• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اظهار نظرات در مورد بازی ها و نتایج بدست آمده در لیگ برتر 92-91

0mid

متخصص بخش ورزشی
پس از شکست مقابل استقلال؛
پورمند: آيت‌الله‌زاده بايد درباره محمد صحبت کند
[h=2]مربي تيم فوتبال استيل‌آذين گهر درود، گفت: ‌درباره عليرضا محمد حرفي ندارم و بايد آيت‌الله‌زاده جواب دهد.

[TD="align: left"]
00942624.jpg
[/TD]

به نقل از خبرگزاري فارس، عليرضا پورمند در نشست مطبوعاتي پس از شکست 2 بر صفر مقابل استقلال در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: قطعا هيچوقت تيم بازنده از شرايط بازي راضي نيست، ولي براي چندمين بار مجبورم از مشکل اساسي که از روز اول با آن گريبانگير بوديم بگويم. تيم از لحاظ نفرات کامل نيست و در بازي امروز نيز تنها 17 بازيکن داشتيم.

وي افزود: با اين شرايط وضعيت بهتر نمي‌شود، بازيکنان ما با تمام وجود کار کردند اما بايد تا نيم فصل با همين شرايط ادامه دهيم. ما هيچ ريسکي در بازي امروز انجام نداديم، چون بچه‌هاي ما بسيار شجاع هستند. با برنامه بازي کرديم. اما دارايي ما همين بود.

وي خاطرنشان کرد: پتانسيل تيم استقلال از ما بهتر و بالاتر بود، با توجه به موجودي گهر توان ما همين است و انشاءالله تا نيم فصل اگر قانون دست ما را باز بگذارد و بازيکني باشد سعي مي‌کنيم بازيکنان جديد بگيريم.

وي افزود: ما از لحاظ بدني مشکل نداشتيم. در بازي گذشته در چمن مصنوعي رشت به ميدان رفتيم که به ضرر بچه‌هاي ما بود چون ما را خسته کرد.

وي در خصوص علت غيبت محمد گفت: در مورد اين سؤال من حرفي نمي‌زنم و لطفا از آقاي آيت‌الله‌زاده بپرسيد.

وي افزود: مايلي کهن تازه 2 روز است به تيم ما اضافه شده است، بايد بررسي شود کدام بازيکن در کجا به درد تيم ما مي‌خورد. نمي‌دانم اصلا بازيکني است که در حال حاضر به ما کمک کند يا خير. اميدوارم که هر اتفاقي مي‌افتد به نفع گهر باشد چون واقعا حيف است که اين تيم به هدف خود در ليگ برتر نرسد.

0mid

متخصص بخش ورزشی
همداني: نتايج کسب شده راضي‌کننده است
[h=2]مربي تيم فوتبال استقلال گفت: با رسيدن به صدر جدول مسئوليت مان سنگين تر شده است.

00940131.jpg
[/TD]

ستار همداني پس از پيروزي 2 بر صفر استقلال مقابل گهر دورود گفت: با توجه به تعطيلات در چند هفته گذشته برنامه‌هاي زيادي داشتيم و فکر مي‌کنم نتايجي که کسب کرديم راضي‌کننده بود.

وي افزود: خوشبختانه در صدر جدول قرار گرفتيم و حالا مسئوليت‌مان سنگين‌تر شده است.

مربي تيم استقلال در پاسخ به اين سؤال که چرا تماشاگران کمي به ورزشگاه مي‌آيند، گفت: روزها کوتاه شده و بازي‌ها در وسط هفته برگزار مي‌شود. ما بايد طوري بازي کنيم که هواداران هم راضي شوند و به ورزشگاه بيايند.

خبرنگاري پرسيد آيا آقاي قلعه‌نويي دوست دارند تنها از بين کادر فني مجيد صالح مصاحبه کند که همداني در پاسخ گفت: چنين مسئله‌اي نيست، البته سرمربي تيم تشخيص مي‌دهد که مجيد صالح به عنوان دستيارش پاسخگوي سؤالات باشد. البته من هفته گذشته دندان‌درد داشتم و نتوانستم صحبت کنم اما در حال حاضر مصاحبه مي‌کنم و مشکلي وجود ندارد.

0mid

متخصص بخش ورزشی
زارعي:با اين بازيکنان نمي‌توانيم در ليگ بمانيم
[h=2]مهاجم تيم گهر دورود در مورد شانس ماندن تيمش در ليگ برتر گفت: با اين بازيکنان نمي‌توانيم در ليگ بمانيم.

00036826.jpg
[/TD]

مجتبي زارعي پس از شکست 2 بر صفر تيمش مقابل استقلال، گفت: بازي براي ما برعکس استقلال زياد خوب نبود. به تيم حريف تبريک مي‌گويم آنها پتانسيل کسب اين پيروزي را داشتند. استقلال هم از لحاظ مهره، فني، امکانات و غيره از ما بهتر بود و بايد هم در اين مسابقه به پيروزي مي‌رسيد.

