• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اولین کسی که باهاش تو انجمن اشنا شدین کی بود ؟

زینب

کاربر ويژه
من اول با اجی نگار آشنا شدم و بعد وقتی رفتم تو چت باکس با
فاطمه جون و زهرا جون و احمدرضا آشنا شدم.

آخرین ویرایش:

HOMARNA

کاربر ويژه
اول از همه احمد رضا این جا رو بهم معرفی کرد...
اما وقتی اومدم خودش نبود و با بارون آشنا شدم...
البته با هر دوشون آشنایی قبلی داشتم...

rahnama

پدر ایران انجمن
اولین آشنائی من در انجمن علی جان (ادمین عزیز)بود.مشوق من هم در ماندن در انجمن ایشان بودند .فکر میکردم بودن من در انجمن باعث اذیت و ناراحتی عزیزان خواهد شد ولی با استقبالی که ایشان و شما عزیزان از من بعمل آوردید حس کردم داشتم اشتباه بزرگی میکردم. برخورد ایشان در انجمن قبلی با من باعث شد روز به روز به انجمن قبلی و ایران انجمن علاقمندتر بشوم.اکنون اگر روزانه با شما نباشم احساس ناراحتی میکنم.

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
منم به ترتیب :
آقا هوشنگ،بارون خانم،آقا علی,ندا(neda omid)
اینا رو یادم میومد

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
به نام خدا اینتر کار نکرد خودتون تصور کنید من اول با خودم آشنا شدم اینتر بعدش با یادم نمییاد ترتیبشونو اولی کودوم بود علی آرش مریم کی بود اولش خودتون اعتراف کنید کودومتون اول بودید اینتر

maksemos

متخصص بخش خودرو
به نام خدا [HIGHLIGHT]اینتر کار نکرد خودتون تصور کنید [/HIGHLIGHT]من اول با خودم آشنا شدم[HIGHLIGHT] اینتر[/HIGHLIGHT] بعدش با یادم نمییاد ترتیبشونو اولی کودوم بود علی آرش مریم کی بود اولش خودتون اعتراف کنید کودومتون اول بودید [HIGHLIGHT]اینتر[/HIGHLIGHT]

:10: همشهلی ....
ولی خداییش
هر چی مشکل
عجق وجقه برا
تو پیش
میاد ها
اا....:10:

مال من کار میکنه میبینی ....:بدجنس:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
خوش به حالت اینتر میشه از این اینترهات به منم بدی اینتر ببین الان بیرونم میکنن اسپم دادی وسط حرفات الکی بگو با کی آشنا شدی اینتر من که گفتم علی آرش مریم هی اینارو شماره های 1و2و3 بزنید هرطوری دلتان خواست اینتر

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
اول از همه با سمیه آشنا شدم چون اینجا رو بهم معرفی کرد بعد از اون با آقا هوشنگ, مریم خانوم بعد با آبی دل و........ همینجوری برو تا آخر:نیش: (اگه درست یادم مونده باشه:نیش:)

0mid

متخصص بخش ورزشی
منم که خب اولین نفر علی خودمون بود چون خودش بهم گفته بود بیام :بله:
بعدشم فکر کنم مریم خانم بود دیگه دقیق یادم نمیاد خیلی وقته دیگه شرمنده :سوت:

مونا

کاربر ويژه
منم اول با بارون جونم بعد نگار خانمي آشنا شدم نفر سوم هم مريم جون بود

ZeYnAb KhAnOoM

کاربر ويژه
والله واقعیتش من همتونو میشناسم شماها منو نمیشناسین اخه زمانی که ابجیم میومد توی چت باکس منم پیشش بودم:بدجنس::خنده2:

سیاوش عشق

کاربر ويژه
درود
من با خانم بارون اولین بار اینجا آشنا شدم.
یعنی تو یه سایت دیگه که عضو بودم بارون هم بود بعدش من اومدم تو این سایت. بعدش با خاله سوسکه. اصولا من توی هر انجمنی که برم اول با کاربران ادبی اون سایت انس میگیرم.
بقیه ی دوستان رو دارم کم و زیاد باهاشون آشنا شدم.
و خوشحالم که کسی به نام جناب رهنما اینجا هستند چون حکم پدر این خانواده رو دارن و این چیزیه که نباید راحت از کنارش رد شد. پس قدرشو باید بیش از پیش بدونیم :گل:

baroon

متخصص بخش ادبیات

خوشحالم که دوستانی هستن که من افتخار معرفی ایران انجمن رو بهشون پیدا کردم.:شاد::گل:

اوّلین کسی که به من پیغام داد و باهاش آشنا شدم مریم عزیزم بود. خاطره ی شیرینه برای من:بغل:

rahnama

پدر ایران انجمن
درود
من با خانم بارون اولین بار اینجا آشنا شدم.
یعنی تو یه سایت دیگه که عضو بودم بارون هم بود بعدش من اومدم تو این سایت. بعدش با خاله سوسکه. اصولا من توی هر انجمنی که برم اول با کاربران ادبی اون سایت انس میگیرم.
بقیه ی دوستان رو دارم کم و زیاد باهاشون آشنا شدم.
و خوشحالم که کسی به نام جناب رهنما اینجا هستند چون حکم پدر این خانواده رو دارن و این چیزیه که نباید راحت از کنارش رد شد. پس قدرشو باید بیش از پیش بدونیم :گل:

من : خانم بیا ببین سیاوش جان چی نوشته؟
خانمم : بخاطر همین عزیزان است که من چیزی نمیگم. آخه از صبخ تا شب در انجمن هستی.
من : خانم اگر شبانه روز هم اینجا باشم خسته نمی شوم.

سیاوش جان ممنونم. واقعا ممنونم.:گل:

بالا