را انجام داد و ما شانس نداشتيم که گل بزنيم. حسني صفت امروز بهترين بازيکن زمين بود.

دايي در پايان درباره برگزار نشدن جام حذفي گفت: بگذاريد به کارمان برسيم. من ديگر نمي‌خواهم راجع به اين مسائل اظهار نظر کنم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
قاسمپور: فوتبالي از پرسپوليس نديدم
[h=2]سرمربي تيم مس کرمان گفت که در بازي امروز فوتبالي از پرسپوليس نديده است.

00941431.jpg
[/TD]

ابراهيم قاسم‌پور پس از پيروزي 2 بر يک برابر پرسپوليس در نشست خبري گفت: از هواداران تشکر مي‌کنيم که ما را تشويق کردند و اجازه ندادند صداي هواداران پرسپوليس دربيايد. اميدوارم هواداران به همين شکل تيم را حمايت کنند.

وي افزود: پرسپوليس تيم کم بضاعتي نيست و بازيکنان توانمندي در زمين و روي نيمکت دارد اما امروز از پرسپوليس فوتبالي نديدم. فکر مي‌کنم اختلاف سرعت ما و پرسپوليس ربطي به اختلاف ارتفاع تهران و کرمان ندارد بلکه پرسپوليس کند بازي مي‌کند و مخصوص اين بازي هم نيست.

قاسم‌پور در مورد تعويض‌هايش خاطرنشان کرد: شجاعي و اسماعيل بيگي به دليل مصدوميت تعويض شدند و اين دو تعويض ما اجباري بود و بازيکنان مناسبي جايشان فرستاديم.

وي تصريح کرد: بازيکنان مس بايد باور کنند که مي‌توانند خوب بازي کنند. همه بازي‌ها 3 امتياز دارد و فقط نبايد مقابل تيم‌هاي بزرگ با تمام توانشان بازي کنند بلکه بايد در طول ليگ هم همين گونه باشند. از آنها همين انتظار را داريم.

سرمربي مس در مورد تعطيلي ليگ گفت: اين تعطيلي مي‌تواند براي ما مضر باشد اما اگر مثل تعطيلي قبل بتوانيم بازي تدارکاتي داشته باشيم مي‌توانيم نهايت استفاده را ببريم.

بالا