وي در مورد اينکه قبل از مسابقه خيلي کُري مي‌خواندند، اظهار داشت: تلاش زيادي مي‌کرديم که اين بازي را ببريم، بايد در ميانه فصل بازيکنان ديگري جذب کنيم، نمي‌خواهيم براي حريفان زنگ تفريح باشد.

زارعي در مورد اينکه آيا گهر در ليگ برتر مي‌ماند، افزود: با اين بازيکنان نه، اما اميدوارم با حضور مايلي‌کهن که يک مربي کاربلد است، همچنين با کسب بازيکنان جديد بتوانيم در ليگ ماندگار شويم.

وي در پاسخ به سؤال خبرنگاري در مورد اينکه تيم‌هايي که اميد زيادي دارند، به دسته پائين‌تر سقوط مي‌کنند و شما با اين روحيه نمي‌توانيد شانس زيادي داشته باشيد، اظهار داشت: نااميد نيستيم، اما بايد بيشتر تلاش کنيم. بايد چند بازيکن خوب به تيم تزريق شود تا بتوانيم عملکرد بهتري داشته باشيم.

زارعي در مورد قضاوت بازيکنان و حمايت تماشاگران گهر گفت: متاسفانه داوري‌ها به ضرر ما بوده است و اگر برخي اتفاقات نمي‌افتاد، شايد تا به امروز امتيازات بيشتري داشتيم. خدا را شکر هواداران ما به خوبي حمايت مي‌کنند و تأثير زيادي روي کار ما مي‌گذارند. اميدواريم نتايج بهتري کسب کنيم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
منوچهري: اين 6 امتياز تقديم به قلعه نويي
[h=2]مهاجم تيم استقلال گفت: پيروزي هاي اخير برابر نفت تهران و گهر دورود را به سرمربي تيم خود تقديم مي کنيم.

00940771.jpg
[/TD]

امين منوچهري پس از پيروزي استقلال مقابل گهر دورود با اشاره به اين مسابقه اظهار داشت: بازي خوبي را انجام داديم و حريف تيمي ناشناخته بود. ما فوتبال خوبي به نمايش گذاشتيم و فکر مي کنيم حالا به جايگاه واقعي خود رسيديم.

وي تأکيد کرد: به دنبال 3 امتياز اين مسابقه بوديم و به حاشيه‌ها توجهي نداشتيم اما مطمئن هستم مايلي‌کهن با تيم گهر موفق خواهد شد.

وي در خصوص اينکه امير قلعه‌نويي با اين شرايط و با عصا روي نيمکت استقلال مي‌نشيند، گفت: در بازي با تراکتورسازي مي‌خواستيم با کسب پيروزي با قلعه‌نويي همدردي کنيم اما اين اتفاق نيفتاد اما با دو پيروزي پي‌ در پي 6 امتياز را به او هديه مي‌کنيم و اميدواريم قهرماني در ليگ برتر و صعود به ليگ قهرمانان آسيا را در کنار قلعه‌نويي جشن بگيريم.

وي در پايان در خصوص استقبال اندک تماشاگران گفت: بازي‌هاي وسط هفته و کوتاه بودن روزها دليل اين موضوع است و شايد اگر ساعت بازي‌ها تغيير کند تماشاگران بيشتري به ورزشگاه بيايند.

ديدار تيم‌هاي استقلال و گهر دورود با نتيجه 2 بر صفر به سود آبي‌پوشان به پايان رسيد.

0mid

متخصص بخش ورزشی
ابراهيم‌زاده:کم‌تجربگي بازهم کارمان راخراب کرد
[h=2]سرمربي تيم فوتبال نفت تهران پس از عوض کردن برد 3 بر يک با باخت 4 بر 3 برابر سپاهان گفت: باز هم معضل هميشگي کم‌تجربگي بازيکنان‌مان کار دست نفت داد و ما بيش از اين کاري نمي‌توانيم بکنيم تا اينکه تلاش کنيم بهتر شويم.

00942436.jpg
[/TD]

به گزارش ايسنا، منصور ابراهيم‌زاده پس از شکست 4 بر 3 تيم فوتبال نفت تهران مقابل سپاهان در نشست خبري اظهار کرد: ما با توجه به داشته‌هايمان و نبود برخي از بازيکنان تاثيرگذار در اين بازي، فکر مي‌کنم خوب بازي کرديم. ما البته فرصت خوبي را هم از دست داديم چون شايد هيچ وقت در چنين شرايطي نمي‌توانستيم برابر سپاهان قرار بگيريم. به خوبي اين تيم را آناليز کرده بوديم و مي‌توانستيم برنده باشيم. نهايتا معضل عمده تيم نفت همان جواني و کم‌تجربگي بازيکنان است باز هم کارمان را خراب کرد.

