• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اعتماد بنفس چیست؟

rahnama

پدر ایران انجمن
یکی از مهمترین عوامل موفقیت داشتن اعتماد بنفس است.
اعتماد بنفس چیست؟
اعتماد بنفس را چگونه در خود تقویت کنیم؟
لطفا شرکت فرمائید.

کیمیا

کاربر ويژه
یعنی که در اوج سختی و نداشتن امید با توکل به خدا و اعتماد به توانایی های خودت در زندگی پیش بری

parastu

متخصص بخش گالری عکس
به نظر من اعتماد به نفس یعنی :
صحبت کردن در یک جمع
برقراری روابط اجتماعی بالا
محکم قدم برداشتن

یکی از دلایلی که انسان می تونه اعتماد به نفس رو در خودش بالا ببره صحبت کردن با صدای بلنده

تست اعتماد به نفس :http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=12323

آخرین ویرایش:

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
من فکر میکنم اعتماد به نفس ، یعنی اینکه توی جمع خجالت نکشیم و بتونیم صحبت کنیم .
و اینکه اگه توی کلاس یک سوال رو حل کنیم
جواب ما با جواب دوستمون یکی در نیاد به استاد بگیم که: استاد جواب من درسته :سوت:
البته شاید درست نباشه ها ولی باید اعتماد به نفس داشته باشیم .

rahnama

پدر ایران انجمن
در رابطه با اعتماد بنفس چیست , حواب همه عزیزان کاملا درست است.
اعتماد بنفس را چگونه می توانیم در خود ایجاد کنیم؟

rahnama

پدر ایران انجمن
اعتماد بنفس یعنی اینکه به خود احترام بگذاریم . خود را دوست داشته باشیم. ارزش واقعی خود را بدانیم.

rahnama

پدر ایران انجمن
این جمله را روزانه بارها و بارها تکرار کنیم:
روز بروز اعتماد بنفس من بیشتر و بیشتر می شود.

نیکا

متخصص بخش معماری
اعتماد بنفس یعنی اینکه به خود احترام بگذاریم . خود را دوست داشته باشیم. ارزش واقعی خود را بدانیم.

مرسی آقای راهنما :گل:

به نظر منم اعتماد به نفس یعنی به تواناییهای خودمون ایمان و باور داشته باشیم و برای شخصیت خودمون ، احترام قائل باشیم و بتونیم برای خودمون و آیندمون تصمیم بگیریم .

برای ایجاد اعتماد به نفس در خودمون، باید اول خودمونو بشناسیم ، خوب خوب بشناسیم ، استعدادهامون، ظرفیتهامون و تواناییهامون و اینا.
کارهایی که دوست داریم انجام بدیم ولی فکر میکنیم سخته رو انجام بدیم ، حداقل قدمی به سمتش برداریم ...
برای کارهامون و آیندمون برنامه ریزی داشته باشیم ...
اخلاقهای خوبمونو تقویت کنیم

:گل:

بازم ممنون آقای راهنما بابت تاپیکهای خوبتون :39:

rahnama

پدر ایران انجمن
کاج سبز عزیز : یعنی که در اوج سختی و نداشتن امید با توکل به خدا و اعتماد به توانایی های خودت در زندگی پیش بری.
پرستوی عزیز:
به نظر من اعتماد به نفس یعنی :
صحبت کردن در یک جمع
برقراری روابط اجتماعی بالا
محکم قدم برداشتن
یکی از دلایلی که انسان می تونه اعتماد به نفس رو در خودش بالا ببره صحبت کردن با صدای بلنده

تست اعتماد به نفس :http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=12323

آدم برفی عزیز:من فکر میکنم اعتماد به نفس ، یعنی اینکه توی جمع خجالت نکشیم و بتونیم صحبت کنیم .
و اینکه اگه توی کلاس یک سوال رو حل کنیم
جواب ما با جواب دوستمون یکی در نیاد به استاد بگیم که: استاد جواب من درسته :سوت:
البته شاید درست نباشه ها ولی باید اعتماد به نفس داشته باشیم .
راهنما:اعتماد بنفس یعنی اینکه به خود احترام بگذاریم . خود را دوست داشته باشیم. ارزش واقعی خود را بدانیم.
این جمله را روزانه بارها و بارها تکرار کنیم:
روز بروز اعتماد بنفس من بیشتر و بیشتر می شود.
نیکای عزیز: به نظر منم اعتماد به نفس یعنی به تواناییهای خودمون ایمان و باور داشته باشیم و برای شخصیت خودمون ، احترام قائل باشیم و بتونیم برای خودمون و آیندمون تصمیم بگیریم .

برای ایجاد اعتماد به نفس در خودمون، باید اول خودمونو بشناسیم ، خوب خوب بشناسیم ، استعدادهامون، ظرفیتهامون و تواناییهامون و اینا.
کارهایی که دوست داریم انجام بدیم ولی فکر میکنیم سخته رو انجام بدیم ، حداقل قدمی به سمتش برداریم ...
برای کارهامون و آیندمون برنامه ریزی داشته باشیم ...
اخلاقهای خوبمونو تقویت کنیم

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
و اگر یه نفر اعتماد به نفس آدم رو پایین بیاره چه باید کرد؟

Mans0ur

New member
ولی خب گاهی هم باید مراقب بود که این اعتماد به نفس به اعتماد به نفس کاذب تبدیل شه.

چیزی که به نظر من باعث سقوط هر ادمی میشه. قصدم فرستادن موج منفی نبود و نیست. ولی خب واقعیتیه که بارها به عینه دیدمش.

بالا