• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اولین کسی که باهاش تو انجمن اشنا شدین کی بود ؟

alik

متخصص بخش
من اولین نفر با آقا هوشنگ آشنا شدم
البته خوب ما توی یه فروم دیگه باهم آشنا شدیم

ღتربچهღ

کاربر ويژه
سلام

محمد و شاخه نبات اینجا رو به من معرفی کردن. ولی غیر از اونا امین خان اولین نفر بود بعدش هم امیر.

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
مهدی!!!!!!!!!!!!!!!!!(دیدی نگفتم حسن!حسن:دی)
17546_81.gif

parastu

متخصص بخش گالری عکس
اولین کسی که بهم خوشامد گفت،نرگس عزیز sea girl بود:گل:
ولی با اولین کسی که آشنا شدم زهرای دوست داشتنی(حسرت) بود...:گل:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
اون موقع که ما اینجا امدیم اصلا این انجمن نبود داخلشم کسی نبود دیگه:50:.
یک ایران انجمن دیگه بود خیلی حال میداد.اولین کس یادم نمیاد ولی یادمه بیشتر با امید میگشتم و اون دختره کی بود تگرگ بود برف بود نه اها بارون بود:نمیدونم::49:و امین و احمد هیچکی رنگ رنگیکی نشد موقعی که امدم اینجا سه صوت مدیر شدم خیلی ها هنگ کردن فکر کردن دست هایی پشت پردس:52:علی رو فامیلم میدونستن نمیدونستن قول مدیریت از قدیم بهم داده بود:برنده:
بعله خاطره شد.
الان ریش سفیدی باسه خودمون هستیم ما:ایرانجمن::adambarfy:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
اولین کسی که بهم خوشامد گفت فائزه خانوم عزیزم بود:بغل:
ولی اولین و بهترین و مهربون ترین و صمیمی ترین دوستم تو انجمن نگار مهربون و خوش قلب بود. :64:کاش بازم میشد مث اون قدیما اون روزا بهمون خوش میگذشت:64:ولی میدونم اون روزا دیگه بر نمی گرده:گریه:تموم شد:64:

360درجه

متخصص بخش فیزیک
سلام دیدم تایپ جالبی هستش گفتم منم یه پست بدم.
راستش من آشناییم تو این انجمن نبود... من اولین آشناییم با علی جان(مدیر کل سایت) امید جان(ناظم انجمن) و خانم های عزیز مریم خانم(مدیر کل سایت) و آیدا یا همون سنجاقی ایران انجمن (مدیر ارشد) تو انجمن ایرانیان بود که اونم سر کل کل باهم آشنا شدیم و واقعا برامون خاطره ای شده....:گل::گل::گل: و من برای تک تک این عزیزان احترام قائل هستم و جای خواهر برادری دوسشون دارم.
و اینم رو هم بگم که اولین نفری که زحمت خبر منحل شدن ایرانیان و دایر شدن ایران انجمن و دعوت من به ایران انجمن رو کشید ناهید(مدیر تالار موبایل) گرامی بودن
این گل از طرف بنده تقدیم به این عزیزان:

helia20

کاربر ويژه
من با زهرا و فاطمه دوست بودم...الانم هنوز کسی رو زیاد نمیشناسم....:خجالت2:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
خب اولین نفرات علی و مریم بودند... :گل:
اما این امید و مهدی نبودند :قهر:
البته بعدها بنیامین هم بود...:گل::گل::نیش2:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
ادمین که تو اولین تاپیکم اولین کامنتو گذاشت :خنده2: بعدش نگار و مریم و امین خان و امید و بارون و مهدی و جناب راهنما و سنجاقی و مهدیس و...:فکر:

tazeha

کاربر ويژه
اولین کسی که با اون آشنا شدم بارون عزیز بود که هی من پست می فرستادم اون برام تشکر و پسند می داد که روحیه می گرفتم و تا الان بهم کمک می کنه و واقعا اخلاق و رفتار خوبی داره موفق باشی بارون عزیز :گل:

بالا