وي افزود: من به بازيکنان هميشه مي‌گويم لحظه به لحظه هر بازي با هم فرقي ندارد. تفاوت يک تيمي که بازيکنان آسيايي دارد و تيمي که بيشتر بازيکنانش را جوان‌ها تشکيل مي‌دهند همين است. نفت در شروع بازي و تا پايان نيمه نخست مي‌توانست بالاي 4 گل به سپاهان بزند همين طور در دقايق اوليه نيمه دوم هم مي‌توانستيم گل‌هاي بيشتري زده و اختلاف گل‌ها را افزايش دهيم. خيلي‌ها مي‌گويند چرا ابراهيم‌زاده وقتي تيمش 3 بر يک جلو است اينقدر حرص مي‌خورد. پاسخم اين است که چون آينده فوتبال را مي‌دانم و متوجه هستم در هر لحظه ممکن است چطور روند بازي را از دست بدهيم. من آماده تعويض کردن باتيستا بودم که به يک باره اخراج شد. متاسفانه موقعيت‌هاي خوبي را که از دست داديم. در ضد حمله با اشتباه بازيکنان‌مان تبديل به گل حريف شد.

سرمربي نفت تهران گفت: کاري نمي‌شود کرد. بايد به تيم حريف تبريک گفت. باخت هيچ وقت براي ما خوب نيست. من مسئوليت آن را به گردن مي‌گيرم اما باز هم مغرورانه به نحوه بازي شجاعانه تيمم برابر استقلال و سپاهان افتخار مي‌کنم. شما در برنامه 90 ديديد که گل دوم استقلال زماني به ثمر رسيد که پيش از آن خسرو حيدري روي بازيکن ما خطا کرده بود. شرايط داوري بازي را هم ديديد که نياز به تحليل و بررسي بيشتري دارد. نفت اگر بخواهد پيشرفت کند بايد تقويت شود. کما اينکه با وجود نبود سه بازيکن اصلي‌مان بازي خوبي انجام داديم.کار بيشتري نمي‌توان کرد و بايد همين روند را ادامه داد تا بهتر شد.

ابراهيم‌زاده در پاسخ به اين سوال که با آمدن حسين پاپي از دقيقه 62 به بازي، جناح راست سپاهان تقويت شد و آن‌ها توانستند روي ضعف تيم شما از جناح چپ سه گل بزنند، حال چرا قسمت چپ تيم‌تان را پيش از دريافت اين گل‌ها نبستيد و در بازي با استقلال هم دقيقا بعد از دريافت گل دوم اقدام به بستن قسمت چپ تيم‌تان کرديد؟ اظهار کرد: چرا نمي‌گوييد سپاهان گل‌ها را بعد از اخراج بازيکن ما به ثمر رساند. به هر حال باتيستا يکي از بازيکنان خوب و باتجربه تيم نفت است که قدرت دريبلينگ بالايي دارد و پاس‌هاي خوبي مي‌دهد. او در اين بازي کمي مصدوم بود و ما قصد تعويضش را داشتيم که نهايتا اخراج شد. داشتن يک بازيکن کمتر آن هم بازيکني که از نفرات باتجربه تيم است، قطعا به تيم کم‌تجربه ما ضربه مي‌زند ضمن اينکه فراموش نکنيد هميشه وقتي اختلاف گل‌ها به عدد يک مي‌رسد، تيمي که عقب‌تر است انگيزه بيشتري دارد و تيم جلوتر از اينکه نتيجه را از دست بدهد مي‌ترسد. همچنين بازيکنان ما در اواخر بازي خسته بودند. همه اين‌ها در نتيجه بازي تاثيرگذار بود.

0mid

متخصص بخش ورزشی
رضامحمدي: فشار روي ما زياد بود
[h=2]دروازه‌بان تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: بعد از باخت به تراکتورسازي فشار زيادي را تحمل مي‌کرديم و با برد نفت شرايط‌مان بهتر شد.

00942070.jpg
[/TD]

رضا محمدي پس از برد تيم فوتبال سپاهان برابر نفت تهران گفت: اين برد براي ما خيلي مهم بود. بعد از باختي که مقابل تراکتورسازي داشتيم بازيکنان فشار زيادي را تحمل مي‌کردند. خوشحالم که توانستيم شکست 3 بر يک را با پيروزي 4 بر 3 عوض کنيم.

به گزارش ايسنا،وي افزود: تعطيلات ليگ قطعا براي سپاهان خوب است چون مي‌توانيم شرايط بهتر و آمادگي بيشتري پيدا کنيم. توقعات از سپاهان بالاست چون سه سال پياپي قهرمان ليگ برتر شد و الان هواداران تيم به نتيجه مساوي هم رضايت نمي‌دهند.

دروازه‌بان سپاهان درباره پنالتي‌اي که داور به خاطر خطاي او روي بازيکن نفت گرفت گفت: من دستم را جلو بردم اما فکر مي‌کنم بازيکن حريف خودش پايش را به دستم زد. البته فغاني از بهترين داوران فوتبال ايران است و در کارشناسي‌هاي داوري صحت تصميمش مي‌تواند مشخص شود.

0mid

متخصص بخش ورزشی
درخشان: کمتر از تراکتورسازي نبوديم
[h=2]حميد درخشان مي‌گويد تيمش کمتر از تراکتورسازي نبود و با تفکراتش توانست اين تيم را متوقف کند.

00940183.jpg
[/TD]

سرمربي تيم داماش گيلان در نشست خبري پس از بازي اين تيم با تراکتورسازي اظهار داشت: تراکتورسازي تيم بزرگي است و من به اين موضوع اعتقاد دارم. همچنين تراکتورسازي تماشاگران خوبي دارد و در زمان بازيگري که همراه پرسپوليس به تبريز مي‌آمدم هميشه کار سختي داشتيم.

به گزارش ايسنا،وي ادامه داد: شناخت خوبي از تراکتورسازي داشتيم و با تفکراتم توانستيم با زدن يک گل از اين تيم پيش بيفتيم و اگر روزنه‌ها را باز مي‌گذاشتيم، راه نفوذ را پيدا مي‌کردند و نتيجه ديگري رقم مي‌خورد. به بازيکنانم به خاطر ارائه اين بازي خوب و دلچسب تبريک مي‌گويم.

وي درخصوص يکي از صحنه‌ها که درگيري بين احسان حاج صفي و بازيکنان داماش رخ داد گفت: من از احسان حاج صفي، بازيکن ملي‌پوش توقع زيادي دارم و انتظار داشتم در صحنه‌اي که بازيکن تيم ما به زمين افتاد، جريان بازي را ادامه نمي‌داد تا به وضعيت بازيکن مصدوم‌مان رسيدگي مي‌کردند و نبايد اخلاق را مي‌باخت.

درخشان درخصوص اينکه آيا نتيجه اين بازي عادلانه بود يا خير گفت:‌شايد اگر تراکتورسازي از فرصت‌ها و موقعيت‌هايش استفاده مي‌کرد نتيجه ديگري رقم مي‌خورد ولي ما نيز کمتر از تراکتورسازي نبوديم و بهتر عمل کرديم.

سرمربي داماش گيلان درخصوص اينکه آيا دوست دارد روزي سرمربي تراکتورسازي شود؟ اظهار داشت: هر مربي بايد افتخار کند که سرمربي تراکتورسازي باشد و در خدمت هواداران فهيم و پرشور اين تيم باشد.

0mid

متخصص بخش ورزشی
توني اوليويرا: تساوي، ناعادلانه بود
[h=2]سرمربي تراکتورسازي تبريز معتقد است تساوي نتيجه اي ناعادلانه براي ديدار اين تيم با داماش بوده است.

00941514.jpg
[/TD]

به نقل از ايسنا،توني اوليويرا در نشست خبري پس از بازي اين تيم با داماش گيلان در مورد به هدر رفتن پنالتي اين تيم و تساوي 2 بر 2 اظهار داشت: فقط کسي پنالتي خراب نمي‌کند که پنالتي نمي‌زند و امکان اشتباه در هر بازيکني وجود دارد. طبيعي بود که نزدن گل توسط ما در روند بازي تاثير ايجاد کرد ولي اگر اين گل را به ثمر مي‌رسانديم مي‌توانستيم با اعصاب آرام و بدون استرس بازي را ادامه دهيم. ما توانستيم موقعيت‌هاي گل زيادي ايجاد کنيم و به نظرم کافي بود ولي متاسفانه شانس با ما يار نبود.

وي ادامه داد: در نيمه اول خوب بازي کرديم و توانستيم تاکتيک‌هاي حريف را خنثي کنيم و نظم تيمي خاصي را برقرار کرده بوديم، بين دو نيمه به بازيکنانم خاطرنشان ساختم که در نيمه دوم نيز سرعت‌شان را حفظ کرده و همانند نيمه اول باشند ولي متاسفانه اين‌چنين نشد.

توني درخصوص تعويض‌هايش گفت: سعي کردم با تعويض‌هايي که انجام مي‌دهم بتوانيم در خط حمله خوب ظاهر شويم. تيم از نظر تاکتيکي در حال رشد و پيشرفت است.

سرمربي تراکتورسازان درخصوص اينکه آيا نتيجه عادلانه بود يا خير بيان کرد: با توجه به موقعيت‌ها و پنالتي از دست رفته‌مان، نتيجه ناعادلانه‌اي بود و مي‌توانستيم به خوبي پيروز شويم.

توني اليويرا گفت: داماش سعي کرد تا از اشتباه‌هاي ما استفاده کرده و به گل برسد.

وي درخصوص توقف‌هاي ليگ برتر به دليل بازي‌هاي تيم ملي گفت: از اول فصل اين توقف‌هاي ليگ وجود داشت و اين موضوع طبيعي است چون تيم ملي از همه چيز مهم‌تر مي‌باشد. با پيروزي مقابل ازبکستان مي‌توانيم يک قدم بزرگ را براي صعود به جام جهاني برداريم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
ياوري: پيروزي باارزشي کسب کرديم
[h=2]سرمربي تيم فوتبال فجرسپاسي شيراز برتري برابر سايپا را ارزشمند خواند.

00941970.jpg
[/TD]

محمود ياوري پس از پيروزي يک بر صفر فجر سپاسي برابر سايپا گفت: اين بازي همچون بازي با تراکتورسازي براي من مهم بود و نتيجه با ارزشي هم کسب کرديم، البته بازي کيفيت خاص خود را نداشت. به علت شرايط زمين توپ دائماً روي هوا بود.

وي ادامه داد: نتيجه خوبي کسب کرديم و اين پيروزي را به سه فرزندم که امروز،‌ فردا و جمعه تولدشان هست، تقديم مي‌کنم. همچنين اين پيروزي را به هواداران تقديم مي‌کنم. در ديدار امروز چهار مصدوم داشتيم که در بازي‌هاي آينده با بازگشت آنها بهتر بازي مي‌کنيم.

ياوري خاطرنشان کرد: در تعطيلات ليگ اردوي 5 روزه‌اي در تهران برگزار مي‌کنيم و يک بازي دوستانه با تيم ملي نيز خواهيم داشت.

وي درباره حذف جام حذفي يادآور شد: مخالف اين موضوع هستم زيرا جام حذفي فرصت مناسبي است تا تيم‌ها بتوانند در آن حاضر شوند و به جوان‌ها بها داده شود.

منبع: ورزش3

0mid

متخصص بخش ورزشی
حاشيه‌ ديدار پرسپوليس و پيکان
[h=2]تيم فوتبال پرسپوليس در شرايطي به مصاف پيکان رفت که سرمربي تيم ملي کشورمان نظاره‌گر اين بازي است.

00940021.jpg
[/TD]

تيم‌هاي فوتبال پرسپوليس و پيکان در چارچوب هفته چهاردهم ليگ برتر از ساعت 17:45 امروز در ورزشگاه آزادي به مصاف يکديگر رفتند که حاشيه‌هاي اين بازي را در زير مي‌خوانيم.

* نيلسون دروازه‌بان برزيلي پرسپوليس در ابتداي ورودش به زمين برخورد گرمي با سانتوس دروازه‌بان تيم پيکان که هموطنش است، داشت.

* در ورزشگاه آزادي ولادت امام هادي(ع) با برگزاري مراسمي گرامي داشته شد. همچنين عيد غدير خم پيشاپيش به تمام مسلمانان جهان تبريک گفته شد.

* ژوزه که هميشه از ضلع شرقي ورزشگاه به داخل زمين مي‌آمد امروز مکان ورود خود را تغيير داد و از قسمت غربي تونل وارد زمين شد و روي نيمکت نشست.

* ناجي مربي دروازه‌بان‌هاي پرسپوليس از روي سکوها اين بازي را تماشا مي‌کند.

* کارلوس ‌کي‌روش به همراه دستيارانش تماشاگر بازي است.

* نوري، ‌بنگر، فشنگچي، حسيني، ماهيني و مهدوي‌کيا در ابتداي بازي به سمت ويسي رفتند و با او به خوش و بش پرداختند.

* سيداحمد مهدي‌زاده بازيکن پيکان به سمت يحيي گل‌محمدي مربي پرسپوليس رفت و با او خوش و بش کرد.

* اعضاي کادر فني پرسپوليس قبل از شروع بازي به سمت نيمکت پيکان رفتند.

* در دقايق ابتدايي بازي ژوزه دستيار اول خارجي‌اش يعني پدرو را براي راهنمايي بازيکنان کنار زمين فرستاد.

* برخلاف روزهاي قبل امروز در دقايق ابتدايي بازي علي کريمي تشويق نشد.

اين بازي تا دقيقه 24 با تساوي بدون گل در جريان است.

0mid

متخصص بخش ورزشی
حاشيه ديدار پرسپوليس و پيکان2
[h=2]سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس براي نخستين بار نسبت به تشويق علي کريمي واکنش تقريباً مثبتي نشان داد.

00003024.jpg
[/TD]

در پايان نيمه اول که پرسپوليس 2 بر صفر از پيکان پيش افتاد، هواداران با ديدن مانوئل ژوزه که قصد رفتن به رختکن را داشت علي کريمي را تشويق کردند و ژوزه نيز دست چپ خود را براي آنها تکان داد. اين براي نخستين‌بار است که سرمربي پرسپوليس نسبت به تشويق علي کريمي واکنش نسبتاً مثبتي نشان مي‌داد.

* هواداران پرسپوليس شهاب گردان دروازه‌بان پرسپوليس را تشويق کردند.

* هواداران پرسپوليس نسبت به پيراهن آبي پيکان واکنش نشان دادند.

* عبدالله ويسي از شيوه بازيکنانش ناراضي بود و آنها را بي‌انگيزه مي‌دانست.

* هواداران پرسپوليس کريم انصاري‌فرد را تشويق کردند.

* محمد قاضي و جواد کاظميان دو مهاجم پرسپوليس بين دو نيمه خودشان را گرم کردند.

* يحيي گل‌محمدي دستيار ژوزه در نيمه اول کنار خط طولي نيامد و پدرو مربي خارجي پرسپوليس تذکرات فني به بازيکنان مي‌داد.

* احمد مؤمن‌زاده مهاجم اسبق استقلال و بهنام ابوالقاسم‌پور بازيکن سابق پرسپوليس جزو تماشاگران ويژه اين بازي هستند.

بازي دو تيم تا دقيقه 70 با نتيجه 5 بر صفر به سود پرسپوليس در جريان است.

0mid

متخصص بخش ورزشی
براي برطرف شدن ضعف هاي تيم؛
کاظمي: نياز به زمان دارم
[h=2]سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان با بيان اينکه اين تيم در چند زمينه ضعف دارد، افزود: براي بر طرف شدن اين ضعف ها به زمان نياز دارم.

00942633.jpg
[/TD]

فرهاد کاظمي شامگاه چهارشنبه پس ازنتيجه مساوي بدون گل تيمش مقابل راه آهن درکنفرانس خبري اظهارکرد: در تمرينات دو هدف افزايش اعتماد به نفس و ارتقاي آمادگي را دنبال مي کنيم.

وي افزود: ما اقدامات لازم را براي دستيابي به اهداف خود انجام مي دهيم و اميدواريم اعتماد به نفس را به بازيکنان بازگردانيم، ضمن آنکه براي پيروزي در ديدارها شانس نيز دخيل است.

سرمربي ذوب آهن اصفهان افزود: اين تيم سير تکاملي خود را طي مي کند و در 23 روز گذشته که هدايت اين تيم را برعهده گرفته ام روند تيم رو به پيشرفت است.

وي گفت: اينکه گل مي زنيم يا نمي زنيم جزيي از فوتبال است. اما امروز با تيمي بازي کرديم که از مربي فهيم و با تجربه اي برخوردار است و توانسته به هماهنگي لازم دست يابد.

کاظمي افزود: احساس مي کنم تيم ما فوتبال خوبي انجام مي دهد و تلاش بازيکنان از لحاظ فني قابل قدرداني است.

وي تصريح کرد: تيم ذوب آهن به 30 درصد آمادگي دست يافته و بايد پذيرفت که ظرفيت اين تيم در همين حد است.

سرمربي تيم ذوب آهن افزود: در سه بازي گذشته بايد حداقل به هفت امتياز دست مي يافتيم اما اين هدف محقق نشد و مسووليت اين ناتواني را برعهده مي گيرم.

وي با بيان اينکه بدنبال بازيکنان سوپر استار نيستم گفت: تيم ذوب آهن به هفت يا هشت بازيکن نياز دارد و سعي مي کنيم در نيم فصل چند بازيکن تراز اول را به خدمت بگيريم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
مرفاوي: از صدر دور شديم اما جبران مي‌کنيم
[h=2]سرمربي تيم فوتبال صباي قم معتقد است که تيمش مهاجمان خوبي دارد ولي اين مهاجمان از نظر روحيه و زدن ضربات آخر مشکل دارند.

00942025.jpg
[/TD]

صمد مرفاوي در نشست خبري پس از بازي تيمش با فولاد خوزستان اظهار کرد: بازي متعادل بود و فولاد هم در نيمه اول کمي از ما بهتر بازي کرد. بازيکنان ما در نيمه اول آن بازيکناني نبودند که خواسته‌هاي من را در نيمه اول اجرا کنند. با توجه به شرايطي که دو تيم در جدول داشتند و مي‌خواستم بازنده در اين بازي نباشند در اين بازي به دنبال گرفتن مساوي بودم. انتظار من از تيمم بيشتر بود. در زمين خودمان ما بايد دنبال سه امتياز باشيم چون از دست دادن اين دو امتياز ما را از صدر جدول دورتر مي‌کند اما نوع بازي فولاد که از پاس‌هاي بلند پشت دفاع استفاده مي‌کند، بازي را از حالت خود خارج مي‌کرد. ما دنبال سرعت دادن به بازي بوديم. بازيکنان متاسفانه در بعضي از دقايق بازي خواسته‌هايم را اجرا نمي‌کردند و با اين شرايط در آينده به مشکل خواهيم خورد ولي با توجه به بازيکناني که در اختيار دارم به شما قول مي‌دهم اين امتيازهاي از دست رفته را جبران کنم.

سرمربي تيم فوتبال صباي قم در واکنش به اين که با توجه به اينکه خود او در زمان بازيگري‌اش مهاجم بوده است ولي تيمش تاکنون در 5 بازي اخير تنها 5 گل به ثمر رسانده است گفت: ما مهاجمان خوبي داريم ولي از نظر روحيه بايد تقويت شوند و بايد از اين فرصت‌ها و موقعيت‌هايي که به دست مي‌آيد استفاده کنند و متاسفانه مشکل بزرگ مهاجمان ما زدن ضربات آخر است. با توجه به تعطيلي ليگ به شما قول مي‌دهم در هر بازي گل بزنند و ما اميدواريم که در اين تعطيلي‌ها بتوانيم تيم را سروسامان بدهيم و روند خوبي را در پيش بگيريم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
حاشيه ديدار پرسپوليس و پيکان3
[h=2]هواداران تيم فوتبال پرسپوليس پس از پيروزي 6 بر صفر به استقلالي‌ها کنايه زدند.

00004982.jpg
[/TD]

هواداران پرسپوليس بعد از گل ششم تيم‌شان مقابل پيکان با خوشحالي شعار سر دادند «استقلال، پيکان پيوندتان مبارک.»

*‌ هواداران محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس را هم تشويق کردند و او را سرور فوتبال ايران دانستند.

*‌ در اواخر مسابقه هواداران علي کريمي کاپيتان تيم پرسپوليس را به شدت مورد تشويق قرار دادند.

* طبق اعلام بلندگوي ورزشگاه 8 هزار تماشاگر اين بازي را از نزديک تماشا کردند.

پرسپوليس با نتيجه 6 بر صفر تيم پيکان را در هفته چهاردهم ليگ برتر شکست داد.

0mid

متخصص بخش ورزشی
انصاري‌فرد: اين گل‌ها تقديم به هواداران
[h=2]مهاجم پرسپوليس گل‌هايش در ديدار با پيکان را به هواداران تقديم کرد.

00939919.jpg
[/TD]

کريم انصاري‌فرد پس از پيروزي 6 بر صفر برابر پيکان درباره اختلاف کي‌روش و ژوزه گفت: من را وارد دعواي کي‌روش و ژوزه نکنيد، اين مسائل را از خودشان بپرسيد. من سه گل زدم و بار سنگيني که روي دوشم بود برداشته شد.

وي در مورد اينکه زدن سه گل او ربطي به شايعه حضورش در استقلال دارد يا خير تصريح کرد: گلزني من ربطي به شايعه رفتنم به استقلال نداشت. مي‌گويند من گفته‌ام مي‌خواهم به استقلال بروم اگر فايل صوتي دارند آن را ارائه کنند. صحبتي در ابتداي فصل با اين باشگاه داشتم که تمام شد.

انصاري‌فرد در مورد بازي با پيکان گفت: پيکان و ويسي تيم خوبي هستند و فوتبال بازي کرده‌اند اما فشار روي پرسپوليس زياد بود و بايد پيروز مي‌شد. خدا را شکر مي‌کنم که گل‌زني کرده‌ام و بعد از گلزني به سمت هواداران رفتم تا شادي‌ام را با آنها قسمت کنم.

وي اضافه کرد: اين گل‌ها را تقديم به هواداراني مي‌کنم که مثل شير پشتم بودند و در هر بازي شرمنده‌ام کردند. اين گل‌ها هديه ناقابلي از کريم آقاي گل به آنها بود. اميدوارم در تيم ملي هم گل‌زني کنم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
با تجربه و از خود گذشتگي پيروز شديم؛
قاضي: اين چهره تقريباً واقعي پرسپوليس بود
[h=2]مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ديدار با پيکان چهره تقريباً واقعي پرسپوليس بود.

00940024.jpg
[/TD]

محمد قاضي پس از پيروزي 6 بر صفر برابر پيکان تصريح کرد: باور اينکه بتوانيم 6 گل به پيکان بزنيم سخت بود. اين چهره تقريباً واقعي پرسپوليس بود.

وي ادامه داد: چند گل ديگر نزديم. اگر دقت مي‌کرديم مي‌توانستيم سه گل ديگر هم به پيکان بزنيم. با تجربه و ازخود گذشتگي پيروز شديم اما هيچ چيز تمام نشده و تازه اول راه است.

قاضي در مورد اينکه دچار مصدوميت شده يا نه گفت: مصدوم نيستم اما بعد از آنکه گل زدم کمي لنگ زدم که مسئله خاصي نيست.

0mid

متخصص بخش ورزشی
مهدوي‌کيا: باور نمي‌کرديم 6 گل بزنيم
[h=2]کاپيتان پرسپوليس گفت: تازه اول راه هستيم و بايد جدي‌تر به کار خود ادامه دهيم.

00940019.jpg
[/TD]

مهدي مهدوي‌کيا پس از پيروزي 6 بر صفر برابر پيکان گفت: يکي از بهترين روزهاي خود را داشتيم. بسيار خوشحالم که توانستيم چنين پيروزي را کسب کنيم. به همه هواداران تبريک مي‌گويم. همچنين خوشحالم که انصاري‌فرد توانست سه گل بزند. فشار روي او زياد بود و او بازيکن لايقي است.

کاپيتان پرسپوليس خاطرنشان کرد: شايد بردن پيکان با 6 گل براي ما سخت بود و باورش نمي‌کرديم. مهم اين بود که هواداران از ما راضي شدند و بايد اين روند ادامه داشته باشد.

مهدوي‌کيا در مورد درگيري ژوزه و کي‌روش گفت: مرا وارد اين موضوع نکنيد و اين موضوع به من مربوط نمي‌شود.

وي افزود: تازه اول راه هستيم و بايد جدي‌تر به کار خود ادامه دهيم. تلاش خود را بايد بيشتر کنيم تا در مسابقات آينده به موفقيت دست يابيم.

کاپيتان پرسپوليس در مورد جلسه با سرمربي اين تيم در خصوص بازگشت علي کريمي يادآور شد: ژوزه با بازگشت کريمي موافقت اوليه کرده است. اميدوارم سوءتفاهم‌ها برطرف شود. علي نيز موافق است به تيم بازگردد. اميدوارم اين موضوع ختم به خير شود.

0mid

متخصص بخش ورزشی
حسيني: اميدوارم کريمي بازگردد
[h=2]مدافع پرسپوليس گفت: با پيروزي برابر پيکان يک پله به موفقيت نزديک‌تر شديم.

00941556.jpg
[/TD]

سيد جلال حسيني پس از پيروزي 6 بر صفر پرسپوليس برابر پيکان عنوان کرد: زدن 6 گل کار سختي است. در اين بازي موقعيت‌هاي زيادي داشتيم و بايد کمي دقت خود را در زدن ضربات آخر بيشتر کنيم.

وي ادامه داد:‌ هم اکنون هيچ اتفاقي نيفتاده و بايد تلاش خود را بيشتر کنيم. پرسپوليس بازي به بازي بهتر مي‌شود.

مدافع پرسپوليس در مورد جلسه‌اي که با سرمربي اين تيم براي بازگشت کريمي برگزار کردند، يادآور شد: چيز خاصي نبود. اميدوارم کريمي به تيم بازگردد و همه دست به دست هم بدهيم تا با تيمي کامل‌تر ادامه مسابقات را برگزار کنيم.

حسيني خاطرنشان کرد: به همه هواداران اين پيروزي را تبريک مي‌گويم. با اين برد يک پله به موفقيت نزديک‌تر شده‌ايم.

0mid

متخصص بخش ورزشی
خوشحالم پاي مهاجمان پرسپوليس به گل‌زني باز شد؛
نوري: اين پرسپوليس واقعي بود
[h=2]هافبک پرسپوليس گفت: اگر به خاطر پيروزي برابر پيکان مغرور شويم زمين مي‌خوريم.

00939956.jpg
[/TD]

محمد نوري پس از پيروزي 6 بر صفر برابر پيکان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اين پرسپوليس واقعي بود که مقابل پيکان بازي کرد. بغض هواداران ما ترکيد و پتانسيل اصلي‌مان را نشان داديم. با اين حال اگر به خاطر اين پيروزي مغرور شويم زمين مي‌خوريم.

وي ادامه داد: اگر دقت مي‌کرديم مي‌توانستيم گل‌هاي بيشتري هم بزنيم اما آنچه مهم است اينکه پاي مهاجمان ما به گل‌زني باز شد و من از اين مسئله خيلي خوشحالم. اين پيروزي خط و نشاني براي حريفان آينده بود، بايد ناکامي هفته‌هاي گذشته را فراموش کنيم.

نوري در مورد وضعيت علي کريمي تصريح کرد: من هم مثل بقيه اميدوارم علي کريمي برگردد.

0mid

متخصص بخش ورزشی
کاظميان: مدت‌ها منتظر اين برد بوديم
[h=2]مهاجم پرسپوليس گفت: از صميم قلب به کريم انصاري‌فرد به خاطر گلزني‌اش تبريک مي‌گويم.

00038022.jpg
[/TD]

جواد کاظميان پس از پيروزي 6 بر صفر برابر پيکان اظهار داشت: پيکان فوتبال بازي کرد. مدت‌ها بود که منتظر چنين بردي بوديم. اين پيروزي با از خود گذشتگي و تجربه بازيکنان به دست آمد. 6 گل زديم و به کريم انصاري‌فرد از صميم قلب تبريک مي‌گويم.

وي ادامه داد: بردهاي پرسپوليس بايد پي در پي ادامه پيدا کند، فوتبال 90 دقيقه است. بايد بازي‌هاي خوبي انجام دهيم. من هم دوست داشتم گل‌زني کنم، انشاءالله در بازي‌هاي آينده اين کار را مي‌کنم.

بالا